|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bytom i Vistula mają wyprzedaże do -70% chyba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jakąś kwiaciarnie ktoś poleci w Krakowie? Konkretnie chodzi mi o kremowe róże.
I ewentualnie jeszcze potrzebuje czegoś w Krakowie gdzie będzie można zrobić coś takiego: http://chocolissimo.pl/do/item/1315-...wlasne-zdjecie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
nie wie ktoś, ile kosztuje wypożyczenie łyżew na lodowisku w Kraków Arenie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
9 złotych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, dzięki, na pewno skorzystam w najbliższym czasie.
A jesli chodzi o drugie pytanie? Potrzebuje czegoś na prezent i mi się coś takiego spodobalo. Jakby ktoś wiedział gdzie cos takiego można zamówić albo ewentualnie miał jakis podobny pomysł to podbijać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Właśnie dostałem pismo z przedsądowym poleceniem zapłaty za udostępnianie filmu "Obława". Jeżeli spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem, to zapraszam na priv.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Powstaje jakaś liga prywatna naszego forum na Ustaw Ligę Weszło?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
nie jesteś pierwszy ![]() http://www.spidersweb.pl/2014/05/oblawa-na-piratow.html
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 14.07.2014 o godz. 13:59.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
zdarzyło się komuś,że podczas słuchania muzyki na telefonie, nagle muzyka się pauzuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zdarzyło się komuś że włączał film na kompie i nagle nie ma dźwięku?
albo że włączał YT i filmik się zaczynał i po 3 sek. się zacinał i uruchamiał od nowa... kilkukrotnie aż do momentu wyskoczenia szarego tła i jakiegoś błędu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest ktoś kto pracuje w urzędzie pracy lub ma kogoś z rodziny lub znajomego? mam parę pytań.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ktoś z doświadczeniem z Netia/Orange?
Mam internet i telefon stacjonarny w TPSA/Orange. Plące horrendalne rachunki za jakiś syf już dłuższy czas. Pogadałem teraz z Netią bo Orange proponuje mi dość kiepskie warunki. Obecnie mam umowę z Orange na Neostrade i telefon na czas nieokreślony. Netia mowi mi że: Oni za free przenoszą mi telefon do siebie (aktywacja 9zł) i daja internet do 20mb (aktywacja 9zł). Internet + telefon stacj (30 min do stacj) za 59,90 miesięcznie. Podobno zadnych innych opłat. Ściema/prawda? Az mi się wierzyć nie chce. Teraz place 118zł, A u nich lepsza oferte za 59? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakiś tani nocleg dla dwojga w Zakopanem? Lepiej coś rezerwować czy jechać i szukać na miejscu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Zależy co rozumiesz tani ? Na booking.com znajdziesz szybko cos dostepnego. Teraz pewnie najtaniej znajdziesz koło 40-50zł za dobe/osobe. Ewentualnie,zeby sie tylko przekimac to http://www.schroniskomlodziezowe.zakopane.org.pl ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Bo jak z Orange będziesz miał informację, że max 10mb, to choćby skały srały szybciej ci net z Netii nie pójdzie. Chyba, że jesteś jednym z tych nielicznych, których Netia może podpiąć na swoich kablach.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 18.07.2014 o godz. 20:12.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Muszę jechać samochodem do Wiednia. Którędy najlepiej i najszybciej dojechać? Czechy czy Słowacja? Mógłby ktoś obeznany mi napisać jak wygląda sprawa z opłatami za autostrady w tych krajach? Z góry dzięki.
Dzięki MatMario!
Ostatnio edytowane przez Eternit : 18.07.2014 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja jeżdżę na Katowice później albo Bielsko i Cieszyn albo kawałek dalej i nową autostradą w dół na Ostrawę. Później Olomunec i Brno i tam Wiedeń.
Jeśli z start z Myślenic to na Bielsko bym jechał i później Cieszyn Olomunec i Brno. Do Austrii chyba nie będzie potrzebna winieta ale na Czechy tak. Można też jechać bez winiet. Przez Słowację. Polecam viamichelin.pl W Wiedniu trzeba uważać bo bardzo łatwo z centrum wylecieć na autostradę i wtedy bez winiety lipa. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cześć, jest ktoś z forumowiczów, kto miał skręconą kostkę, bądź zna się trochę w tym temacie? Priv.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Motocykl przez sześć lat stał w garażu i nie był eksploatowany,opony wogle nie zajechane tylko mam problem z kilkoma pęknieciami na kolach z powodu ich wieku.Moje pytanie brzmi czy bezpieczna jest jazda na takich oponach czy lepiej wymienic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
prtosze o pomoc.....jak odblokowac karte micro sd z telefonu która sama sie zablokowała. nie da sie ejj sfprmatowac podlaczajac przez czynik do komputera.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
TonyWiślak po tylu latach w pierwszej kolejności do wymiany. Szkoda zdrowa aby ryzykować jazdę na czymś takim.
fifi1906 podłączasz przez przejściówkę micro sd- sd ? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Polecicie jakąś poradnie/przychodnie ortopedyczną na Bronowicach, najlepiej gdzie z NFZ można się leczyć.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaką firmę byście wybrali do przesyłki kół (opony plus felgi) - całość pewnie ponad 50 kg wyjdzie.
Jak w ogóle takie coś zapakować - do kartonów nie ma sensu, chyba tylko owinąć żeby się nie porysowało. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Kocie,ja wysyłam osobno każdą sztukę jako osobna paczka na poczcie.Wychodziło koło 70zł na całość.Były to same alufelgi 14 `.Najwygodniej wysłać na palecie.Myślę że koło 100zł będzie kurier kosztować (paleta do 100kg).Pozdro ![]() |
|
|