The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2014, 11:59
Grantar
Kombinujesz jak koń pod górę ..
1. To nie epitet, tylko wywarzony opis twojej postawy.
2. Chamstwo i buractwo JB jest nie do obrony, no chyba że jest i Twoim udziałem, a to co innego.
3. Najdłużej grał w L, masz inne dane, podaj je.
4.Problem nie w restrykcjach jako takich, tylko że próbuje ustrzelić muchę armatą.
Kombinuj dalej..
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.07.2014, 12:22
Grantar
Pogubiłeś się zupełnie kolego, a Miłosz punktuje Cię jak młodego.
Co do tego, że przez takich jak my klub cierpi finansowo, to dostałeś już odpowiedź.
Ale szczytem jest pisanie, że przez bojkot Wisła nie może znaleźć sponsora strategicznego. No jak to? Na trybunach spokój i cisza, niczym w teatrze. Żadnych zadym, rac, kar finansowych, jednym słowem fiesta. Sponsorzy więc powinni walić drzwiami i oknami do tak zajebiście ułożonego kibicowsko klubu.
Ciekaw jestem jak odpowiesz na taki argument.
Jutro napiszesz, że separatyści rosyjscy na znak solidarności z bojkotującymi kibicami Wisły zestrzelili samolot na Ukrainie? Nie ma nas na stadionie, Ty i Tobie podobni popierający Bednarza ( jak widzisz piszę jego nazwisko z dużej litery) możecie swoją siłę. Tylko proszę nie pisz o "harcownikach" spod znaku SKWK którzy biegają pod stadionem przed meczem i straszą tych, którzy chcą iść na mecz..
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.07.2014, 12:35
milosz napisał(a):Wyświetl post
Grantar
Kombinujesz jak koń pod górę ..
1. To nie epitet, tylko wywarzony opis twojej postawy.
2. Chamstwo i buractwo JB jest nie do obrony, no chyba że jest i Twoim udziałem, a to co innego.
3. Najdłużej grał w L, masz inne dane, podaj je.
4.Problem nie w restrykcjach jako takich, tylko że próbuje ustrzelić muchę armatą.
Kombinuj dalej..
ad.1 Ty to masz marzenia ...... żal mi Cię
ad.2. Żenujące ........... Nawet nie wie co masz na myśli . może ja mu pisze przemówienia ?
ad.3. Jako działacz najdłużej pracował w Wiśle. Masz inne dane podaj je .
ad.4. Czyli jednak są jakieś muchy ... co do armaty jestem gotów się zgodzić, pomysły prezesa są mało wyrafinowane
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 12:38.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2014, 12:41
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Przestań już .......ić te swoje smuty, nikt w Ciebie ani Twojego dzieciaka nie celował. Jeśli już, to ktoś nie przemyślał ewentualnych konsekwencji wystrzelenia rac nad stadion.
Kto normalny decyduje sie na wystrzeliwanie rac?
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiekt pełnego ludzi?
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiektu pełnego ludzi po tym samym szalu?

Dlaczego nikt nie bierze odpowiedzialności za coś takiego?

Ok Jacek jet skonczony w Wiśle to wie każdy , on odejdzie. A co ze skompromitowanym SKWK /i lub grupą odpowiedzialną za tamtą historie?

Od Jacka żadacie honorowego zwolnienia się , to moze niech honorowo przyznają się tez Ci co się bawili w pirotechników podczas meczu z Ruchem i będzie po sprawie.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 26.07.2014, 12:44
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Co do tego, że przez takich jak my klub cierpi finansowo, to dostałeś już odpowiedź.
Jaką odpowiedź ? że nie traci ? ..... Kogoś tu naprawdę p...ło

Ale szczytem jest pisanie, że przez bojkot Wisła nie może znaleźć sponsora strategicznego. No jak to? Na trybunach spokój i cisza, niczym w teatrze. Żadnych zadym, rac, kar finansowych, jednym słowem fiesta. Sponsorzy więc powinni walić drzwiami i oknami do tak zajebiście ułożonego kibicowsko klubu.
O tym że brak kibiców odstrasza sponsorów [......tu sobie siarczyście mięsem rzuciłem...........] pisało przecież nieomylne SKWK .... akurat z tym się trudno nie zgodzić .....

Ustalmy o co się kłócimy bo mi się wydaje że nie o to czy są straty przez małą frekwencję tylko o to czyja to jest wina, oraz czy jest sens dalej bojkotować klub.

Reszty twojej wypowiedzi pozwól że nie skomentuję
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 13:04.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.07.2014, 13:23
GregorTS napisał(a):Wyświetl post
Kto normalny decyduje sie na wystrzeliwanie rac?
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiekt pełnego ludzi?
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiektu pełnego ludzi po tym samym szalu?

Dlaczego nikt nie bierze odpowiedzialności za coś takiego?

Ok Jacek jet skonczony w Wiśle to wie każdy , on odejdzie. A co ze skompromitowanym SKWK /i lub grupą odpowiedzialną za tamtą historie?

Masz jakis dowod na to, ze to SKWK strzelalo racami? masz chociaz dane JEDNEJ osoby ktora wystrzelila race?
jezeli nie masz to zamknij morde.

SKWK zawiesilo dzialanosc kibicowska przed meczem Derbowym wiec nie musza wydawac zadnych oswiadczen bo SKWK juz nie uczestniczy w zyciu stadionowym. A to ze ktos z ulicy przyszedl i sobie odpalil race to jego sprawa.. policja jest od znajdowania sprawcow, a ze nie znalazla to sprawe zakonczono.
Bednarz jedyne co potrafil zrobic to wydac ponad 400 zakazow, wszyscy winni!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.07.2014 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 26.07.2014, 13:36
Robi się ciekawie....
A ja z dnia na dzień zaczynam coraz bardziej podziwiać frakcje obroncow lysego jacka...
Już nie wiecie co macie pisać dosłownie...
Pogubiliscie się calkowicie no ale co zrobić teraz jakos trzeba wyjść z tego wszystkiego z twarza...
Co Wy zrobicie jak ktoregos dnia faktycznie jacka zabraknie w klubie...
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 26.07.2014, 13:43
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Polecam każdemu do przeczytanie. Za nim zacznie się sugerować nazwą strony przeczytajcie treść.

http://drogalegionisty.pl/?p=11119294
Swoją drogą, ma ktoś może linka do wywiadu (chyba na YouTube był) z jednymz angielskich ekspertów? Być może o tego samego chodzi i był robiony chyba przez kogoś z Polski. Kojarze, że jakoś przy stoliku siedzieli w jakimś pomieszczeniu, chyba zielone tło. Ok 20min trwało... Nie mogę za cholere tego znaleść
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 26.07.2014, 13:47
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Robi się ciekawie....
A ja z dnia na dzień zaczynam coraz bardziej podziwiać frakcje obroncow lysego jacka...
Już nie wiecie co macie pisać dosłownie...
Pogubiliscie się calkowicie no ale co zrobić teraz jakos trzeba wyjść z tego wszystkiego z twarza...
Co Wy zrobicie jak ktoregos dnia faktycznie jacka zabraknie w klubie...
Jak to co ? beda robili to co przedtem i teraz - czyli beda pisac w internecie- bo dla wiekszosci Wisla to klawiatura i komputer ..... do wszystkich probednarzowych ludzi : zrobcie wkoncu cos - cokolwiek - nie tylko komp- klawiatura- net - idzcie na stadion, dopingujcie, zorganizujcie wyjazd, oprawe , flagi, plotna , akcje charytatywne .....hhmmm...no dobrze - nie wymagajmy - na milosc boska idzcie chociaz na stadion - bo narazie w necie az kipi od przeciwnikow SKWK, Sharksow i lhonorowych wislakow .... jakby wasza rzeczywistosc wirtualna przelozyc na realna to by braklo miesc na R22 , niestety zycie pokazuj ze jest Was 2-3 tys na stadionie- i przekrzykuja was takie ekipy jak Podbeskidzie ...szczerze to jestescie zalosni - duzo szczekacie po forach internetowych - a tak naprawde nie robicie nic ...dlaczego nie tworzycie Nowej Armii Bialej Gwiazdy ? grzecznej, inteligentnej, poprawnej jezykowo i politycznie , nieagresywnej itp ? mieliscie przez pol roku czas zeby zaistniec ...nie zrobiliscie NIC ...i smiecie krytykowac ludzi ktorzy stworzyli Potege IKibicowska - Jedna z Najlepszych Ekip w Poslce ...sory , dla mnie jestescie zalosni ,istniejecie tylko wirtualnie a polemika z Wami to po prostu nauka cierpliwosci ...
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 26.07.2014 o godz. 13:55.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.07.2014, 13:59
Grantar.
Teraz brakuje Ci kibiców? Jak na wiosnę, po bojkocie frekwencja wynosiła średnio 5 tys, to prezes pisał, że to jest intelektualna elita kibiców i na takich będzie się teraz opierał? To zapytam, gdzie do k...y nędzy jest to jego oparcie? Jak się okazało, że kibiców nie przybywa to teraz jest problem, prawda?
Co do sponsorów, to jeszcze niedawno Twój idol powiedział, że rozróby na stadionach odstraszają potencjalnych sponsorów, którzy nie chcą inwestować. Teraz na trybunach mamy sielankę, więc co, nagle opcja się zmieniła?
A co do kar, ile to informuje Cię, że jesienią Wisła nie zapłaciła ani złotówki kar za swoich kibiców. Jako chyba jedyna w lidze. Więc proszę Cię, albo zacznij sensownie argumentować swoje wypowiedzi, albo za przeproszeniem skończ p......ć.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.07.2014, 14:17
Któryś mózg jakiś czas temu kolportował teorię, ze wojna z kibicami jest warunkiem pozyskania możnego sponsora.
No to ja już nic nie rozumiem...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 26.07.2014, 14:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Któryś mózg jakiś czas temu kolportował teorię, ze wojna z kibicami jest warunkiem pozyskania możnego sponsora.
No to ja już nic nie rozumiem...

Byly tez plotki o jakims sponsorze, ktory sie wycofal poprzez brak kibicow i atmosfery stadionowej ...wiec gdzie byla wtedy probednarzowska Nowa Armia Bialej Gwiazdy ta poprawna elita ?
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 26.07.2014, 14:32
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
Byly tez plotki o jakims sponsorze, ktory sie wycofal poprzez brak kibicow i atmosfery stadionowej ...wiec gdzie byla wtedy probednarzowska Nowa Armia Bialej Gwiazdy ta poprawna elita ?
Jak to gdzie? W domach zajęta wypisywaniem pro bednarzowych postów na wislaportal
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.07.2014, 14:39
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
W wielkim skrocie DP:

Szymanski chce rozmow z Czerwinskim ale planuje tez wyslac do RN zapytanie na jakiej podstawie praca jacka jest oceniana pozytywnie...-tego tez chciałbym się sam dowiedzieć....
znajacy zycie odpowiedz będzie w takim tonie :

Rada Nadzorcza ocenia pozytwnie działania Bednarza lecz nie moze podac szczegółów ponieważ naraziło by to spółke na coś tam trelemorele.
To jest taki beton ze jego sie kilofami nie skuje tylko bombe trzeba
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.07.2014, 14:45
Ja się bardzo cieszę że stało jak się stało. Karnet kupie bojkotu nie kupuje. Na dziesiąstce kilka łądnych lat. Nie będzie mi mowil "brat" po szalu co rzuca w moje dzieci racą kiedy mam chodzić na mecze mojego zespołu a kiedy nie. Jacek może irytować zgrywając z siebie szeryfa , ale niech sobie zda sprawę jeden z drugim że to szef dyryguje firmą, a nie klienci.
Znowu komunista na forum
Ilu jeszcze!?
Soryy ale pisałem 2-3 strony temu. W wolnym społeczeństwie o swoich potrzebach decydujemy my a nie nasz pan.

Nie kolego, nie jestem żadnym trollem. Na Wiśle od 20stu lat. Na wyjazdach kilkunastu. Jak pamiętasz taki roczny Twór jak radio ABG ( lata 2005-2006) to ja tam komentowałem mecze dla nas wszystkich.
Kto oskarża kogoś bez przedstawienia jakichkolwiek przesłanek nie mówiąc już nawet dowodów, to w jaki sposób nazwać takiego osobnika? Trollem.
Tak się zastanawiam, czy ty jesteś kopią tego GrzegorzaS z wislaportal, co te bzdury tam wypisuje, bo jak tak, to mówienie o tobie troll to mało powiedziane
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.07.2014 o godz. 14:53.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.07.2014, 15:35
Jacek może irytować zgrywając z siebie szeryfa , ale niech sobie zda sprawe jeden z drugim że to szef dyryguje firmą, a nie klienci.

Sorry, po prostu widać że gówno wiesz i w dupie byłeś. Kolejny raz powtórzę prawdę starą jak świat:

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.07.2014, 16:13
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Sorry, po prostu widać że gówno wiesz i w dupie byłeś. Kolejny raz powtórzę prawdę starą jak świat:

Więc co? Zapraszamy na Kałuży czy jak? Klient nie zwalnia szefa tylko doprowadza firmę do upadłości wybierając konkurencyjną markę

ps. nie obrażaj innych pierd0ląc przy tym równoznaczne brednie...

ps2. równie dobrze można do tego temamu dopasować inną znaną maksymę:

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.07.2014, 16:18
Czasami się zastanawiam czy Małecki nie miał racji.

Jacek prosi więc idź po karnet. Nie jesteśmy pierwszym klubem z problemem prezesa i pewnie nie ostatnim. Wystarczy poczytać jak skończyli poprzedni prezesi co obsadzali trybuny rodziną.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.07.2014, 16:18
Cytat:
Więc co? Zapraszamy na Kałuży czy jak? Klient nie zwalnia szefa tylko doprowadza firmę do upadłości wybierając konkurencyjną markę
Wystarczy przyjść na halę.

Tylko gimbusiarskiego Coelho mnie tutaj brakowało, dzięki!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2014, 16:27
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Nie. Zwykle firma zmienia swoją politykę i zwalnia ludzi odpowiedzialnych za poprzednie fiasko. Wszystko po to, by odzyskać klientów. Upadłość to ostateczność, ale jeżeli ktoś nie uczy się na swoich błędach i idzie w zaparte, to nie może później nikogo obwiniać za swoje niepowodzenie. Organizacje które nie potrafią się zmieniać i poprawnie reagować na trudności muszą upaść.

Co do drugiego wątku - Wisła istniała na długo przed Cupiałem i będzie pewnie długo po nim. SA jest tylko niewielkim wycinkiem jej działalności.

Fani Jacka są tacy ograniczeni... Ale masz plus za nazwanie go po imieniu w swoim "cytacie".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.07.2014 o godz. 16:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Stary 26.07.2014, 16:35
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Tylko gimbusiarskiego Coelho mnie tutaj brakowało, dzięki!
Do usług

Nie. Zwykle firma zmienia swoją politykę i zwalnia ludzi odpowiedzialnych za poprzednie fiasko. Wszystko po to, by odzyskać klientów. Upadłość to ostateczność, ale jeżeli ktoś nie uczy się na swoich błędach i idzie w zaparte, to nie może mieć później nikogo obwiniać za swoje niepowodzenie. Organizacje które nie potrafią się zmieniać i poprawnie reagować na trudności muszą upaść.
Upadek raczej nam nie grozi, tylko patrząc na ostatnią dekadę ciężko ludziom u góry idzie z myśleniem, a wszystkie decyzje podejmowane są ze zwłoką. Zapewne i tym razem będzie tak, że decyzja zostanie podjęta odpowiednia, ale długo po fakcie. Prędzej czy później JB poleci, ale u nas widać taka polityka. Dawniej pochopne działania, a teraz po błędach nauczyli się aby 10 razy się zastanowić zanim się cos zrobi, a że z myśleniem ciężko... stąd ta zwłoka

Wisła istniała na długo przed Cupiałem i będzie pewnie długo po nim. SA jest tylko niewielkim wycinkiem jej działalności.
Polonia Warszawa też istniała przed Wojciechowskim... a jak będzie dalej?
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.07.2014 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2014, 16:43
Polonia Warszawa też istniała przed Wojciechowskim... a jak będzie dalej?
I nadal istnieje.
Wisła to klub wielosekcyjny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Stary 26.07.2014, 16:44
I nadal istnieje.
Wisła to klub wielosekcyjny.
Istnieć istnieje, ale nie wiadomo jak kiedy i czy wogóle wróci na właściwe tory?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.07.2014, 16:52
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Dokładnie.
Wskażę inny czynnik - umiejętność rozmawiania z ludźmi i zjednywania ich sobie - kolejny czynnik, który dyskwalifikuje JB.. jako prezesa każdej organizacji.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.07.2014, 16:53
UWAGA UWAGA: MISTRZ LOGICZNEGO MYŚLENIA!!!

Ty wychodzisz z założenia, że główną zasadą biznesu jest prowadzenie go do upadłości?... Acha Czasem się zastanawiam czy tu piszą faktycznie gimnazjaliści?

A może by tak mózgu użyć i na przykład zastanowić się po co Czerwińskiego wepchali do zarządu?
Być może dlatego, żeby klient czy partner handlowy jeśli operujemy na tym poziomie semantyki nie wybrał właśnie konkurencyjnej marki, tylko dał zarobić przedsiębiorcy tutaj? ęęęęęęę?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 26.07.2014, 17:02
Prosta to zasada i od lat jedyna...
Najwazniejszy jest klient...klient placi ,klient wymaga...
Ja mam wlasnie prace dzięki klientom...On placi i On wymaga...
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 26.07.2014, 19:20
Grantar.
Teraz brakuje Ci kibiców? Jak na wiosnę, po bojkocie frekwencja wynosiła średnio 5 tys, to prezes pisał, że to jest intelektualna elita kibiców i na takich będzie się teraz opierał? To zapytam, gdzie do k...y nędzy jest to jego oparcie? Jak się okazało, że kibiców nie przybywa to teraz jest problem, prawda?
Po trochę prawda. ale co ty chcesz ode mnie ... ? pokaż gdzie napisałem, że bez "C' będzie lepiej ? Nigdy nie usuwam swoich postów .... więc poszperaj.
Co do sponsorów, to jeszcze niedawno Twój idol powiedział, że rozróby na stadionach odstraszają potencjalnych sponsorów, którzy nie chcą inwestować. Teraz na trybunach mamy sielankę, więc co, nagle opcja się zmieniła?
"Mój idol" miał rację że rozróby odstraszają inwestorów.
tak jak stadion w połowie wypełniony ......
Czy uważasz że są tylko 2 możliwości ? albo rozróby albo pusty stadion ? Przecież całą jesień była frekwencja i nie było rozrób .... komu to k.... przeszkadzało ? Bednarzowi czy może tym którzy na siłę musieli racami na Cracovii postrzelać (jakby to był ich jedyny sposób na szczytowanie)

A co do kar, ile to informuje Cię, że jesienią Wisła nie zapłaciła ani złotówki kar za swoich kibiców. Jako chyba jedyna w lidze. Więc proszę Cię, albo zacznij sensownie argumentować swoje wypowiedzi, albo za przeproszeniem skończ p......ć.
groźba zamknięcia stadionu to dla ciebie nic ? (mecz bez widzów to też strata dla klubu). Przecież zamknięcie C a potem ostre kary dla "niewinnych czterystu " to była taka pokazówka dla TME, wojewody i policji - obrona przed zamykaniem stadionu.
Jak tego nie rozumiesz z to rzeczywiście niewiele rozumiesz ... więc niechaj zacytuje twój apel; skończ p......ć
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.07.2014, 19:42
Grantarku, skoro tak Cie martwi tragiczna kondycja finansowa klubu, mam dla Ciebie radę. Taką z gatunku tych złotych.

Skończ oglądać mecze w C+, zacznij chodzić na stadion! Szczególnie, jak jest "odbandycony" z takich wyrzutków społeczeństwa jak ja i moi koledzy.

-----------------

Wtedy udzielaj rad ludziom, którzy na tych trybunach spędzili n razy więcej czasów niż Ty i którzy za tą drużyną przejechali Polskę wzdłuż i wszerz. Kilka razy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2014, 20:11
fialo napisał(a):Wyświetl post
Grantarku, skoro tak Cie martwi tragiczna kondycja finansowa klubu, mam dla Ciebie radę. Taką z gatunku tych złotych.

Skończ oglądać mecze w C+, zacznij chodzić na stadion! Szczególnie, jak jest "odbandycony" z takich wyrzutków społeczeństwa jak ja i moi koledzy.

-----------------

Wtedy udzielaj rad ludziom, którzy na tych trybunach spędzili n razy więcej czasów niż Ty i którzy za tą drużyną przejechali Polskę wzdłuż i wszerz. Kilka razy.
Dlatego z wielką chęcią wybiore się w poniedzialek na stadion kolego
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 26.07.2014, 20:15
Fialo
ja Ci udzielałem jakiś rad ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów