The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2014, 16:58
Bo Ty myślisz, że Oni wiedzą co to WP, musiałbyś im skrót rozwinąć a pewnie i to by nie wystarczyło
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.07.2014, 17:04
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
A kupiłem im KTOŚ bilet?
A załatwił im KTOŚ transport?

No właśnie

Niestety, krzykaczy internetowych tutaj coraz więcej. Każdy by chciał nowego stowarzyszenia ale założyć nie ma komu, bo się boją. Czego represji? Miśka? No to jak się boicie i nie macie jaj drodzy krzykacze to buzia na kłódkę i cicho sza. No i jeszcze oczekiwanie na oświadczenie odcinające się od napisów w Myślenicach, tego od SKWK wymagacie, a sami już napisaliście takie oświadczenie? Czy czekacie aż KTOŚ to zrobi za Was, żeby przykład wziąć.

Są tu ludzie, którzy najwięcej do powiedzenia mają jak się coś stanie, czekacie jak hieny na żer. Dziwne, że postów pochwalnych na temat ostatniej akcji WP ani jednego. No tak, po co chwalić dobre rzeczy jak można się przyj...ebać do czegoś złego. Narzekacie na poziom dziennikarstwa, że łapią się takich tematów a sami napie...rdalacie posta za postem.
to przeważnie pracownicy klubu, którzy starają się tutaj coś ugrać + część naiwniaków, którym się "coś" wydaję, że "coś" wiedzą.

tacy kibice:
- narzekają na Stowarzyszenie, sami nie chcąc nic stworzyć
- narzekają na oprawy, brakło ultrasów nie ma opraw
- narzekają na brak biletów na wyjazdy w otwartej sprzedaży, teraz nie ma nikogo kto na wyjazd pojedzie
- na atmosferę, negatywny doping, a przychodzi mecz to te osoby (jesli w ogole sa na stadionie) to najbardziej ożywiają kiedy trzeba zaśpiewać: JAZDA Z ....AMI, WISEŁKO JAZDA Z ....AMI, itp.

cóż nie macie jaj prawie wszyscy, którzy stoicie za krucjatą Bednarza przeciwko kibicom. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy...

EDIT: Część tych krzykaczy powyśli, ze skrót WP to Wirtualna Polska, albo nie wiadomo co. Nikt nie wspomni o szlachetnej i pięknej incjatywie dla dzieci z kresów.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.07.2014 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.07.2014, 17:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że kibicowałes Wisle tylko w Krakowie ? Nie dopingowałeś jej na wyjazdach, gdzie szczególnie należało sie jej wsparcie ? Zapewne dzisiaj bedziesz ja dopingował w Łęcznej ?
Kiedy ja zaczynałem chodzić na sektor X to zwyczaje były takie, że żaden przypadkowiec na nim nie zasiadł dlatego, że akurat było wolne miejsce. Jesli nie miałeś wprowadzającego, który zarekomendował by, że jesteś godzien na nim zasiąść to fora ze dwora. Ale musiałes chyba chodzić w jakimś fatalnym kibicowsko dla Wisły okresie skoro jednoczesnie podpierasz sie miejscem na X a jednoczesnie pierdzielisz o przestepcach. Człowieku, sektor X nigdy nie był dla grzecznych chłopców, tylko dla wiary trzymajacej władzę w mieście dla chwały Wisły. Skoro nie czułeś na nim wspólnoty, to nie wiem po co na niego chodziłeś ? Jak widać tylko zajmowałeś niepotrzebnie miejsce jakiemus chłopakowi, który by zrobił znacznie wiecej dla Wisły. Twoje miejsce jest w lozy VIP obok Bednarza, i nie będziesz musiał tam siedziec cicho.
Stoję po twojej stronie w kwestii bojkotu, ale tutaj za bardzo pojechałeś.
Skoro jesteś tak obyty w sferach kibicowskich to dobrze wiesz, że nie każdy "czuje się na siłach" do tego czy owego w kwestii kibicowania. Wyjazdy to osobny temat. Są tematy których nie powinno się w internecie poruszać.

Skoro facet 20 lat kombinował by zerwać się ze szkoły, uczelni, pracy by być na Reymonta i wspierać swój klub to trzeba też to docenić. Może wiele poświęcił by być takim kibicem jakim był?

Nie dzielcie środowiska kibicowskiego na chuliganów i pikników bo to jeden z największych grzechów głównych.
Mnóstwo jest osób coś pomiędzy. Nie wszystko w życiu jest czarne i białe.
Szacunek dla gościa co 20 lat spędził na trybunach. Szacunek dla Ciebie za to, że jesteś o krok do przodu w pewnych tematach, że jeździłeś, jeździsz na wyjazdy.

Szanujcie się.

Buc wcześniej czy później odejdzie, zostanie niesmak i znów podział kibicowski na Wiśle.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.07.2014, 17:49
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Buc wcześniej czy później odejdzie, zostanie niesmak i znów podział kibicowski na Wiśle.
Podziały były i wcześniej, ale facet popsuł to co najważniejsze, płaszczyznę dialogu, którą po nim trzeba będzie szybko odbudować, za jego prezesury, nie jest to moim zdaniem możliwe i to jest główna przyczyna, dla której powinien odejść, a raczej być @##$%.^&*

Nowy prezes, realny dialog, zmiany na lepsze (koniecznie i w SKWK i to liczne !) i ..kiedyś w końcu tak będzie..
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.07.2014, 17:54
milosz napisał(a):Wyświetl post
Podziały były i wcześniej, ale facet popsuł to co najważniejsze, płaszczyznę dialogu, którą po nim trzeba będzie szybko odbudować, za jego prezesury, nie jest to moim zdaniem możliwe i to jest główna przyczyna, dla której powinien odejść, a raczej być @##$%.^&*

Nowy prezes, realny dialog, zmiany na lepsze (koniecznie i w SKWK i to liczne !) i ..kiedyś w końcu tak będzie..
Dlatego napisałem znów. Co do reszty Twojej treści... przychylam się.

Cytat:
28 lipca Wisła zmierzy się z Piastem Gliwice. Kibice z Gliwic nie przyjadą jednak do Krakowa.

Poniżej komunikat grup kibicowskich Piasta:

W związku z naciskiem władz krakowskiego klubu oraz represjom stosowanym wobec jego kibiców, solidaryzujemy się z sympatykami Wisły Kraków i odwołujemy wyjazd na mecz z Krakowską Wisłą zaplanowany na 28 lipca.W imię zasad panujących na trybunach pamiętać należy, że w obliczu walki kibiców z systemem fanatycy muszą się wspierać w walce o wspólne cele, a nie przedkładać własne dobro nad dobro całej społeczności kibicowskiej.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.07.2014, 18:55
Szacunek dla Piasta...
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.07.2014, 19:06
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
to przeważnie pracownicy klubu, którzy starają się tutaj coś ugrać + część naiwniaków, którym się "coś" wydaję, że "coś" wiedzą.

tacy kibice:
- narzekają na Stowarzyszenie, sami nie chcąc nic stworzyć
- narzekają na oprawy, brakło ultrasów nie ma opraw
- narzekają na brak biletów na wyjazdy w otwartej sprzedaży, teraz nie ma nikogo kto na wyjazd pojedzie
- na atmosferę, negatywny doping, a przychodzi mecz to te osoby (jesli w ogole sa na stadionie) to najbardziej ożywiają kiedy trzeba zaśpiewać: JAZDA Z ....AMI, WISEŁKO JAZDA Z ....AMI, itp.

cóż nie macie jaj prawie wszyscy, którzy stoicie za krucjatą Bednarza przeciwko kibicom. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy...

EDIT: Część tych krzykaczy powyśli, ze skrót WP to Wirtualna Polska, albo nie wiadomo co. Nikt nie wspomni o szlachetnej i pięknej incjatywie dla dzieci z kresów.
Wy dalej swoje - mnie - kibicowi od 20 lat chodzącemu na mecze stowarzyszenie nie jest potrzebne. Więc argument o zakładaniu stowarzyszenia z dupy. Nie ma opraw i super - mnie do meczu nie są potrzebne. Bilety na wyjazdy będą normalnie sprzedawane - klub coś w końcu na nich zarobi a nie jak do tej pory SKWK, nie wydając paragonów oszukujące Państwo Polskie, którego jako patrioci chcecie bronić. A co do negatywnego dopingu - nigdy nie śpiewałem (za to mi się nie raz obrywało na X-tce) niczego poza pieśni za Wisłą i jakoś mi żal je..ania przyjezdnych albo innych wyimaginowanych wrogów brakować nie będzie. I na koniec - jestem kibicem i nie czuję, żeby Bednarz przeciw mnie prowadził krucjatę.

A co do pięknych inicjatyw - wielkie za nie brawa. Na prawdę i bez ironii. Ale nie o nich tutaj mówimy, tylko o zachowaniu podczas meczów. Upraszczając - jeśli zabójca i pedofil jednocześnie jest honorowym krwiodawcą nie czyni to go dobrym człowiekiem.

Jeszcze na koniec - nikt nie odbiera wam prawa do opraw, śpiewów, nawet race mi nie przeszkadzają choć wielu półgłówków w tłumie się znajdzie, którzy je rzucą na murawę. Jest dla każdego miejsce na stadionie. Ale wy uważacie siebie za jedynych sprawiedliwych a bojkot pokazał, że jest was co najwyżej tyle samo ile pozostałych kibiców więc może dotrze do was pewien fakt, że ta reszta też ma swoje oczekiwania, prawa, których nie powinniście im odmawiać.

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.07.2014, 19:08
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Szacunek dla Piasta...
Znów kilka złotych mniej dla klubu .......
Ciesz się.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 18.07.2014 o godz. 19:14.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.07.2014, 19:10
Zarządzam bojkot tego tematu, bo poziom dywagacji na bardzo bardzo niskim poziomie.
Polecam świeże powietrze wszystkim

Ajronek-
1) Ze średniej frekwencji na poziomie 16 tys w rundzie jesiennej, realna frekwencja spadła do 2,5 - 3 tys(nie licząc gości, i rozdanych biletów dzieciom vipom i na E15)
Więc twierdzenie, że jest "nas" tyle samo co "was" jest nadużyciem
2)Patriotyzm odnosi się do narodu nie do państwa. Jak ktoś grabi moje pieniądze w podatkach to jest złodziej a nie państwo. Daj spokój, nie demagogizuj
3) Jak rozumiesz, że każdy ma inne pojmowanie roli kibicowania, to o co ci do cholery chodzi? To, że ciebie nie interesują sprawy związane z szerszą działalnością klubu, jako wspólnoty ludzi o tych samych wartościach, tylko wydarzenia czysto sportowe, to jesteś w tej grupie co nie powinno w ogóle interesować konflikt interesów Jacka i kibiców. Powinieneś mieć to szeroko w dupie i oglądać sobie meczyki na R22, nikt ci nie broni a ty się udzielasz tutaj co 3 post i chcesz umoralniać ludzi. Nie widzę konsekwencji w twoim działaniu. Nie interesuje cię jak piszesz, to się nie udzielaj. Nasza sprawa. Jest taka stara zasada niepisana, żeby uchronić się przed głupotą czy kompromitacją.
Pozdro
polecam bojkot
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.07.2014 o godz. 19:22.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Stary 18.07.2014, 19:18
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że kibicowałes Wisle tylko w Krakowie ? Nie dopingowałeś jej na wyjazdach, gdzie szczególnie należało sie jej wsparcie ? Zapewne dzisiaj bedziesz ja dopingował w Łęcznej ?
Kiedy ja zaczynałem chodzić na sektor X to zwyczaje były takie, że żaden przypadkowiec na nim nie zasiadł dlatego, że akurat było wolne miejsce. Jesli nie miałeś wprowadzającego, który zarekomendował by, że jesteś godzien na nim zasiąść to fora ze dwora. Ale musiałes chyba chodzić w jakimś fatalnym kibicowsko dla Wisły okresie skoro jednoczesnie podpierasz sie miejscem na X a jednoczesnie pierdzielisz o przestepcach. Człowieku, sektor X nigdy nie był dla grzecznych chłopców, tylko dla wiary trzymajacej władzę w mieście dla chwały Wisły. Skoro nie czułeś na nim wspólnoty, to nie wiem po co na niego chodziłeś ? Jak widać tylko zajmowałeś niepotrzebnie miejsce jakiemus chłopakowi, który by zrobił znacznie wiecej dla Wisły. Twoje miejsce jest w lozy VIP obok Bednarza, i nie będziesz musiał tam siedziec cicho.
Nie - nie tylko w Krakowie - byłem na kilkunastu wyjazdach - głównie zgodowych, po prostu nie należę do żadnych klik, koterii czy grup, żeby czuć się bezpiecznie samemu jeżdżąc na wyjazdy. A po kilku wyjazdach specjalami (był taki jeden do Katowic) po prostu odechciało mi się w tym bydle uczestniczyć. Poza tym mam też inne zainteresowania (jestem przewodnikiem górskim) i weekendy musiałem jakoś dzielić na swoje inne pasje.

Chodziłem na X-tkę bo na innych sektorach siedzieli wieczni malkontenci jadący równo z naszymi piłkarzami a mnie się chciało za młodu drzeć japę na Wisłę. Nie raz zrywałem się ze szkoły na mecze, nie raz wracałem wcześniej z wakacji (pamiętam jak pędziłem z Rumunii autem, żeby zdążyć na mecz skracając urlop o 3 dni). Byłem kilka razy z temperaturą 40-stopni na meczu bo za nic nie chciałem odpuścić. Ale masz rację - kilka lat z troglodytami mi wystarczyło, jak np. chcieli bić mojego ojca za to, że też nie chciał obrażać innych a chodził na Wisłę jeszcze jak wielu z was nie było na świecie. I przeniosłem się na inne sektory. Ale to nie chroni mnie przed racami, które lecą w naszą stronę, bluzgami i zdziczeniem. Ja ustąpiłem i chodziłem dalej na mecze, pomimo tych wszystkich uwag. Ale znam co najmniej kilkanaście osób, którym mecze na żywo się podobały, ale swołocz skutecznie ich do oglądania Wisły na stadionie zniechęciła. Stąd popieram działania (choć nie wszystkie) zmierzające do zmiany zachowań na stadionach.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 19:28
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Ciesz się.
Cieszymy się dlatego, że kibice nawet z innych miast się z nami solidaryzuja. Mniej kasy znaczy, że szybciej nastąpi pożegnanie łysej pały....

Tyle i aż tyle. Tylko kwestie finansowe mogą zmusić właściciela do działania.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.07.2014 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 18.07.2014, 19:31
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Ciesz się.
A to moja wina czy tego który chce "uzdrowić" pilke nozna...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 18.07.2014 o godz. 19:40.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 18.07.2014, 19:57
Widzisz a ja mam taki przebieg jak Ajronek...
Zapewne pamiętam te same mecze i te same wydarzenia co On..
Ale mnie wlasnie te oprawy ciesza...
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Stary 18.07.2014, 20:32
Widzisz a ja mam taki przebieg jak Ajronek...
Zapewne pamiętam te same mecze i te same wydarzenia co On..
Ale mnie wlasnie te oprawy ciesza...
Wbrew pozorom ja też lubię oprawy - jak są z jajem, jak są pro-Wiślackie. Nie lubię tych negatywnych, z bluzgami, z pozdrowieniami do więzienia. I na prawdę bywały okresy gdzie doping był głównie pozytywny, nawet część kibiców gwizdała jak się zaczynały jakieś negatywne teksty, ale potem wszystko wróciło do "normy" a już mieszanie polityki do dopingu to dramat. Tym niemniej, jeśli mam wybrać między oprawami, racami, śpiewami z zamkniętym stadionem czy innymi karami a bojkotem i spokojem to wybieram to drugie, bo dla mnie Wisła jest najważniejsza. A nie race, oprawy itp.
Ostatnio edytowane przez Ajronek : 18.07.2014 o godz. 20:34.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 20:52
Ajronek napisał(a):Wyświetl post
Wbrew pozorom ja też lubię oprawy - jak są z jajem, jak są pro-Wiślackie. Nie lubię tych negatywnych, z bluzgami, z pozdrowieniami do więzienia. I na prawdę bywały okresy gdzie doping był głównie pozytywny, nawet część kibiców gwizdała jak się zaczynały jakieś negatywne teksty, ale potem wszystko wróciło do "normy" a już mieszanie polityki do dopingu to dramat. Tym niemniej, jeśli mam wybrać między oprawami, racami, śpiewami z zamkniętym stadionem czy innymi karami a bojkotem i spokojem to wybieram to drugie, bo dla mnie Wisła jest najważniejsza. A nie race, oprawy itp.
Wbrew pozorom lubisz też POlicje i tajniaków. Lubisz jak warszawski patafian niszczy nasz klub, jak zniszczył kibicowanie i armosfere na stadionie, jak oszukał kibiców, itp.

Co Ty lubisz to może obchodzi Twoich kolegów, a nie nas. Co ma byc na oprawie to nie Twoja domena, Ty moglbys ja robic co najwyzej na turniej coca-cola cup. Jesli lubisz tylko pozytywny doping to nic nie szkodzi brac tylko w nim udzial...i nie mieszaj sie do spraw, ktorych Twoja mózgownica calkowicie nie pojmuje.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2014, 21:17
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Wbrew pozorom lubisz też POlicje i tajniaków. Lubisz jak warszawski patafian niszczy nasz klub, jak zniszczył kibicowanie i armosfere na stadionie, jak oszukał kibiców, itp.

Co Ty lubisz to może obchodzi Twoich kolegów, a nie nas. Co ma byc na oprawie to nie Twoja domena, Ty moglbys ja robic co najwyzej na turniej coca-cola cup. Jesli lubisz tylko pozytywny doping to nic nie szkodzi brac tylko w nim udzial...i nie mieszaj sie do spraw, ktorych Twoja mózgownica calkowicie nie pojmuje.
To znaczy? Może moja pojmie - spróbuj mi wyjaśnić o co w tym bojkocie chodzi? Co było przyczyną... no, spróbuję pojąć...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 21:19
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
To znaczy? Może moja pojmie - spróbuj mi wyjaśnić o co w tym bojkocie chodzi? Co było przyczyną... no, spróbuję pojąć...
Ty juz pokazałeś kilka stron wstecz na co Cię stac. Starczy.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 18.07.2014, 21:27
Ale co Ci ma tlumaczyc jak jesteś niekumaty...
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.07.2014, 21:30
Ukrzyżowano Jacka ?

https://www.youtube.com/watch?v=SJgaXWaIClM
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 21:35
To teraz pewnie lysy da zakazy wszystkim z Prądnika i Olszy...
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 18.07.2014, 21:52
Ale co Ci ma tlumaczyc jak jesteś niekumaty...
Tak bezmózgi wolą uprawiać sofistykę i wmawiać, że to ja niekumaty rozbawiłeś mnie - nie chcecie tłumaczyć to nie tłumaczcie, ale dla mnie albo jesteście bezmózgami albo macie w tym interes (finansowy) by bojkotować Wisłę.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.07.2014, 22:01
Tu masz napisane:

http://pajacek.pl/

a jak tego nie zrozumiesz to jesteś albo bezmózgiem albo masz interes (finansowy) w niszczeniu klubu
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Bojkot jest dlatego że Bednarz dał zakazy 200 niewinnym kibicom, że wprowadził policje na trybuny, że niszczy klub, nie ma szacunka do swojego chlebodawcy, nie ma szacunku do stuletniej tradycji klubu, nie ma pojęcia jak zarządzać klubem, oszukał kibiców perfidnie przy sprawie ze złotówką od biletu i tak dalej i tak dalej można wymieniać w nieskończoność.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Tak bezmózgi wolą uprawiać sofistykę i wmawiać, że to ja niekumaty rozbawiłeś mnie - nie chcecie tłumaczyć to nie tłumaczcie, ale dla mnie albo jesteście bezmózgami albo macie w tym interes (finansowy) by bojkotować Wisłę.
Dobra skończy te chora debate...
Nie uważam abys bym osoba na odpowiednim poziomie ,abym mogl podejmowac z Toba zbedna polemikę...
A tak w ogole to nas przejrzales mamy ogromny interes w tym wszystkim...
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2014, 22:03
po co wogóle z tymi capami gadacie?szkoda nerwów panowie...robimy swoje a nie tylko klepiemy w klawiature
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.07.2014, 22:04
....a mać - chłopie rzucasz na lewo i prawo inwektywami w stronę Nas olbrzymiej większości która BOJKOTUJE ten burdel który dzieje się w Naszym klubie pod przewodnictwem JB. Uważasz się za elitę ? Tak jak młodzi wykształceni z wielkich miast?To pomyśl że Wisła jest w tym momencie jak narkoman - dawał byś np synowi kasę na koke byle by zachowywał się w miarę normalnie ? NIE . Wolał byś by poszedł na odwyk spadł na dół by się podnieść. Tak też uważa większość myślących kiboli Wisły - nie ma co przedłużać agonii - czas się jej przeciwstawić! Tyle.

Pozdrawiam bojkotujących - mamy rację - WYGRAMY - dla dobra WISŁY

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 18.07.2014, 22:15
Flinston napisał(a):Wyświetl post
Bojkot jest dlatego że Bednarz dał zakazy 200 niewinnym kibicom, że wprowadził policje na trybuny, że niszczy klub, nie ma szacunka do swojego chlebodawcy, nie ma szacunku do stuletniej tradycji klubu, nie ma pojęcia jak zarządzać klubem, oszukał kibiców perfidnie przy sprawie ze złotówką od biletu i tak dalej i tak dalej można wymieniać w nieskończoność.
Mogli pójść do klubu i anulować ten zakaz - ale nikomu się nie chciało albo każdy bał się wyłamać, legitymizując w ten sposób imbecyli, którzy na meczu z Ruchem chcieli podpalić stadion narażając zdrowie niewinnych ludzi. A złotówka od biletu to interes garstki osób, którzy chcieli klub oskubać w tych trudnych finansowo chwilach.

Mówcie sobie co chcecie, róbcie co chcecie - ale wykrzykiwać "CAŁA WISŁA KRZYCZY RAZEM, CZAS POŻEGNAĆ SIĘ Z BEDNARZEM" moglibyście równie dobrze przez całe 90 minut przy R22. Nie chcecie, to nie - spuszczajcie Wisłę do czwartej ligi...
Odpowiedz cytując
KuKoC
Member

Od: 05.2008

Stary 18.07.2014, 22:27
Po co wy jeszcze gadacie z tym imbecylem? Jego jedynym celem jest wciągać was w głupie przepychanki o sprawach juz dawno oklepanych ... Fakty realne nie wirtualne są natomiast takie że po raz kolejny nasi elitarni kibice pokazali na co ich stać w Łęcznej..
Powód: Jżs
Ostatnio edytowane przez KuKoC : 18.07.2014 o godz. 22:30.
Najwspanialszy klub na świecie...
Odpowiedz cytując
BW.WISŁA
Member

Od: 02.2011

Stary 18.07.2014, 22:27
Chłopie, Ty albo faktycznie nie wiesz po co jest ten protest albo Ci jacek płaci żebyś tu zgrywał idiotę i wprowadzał niedoinformowanych w błąd. Dowiedz się skąd miała by ta złotówka iść a później pisz. Mieli podpisać jakieś pożal się Boże papierki po to żeby stać z milicją na trybunie
Proszę Cię zamilcz już bo wstyd jak hu...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.07.2014, 22:28
bonawentura
Jakbyśmy spadli do IV ligi a jednocześnie za jednym zamachem pozbyli się 82 mln długu wobec TF, to kto wie czy nie byłoby to lepsze dla klubu. Mając ten garb zawsze będziemy ciągnięci w dół. No może kibice piłki nożnej płakaliby kilka sezonów, ale kibice Wisły podobnie jak kibice Lechii wcześniej nie płakaliby tylko robili swoje.

Więc kolego bonawentura nie strasz IV ligą. Tego to może się bać taki Kapka czy Rogala bo nie będzie miał na czym żerować. A Bednarz jak taki profesjonalista widząc że jego działania i jego osoba jest kością niezgody sam powinien zrezygnować. A nie wyzywać kibiców Wisły od rasistów i inne bzdury. Co on zaraził się od oszołoma B.Sienkiewicza i też zwalcza polski patriotyzm?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów