|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Kolega parę postów wyżej mówi, że zawsze są race i bluzgi. Ok. To zrzucajcie sie na kary za race, lub placcie normalne kary jakie ponosi kazdy za obelzywy jezyk. Ponoscie tego normalne konsekwencje i ok mozecie sobie palic itd. jesli wy za to placicie a nie klub. I nie nie jestem pseudofanem Bednarza czego wasze male główki mogą nie pojąć bo dla was albo Bednarz albo prawdziwi kibice(czyli oczywiscie wy)
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez mazo : 19.07.2014 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Takie zazalenia to juz chyba do PZPNu czy Ekstraklasy bardziej bo to oni te kary powprowadzali a wyobraz sobie -wczesniej ich nie bylo. I tak dla nas jest Bednarz, tak prawdziwi kibice czyli my ale jeszcze jak widac tylko po forum sa jeszcze takie internetowe trolle jak ty, ktore nie sa po zadnej stronie a najwiecej szczekaja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Stąd taka różnica. Zawsze możesz zadzwonić na odpowiednie służby,ewentualnie szturchnij kolege obok,bo akurat może telefon będzie zbędny i od razu będziecie działać ! ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kiedyś wszyscy kibice byli zadowoleni. Na wydzielonych trybunach pirotechnika. Gdyby zapytać ludzi przychodzących na młyn to 99% opowiedziałoby się za racami. Niestety pirotechnika nie będzie zalegalizowana. Nie dlatego, że jest niebezpieczna. Na pirotechnice się zarabia. Więc ten temat będzie się ciągnął w kółko latami. Każdy chce mieć coś dla siebie. Ultrasi na Wiśle bardzo długo nie odpalali pirotechniki bo mieli przyobiecane derby. Gdy te nadeszły, cóż... każdy zna dalszą historię. Prezesie, przemyśl swoje grzechy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
ale dlaczego to ci spokojni mają się dostosowywać do tych niekulturalnych a nie odwrotnie ? dla czego wysyłasz tych "kulturalnych" do opery ... ? Są różni kibice i wszyscy mają prawo chodzić na mecze Wisły .... Niech nikt nie dostosowuje się do nikogo. Nikt mnie nie zmusi bym rzucał mięsem, obrażał Żydów (nic do nich nie mam zwłaszcza że 90% wymordowali Niemcy) odpalał race narażając klub na straty finansowe ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie angażując się zbytnio w dyskusję to odniosę się tylko do tego że tu wyzywane są "żydy" a nie Żydzi, nawet niby, niekumaci dziennikarze prasowi o tym pisali.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ad 1. Zacznijmy od tego, że Ty oglądasz mecze w Tarnowie, siedząc przed TV, także tam sobie możesz odpalać race, ruchac żonkę i przeklinać bo Boguski nie trafił w piłkę. . Generalnie nic Ci za to nie grozi. Masz fart. Ja siedząc na R22, pod rządami Jacka za te same "grzechy" mógłbym pójść w pasy. Nie mamy pola do dyskusji.
Na trybunach jest miejsce dla każdego. Ja nie mówię, że szanowny Pan Piknik to zły kibic. Szanuje go. Niech on tylko zaakceptuje, że jest spora grupa ludzi na mega zajawce, która lubi nadawać tej szarej piłce rytm. Lubi palić race, lubi śpiewać ze Lech Poznań to ....y i ze sprzedali się za AGD. Sorry, taki mamy klimat. Pikniki, którzy CHODZĄ NA MECZE, w 90 % rozumieją temat, wiem bo sam mam kilku znajomych na E. Mówię po raz kolejny - próby "cywilizowania" ultrasow pójdą na nic. MY nadajemy tej smutnej piłce koloryt, MY jesteśmy magnesem, dla którego przychodzą ludzie na stadion. Ja jestem na stadionie od 98 roku, od tamtej pory runda w rundę miałem karnet. Najpierw chodziłem na A z ojcem później z kolegami na C itd. Co robił wtedy Jacek ? Grał w Legii. A ja widziałem wszystkie wzloty i upadki. .... wie, gdzie mnie życie poniesie, ale Wisła to cześć mnie. I nie pozwolę, żeby łysy sabotazysta wartosciowal mnie jako kibica. Lepsze czasy nadejdą. Keep calm. Bez Jacka. PS. Ostatni raz pisze post najebany na imprezie ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Nawet Janusze lubią kiboli - mój ojciec, wujek i parę innych osób z rodziny (w tym 6 i 8 latkowie) chodzili na rodzinny, od momentu rozpoczęcia bojkotu byli na dwóch meczach - pierwszym zbojkotowanym z Ruchem (chyba) i na ostatnim, z Zawiszą. Bo nie ma atmosfery, a mecz można obejrzeć w TV, do tego nawet z komentarzem.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kończ waść, wstydu oszczędź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
![]()
![]() 2) Ty chyba się z choinki urwałeś z tymi żydami, czy serio uważasz, że to chodzi o tych żydów z Izraela? ![]() p.s Dajcie że już spokój temu Ajronkowi. On chce wam za wszelką cene wytłumaczyć, że jego styl kibicowania jest lepszy od naszego Widocznie wziął sobie za cel, naprawianie świata. Niech se naprawia jak mu to radość sprawia. Dajcie mu spokój ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.07.2014 o godz. 23:52.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Grantar, z tymi żydami to post roku. W takim układzie co ma cracovia do Wisły ? Taka ładna rzeka, a oni ją wyzywają. Mają też coś do psów, a te zwierzęta to przecież najlepsi przyjaciele człowieka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba słońce (Peru ?) komuś za bardzo mózg zlasowalo.
A imię Jacka to 44.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.07.2014 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex: |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci którzy cokolwiek kumają tematy kibicowskie w Krakowie (a nawet ja) wiedzą że "kibole" w większości nie są żadnymi krwiożerczymi antysemitami a jeśli nawet ktoś ma poglądy "narodowe" to przyśpiewki i hasła z użyciem słowa żyd nie mają podłoża antysemickiego ..... Ale osoby mniej kumate mogą to wszystko różnie odbierać ..... a po co nam zła prasa .. kary i opinia antysemitów ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Legalizacja piro nie ma najmniejszego sensu, bo wtedy odbywaloby sie to na zasadzie prawa, tip top, ustawione, i odpalane przez jakichs cieciow ze strazy.
zadnej frajdy, spontanicznosci, momentu zaskoczenia, a tym race zwyciezaja, stad ich pieknosc. Dlatego ultrasi wszystkich ekip uznali, ze lepiej odpalac na zakazie, niz legalnie pod nadzorem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odbywa się to na zasadzie straż jest w pogotowiu, odpowiednie osoby przeszły jakis kurs, i projekt oprawy musi wpłynąć wcześniej do związku, klubu. Nie wiem jednak jak to funkcjonuje w rzeczywistości... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Rozumiem ze nigdy nie jechałes autobusem na gape a podczas jazdy samochodem przestrzegasz kazdego znaku drogowego ktory Cie obowiązuje. Tak? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
Trochę nietrafiony przykład. Jak jedziesz na gapę autobusem lub łamiesz przepisy, płacisz ty. Jeśli odpalasz tace na na stadionie, płaci klub.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Więc pytam czy bierze odpowiedzialność za swoje czyny i dzwoni na policje kiedy przekracza dozwoloną prędkość badz jak jedzie na gape to idzie do MPK i uiszcza karę za brak biletu mimo iz nie został złapany. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Stadion to nie teatr. A już na pewno nie przy takim poziomie sportowym, półamatorskim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ajronek ja Cie podziwiam za to ,że ty przez tyle lat wytrzymałes z tymi bluzgami na stadionie ,dilerami i pirotechniką.Dla wielu osób mecze Wisły to coś więcej niż posadzenie tyłka na krzesełku i oglądanie meczu przez 90min ,ale cóz ty tego nie zrozumiesz..
SKWK ma troche za uszami ,ale wykonują też wiele dobrej pracy i mam nadzieje ,że osoby twojego pokroju jeszcze długo nie będą miały dużo do powiedzenia na trybunach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja już kompletnie i zadazam zaczeło się od rac które przecież sa pranie zakazane na imprezach masowych i sam klub nie ma tu nic do gadania!! Ze wzgledów bezpieczeństwa ale nikt te go nie rozumie. A atakowanie własnej bazy to juz szczyt był. Nie dziwie się że prezes ma tekie stanowisko. Może nie wiem wszystkigo ale bezpieczeństwo na stadionie po pierwsze.. być może jest to przez lata zaniedbań marketingu i ochronu.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mylisz się .... temat znam i oczywiście geneza nazywania Cracovii klubem żydowskim jest oczywista. tyle że teraz Cracovia ma tyle wspólnego z Żydami co nic ..... (no niewiele) ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Te prawo ustanawiają ci, co sami kradną na potęgę i rozbijają ten kraj a służbami MSWiA kieruje Sienkiewicz, który jak sam powiedział "państwo istnieje tylko teoretycznie, a "polskie inwestycje" to .... dupa i kamieni kupa" Znalazł się wielki praworządny ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja tylko pokazuje absurdy powoływania się na "literę prawa", zwłasza, że ta litera w tylko u nas jest taka surowa i bardzo często niezgodna z najważniejszym aktem prawnym kraju - Konstytucji 3 maja.
Jak widać większości tego typu praktyki się nie podobają, więc dlaczego odmawiasz ludziom demokratycznego zadecydowania o tym, czy chcą chodzić czy nie- każdy ma swój własny rozum.Czyżbyś popierał poprzednio-epokowy mechanizm "odpowiedzialności zbiorowej" oraz Stalinowskiej zasady " że na każdego znajdzie się paragraf"? Tak się właśnie dzieję, gdy partnerów traktuje się jak idiotów. A jak bednarz chce ludzi w krawatach, to niech ściągnie 15 piłkarzy za 40 mln Euro, da karnety po 400 stówki i liczy na to, że "konsumenci i koneserzy" futbolu będą walić drzwiami i oknami. Tymczasem mamy sytuację, że na nasze kopanie po czole nie da się patrzeć, kibice są głownym żywicielem klubu, a jedynego kolorytu na trybunach dodają ci straszni i krwiożerczy kibole. A ten pan pomino takiej sytuacji z nimi walczy. Powodzenia dla tego inteligentnego pana.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.07.2014 o godz. 13:35.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|