|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() Ide po popcorn, bo debata świetna! ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 15:39.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
SKWK rozpoczęło akcje "Cala Wisła...", tak? No to nic dziwnego, że są im przypisywane takie akcje. Ja wiem, tak jak i 99% osób wie, że nawet jak to zrobili członkowie SKWK to zapewne tacy "niskiego szczebla" i bez przyzwolenia/zlecenia góry. Ot taka samowolna akcja małolatów żeby było czym się później chwalić przed kolegami. Problem w tym, ze SKWK powinno wydać oświadczenie (może jeszcze to zrobią, kto wie), że potępiają takie zachowania, że owszem może i mają cel usunięcia Bednarza tak niszczenie bazy treningowej ich ukochanego klubu jest niedopuszczalne blablabla. Jestem pewien, ze jak Bednarz w końcu odejdzie (a w końcu na szczęście to się stanie) to SKWK będzie pierwsze do wydawania oświadczeń jak to nie rozprawili się z największym szkodnikiem w historii klubu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ide nastepna ulica bednarz cwel-mysle pewnie SKWK Ludzie ogarnijcie się...zakazdy taki wrzut SKWK maprzepraszac i pisać dementi ze to nie oni,kazdy może sobie kupic puszke spreyu i pisać co wymyśli... Już był jeden gość w Wisle co dementowal nawet swoje dementi... Teraz bednarz obiera taktykę "na pokrzywdzonego" i "walczącego z ustrojem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O jezu mogliby nawet nakłamać w tym oświadczeniu, ze to nie oni, tak samo o racach, przecież i tak nikt nigdy sprawców nie zidentyfikuje, żeby móc sprawdzić czy to oni, czy nie. Dajcie spokój już prosze was
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Rowniez informacja Wisly, ze nie prowadzi negocjacji jest oczywista. Negocjacje jak coś prowadzi UFA Sports. Generalnie pozyjemy zobaczymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jakby ktoś nam spalił stadion to też w sumie ch** ich to obchodzi ? niech sobie go spalą jeszcze te porównania dewastacji naszej bazy do krymu, co ma jedno do drugiego?! dobrze się czujecie?
NIE - gdyby SKWK potępiła wczorajsze incydenty i się od nich stanowczo odcięła to miała by święty spokój. A gdyby jeszcze dopisała że postara się znaleźć sprawców tego zdarzenia to sam bym ich tutaj wychwalał za racjonalne i słuszne działania. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Będzie krótko: SKWK nie skupia wszystkich kibiców Wisły. SKWK nie jest tożsame z WSH. Niedługo jak komuś skroją szalik albo ktoś na mieście dostanie w lampę to winne tez będzie SKWK. Oni naprawdę nie muszą się odcinać od każdej głupiej akcji, chuligańskiego wybryku etc. Ułomnych i tak nie przekonają. Mogą najwyżej Jacusiowi wytoczyć proces o zniesławienie, który ten przegra, bo nie ma absolutnie żadnych przesłanek żeby łączyć członków SKWK z graffiti na ścianie. Tyle, że to potrwa kilka lat, do tego czasu o łysej pale w Wiśle wszyscy już zapomną. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zdewastowac to znaczy "cos zniszczyć" Tam się pojawily na płachtach napisy ...na płachtach... Nie widze zadnego syndromu dewastacji... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj sobie jego wypowiedź (choćby na TWSD). Jednoznacznie sugeruje, że za napisami stoją te same osoby które dyskutowały z RN i tym uzasadnia brak rozmów (których nikt z nim akurat nie prowadzi, ale to drobny szczegół...).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2014 o godz. 15:48.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ponadto od kiedy za sugeruje jest paragraf? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest pomówienie. Tak samo jak oskarżanie SKWK o propagowanie ksenofobii i rasizmu, ale to tak na marginesie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale dalej mi nie powiedziałeś w którym miejscu Bednarz oskarża SKWK o te malunki. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I to jest wlasnie powod dla ktorego SKWK nie moglo podpisac umowy z klubem w tej wersji w ktorej klub cedowal pelna odpowiedzialnosc za zachowanie kazdego czlowieka, ktory znalazlby sie w okolicach stadionu badz pociagu na wyjazd.
Kogos nieodpowiedzialnego poniosly emocje a niektorzy ochoczo winia SKWK tak jakby to na zarzadzie byla uchwala aby pomazac bandy w osrodku treningowym |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
niektórym to chyba te upały nie służą... SKWK powinno pozwać tego patałacha do sądu za zniesławienie. I żądać przeprosiń w mediach.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.07.2014 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie płachy. Bo myśle, że jakiś starszy samochód idzie za to kupić. ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
chyba sobie żartujesz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
I tak, to oczywiste - odcięcie się przez SKWK od tej całej akcji byłoby bardzo rozsądne. O ile w ogóle zależy im na jakimkolwiek rozwiązaniu tego całego konfliktu. Bo czy tego chcą czy nie, są utożsamiani z tymi, co to napisali. Bednarz może sobie odejść, ale nie wierze, żeby jego następca palił się do współpracy z ludźmi posługującymi się takim językiem i podejmującymi takie działania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem z czego to jest zrobione dokładnie, ale myśle że z 15-20 zł za m2 można liczyć.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie tępiąc patologii w swoim gronie ( ogólnie przyjętych kibiców Wisły ) dajemy im ciche przyzwolenie. Jeśli SKWK chce być porządną organizacją kibicowską po prostu MUSI potępiać zjawiska na taką skale (jak to ktos powiedział to nie byle blok na osiedlu ale Baza treningowa naszych piłkarzy.
Jeśli baner w byle drukarni metr na metr kosztuje 100 zł to wyceń ile będzie kosztować 20 ( czy ile tam jest ) metrów płachty z logiem adidasa za darmo to można w tym kraju co najwyżej dostać po pysku PS. Wcale bym się nie zdziwił gdyby P. Cupiał widząc rano te napisy pomyślał sobie ( bo i bądź co bądź jest to prosto myślący człowiek) " Jak ja mam z nimi negocjować, jak oni niszczą moje mienie ?! Po moim trupie" i choćby z tego powodu tak potrzebne jest odcięcie SKWK od tych zjawisk
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.07.2014 o godz. 16:15.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Naprawde jest wiele ważniejszych rzeczy niż on... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja słyszałem od ziomków z Myślenic ,ze zrobiła to sprzątaczka, którą zwolnili parę miesięcy temu. Ponoć była bardzo negatywnie nastawiona co do osoby łysego prezesa, trenera też nie lubiła bo nie czyścił butów po treningu gdy wchodził do budynku klubowego. Podpisała się WSH ,żeby zbić milicję i forumowych rozkminiaczy z tropu! Info od pewnych osób!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie....
Powiedzmy sobie szczerze... Co bednarz zrobil dla Wisły Ja Wam powiem co....doprowadzil do tak ogromnego podzialu miedzy kibicami jakiego ten klub nie pamięta,pamietac nie może ponieważ nigdy go na taka skale nie było... Dlaczego przy każdym innym prezesie który był powiedzmy w przeciągu ostatnich 10 lat nie doszło do takich sytuacji...cos naprawdę jest nie tak... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Hmmm czyli demolowanie własnego obiektu jest godne pochwały? (abstrahując czy to Bednarz, SKWK, Franek i Jasio, FSB, KGB)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|