|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
podsumuję to zdanie:
"jestem lepszym kibicem bo chodzę na każdy mecz u siebie i dlatego nie chodzę już na każdy mecze u siebie bo mam konflikt z bednarzem " kibicuję Wiśle od 18 lat i też jestem piknikiem, ale nie popieram bojkotu, jak i nie solidaryzuję się z kibicami rzucającymi race zza stadionu, dewastującymi bazę treningową itp, z wielu przyczyn.. nie będę tłumaczył bo ich nie zrozumiesz
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2014 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale Domin po co to wartościowanie? Czujesz się lepszy i ważniejszy niż ten który chodzi tylko na mecze u siebie? Proponuje zrobienie forum dla tych lepszych Wiślaków i Wiślaków tylko w połowie.
Od derbów jest jałowa dyskusja która niczego nie wnosi. Jedni drugich przekonują czyje argumenty są prawdziwsze. Niech każdy SAM zdecyduję czy chce dalej wspierać bojkot czy też będzie wspierał drużynę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Sprawdzam. Co Ty zrobiles dla Wisly w realnym swiecie ? Pozdrawiam
Pytam bo Twoja wirtualna aktywnosc zmusza mnie do refleksji jak mozna pogodzic te dwa swiaty.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 18.07.2014 o godz. 12:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
O reszcie nie będę pisał, bo i tak nei zrozumiesz... też nie znam.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.07.2014 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wakacje co nie?...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Może po prostu się nie przyznaje, bo nie chce ryzykować strzału w mordę, czy bełkotliwego "eeeee bydlarz, k***a c***j cwe". Bo nie wiem czy wiesz dorośli ludzie mają pracę, żonę, dzieci i auto i mają coś do stracenia. Spotykając kumpli z osiedla, którzy generalnie niewiele w życiu robią i cały ich świat to Wisła, mówię że ich popieram bo nie chce mi się na żywo toczyć debilnych dyskusji z ludźmi, którzy nie mają żadnych argumentów po za:
"łysa gnida nie wie, że każdy prezes klubu w Polsce ma maszynkę do drukowania pieniędzy" BTW, sam za Bednarzem nie przepadam i uważam go za kiepskiego prezesa, ale krytyka powinna trzymać pewien poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
i równiez nie popieram dewastacji bazy treningowej, nie ma dalej co drążyć ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam staz nie 40 ale z 25 i jestem piknikiem. Nie wpierd.. kielbaski nie popieram bednarza ale nie popieram bojkotu bo to uderza nie w bednarza tylko Wisle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie wiem kim było te kilkanaście tysięcy osób łącznie ze mną które odwiedziły R22 po ogłoszeniu bojkotu przez skwk, chyba manekiny. A sorry to byli jednak internetowi napinacze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=Viper;1368501]Tak, taka to była rodzina, że jak ktoś pojawiał się pierwszy raz, to musiał wyskakiwać z kasy albo w....... chyba że był znajomym kibica "ze stażem".
[/QUOT odbieram to jako kiepski żart![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jakbyscie chodzili na kazdy mecz a nie od swieta to widocznie byloby was kilkanascie tysiecy na kazdym meczu. Proste i logiczne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.07.2014 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
White91, fugiel
Super, skoro jesteście przeciwko Bednarzowi i nie popieracie go, co robicie by go z klubu usunąć, jak swoje stanowisko prezentujecie na stadionie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dlaczego prawo głosu w tej kwesti mają miec tylko ci którzy obecnie chodza na stadion? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no cóż......brakło mi argumentów do dalszej rozmowy z Tobą.....miłych wakacji
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuje, że przyznajesz się do braku argumentów a tym samym przyznania racji, że tak było. Pozdrawiam.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ależ oczywiscie ...masz racje.....zapomniałeś tylko dodac ze to równiez była wina SKWK....pozdrawiam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
domin_czynny nadal czekam na liste spraw jakimi wspomogłes Wisle Krakow w realnym swiecie.
Mozemy sie umowic ze do momentu jak jej nie przedstawisz nie bedziesz mial legitymacji do tego zeby rozliczac innych z tego jak pomagaja Wisle ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
natomiast jako starszy po fachu, powiedz mi proszę dlaczego np w 93 roku gdy sprzedawano jawnie mecze na Wiśle, ludzie dalej chodzili na stadion, nie ogłaszano bojkotu? powody były większe niż teraz w moim przekonaniu może dlatego że nie było skwk? nikomu nie zapachniał 1 zł od biletu? jeszcze nie tak dawno gdy zamykano w Polsce całe stadiony ludzie mieli lepsze pomysły na protesty niż uderzanie bezpośrednio w Klub ( w tym przypadku Naszą Wisłę!) i jakoś żadne stowarzyszeniew Polsce nie namawiało do bojkotu meczów. O czasach komunistycznych nawet nie warto rozmawiać, ale jak mniemam ludzie chodzili właśnie na przekór na stadion, by demonstrować przeciw władzy, nawet jeśli klubem sterowali agenci SB czy Ubecy. a za 2 lata bednarza dawno w klubie nie będzie, będzie inny prezes i być może znowu będzie bojkot meczów Wisły, bo pewna grupa ma konflikt z prezesem Kowalskim
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2014 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozwol serku, ze odwroce pytanie. a co Ty zrobiles dla Wisly aby jej pomoc wyjsc z tarapatow w ostatnim czasie ? Rozumiem ze kupiles karnet a na mecze sie nie wybierasz ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Klub idzie na dno a nasz szanowny prezesunio leci do mediów bo ktoś pobazgrał jakąś ścianę w Myślenicach.Niepojęte
Ogólnie daleki jestem od kultywowania teorii spiskowych(szczególnie tych debilnych) ale nie odrzucił bym teorii iż ta cała szopka którą Łysy odpierdala , jest przygotowaniem gruntu pod zwalenie winy na kiboli(skwk/Wawro/Szymański)kiedy klub zbankrutuje i trza będzie wycofać go z rozgrywek. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie pytałem Cię fugiel co zrobiłeś dla Wisły, tylko w jaki sposób wyrażasz na stadionie swoją dezaprobatę w stosunku do działań Bednarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale śmieszna jest ta dyskusja. Jeden z drugim licytują się kto ma większy staż, kto jest lepszym kibicem, kogo zdanie jest ważniejsze.
Nie widzę jednak w czym macie problem. Przecież SKWK nikomu nie zabrania przychodzić na stadion. Kto chce niech idzie, kto popiera bojkot niech zostanie w domu. Szacunkiem powinniście się darzyć bo łączy Was Wisła. A to, że jeden ma 40 lat na Wiśle, drugi 30 a ja 10 niczego nie zmienia. Dlaczego? Bo wilki rządzą, nie barany. Pisząc wilki mam na myśli, ludzi rządzących w strukturach SSA oraz ludzi działając w ruchu kibicowskim na Wiśle. Musicie się pogodzić z obecną sytuacją. Ja się już oswoilem z myślą, że kolejny sezon spędzę przed tv. Przejrzycie na oczy gdy będzie za późno, gdy Bednarz zostawi Wisłę w bagnie a sam wyjedzie na jakieś Bermudy opalać się spijać drinki. Przecież będzie go stać. Ale wtedy też będzie to wina SKWK... zapomniałem.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 18.07.2014 o godz. 13:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |