|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
A chodzi o sukces protestujących, sukces Jacka czy może sukces Wisły?
Podpisując się WSH daje ludziom do zrozumienia, kto to zrobił naprawdę ![]() Coś czuje, że okręt Jacek w Wiśle tonie!
Nikt nie ma dowodów, a jedyne na czym opierają się opinie wszystkich, to, to, że tam było napisane WSH Co za kraj
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 13:15.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
To jest wlasnie spryt weza. Jakies gnojki pomogly mu znowu zagrac na czas i wykorzystac sytuacje na swoja korzysc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
to nie są dowody...mógł to zrobić każdy (łącznie z żydami, wysłannikami łysej pały, głupi dzieciak, ktokolwiek). Gdyby SKWK lub powazni kibice mieliby się odcinac od każdej głupoty, która ktoś namaluje na murach to nic innego by nie robili.
skończ, te napisy były tylko i wyłącznie w interesie łysej pały... |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
Sorry ale ekipa ludzi nie potrafiących merytorycznie rozmawiać nie jest dla mnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogły to też zrobić żydy, żeby u nas namącić, mógł to zrobić przedstawiciel Jacka, lub jego kolega z którym robił magistra prawa
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 13:22.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli wystarczy dementi na stronie stowarzyszenia i argumentu Bednarz nie ma.
Jest gorzej. Są tacy którzy, jak pył opadnie, staną na spalonej ziemi i powiedzą - osiągneliśmy sukces! ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja pier..dole co się dzieje.
Ale jak zawsze czujni są Ci sami zawodnicy, detektywi, policjanci i jedyni sprawiedliwi w tym kraju. Dobrze, że Jacek ma wasze wsparcie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ponoć tylko krowa zdania nie zmienia... ;P
![]() ![]() W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex: |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
SKWK nie jest od tego aby dementować takie rzeczy. Gdyby teraz to zdementowali to za każdym razem by musieli to robić. Ich to nie dotyczy, koniec kropka.
ON MA WISŁĘ W DUPIE - JEST LEGIONISTĄ I ZARABIA 40000 PLN MIESIĘCZNIE.. Ja gdybym był prezesem CKWK LEGIA postępowałbym dokładnie tak samo. Tyle, że tam są mądrzy ludzie i nie wstawiliby na taką funkcję kibica obcej drużyny/wroga własnej.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.07.2014 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja .......e może za każde JZS u mnie na osiedlu tez ma SKWK przeprosić
Fuck logic.
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.07.2014 o godz. 13:56.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
hmmm.. coś tu nie gra znajomy napisał mi, że przed WSH jest jeszcze UW czyżby to nie oznaczało Ultras Wisła którzy to są powiązani z SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Sam rzucał race, sam założył antybednarzowy profil na FB, sam założył "ankietę": czy chcesz zwolnienia Bednarza, z jedyną sluszną odpowiedzią, sam pomalował bazę.... Powiem więcej: Bednarz sam na tym forum wprowadza wpisy przeciwko sobie, sam wkleja fotki ze swoją przekreśloną twarzą, sam pisze o sobie "łysa pała", a ci wszysy userzy, którzy go tak na tym forum tępią to Bednarz w kilkunastu wersjach. To co? Rozpoczynamy polowanie na ukrytego Bednarza? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już w to dzieci nie mieszaj
Wystarczy już że jeden mówi co ma gdzie i to na konferencji prasowej. Dramat. Następny dowód na to że piłkarze (oczywiście poza nielicznymi wyjątkami) nie powinni po zakończeniu kariery zostawać ani prezesami ani szkoleniowcami w poważnych klubach. Znajomość środowiska i cechy charakteru które sa dobre na boisku niekoniecznie sa atutami na innych stanowiskach w branży. I masz rację - temu Panu się wydaje. Tak jak i drugiej stronie wydaje się że osiąga sukces. Gdy przypomne sobie jak wypowiadł się czy myślał Maaskant albo Valck.... Ech... Przepaść.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.07.2014 o godz. 14:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A nie przyszło ci do głowy, że mógł po prostu to komuś zlecić tylko dlatego, żeby zwalić winę na SKWK, żeby ich uniewiarygodnić? I tym samym dać pretekst RN do zawieszenia rozmów z SKWK ratując swój tyłek i 40 000? Trudne co nie? ![]() Jest to bardzo prawdopodobna hipoteza, jak ta, że to mogły zrobić żydki, jak i również mogły to zrobić jakieś osoby bliżej niezydentyfikowane w środowisku kibiców, np z Myślenic. Problem jest, że dowodów nie ma, a sądy lecą, więc trochę trzeba użyć po prostu M.Ó.Z.G.U ![]() Bo w sumie... niby po co SKWK miałoby samo na siebie zamachnąć, jak wiadomo było z góry jakie emocje to wywoła... Przecież SKWK samo pewnie na siebie by zamachnęło gromy pomyj i oszczerstw mało inteligentnej części komentatorów? Więcej stronniczości FraMacie. śmieszniej będzie ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 14:17.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
nie potępiając dziesiątek transparentów które wiszą po całej małopolsce z przekreśloną głową JB i w końcu nie potępiając najnowszych 'malowideł' w bazie w Myślenicach SKWK samo pisze na siebie wyrok NAWET jeśli kierownictwo za tym nie stoi ( a wątpię że stoi), nie szkalując tego typu wydarzeń jest współwinne. Porządna organizacja kibicowska szukała by sama pseudokibiców które psują jej imię ale niestety SKWK działa jako organizacja kolesiowska. W przypadku takich zjawisk z jakimi mamy do czynienia (dewastacja bazy - w dodatku ucierpiał majątek adidasa, naszego sponsora!), a przy braku jakiejkolwiek reakcji SKWK ( na ten moment) mogę tylko podpisać się pod słowami JB na konferencji. Pewnie Bednarz sam by zszedł ze stanowiska, gdyby był poddany merytorycznej krytyce z każdej strony - ale takie ataki chuligaństwa jak wczoraj tylko go wzmacniają. Czy tego chcecie czy nie. Wstyd mi, jako kibicowi Wisły za to co się stało w bazie. To uderza w imię każdego kibica Wisły. SKWK jak widać jednak nie wstyd.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.07.2014 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Ludzie, pomyślcie zanim coś podobnego napiszecie! ![]() Chyba jednak warto było coś takiego wymalować. ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 17.07.2014 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wystarczy przeczytac kilka postów wyżej aby dowiedziec sie dlaczego SKWK nie powinno przepraszac za ta akcje... Reszta to stek bzdur i insynuacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex: |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ewidentny dowód na to, że JB sam to wymalował! Idealnie, kretyn uwiecznił swoje dzieło.. do prokuratury z tym!
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wiem, naprawdę zaczynam się troskać o wasz M.Ó.Z.G. ![]()
"by zniszczyć Wielką Wisłę" Ja pier^&*... kabaret
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 14:34.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zastanawia mnie co ma na celu zdjecie jacka na tle tych napisow?
PS. Biedronka odpada...a i wcale się nie zdziwie jak nie ma zadnego Ferrari czy tam banku... PS 2. Takie mnie jeszcze naszlo jedno pytanie do wyznawcow jacka...Jestescie mi w stanie powiedzieć co Jacek zrobil dobrego dla Wisły za czas swoich urzedow
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 17.07.2014 o godz. 14:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To samo co mówienie w mediach, że Wisła jest taka i owaka.
Bednarz zagonił się w kozi róg i teraz będzie toczył wojnę na wszystkich frontach i chwytał się wszystkich możliwych sposobów, żeby jego nazwisko nie straciło zbyt wiele w świecie polityki, biznesu, sportu. Bednarz i jego obrońcy kontra reszta świata. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
gdzie ja napisałem że SKWK ma przepraszać?! wyłącznie chodzi mi o potępienie zjawisk - inaczej jako organizacja zrzeszająca kibiców Wisły sama kręci na siebie bat, nie będę się zresztą już powtarzał w tym temacie. równie dobrze możemy napisać, czemu wislaportal potępia te zjawiska? czyżby czują się winni ? Pozdro dla normalnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nikt nie wymaga przeprosin tylko stanowczego odcięcia się od sprawy.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I muszą o tym napisać najlepiej 15 min. po zaistniałej sytuacji tak?
Poza tym- tak gadacie o tym całym odcięciu się od sprawy, a i tak uznacie, że na 100% SKWK winne. Ja tutaj sensu nie widzę. Kto obrał strony, ten już obrał. Takie odcięcia się, dementi dają do myślenia, ale nie w naszym państwie, które jak wiemy dobrze istnieje tylko teoretycznie. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
to samo tyczy się potępienia, jak i przeprosiń. Gdyby SKWK to zrobiła, to by musiała przy byle gównie potępiac i przepraszać w przyszłości. Naprawdę żal mi was. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
SKWK wywolalo ten konflikt wiec sila rzeczy jest utozsamiane, ze wszystkimi akcjami przeciwko Bednarzowi.
Zachowujecie się jak Ruscy w sprawie Ukrainie czyli niby jestesmy z boku co zlego to nie my ale w sumie to dzialania separatystow sa im na reke. Brakiem potępienia i odcięcia od takich akcji dajecie na nie ciche przyzwolenie. To nie jest zwykle nabazgranie napisu na murze/bloku i każdy kto twierdzi inaczej udaje idiotę. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Chronologia pracy Bednarza, przepraszam jeśli o czymś zapomniałem: 1. Objęcie klubu stojącego nad przepaścią. 2. Konferencja prasowa, że Wisła jest bankrutem i że sprowadzeni piłkarze na nic nie powinni liczyć. Efekt wypadamy całkowicie z walki o europejskie puchary -> skutek drastyczny spadek wpływów. Demobilizacja u zawodników oraz kibiców. 3. Do końca sezonu gramy źle, albo jeszcze gorzej, przegrywamy i przegrywamy. 4. Jacek opowiada dyrdymały. 5. Jacek sprzedaje byle kogo i byle jak. Efektem tego jest porażka przy sprzedaży Kirma, daje się zrobić jak przedszkolak Valxcsowi przy tym transferze. 6. Dalsze nienajlepsze sprzedaże zawodników lub odejście za darmo połączone z dużymi wypłatami dla zawodników w przyszłości (Wilk, Genkov, pewnie Jovanovic), dalsza demobilizacja w drużynie, u kibiców i odstraszanie sponsorów. 7. Wisła gwałtownie traci markę i renomę. 8. Jacek pierniczy o kłopocie bogactwa za rok... bogactwo dzisiaj widzimy. 9. Jacek dalej w każdym wywiadzie odstrasza kibiców i sponsorów... 10. Jacek ustala szczegóły współpracy przy akcji "1 zł od biletu". 11. Jacek zrywa ustalenia i oszukuje SKWK. 12. Po niezbyt przemyślanej akcji Jacek zachowuje się jak POlicjant lub POlityk, atakując niewinne osoby, byle prszypodobać się POlicji, POlitykom, lemingom i ścierwom dziennikarskim. 13. Jacek nakłada zakazy klubowe na setki niewinnych kibiców, w tym wielu zasłużonych Wiślaków. 14. Jacek w każdym wywiadzie lży i lekceważy kibiców Wisły Kraków. 15. Jacek wychwala podejście typowo konsumenckie, widz a nie kibic jest dla niego wzorem (zapomina, że Wisła to nie Barcelona). 16. Jacek wychwala działanie POlicji, utożsamia się z POlicją i POlityką. 17. Jacek podpisuje umowę, dzięki której na 10 lat oddajemy wpływy UFA oraz przekazujemy tam marketing. 18. Jacek doprowadza klub na skraj bankructwa, nie ma kibiców, nie ma sponsorów, nie ma piłkarzy. 19. Jacek likwiduje struktury młodzieżowe w klubie, przekazując je do TS WISŁA, ogranicza ich finansowanie do symbolicznej "zł". 20. Jacek podpierdala 100 tyś. zł, które wygrała drużyna Juniorów za zdobycie Mistrzostwa Polski. 21. Jacek buja się po Mazurach zamiast oglądać młodzików zdobywających MP. 22. Jacek nerwowo atakuje wszystkich kibiców. Zabrania zgadzać się z postulatami SKWK, wg niego taka osoba nie ma prawa wejść na R22. Czyżby dochodził do granic absurdu ? 22. Jackowi puszczają nerwy, wszystkie chwyty dozwolone. Chce doprowadzić do tego, że Jego zwolnienie przez RN będzie traktowane jako ustąpienie kibicom... 23. .... cdn
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.07.2014 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Konflikt wywołało nie SKWK, tylko Bednarz, blokując akcję za 1 złotówkę, to tak co do chronologii.
A co do potępiania nie za swoje czyny, to jeśli SKWK nie potępiło zajęcia Krymu, to też za to odpowiada (!?) Jest eskalacja konfliktu, JB w niczym nie szuka porozumienia, a że jest ono niezbędne, sam eliminuje się z pełnionej funkcji. Zaś co do SKWK, już przy innym prezesie, zmian i to licznych samo też nie uniknie. Sorry. Tekst jest tu. EDIT. Ufam, że wszyscy mamy dość tego konfliktu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.07.2014 o godz. 15:35.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|