|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A tak mi przypomnial w pismie SKWK
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/578...rakow-s-a.html jest fragment "Jeżeli Panowie Ryszard Pilch i Mirosław Pawełczyk mają amnezję i nie pamiętają o spotkaniu, to w dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych upublicznimy wszystkie szczegóły spraw poruszanych na spotkaniu w Katowicach, tym bardziej ze nie mając zaufania do w/w Panów zostały zarejestrowane." Pytanie: gdzie SKWK upublicznilo te szczegoly |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Atak naprawdę jakie na dzień dzisiejszy masz dowody na to W dupie mam kto to napisał ...ponieważ mogl to napisac byle małolat i już... Pieprzysz jak powalony co zresztą nie jest niczym nowym... Idz pocałuj go w dupe i jego kolegow tez,pocaluj w dupe i swoich pojeba... kolegow .... A Ty jesteś mocno...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Znasz jakiś inny sposób komunikacji niż wyzywanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ludzie, wy chyba jesteście bardziej nienormalni niż sądzicie, co wy myśleliście że będziecie niszczyć to co Wiśle udaje się budować, będziecie żądać czego wam się chce i to dostaniecie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sam Wawro dawał im puchy i flaszke po robocie
Fascynujące. Zwłaszcza w momencie, gdy mają nagrania rozmów z Radą Nadzorczą. I popisali bandy. Z obrzucaniem racami to samo. W sumie skoro wiesz kto obrzucał stadion racami, to powinieneś iść siedzieć. Winni nie zostali ukarani, bo utrudniałeś śledztwo, a na to jest paragraf ![]() Dramacie, za co nie jest odpowiedzialne SKWK? Tajfuny, komary, muchy tse-tse? Czy może głód na świecie? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do prawa w Polsce: "art. 212 KK § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2." Więc nie jest tak, że bezkarnie możesz j***ć kogo chcesz za to, że myśli inaczej. Przypominam, że to komuna karała ludzi za poglądy. A ponoć za komuną nie jesteś. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przykro mi ale nie sadze zebysmy byli osobami godnymi siebie do rozmowy...Ty kochasz jacka a ja nie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. A jak już jesteśmy tacy skrupulatni to przecież Bednarz nie oskarżył SKWK o to, że pomalowali te mury. Nie w tym sęk całej sprawy.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.07.2014 o godz. 12:35.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jakieś dowody na te oskarżenia? Zdajesz sobie sprawę, że za takie pomówienia można by Ci wytoczyć proces o zniesławienie? Kolega Viper nawet podał Ci paragrafy (tylko nie skojarzyliście, ze sami je łamiecie pomawiając SKWK o przestępstwo)
Tak, SKWK odpowiada za każde graffiti na murach Krakowa i okolicy... Tylko kompletny idiota może tak twierdzić. Zresztą, niby co mieliby tym zyskać? Jesteś naprawdę śmieszny jeżeli uważasz, że tylko SKWK ma na pieńsku z łysą pałą. Brutalna prawda jest taka, że Jacuś jest już na wylocie (tak przynajmniej ptaszki ćwierkają) i będzie starał się zaogniać konflikt żeby utrzymać się na stołku jak najdłużej. W najbliższym czasie spodziewaj się jeszcze kilku wystąpień swojego idola. Niemniej - szykuj się już raczej na bolesne rozstanie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2014 o godz. 12:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Można się szarpać, ale autor napisów w ośrodku, dał piękne oręże Łysemu do wali z kibolstwem. Niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzuce Ci zdjęcie gołej baby- czy to ja jestem odpowiedzialny, że się napalisz i ją zgwałcisz, czy może Ty sam?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wali mnie to kto to napisał... Ale nagle po tych grafach pojawia się grupa oręża obrony jacka b. Dla mnie ta akcja niczego nie zmienia....jestem przeciw lysej pale i zdania nie zmienie nigdy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ja napisałem że była obraźliwa? Nie rozumiem.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiesz jak było....to nie pisz... Może zrozumiesz to ze Wasz jacus wrzuca wszystkich do jednego wora... Nie wie kto to napisał,ale musieli to być bandyci z SKWK... Szymanski i Wawro nie sa dla niego nikim godnym rozmow,no podejście godne uwagi... I tak można wymieniac dalej... A skoro Jacek już nie tylko chce walczyc z SKWK to zycze mu powodzenia,Krakow to dziwne miasto i bardzo niebezpieczne...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 17.07.2014 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale dajecie się łatwo wymanewrować. Bednarz jest inteligentny i pociąga sznurkami, a Wy jak marionetki.
Zaraz przeczytam, że namalowała to Pani Ewa, a towarzyszył jej Pan Robert, który za wszystko jest generalnie winny. Przecież na banerze macie napisane kto to zrobił. WSH... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Też to zaraz zauważyłem na zdjęciach. Ale dla miejscowych ułomów WSH=SKWK. I jak z takimi dyskutować, skoro dla nich to jest to samo?
![]() Jacuś walczy o przetrwanie. Próbuje postawić RN pod ścianą. Ciekawe, czy podzielają jego sentyment o pustym stadionie
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2014 o godz. 12:48.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
jebany pisze, że on jest gotowy na to, żeby na trybunach byli sami pracownicy klubu (i policja - domysły ?). On tak mówi, bo ma w dupie Wisłę, tyle że ktoś wkońcu jego gadkę i działania powinien przerwać. Tym kimś jest RN lub Właściciel. Od pierwszej wypowiedzi, po ponownym przyjściu do Wisły, do tej ostatniej za każdym razem zraża do siebie i Wisły kolejne osoby...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.07.2014 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Skąd taka pewność, że Jasek na wylocie? Manewr SKWK z nagraniami niemal tak żałosny jak próby dyskusji pana 60 pare Kg z wyzwiskami jako forma argumentów. Te race, wyzwiska na murach i te wykrzykiwane na trybynach w strone Smudy (
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A jak Bednarz "wyleci" w czerwcu 2015?
To będzie sukces protestujących czy nie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ciekawe dlaczego SKWK nie opublikowało nagrań?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A sam zajmij się tym w czym możesz nadrobić zaległości, być dobrym. Przeanalizuj sobie sytuację Wisły, politykę klubu i wyciągnij wnioski. Bowiem może okazać się, że staniesz ramie w ramię z osobami domagającymi się zwolnienia Pana Bednarza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ruszysz mózgiem w końcu i sam się domyślisz?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jeśli Bednarz zostanie to oznacza koniec Wisły w tym znaczeniu jaki do tej pory funkcjonował. Puste trybuny, marne dochody, brak sponsorów. W konsekwencji spadek lub plajta... - nie wiem co pierwsze.
Trzeba będzie niestety zaczynać wszystko od nowa, ale pozbędziemy się balastu zbędnych umów i długów. Będziemy mogli zbudować strukturę oparta na ruchu kibicowskim - tak jak zrobiła to Lechia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się - po tych wydarzeniach Bednarz tym bardziej nie odejdzie. Wspominał nawet, że dostał zapewnienie RN, która pięknie umyła ręce tłumacząc, że to ich poproszono o wysłuchanie, co jest kompletną bzdurą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Haki sa wielokrotnego użytku, dopóki ich nie opublikujesz.
Nie. To zwykli figuranci nie mający na nic wplywu i nie biorący za nic odpowiedzialności. I bez wlasnego zdania na takie wydarzenia jak w ośrodku treningowym. A może jenak nie?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.07.2014 o godz. 13:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Walczyć z osobą która niszczy klub, samemu robiąc dokładnie to samo. Szczyt hipokryzji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|