The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2014, 22:07
Dziwne - z jednej strony SKWK uzurpuje sobie prawo do reprezentowania wszystkich kibiców Wisły wobec klubu i na zewnątrz, chce złotówki od każdego biletu, organizuje wyjazdy, ale jak jakiś kibic Wisły (niezależnie czy z SKWK, czy z jakiejś innej grupki niszczy stadion (race, malowidła) czy centrum treningowe, bije brata, lży innych ludzi to siedzi cicho jak mysz kościelna.

Jeśli ktoś nie widzi różnicy między przeprosinami a potępieniem to chyba nie uważał na lekcjach i nie zna znaczenia wyrazów. Albo jeszcze tego nie przerabiał z panią od polskiego...

Potępienie i odcięcie się od czegoś to po prostu wyrażenie zdania, że samemu by się tego czegoś nie zrobiło. Nikt nie wymaga od SKWK niczego więcej (tym bardziej przeprosin). Nie wyrażenie takiego zdania nie oznacza oczywiście ani przyznania się do winy ani poparcia dla takich działań, ale...

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 17.07.2014, 23:07
Uuu kogoś zabolało?

Żyjcie dalej w swoim świecie. Jacek jest z was dumny!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2014, 23:11
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Uuu kogoś zabolało?

Żyjcie dalej w swoim świecie. Jacek jest z was dumny!
Wy również. Szymański i Wawro też są z was bardzo dumni. Biznes się kręci...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 17.07.2014, 23:13
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Wy również Szymański i Wawro też są z was bardzo dumni. Biznes się kręci...

Napisałeś już oświadczenie?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.07.2014, 00:55
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Coraz bardziej nabieram przekonania, że SKWK działa na zasadzie sekty, bo poziom wypowiedzi zwolenników tego stowarzyszenia sięga dna i atakują wszystkich, którzy choćby pośrednio odnieśli się niechlubnie nt. stowarzyszenia, które oczywiście zawsze ma rację i zna się najlepiej na tym czego potrzebuje Wisła. Dla was Wisła to SKWK i każdy kto w to nie wierzy jest innowiercą i najlepiej jakby się na stadionie nie pokazywał.
Czy dnem jest:
- Pielęgnowanie cywilizowanych zasad moralnych takich jak: domniemanie niewinności?
.......icie o tym, że wypowiedzi są dnem, a czym jest mówienie, że ktoś ma się tłumaczyć ze spontanicznej akcji niewiadomo kogo? No właśnie moralnym dnem. Nie macie argumentów, a wyrażacie żądania. W imię czego? W imię zaspokojenia ciekawości, po histerii rozemocjonowanego Jacka placka? Sorry dno - to wy

Nie ma poprawności politycznej! Koniec z komuną! Ci co żądają sprostowań z każdego niemal wybryku kogokolwiek, to osoby które chcą zabrać wolność ludziom. Ja nie chcę żyć w społeczeństwie jako zakładnik, który musi się wiecznie tłumaczyć nie za swoje winy. Jeśli pragniesz takich rozwiązań. Very well. Please come back to PRL, lub jedź do krajów, gdzie na określenie murzyn uznają cię jako rasistę Żyj se tam, będzie ci dobrze. Z nami ocipiejesz, bo my twardzi jesteśmy nie poddajemy się, nie popuścimy

To jest niesamowite! Ktoś tam parę określeń walnął na płachcie Jacek zrobił afero-konferencje, i teraz ktoś kto nawet nie jest podejrzany ma się tłumaczyć. ....A W JAKIM JA KRAJU ŻYJE!

Ostatnio edytowane przez palikot : 18.07.2014 o godz. 00:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Stary 18.07.2014, 07:59
palikot napisał(a):Wyświetl post
Czy dnem jest:
- Pielęgnowanie cywilizowanych zasad moralnych takich jak: domniemanie niewinności?
.......icie o tym, że wypowiedzi są dnem, a czym jest mówienie, że ktoś ma się tłumaczyć ze spontanicznej akcji niewiadomo kogo? No właśnie moralnym dnem. Nie macie argumentów, a wyrażacie żądania. W imię czego? W imię zaspokojenia ciekawości, po histerii rozemocjonowanego Jacka placka? Sorry dno - to wy

Nie ma poprawności politycznej! Koniec z komuną! Ci co żądają sprostowań z każdego niemal wybryku kogokolwiek, to osoby które chcą zabrać wolność ludziom. Ja nie chcę żyć w społeczeństwie jako zakładnik, który musi się wiecznie tłumaczyć nie za swoje winy. Jeśli pragniesz takich rozwiązań. Very well. Please come back to PRL, lub jedź do krajów, gdzie na określenie murzyn uznają cię jako rasistę Żyj se tam, będzie ci dobrze. Z nami ocipiejesz, bo my twardzi jesteśmy nie poddajemy się, nie popuścimy

To jest niesamowite! Ktoś tam parę określeń walnął na płachcie Jacek zrobił afero-konferencje, i teraz ktoś kto nawet nie jest podejrzany ma się tłumaczyć. ....A W JAKIM JA KRAJU ŻYJE!

czytaj ze zrozumieniem - nie tłumaczyć się za coś czy przepraszać a odciąć i potępić. To są dwie różne rzeczy. Ale jeśli tego nie rozumiesz to znaczy, że albo jeszcze jesteś w podstawówce albo niezbyt uważałeś na lekcjach języka polskiego. Albo - co chyba najbardziej prawdopodobne syndrom oblężonej twierdzy Cię dopadł i już nic innego do Ciebie nie dociera.

Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 18.07.2014, 09:22
Nie wiem o co niektorym chodzi z tym SKWK, ale na wszelki wypadek stwierdzam, ze:

- odcinam sie od ludzi, ktorzy zestrzelili wczoraj samolot
- odcinam sie od ludzi, ktorzy bombarduja Strefe Gazy
- odcinam sie od ludzi, ktorzy kradna telefony w tramwajach
- odcinam sie od...

Od czego jeszcze powinienem sie odciac, zeby nie dac komus argumentow ze jestem zlym czlowiekiem?
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 18.07.2014, 09:39
No race rzucali napewno separatyści ukraińscy. To chyba oczywiste że jak ktos pisze na murach bednarz sp.... to jest ktos podzielajacy poglady stowarzyszenia dot. Jacka. To nie jest strefa gazy, to wiślackie tereny. Zaufało SKWK wielu wiślaków, ale czesc jak widac juz widzi ze dzialania stowarzyszenia nie pokrywaja sie z interesami Wisły
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.07.2014, 09:42
Hah, a od Putina to wymagacie żeby się od separatystów odciął A wiecie czemu? Bo jest jedną ze stron konfliktu, tak samo jak SKWK jest jedną ze stron konfliktu z Bednarzem. Takim "odcięciem się" tylko by zyskali wizerunkowo, a może nawet pociągneli kolejne osoby do bojkotu. W każdym razie SKWK może nie musi, wiele to nie zmienia obecnie.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2014, 09:49
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,16...ml#BoxSportTxt - i co kretyni? Dalej będziecie bojkotować Wisłę? Nie zależy Wam na tradycji, by grała przy R22? Nie zależy Wam na tym, żeby grała w ekstraklasie? Naprawdę macie w dupie to, w której lidze gra? Bardzo mi śmierdzi ten bojkot i Ci, którzy za nim stoją podpisują się obiema rękami i nogami pod racami na dachu stadionu. Ja wybieram się po zakup karnetu i innym też to zalecam, jeśli mają chociaż krztę rozumu... A jak nie to dalej dyskutujcie tutaj sobie przedszkolaki o dupie marynie i wierzcie tym swoim bogom, którzy rzucają w piłkarzy nożami w trakcie meczu (jest to konkretne odniesienie do konkretnego przypadku - wszyscy wiedzą jakiego).
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 18.07.2014, 10:17
Kretyni? Lejce ci sie nie poluzowaly?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.07.2014, 10:22
oj, już ktoś kiedyś pisał że śmierdzi czosnkiem.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 18.07.2014, 10:35
Kretyn to ty jesteś. Oczywście to wina SKWK, że prezes nieudolnie zarządza spółką i mydli oczy idiotom, że za rok będzie kłopot bogactwa i tak z sezonu na sezon. Bo on widzi światełko w tunelu, tylko szkoda, że raczej nie w tym co trzeba..
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 18.07.2014, 10:40
Nie zapominajcie jeszcze o tym, że przz napisy w Myślenicach Biedronka się wycofała a Ferrarii zrezygnowało z produkcji nowego modelu dla Jacka Bednarza.

Długo jeszcze będziemy tolerowali tego bonawenture?

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 18.07.2014, 10:44
Używacie czasem trochę mózgu? Wiecie dlaczego jest tak źle? Bo stadion świeci pustkami! Eureka! A wiecie dlaczego świeci pustkami?! Bo jeden boss z drugim bossem waszego kochanego SKWK obraził się na Bednarza, bo nie chciał dać Im zarobić... parodia... dlatego że kilku interesiarzy obraziło się na klub i skrzyknęło przeciwko niemu bezmózgich kibiców klub ma na tym tracić? W imię czego?! Powiedzcie mi wreszcie, naprawdę wierzycie w bajeczki o krasnoludkach, że władze SKWK chciały dobrze dla klubu? To spojrzyjcie sobie na bilans finansowy i odpowiedzcie sobie, czy naprawdę Wisłę stać teraz na eksperymenty... to po pierwsze. Po drugie - gdyby zależało Wam tak na barwach, na tradycji, na przywiązaniu do klubu, to protestowalibyście w inny sposób - chodząc grzecznie na mecz, nie puszczając jednocześnie rac na dach stadionu etc. To, co zrobiliście - a SKWK odpowiada za to w 100 % - wyklucza Was z miana możności tytułowania się kibicami Wisły. Wszystko jest robione po to, by Wisła spadła do czwartej ligi i żeby ten stadion, tę tradycję zburzyć i zamieść pod dywan. Prawdziwy kibic na to nie pozwoli.

Co do Genkova... a kto zadłużył klub? Bednarz?! Weź gościu przestań .......ić, bo gadasz jakbyś był oderwany od pługa... Zadłużyli klub Holendrzy - moim zdaniem była inna możliwość wyciągnięcia Wisły z tej newralgicznej sytuacji - inwestując nieco mniejsze pieniądze w Wisłę i grając na MP i dalsze przychody, jednocześnie zmniejszając najwyższe pensje i schodząc z nich stopniowo. Ale już została podjęta decyzja aby pójść inną drogą. Z tej drogi nie ma odwrotu!!! Trzeba spłacić bieżące zadłużenie klubu, a potem myśleć o odwoływaniu Bednarza.

Jeśli ktokolwiek piśnie, że gówno go to obchodzi, czy Wisła będzie grała w Ekstraklasie, czy w jakiejś czwartej lidze, to jest przeogromnym hipokrytą i powinien się schować głęboko w jakimś kącie i głośno załkać nad swoim losem. To się nie godzi.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Niedługo zaczniemy wyłapywać takich farmazoniarzy jak Ty i ich solidnie ukaramy. Bo to już ....a pojęcie przechodzi co za brednie z Waszej strony się tu czyta.
Jakbyś serek.c2 chciał się pouczyć trochę gramatyki języka polskiego, to przesyłam linka - http://pl.bab.la/koniugacja/polski/ukara%C4%87
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 18.07.2014 o godz. 11:04.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 11:05
Matko Bosko Częstochowsko!!! Może faktycznie powinniśmy spaść do tej czwartej ligi. Przynajmniej troglodyci pokroju pana wyżej daliby sobie z Wisłą spokój.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 18.07.2014, 11:07
A ja mam nadzieję, że SKWK, które coraz bardziej przypomina mi sektę już niedługo przestanie istnieć. A ktoś inny założy podobne stowarzyszenie, ale które będzie dbało o dobro Wisły, wykazując kompletną bezinteresowność w działaniach dla dobra Wisły.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 18.07.2014, 11:13
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
A ja mam nadzieję, że SKWK, które coraz bardziej przypomina mi sektę już niedługo przestanie istnieć. A ktoś inny założy podobne stowarzyszenie, ale które będzie dbało o dobro Wisły, wykazując kompletną bezinteresowność w działaniach dla dobra Wisły.
Coś mi się zdaje, że prędzej pożegnamy Pana Prezesa Jacka ... z kibicami jeszcze nikt nie wygrał
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 18.07.2014, 11:13
Weź załóż Ty. Zbierz grupe osób i przestań w końcu tylko klepać w tą klawiaturę i zrób coś jak Ci nie pasuje.
Jakiś problem? Czy zwyczajnie Ci się nie chce?

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.07.2014, 11:14

Może ty z framatem założycie takowe?

A nie, zapomniałem! wy istniejecie tylko w internecie...

wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Matko Bosko Częstochowsko!!! Może faktycznie powinniśmy spaść do tej czwartej ligi. Przynajmniej troglodyci pokroju pana wyżej daliby sobie z Wisłą spokój.
Smutne, ale prawdziwe.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Stary 18.07.2014, 11:16
Manhunt napisał(a):Wyświetl post
Bednarz myślał ,że Genkow puści sprawę z pieniędzmi płazem kto o zdrowych zmysłach zrzekałby się sporych pieniędzy
Ale Bednarz jest be, bo nie chce odejść i zrzec się swojej pensji... tak? Interpretacja faktów przez zwolenników bojkotu/SKWK/ultrasów/antybadnarzów - Bednarz to skur... bo bierze kasę i pracuje, ale Genkow czy bohater Wilk są normalni, bo kto by się zrzekł pieniędzy... Co z tego, że zrejterowali przy pierwszej nadarzającej się okazji...

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.07.2014, 11:21
Transseksualny baranie (za podpisem) chyba nie do konca zrozumiales to o czym Manhunt pisal
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Jakbyś serek.c2 chciał się pouczyć trochę gramatyki języka polskiego, to przesyłam linka - http://pl.bab.la/koniugacja/polski/ukara%C4%87
Zawsze staram się pisać poprawnie, więc ślicznie dziękuję za zwrócenie uwagi i wskazanie błędu.

Co prawda nie masz wielkiego pojęcia o kibicowskich sprawach, a z Twoich ostatnich wpisów można się jedynie pośmiać, jednak - jak widać - nawet takie głuptaski jak Ty do czegoś się na tym forum przydają.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

jeśli obok mnie na trybynie ma stać w barwach Wisły taka gnidy jak co poniektórzy tutaj,to wolę być na IV lub VII lidze z 500 lub 1000cem prawdziwych kibiców Wisły Kraków...

przykre, bolesne, ale niestety prawdziwe :(
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.07.2014, 11:24
Ale przecież oni i tak na mecze nie chodzą, niezależnie czy jest protest czy nie.

Internet całym światem jest.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.07.2014, 11:29
I tak oto dochodzimy do podsumowania tej dyskusji.

Konflikt wygląda następująco: Bednarz + internetowi "kibice" vs. realni kibice.

Nie ma co tracić nerwów ani klawiatury na tych onetowców.

ps. nawet na typowo piłkarsko-piknikowym Forum Wisla w końcu widzą z kim mają do czynienia
http://www. forumwisla .pl/news/o-co-chodzi-w-tej-gierce/msg73154/#msg73154 - bez spacji w adresie. co to za chora cenzura?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 18.07.2014 o godz. 11:34.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 11:31
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież oni i tak na mecze nie chodzą, niezależnie czy jest protest czy nie.

Internet całym światem jest.
może powinni założyć Stowarzyszenie Kibiców Jacka Bednarza, Policji i PO. Tylko, że na takich osobach to można budować publikę na Camp Nou lub na Santago Bernabeu, a nie na R22. Gdzie wszyscy kopią się po czołach, mamy 10 profesjonalnych piłkarzy, reszta to juniorzy. Sezon mamy bardzo długi, sporo kartek i kontuzji się złapie i będziemy mieć problem z wystawieniem pełnej 11 do gry...

Pesymista powie, że NIE MOŻE BYĆ GORZEJ, a optymista, ŻE MOŻE MOŻE...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.07.2014 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.07.2014, 11:46
Kamson napisał(a):Wyświetl post
I tak oto dochodzimy do podsumowania tej dyskusji.

Konflikt wygląda następująco: Bednarz + internetowi "kibice" vs. realni kibice.

Nie ma co tracić nerwów ani klawiatury na tych onetowców.
Dobre sobie.

Wartościujcie sobie kibiców dalej. Lepszy gorszy, ten kibicuje 40 lat i jest gorszy bo jest piknikiem. Ten lepszym bo rzuca race. ( a nie tylko *urwami w internecie).

a prawdziwi kibice to dopiero pięknie się pokazali wczoraj w Myślenicach i pod stadionem, tylko przyklasnąć

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Weź załóż Ty. Zbierz grupe osób i przestań w końcu tylko klepać w tą klawiaturę i zrób coś jak Ci nie pasuje.
Jakiś problem? Czy zwyczajnie Ci się nie chce?
obiektywnie rzecz biorąc założenie w tym momencie drugiej grupy kibicowskiej (czegoś poważniejszego niż dziesiątki fan klubów w PL) antagonistycznej w podstawowych założeniach do SKWK wiązało by się z podobnym zagrożeniem jakie miały miejsce na wiosnę tego roku, czyli lżenie kibiców Wisły chodzących na mecze, a wręcz wyzywanie ich ' nie jesteście prawdziwymi Wiślakami". Kto wie, co by było gdyby SKWK traciła członków na rzecz innej organizacji, zapewne 'paru chłopaków' z Miśkiem na czele zrobiłoby z tym porządek, tak jak zresztą robili często na trybunie C.

Wystarczy popatrzeć tu na forum, jakie emocje targają niektórymi, którzy mają inne zdanie. Wiele osób jest zdolnych przełożyć swoje groźby (i przekłada) na rzeczywistość.

Zabawne jest też to jak próbuje się osoby o merytorycznych argumentach ośmieszyć, zbłaźnić, pojechać po transseksualistach (wtf?). Zrobić wszystko byleby kogoś obrzucić błotem, nie odnosząc się w ogóle to clou wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2014 o godz. 11:49.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2014, 11:58
lepszym kibicem jest ten, który chodzi na każdy mecz u siebie, niż ten który chodzi od czasu do czasu. Lepszym kibicem jest ten, który chodzi na każdy mecz u siebie i jeździ za Wisłą na wyjazdy niż ten, który tylko chodzi na wszystkie mecze u siebie.

To nie jest nic dziwnego, że się to wartościuje. Tylko jakieś laseczkii, które chodzą od czasu do czasu na mecze i mają o sobie Bóg wie jakie zdanie, że są prawdziwymi fanatykami mogą się o to obrażać. To jest rzeczywistość.

To przypomina mi narzekanie na Patriotyzm. Najwięcej narzekają i wyśmiewają to osoby, które gówno by zrobiy na rzecz swojego kraju...I jeszcze mają pretensję do patriotów o to...

Jest prawo, macie POlicję, macie Pana Bednarza, możecie mieć zapewnioną listykę i wszystko co dusza zapragnie. A nie potraficie się zxorganizować, wyjść zza monitorów i coś zrobić w realnym świecie. Jak można was nazwać ? Mi przychodzi bardzo popularne określenie na takie osoby: KOZAK W NECIE, i tak dalej.
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Stary 18.07.2014, 12:07
[QUOTE=Karherop;1368477]Dobre sobie.

Wartościujcie sobie kibiców dalej. Lepszy gorszy, ten kibicuje 40 lat i jest gorszy bo jest piknikiem. Ten lepszym bo rzuca race. ( a nie tylko *urwami w internecie).

a prawdziwi kibice to dopiero pięknie się pokazali wczoraj w Myślenicach i pod stadionem, tylko przyklasnąć....

wiesz ponad 40 lat kibicuje Naszej Wisle i jestem piknikiem......ale w 100% popieram ten bojkot i w 100% solidaryzuje sie z rodziną Wislacką.....z wielu przyczyn....nie będę tłumaczył bo ich nie zrozumiesz
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów