The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2014, 13:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
zwalenie winy na kiboli
Myslisz ze jak Wisla zbankrutuje to Bednarze bedzie sie interesowal zwalaniem winy na kogokolwiek ? Jak Bednarz przestanie otrzymywac przelewy z Wisly na X PLN to spakuje swoje garnitury i zniknie w Warszawie/Chorzowie - to zwykly najemnik.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 13:22
Ja mam bardzo dobre rozwiazanie dla tych niepopierajacych bojkotu, dbajacych o sytuacje finansowa klub - zrobcie zrzute - na kazdego bojkotujacego zrobcie zrzute na cene jego biletu i przekazcie te pieniadze w formie darowozny Bednarzowi. Kazdy bedzie zadowolony - Bednarz bo bedzie kasa i wy bo wspomozecie przeciez swoj ukochany klub.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.07.2014, 13:31
fugiel napisał(a):Wyświetl post
Pozwol serku, ze odwroce pytanie. a co Ty zrobiles dla Wisly aby jej pomoc wyjsc z tarapatow w ostatnim czasie ? Rozumiem ze kupiles karnet a na mecze sie nie wybierasz ?
więc ja powiem Ci co zrobiłem by pomóc Wiśle wyjść z taraptów :

Nie przychodzę na stadion by nie wrzucic racy na boisko by Wisła nie dostała kary.
To robie dla klubu. Inaczej mówiac zaoszczędzam jej jakieś kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy złotych które nałożyła by ekstarklasa!

Dla siebie nie przychodze na stadion gdyz widząc gre moze mi sie wypsknąć niecenzuralne słowo a na cholere mi mandaty i kary ? Pieniadze mam na co wydawać. A ze na stadionie,na trybunie nie widze znajomych mord, nie mam z kim pospiewac pogadac pośmiać, to mecz ogladne na weeb.tv i dam zarobic jakiejś gownianej firmie która przynamniej mnie nie opluwa jak pan bednarz jacek.

dzięki mnie klub nie ponosi niepotrzebnych kosztów, wiec Jacek mógłby zrobic to samo
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.07.2014, 13:36
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież oni i tak na mecze nie chodzą, niezależnie czy jest protest czy nie.

Internet całym światem jest.
Jak się okazuje to przeciwnicy Bednarza i nadający na "internetowych kibiców" sami przyznają, że na mecze chodzą bardzo rzadko, albo w ogóle. Jeszcze przed bojkotem. Patrz: wolfy
Tak więc napisaleś o nich.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.07.2014, 13:41
1q2 napisał(a):Wyświetl post
...cała szopka którą Łysy odpierdala , jest przygotowaniem gruntu pod zwalenie winy na kiboli(skwk/Wawro/Szymański)kiedy klub zbankrutuje i trza będzie wycofać go z rozgrywek.
I ? Myślisz ze SKWK czy Pan Wawro na tym straci? Wolne żarty. Zobacz na przykładzie Pogoni szczecin i niejakiego Pana Smolny. Dla mnie spadek do IV ligi oznacza Wisłę Pana Wawro i spółki. Mylę się?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 13:42
Framat skoncz .......ic albo udostepnij ocpje ignorowania twoich postow prosze ja ciebie.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.07.2014, 13:43
Cytat:
Jak się okazuje to przeciwnicy Bednarza i nadający na "internetowych kibiców" sami przyznają, że na mecze chodzą bardzo rzadko, albo w ogóle. Jeszcze przed bojkotem. Patrz: wolfy
Ty masz jakiś jego kompleks, jak słowo daję. Innych możesz wymienić, czy jego postać odcisnęła takie piętno na Twojej psychice, że wszędzie go widzisz?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 18.07.2014, 13:49
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Ty masz jakiś jego kompleks, jak słowo daję. Innych możesz wymienić, czy jego postać odcisnęła takie piętno na Twojej psychice, że wszędzie go widzisz?
Rozumiem, że nie masz innych argumentów.
Innych mogę wymienić.
Takich, co teraz bojkotują, a z historii ich postów wynika, że na mecze i tak nie chodzili, albo bywali raz do roku. Jak chcesz, sam poszukaj, to łatwe do znalezienia.
A kolega, którego się uczepiłem (w odpowiedzi na to jak zostałem przez niego wywołany - sprawdź sobie) to taki sztandarowy przykład.

Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.07.2014, 13:50
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Jakbyscie chodzili na kazdy mecz a nie od swieta to widocznie byloby was kilkanascie tysiecy na kazdym meczu. Proste i logiczne
Przez ostatnie 20 lat opuściłem w Krakowie kilka meczy. A jakoś się nie rozmnożyłem. I od lat jestem całkowicie przeciwko wielu (choć nie wszystkim) działaniom SKWK u UW choć przez pierwsze 10 lat chodziłem na X-tkę i dawne C (młyn) żeby zdzierać gardło bo lubiłem atmosferę. Ale to co teraz wyprawia się na Wiśle mnie brzydzi. Dlatego jeśli mam się opowiedzieć po którejś stronie to opowiadam się po stronie Bednarza, bo nie utożsamiam się ani z lżeniem przeciwników, ani z negatywnym dopingiem, ani z pozdrowieniami do więzienia ani z racami rzucanymi na boisko czy wstrzeliwanymi na stadion itd. itp.

Jestem pewien, że przez te wszystkie lata dałem Wiśle (kasa z karnetów, biletów, składek - tak byłem dawno temu nawet w TS Wisła członkiem, kiełbasek, pamiątek) znacznie więcej niż większość się tu wypowiadających "lepszych" kibiców. Nie tylko kasowo - pisałem kilka prac na temat Wisły (np. pracę magisterską o marketingu sportowym - mogła Wisła korzystać). A teraz "z drugiej strony" jakaś gimbaza, która opala się trawką na meczach będzie mi mówić, że mam siedzieć cicho.

Nie uważam Bednarza za najlepszego prezesa ever, może nawet za jednego z najgorszych, ale w kwestii wyplenienia bandytów ze stadionu ma u mnie pełne poparcie.

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.07.2014, 13:51
Na inne argumenty nie odpowiadasz, tylko nawrzucasz na wszystkich po kolei wypisując przy okazji kupy się nie trzymających dyrdymałów, po czym spier*dalasz jak najszybciej z forum. Dyskusji nie ma z Tobą ŻADNEJ.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.07.2014, 13:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A kolega, którego się uczepiłem (w odpowiedzi na to jak zostałem przez niego wywołany - sprawdź sobie) to taki sztandarowy przykład.
Tak w kwestii technicznej - nie jesteśmy kolegami

Kontynuuj

P.S. Cieszę się, że jako moderator dajesz dobry przykład. Jeżeli chcecie sobie podyskutować na mój temat (płeć, częstość bywania na stadionie, zarobki, upodobania seksualne), to sugeruję jednak założyć osobny temat w hydeparku i tam dokonać egzegezy moich postów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.07.2014 o godz. 13:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 13:54
Ajronek napisał(a):Wyświetl post
Przez ostatnie 20 lat opuściłem w Krakowie kilka meczy. A jakoś się nie rozmnożyłem. I od lat jestem całkowicie przeciwko wielu (choć nie wszystkim) działaniom SKWK u UW choć przez pierwsze 10 lat chodziłem na X-tkę i dawne C (młyn) żeby zdzierać gardło bo lubiłem atmosferę. Ale to co teraz wyprawia się na Wiśle mnie brzydzi. Dlatego jeśli mam się opowiedzieć po którejś stronie to opowiadam się po stronie Bednarza, bo nie utożsamiam się ani z lżeniem przeciwników, ani z negatywnym dopingiem, ani z pozdrowieniami do więzienia ani z racami rzucanymi na boisko czy wstrzeliwanymi na stadion itd. itp.

Jestem pewien, że przez te wszystkie lata dałem Wiśle (kasa z karnetów, biletów, składek - tak byłem dawno temu nawet w TS Wisła członkiem, kiełbasek, pamiątek) znacznie więcej niż większość się tu wypowiadających "lepszych" kibiców. Nie tylko kasowo - pisałem kilka prac na temat Wisły (np. pracę magisterską o marketingu sportowym - mogła Wisła korzystać). A teraz "z drugiej strony" jakaś gimbaza, która opala się trawką na meczach będzie mi mówić, że mam siedzieć cicho.

Nie uważam Bednarza za najlepszego prezesa ever, może nawet za jednego z najgorszych, ale w kwestii wyplenienia bandytów ze stadionu ma u mnie pełne poparcie.
No dobrze ale co mnie to interesuje? Pomagasz w czyms Bednarzowi pisaniem swoich dyrdymalow na forum czy jak? Nie rozumiem.

Tak poza tym Bednarz też ma w dupie i was niebojkotujacych co jasno i wyraznie wczoraj udowodnil tymi slowami: "Jeśli będziemy musieli grać ten sezon wyłącznie z pracownikami klubu na trybunach, to trudno, jesteśmy gotowi."
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 18.07.2014 o godz. 13:58.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.07.2014, 13:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Błyskotliwe - brawo ...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.07.2014, 14:03
ale w kwestii wyplenienia bandytów ze stadionu ma u mnie pełne poparcie.
Którzy to Ci bandyci? Mógłbyś jakoś sprecyzować?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.07.2014, 14:07
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Którzy to Ci bandyci? Mógłbyś jakoś sprecyzować?
Myśle, że chodzi o osoby, które obrzuciły racami stadion. Wiem, możesz już nie pamiętać bo z tego co widzę to niektórzy już nawet nie pamiętają o co chodzi w tym sporze tylko powtarzają "Bednarz = zło".

PS. Wiem, że pewnie to nie jest bandyta według Ciebie tak jak wczorajsza akcje ktoś na tym forum nie nazwałby dewastacją. Kwestia spojrzenia.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.07.2014, 14:10
No cóż - to raczej nie kwestia spojrzenia a znaczenia słów... No ale jak wolisz. Twój wybór.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.07.2014, 14:22
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Myśle, że chodzi o osoby, które obrzuciły racami stadion.
A to co niczym nie rzucały ale piły piwo w miejscu do tego przeznaczonym (zasady sprzedaży i spożywania alkoholu) ?
To bandyci czy separatyści czy Indianie?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 18.07.2014, 14:25
Kocur napisał(a):Wyświetl post
A to co niczym nie rzucały ale piły piwo w miejscu do tego przeznaczonym (zasady sprzedaży i spożywania alkoholu) ?
To bandyci czy separatyści czy Indianie?
Nie, nie są to bandyci.

Ale co ma jedno do drugiego? A co ważniejsze, co ma to do tego co napisałem?

Tak poza tym Bednarz też ma w dupie i was niebojkotujacych co jasno i wyraznie wczoraj udowodnil tymi slowami: "Jeśli będziemy musieli grać ten sezon wyłącznie z pracownikami klubu na trybunach, to trudno, jesteśmy gotowi."

Czyli jak SKWK daje do zrozumienia, że bojkot będzie trwał tak długo jak Bednarz nie odejdzie i nie wrócą na stadion i są na to przygotowani to znaczy, że mają Wisłe w dupe? Czy może współbojkotujących?

Dobrze rozumiem twój tok myślenia?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 18.07.2014 o godz. 14:39.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.07.2014, 14:26
No dobrze ale co mnie to interesuje? Pomagasz w czyms Bednarzowi pisaniem swoich dyrdymalow na forum czy jak? Nie rozumiem.

I właśnie to jest sedno. Diabeł tkwi w szczegółach.

To nie jest człowiek godny swojego stanowiska w tak zasłużonym klubie. W klubie mających tak wspaniałych i wiernych kibiców jak choćby Ajronek.

I znam parę właśnie takich osób jak on. Żadna patologia. Bojkotują.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.07.2014, 14:52
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
I właśnie to jest sedno. Diabeł tkwi w szczegółach.

To nie jest człowiek godny swojego stanowiska w tak zasłużonym klubie. W klubie mających tak wspaniałych i wiernych kibiców jak choćby Ajronek.

I znam parę właśnie takich osób jak on. Żadna patologia. Bojkotują.
Bardzo mądry post.

Nie zamierzam tłumaczyć bednarza z tych słów, niech sam się tłumaczy. Natomiast fakty są takie że to wszystko już dawno przekroczyło sferę tylko jego prezesury w Wiśle. gdyby mi ktoś tak dość bezpośrednio groził śmiercią to pewnie sam bym mógł czasem żałować swoich słów, takie jakie padły z ust bednarza na konferencji. O ile to jeszcze wcześniej było tylko w miejscach 'neutralnych' ( jak mury blokowisk), tak teraz przekroczono bardzo istotną granicę którą wiele osób stara się zbagatelizować. Co będzie następne, ktoś spali dom bednarza, albo zrobi coś jego rodzinie?

podpisuję się pod świetnym postem Ajronka
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.07.2014, 14:55
A tak w ramach odskoczni od walki z internetowymi obrońcami jacka mam pytanie....
Co się stało ze Lucas nie został zgłoszony do rozgrywek
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 15:07
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post

Czyli jak SKWK daje do zrozumienia, że bojkot będzie trwał tak długo jak Bednarz nie odejdzie i nie wrócą na stadion i są na to przygotowani to znaczy, że mają Wisłe w dupe? Czy może współbojkotujących?

Dobrze rozumiem twój tok myślenia?
Czyli jak SKWK daje do zrozumienia, że bojkot będzie trwał tak długo jak Bednarz nie odejdzie i nie wrócą na stadion i są na to przygotowani to znaczy, ze bojkot bedzie trwal tak dlugo jak Bednarz nie odejdzie i nie wroca na stadion i sa na to przygotowani. Tylko tyle i aż tyle. Gdzie ty tu cos o jakichs dupach znalazles? O dupach z tego co mi wiadomo szanowny pan prezes wspominal a nie SKWK.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 18.07.2014, 15:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Alez ja nie miałem na myśli Ciebie i mnie... Gdzieżbym śmiał?

Miałem na mysli, że jesteś "kolegą" w szerokim znaczeniu takiego, na przykład ABGwislakABG, który Cię bronił, czy innych "bojkotujacych" a i tak nie będących na meczu od dłuuuuuugiego czasu.

Taki bojkot to jak śluby czystości dziewicy, która weszła w wiek emerytalny.

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.07.2014, 15:38
DP napisał ze w przyszłym tygodniu jest kolejne spotkanie szefostwa SKWK z RN...
A Jacek coraz bardziej nerwowy...już nie jest tak wyluzowany jak rok temu...
Swiety będzie dzień w którym zabraknie go w klubie...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.07.2014, 15:51
Rozumiem, że nie masz innych argumentów.
Innych mogę wymienić.
Takich, co teraz bojkotują, a z historii ich postów wynika, że na mecze i tak nie chodzili, albo bywali raz do roku. Jak chcesz, sam poszukaj, to łatwe do znalezienia.
takich co bojkotują, a wcześniej nie chodzili ja sobie nie przypominam. Więc FraMacie jednak znajdź proszę takich, będziemy wdzięczni.

Są to może pojedyńcze przypadki-wyjątki, które jednak potwierdzające regułę.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.07.2014, 16:02
Dzisiaj jest idealna szansa ,żeby pokazać poparcie dla Jacusia. Zorganizował zapisy dla "elity" na wyjazd do Łęcznej i jeśli ktoś popierający działania tego typa ma jaja to powinien się tam stawić. Po prostu,żeby pokazać ,że jest się z nim w tej "walce" o wypędzenie chuligaństwa ze stadionu. Macie jaja i będziecie w ramach solidarności z jegomościem czy tylko potraficie stukać w klawiaturę? Pamiętajcie ,że liczą się czyny a nie ilość postów! Zauważyłem ,że popierający warszawiaka bardziej są ku temu ,żeby KTOŚ coś zrobił, KTOŚ założył stowarzyszenie konkurencyjne do SKWK itp. Wszystko KTOŚ, nic JA sam. Tym się właśnie różnicie od fanatyków i dlatego nigdy nie będziecie głosem decydującym wśród kibicowskich grup na Wiśle. Jednym zdaniem :NA TRYBUNACH MACIE DO POWIEDZENIA TYLE CO ŻYD ZA OKUPACJI ! A teraz ogień, jazda z postami na necie, tutaj jesteście niezwyciężeni! ciach bajera
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 18.07.2014 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 18.07.2014, 16:05
Czyli jak SKWK daje do zrozumienia, że bojkot będzie trwał tak długo jak Bednarz nie odejdzie i nie wrócą na stadion i są na to przygotowani to znaczy, ze bojkot bedzie trwal tak dlugo jak Bednarz nie odejdzie i nie wroca na stadion i sa na to przygotowani. Tylko tyle i aż tyle. Gdzie ty tu cos o jakichs dupach znalazles? O dupach z tego co mi wiadomo szanowny pan prezes wspominal a nie SKWK.
Czyli mornalność Kalego. Dla mnie obie wypowiedzi są bardzo podobne, a dwa całkiem różne odbiory w twoim wykonaniu.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.07.2014, 16:28
Info telefoniczne?

Mocna kandydatura na najgłupszy post roku.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 18.07.2014, 16:38

Rozumiem, że kibicowałes Wisle tylko w Krakowie ? Nie dopingowałeś jej na wyjazdach, gdzie szczególnie należało sie jej wsparcie ? Zapewne dzisiaj bedziesz ja dopingował w Łęcznej ?
Kiedy ja zaczynałem chodzić na sektor X to zwyczaje były takie, że żaden przypadkowiec na nim nie zasiadł dlatego, że akurat było wolne miejsce. Jesli nie miałeś wprowadzającego, który zarekomendował by, że jesteś godzien na nim zasiąść to fora ze dwora. Ale musiałes chyba chodzić w jakimś fatalnym kibicowsko dla Wisły okresie skoro jednoczesnie podpierasz sie miejscem na X a jednoczesnie pierdzielisz o przestepcach. Człowieku, sektor X nigdy nie był dla grzecznych chłopców, tylko dla wiary trzymajacej władzę w mieście dla chwały Wisły. Skoro nie czułeś na nim wspólnoty, to nie wiem po co na niego chodziłeś ? Jak widać tylko zajmowałeś niepotrzebnie miejsce jakiemus chłopakowi, który by zrobił znacznie wiecej dla Wisły. Twoje miejsce jest w lozy VIP obok Bednarza, i nie będziesz musiał tam siedziec cicho.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.07.2014, 16:40
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj jest idealna szansa ,żeby pokazać poparcie dla Jacusia. Zorganizował zapisy dla "elity" na wyjazd do Łęcznej i jeśli ktoś popierający działania tego typa ma jaja to powinien się tam stawić. Po prostu,żeby pokazać ,że jest się z nim w tej "walce" o wypędzenie chuligaństwa ze stadionu. Macie jaja i będziecie w ramach solidarności z jegomościem czy tylko potraficie stukać w klawiaturę? Pamiętajcie ,że liczą się czyny a nie ilość postów! Zauważyłem ,że popierający warszawiaka bardziej są ku temu ,żeby KTOŚ coś zrobił, KTOŚ założył stowarzyszenie konkurencyjne do SKWK itp. Wszystko KTOŚ, nic JA sam. Tym się właśnie różnicie od fanatyków i dlatego nigdy nie będziecie głosem decydującym wśród kibicowskich grup na Wiśle. Jednym zdaniem :NA TRYBUNACH MACIE DO POWIEDZENIA TYLE CO ŻYD ZA OKUPACJI ! A teraz ogień, jazda z postami na necie, tutaj jesteście niezwyciężeni! ciach bajera

A kupiłem im KTOŚ bilet?
A załatwił im KTOŚ transport?

No właśnie

Niestety, krzykaczy internetowych tutaj coraz więcej. Każdy by chciał nowego stowarzyszenia ale założyć nie ma komu, bo się boją. Czego represji? Miśka? No to jak się boicie i nie macie jaj drodzy krzykacze to buzia na kłódkę i cicho sza. No i jeszcze oczekiwanie na oświadczenie odcinające się od napisów w Myślenicach, tego od SKWK wymagacie, a sami już napisaliście takie oświadczenie? Czy czekacie aż KTOŚ to zrobi za Was, żeby przykład wziąć.

Są tu ludzie, którzy najwięcej do powiedzenia mają jak się coś stanie, czekacie jak hieny na żer. Dziwne, że postów pochwalnych na temat ostatniej akcji WP ani jednego. No tak, po co chwalić dobre rzeczy jak można się przyj...ebać do czegoś złego. Narzekacie na poziom dziennikarstwa, że łapią się takich tematów a sami napie...rdalacie posta za postem.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów