The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2014, 12:14
A tak mi przypomnial w pismie SKWK
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/578...rakow-s-a.html
jest fragment
"Jeżeli Panowie Ryszard Pilch i Mirosław Pawełczyk mają amnezję i nie pamiętają o spotkaniu, to w dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych upublicznimy wszystkie szczegóły spraw poruszanych na spotkaniu w Katowicach, tym bardziej ze nie mając zaufania do w/w Panów zostały zarejestrowane."

Pytanie: gdzie SKWK upublicznilo te szczegoly
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.07.2014, 12:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jasne.
To nie skwk rzucało race.
To nie skwk malowało po obiektach Wisły.
Nie ma dowodów.

Sam Bednarz rzucał race, żeby móc pozbyć się skwk, a teraz sam na siebie wymalował napisy.
To taki cwany kozak.
Jutro sam na siebie złoży skargę i sam się zwolni.
Ty wielki znawco tematu ...
Atak naprawdę jakie na dzień dzisiejszy masz dowody na to
W dupie mam kto to napisał ...ponieważ mogl to napisac byle małolat i już...
Pieprzysz jak powalony co zresztą nie jest niczym nowym...
Idz pocałuj go w dupe i jego kolegow tez,pocaluj w dupe i swoich pojeba... kolegow ....
A Ty jesteś mocno......
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 17.07.2014, 12:20
^^ Znasz jakiś inny sposób komunikacji niż wyzywanie?
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.07.2014, 12:22
Ludzie, wy chyba jesteście bardziej nienormalni niż sądzicie, co wy myśleliście że będziecie niszczyć to co Wiśle udaje się budować, będziecie żądać czego wam się chce i to dostaniecie? Mam nadzieje że Bednarz w stosunku do was nie zmieni Nigdy swojego stawiska jako Prezes Wisły Kraków. Takie zachowanie jak wasze należy tępić gdyż to wy tak naprawdę szkodzicie temu klubowi.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:23
Viper napisał(a):Wyświetl post
To jest forum,wyrazam swoje zdanie....
Mieszkam w wolnym kraju i mam do tego prawo...

PS. Do poplecznikow Jacka... powodzenia w budowaniu nowej elitarnej Wisły...
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.07.2014, 12:26
Przecież to taki sam sposób komunikacji, jak ten zaprezentowany sprejami w Myśleniach.
Idealna harmonia formy i treści...
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.07.2014, 12:26
Sam Wawro dawał im puchy i flaszke po robocie

Fascynujące.

Zwłaszcza w momencie, gdy mają nagrania rozmów z Radą Nadzorczą.

I popisali bandy.

Z obrzucaniem racami to samo.

W sumie skoro wiesz kto obrzucał stadion racami, to powinieneś iść siedzieć. Winni nie zostali ukarani, bo utrudniałeś śledztwo, a na to jest paragraf

Dramacie, za co nie jest odpowiedzialne SKWK? Tajfuny, komary, muchy tse-tse? Czy może głód na świecie?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:28
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
To jest forum,wyrazam swoje zdanie....
Mieszkam w wolnym kraju i mam do tego prawo...

PS. Do poplecznikow Jacka... powodzenia w budowaniu nowej elitarnej Wisły...
Niestety ale mylisz się, masz prawo do wyrażania poglądów ale z poszanowaniem godności innych osób. Ty nie chcesz wolnego kraju, wolność ma polegać na tym, że Ty masz prawo lżyć i obrażać ludzi, którzy myślą inaczej? Nie widzisz w tej wolności błędu logicznego i to dosyć prostego?

Co do prawa w Polsce:

"art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Więc nie jest tak, że bezkarnie możesz j***ć kogo chcesz za to, że myśli inaczej. Przypominam, że to komuna karała ludzi za poglądy. A ponoć za komuną nie jesteś.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:31
Niestety ale mylisz się, masz prawo do wyrażania poglądów ale z poszanowaniem godności innych osób. Ty nie chcesz wolnego kraju, wolność ma polegać na tym, że Ty masz prawo lżyć i obrażać ludzi, którzy myślą inaczej? Nie widzisz w tej wolności błędu logicznego i to dosyć prostego?

Co do prawa w Polsce:

"art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Więc nie jest tak, że bezkarnie możesz j***ć kogo chcesz za to, że myśli inaczej. Przypominam, że to komuna karała ludzi za poglądy. A ponoć za komuną nie jesteś.
Za to Ty jesteś i stanowimy kontrast...
Przykro mi ale nie sadze zebysmy byli osobami godnymi siebie do rozmowy...Ty kochasz jacka a ja nie...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.07.2014, 12:33
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Sam Wawro dawał im puchy i flaszke po robocie

Fascynujące.

Zwłaszcza w momencie, gdy mają nagrania rozmów z Radą Nadzorczą.

I popisali bandy.

Z obrzucaniem racami to samo.

W sumie skoro wiesz kto obrzucał stadion racami, to powinieneś iść siedzieć. Winni nie zostali ukarani, bo utrudniałeś śledztwo, a na to jest paragraf

Dramacie, za co nie jest odpowiedzialne SKWK? Tajfuny, komary, muchy tse-tse? Czy może głód na świecie?
Oczywiście, że SKWK nie jest za nic odpowiedzialne. Za akcje "Cała Wisła..." też nie są odpowiedzialni. Bo na pewno wrzucanie na fb zdjęć z głównym hasłem akcji w różnych miejscach na pewno nie zachęciło jakiś małolatów do tego aktu wandalizmu celem popisania się przed kolegami. Skądże znowu.

PS. A jak już jesteśmy tacy skrupulatni to przecież Bednarz nie oskarżył SKWK o to, że pomalowali te mury. Nie w tym sęk całej sprawy.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.07.2014 o godz. 12:35.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2014, 12:33
FraMat napisał(a):Wyświetl post
(...)
Jakieś dowody na te oskarżenia? Zdajesz sobie sprawę, że za takie pomówienia można by Ci wytoczyć proces o zniesławienie? Kolega Viper nawet podał Ci paragrafy (tylko nie skojarzyliście, ze sami je łamiecie pomawiając SKWK o przestępstwo)

Tak, SKWK odpowiada za każde graffiti na murach Krakowa i okolicy... Tylko kompletny idiota może tak twierdzić. Zresztą, niby co mieliby tym zyskać?

Jesteś naprawdę śmieszny jeżeli uważasz, że tylko SKWK ma na pieńsku z łysą pałą.

Brutalna prawda jest taka, że Jacuś jest już na wylocie (tak przynajmniej ptaszki ćwierkają) i będzie starał się zaogniać konflikt żeby utrzymać się na stołku jak najdłużej. W najbliższym czasie spodziewaj się jeszcze kilku wystąpień swojego idola. Niemniej - szykuj się już raczej na bolesne rozstanie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2014 o godz. 12:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.07.2014, 12:34
Można się szarpać, ale autor napisów w ośrodku, dał piękne oręże Łysemu do wali z kibolstwem. Niestety...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:34
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że SKWK nie jest za nic odpowiedzialne. Za akcje "Cała Wisła..." też nie są odpowiedzialni. Bo na pewno wrzucanie na fb zdjęć z głównym hasłem akcji w różnych miejscach na pewno nie zachęciło jakiś małolatów do tego aktu wandalizmu celem popisania się przed kolegami. Skądże znowu.
A co było obraźliwego w tej akcji
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:36
Za to Ty jesteś i stanowimy kontrast...
Przykro mi ale nie sadze zebysmy byli osobami godnymi siebie do rozmowy...Ty kochasz jacka a ja nie...
No tak, nawet nie lubie faceta tak w sumie ale według Ciebie go kocham, bo jestem przeciw paranoi i idiotycznym zachowaniom. Które można porównać do sikających piesków, które znaczą swój teren.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:38
Wrzuce Ci zdjęcie gołej baby- czy to ja jestem odpowiedzialny, że się napalisz i ją zgwałcisz, czy może Ty sam?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:39
No tak, nawet nie lubie faceta tak w sumie ale według Ciebie go kocham, bo jestem przeciw paranoi i idiotycznym zachowaniom. Które można porównać do sikających piesków, które znaczą swój teren.
Czlowieku zrozum ja mam dupie ta akcje...
Wali mnie to kto to napisał...
Ale nagle po tych grafach pojawia się grupa oręża obrony jacka b.
Dla mnie ta akcja niczego nie zmienia....jestem przeciw lysej pale i zdania nie zmienie nigdy...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.07.2014, 12:41
A co było obraźliwego w tej akcji
A ja napisałem że była obraźliwa? Nie rozumiem.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:43
raindog napisał(a):Wyświetl post
Jak Biedronka zerwie teraz negocjacje, to nie pozostaje nic innego, jak pójść za przykładem niektórych i obrzucić ich sklepy racami. BO PRZECIEŻ ZMIENILI WARUNKI NEGOCJACJI, KTÓRE WCZEŚNIEJ BYŁY UZGODNIONE!

...i pomyśleć, że wszystko zaczęło się od tego szantażu ze złotówką.
Nie zaczynaj od nowa...
Nie wiesz jak było....to nie pisz...

Może zrozumiesz to ze Wasz jacus wrzuca wszystkich do jednego wora...
Nie wie kto to napisał,ale musieli to być bandyci z SKWK...
Szymanski i Wawro nie sa dla niego nikim godnym rozmow,no podejście godne uwagi...
I tak można wymieniac dalej...
A skoro Jacek już nie tylko chce walczyc z SKWK to zycze mu powodzenia,Krakow to dziwne miasto i bardzo niebezpieczne...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 17.07.2014 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2014, 12:43
Ale dajecie się łatwo wymanewrować. Bednarz jest inteligentny i pociąga sznurkami, a Wy jak marionetki.

Zaraz przeczytam, że namalowała to Pani Ewa, a towarzyszył jej Pan Robert, który za wszystko jest generalnie winny.

Przecież na banerze macie napisane kto to zrobił.
WSH...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2014, 12:45
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Przecież na banerze macie napisane kto to zrobił.
WSH...
Też to zaraz zauważyłem na zdjęciach. Ale dla miejscowych ułomów WSH=SKWK. I jak z takimi dyskutować, skoro dla nich to jest to samo?

Jacuś walczy o przetrwanie. Próbuje postawić RN pod ścianą. Ciekawe, czy podzielają jego sentyment o pustym stadionie
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2014 o godz. 12:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 17.07.2014, 12:50
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Można się szarpać, ale autor napisów w ośrodku, dał piękne oręże Łysemu do wali z kibolstwem. Niestety...
a może łysa pała łapie się ostatniej deski ratunku. Kto wie na czyje zamówienie te napisy powstały...

jebany pisze, że on jest gotowy na to, żeby na trybunach byli sami pracownicy klubu (i policja - domysły ?). On tak mówi, bo ma w dupie Wisłę, tyle że ktoś wkońcu jego gadkę i działania powinien przerwać. Tym kimś jest RN lub Właściciel.

Od pierwszej wypowiedzi, po ponownym przyjściu do Wisły, do tej ostatniej za każdym razem zraża do siebie i Wisły kolejne osoby...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.07.2014 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
quenta
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 17.07.2014, 12:54
Skąd taka pewność, że Jasek na wylocie? Manewr SKWK z nagraniami niemal tak żałosny jak próby dyskusji pana 60 pare Kg z wyzwiskami jako forma argumentów. Te race, wyzwiska na murach i te wykrzykiwane na trybynach w strone Smudy (?) jak świadczą o grupach zaangażowanych w usunięcie Jacka z kubu?
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.07.2014, 12:58
A jak Bednarz "wyleci" w czerwcu 2015?
To będzie sukces protestujących czy nie?
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Stary 17.07.2014, 12:58
I ciekawe dlaczego SKWK nie opublikowało nagrań?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2014, 12:59
quenta napisał(a):Wyświetl post
Skąd taka pewność, że Jasek na wylocie? Manewr SKWK z nagraniami niemal tak żałosny jak próby dyskusji pana 60 pare Kg z wyzwiskami jako forma argumentów. Te race, wyzwiska na murach i te wykrzykiwane na trybynach w strone Smudy (?) jak świadczą o grupach zaangażowanych w usunięcie Jacka z kubu?
Ty lepiej zostaw mury, oprawy i doping odpowiedzialnym za to osobom.
A sam zajmij się tym w czym możesz nadrobić zaległości, być dobrym.
Przeanalizuj sobie sytuację Wisły, politykę klubu i wyciągnij wnioski.
Bowiem może okazać się, że staniesz ramie w ramię z osobami domagającymi się zwolnienia Pana Bednarza.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.07.2014, 13:00
I ciekawe dlaczego SKWK nie opublikowało nagrań?
Może ruszysz mózgiem w końcu i sam się domyślisz?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 17.07.2014, 13:01
jeśli Bednarz zostanie to oznacza koniec Wisły w tym znaczeniu jaki do tej pory funkcjonował. Puste trybuny, marne dochody, brak sponsorów. W konsekwencji spadek lub plajta... - nie wiem co pierwsze.

Trzeba będzie niestety zaczynać wszystko od nowa, ale pozbędziemy się balastu zbędnych umów i długów. Będziemy mogli zbudować strukturę oparta na ruchu kibicowskim - tak jak zrobiła to Lechia.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 17.07.2014, 13:02
Nie oszukujmy się - po tych wydarzeniach Bednarz tym bardziej nie odejdzie. Wspominał nawet, że dostał zapewnienie RN, która pięknie umyła ręce tłumacząc, że to ich poproszono o wysłuchanie, co jest kompletną bzdurą.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.07.2014, 13:08
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Pytanie: gdzie SKWK upublicznilo te szczegoly
Haki sa wielokrotnego użytku, dopóki ich nie opublikujesz.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak, SKWK odpowiada za każde graffiti na murach Krakowa i okolicy... Tylko kompletny idiota może tak twierdzić. Zresztą, niby co mieliby tym zyskać?
Skoro zakładasz schemat w postaci: działanie->zysk automatycznie musisz przyjąć że owa akcja była zaplanowana i przyniosła komuś zysk. Nie ma co gadać i szukać odcisków palców, to nie sąd. Hasła są ze stajni SKWK, nie było dementi z ich strony, autor 'eventu' podpisał się WSH. Jak chcesz kota ogonem odwrócic?

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Nie. To zwykli figuranci nie mający na nic wplywu i nie biorący za nic odpowiedzialności. I bez wlasnego zdania na takie wydarzenia jak w ośrodku treningowym. A może jenak nie?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.07.2014 o godz. 13:10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Zelari
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 17.07.2014, 13:09
Walczyć z osobą która niszczy klub, samemu robiąc dokładnie to samo. Szczyt hipokryzji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów