|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
emj10 frajerze , tak się zacietrzewiłeś że nawet nie zauważyłeś że bronisz komuchów do upadłego, i powiedz jeszcze ze nie jesteś żałosny, były radny wydymany przez PIS, brzmii to fajnie
skąd on bierze te wszystkie zdjęcia ? żyje z tego? chce mu się ? niebywałe , nie widziałem tutaj nikogo z takim zapleczem, np na salon 24 jest gostek z nickiem moneta , na wszystko ma zdjątka i archiwum, pracuje z emj 10 w jednej stajni?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.07.2014 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
heheheh
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ustosunkuj się do tego w takim razie.
Hehe. Dawno nie widziałem wpisu tego patafiana Drozda, więc dobrze, że zacytowałeś, bo oplułem się ze śmiechu. Listy hakowe trzymam głównie na wszystkich pisiorów, aby w każdej chwili wyciągnąć z teczki jakąś informacje, albo ciekawe zdjęcie. Czasem trafi się jednak przydatna fotka Olejnik
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.07.2014 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Smutne, ale prawdziwe. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i spoko, ale co spoko?
Żarty z pewnego osobnika nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistą polityką, w której nie wszystko co jest białe jest białe oraz nie wszystko co czarne jest czarne parafrazując pisowskiego klasyka ![]() Dorabianie mi gęb obrońcy PO, obrońcy PSL-u, czy ZLS-u, a nawet przydupasa Korwina jest o tyle o ile śmieszne raczej dla mnie, bo pokazuje małostkowość i słabość rozmówców.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.07.2014 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie pisałem tego w odniesieniu do postów Drozda, czy innych wynalazków. Po prostu postawa "nic się nie stało" budzi moje obrzydzenie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla mnie nie ma wyboru zero jedynkowego, dlatego że nie nigdy nie popierałem ani PiS-u, ani PO, więc nie musiałem opowiadać się po żadnej ze stron. PS. Poza tym chyba dobre pamiętasz jak pisałem po ujawnieniu taśm, że czekają nasz przyspieszone wybory, bo tylko one mogą uratować tyłek Tuskowi w dłuższej perspektywie. Cały czas to podtrzymuję, że na jesieni czeka nas przesilenie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.07.2014 o godz. 18:45.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Obrzydzenie?
U mnie budzi przerażenie. Polska niestety przekracza w tym momencie linie katastrofy z której już nie będzie absolutnie powrotu. Troska o to by nie rządził PIS - jak to wyraził się najlepszy aktor w historii polskiego kina - jest podstawowym imperatywem, pozwalającym urzeczywistnić wszelkie środki. Pierwszy raz pomyślałem o emigracji ale niestety i wiek nie ten i rodzina i w ogóle - pozostaje tylko emigracja wewnętrzna ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A po za tym, w domu wariatów jak znajdzie się jeden normalny to dla reszty będzie nienormalny. Więc dla ciebie jak ktoś nie nadu.pca Ruskich w wywiadzie i nie rzuca w ich ambasadę petardami, to wali bzdety ma zlasowany mózg i jest na usługach Putina. Rozumiem wszystko Przecież ja w swoich wywodach nie odnoszę się do twojego punktu widzenia, tylko ludzi, którzy myślą w trochę inny sposób, raczej bardziej racjonalnych stojących twardo na ziemi ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to skoro nie ma juz być powrotu to niech to sie wszystko wyp....li i bedzie spokój!!!
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za bardzo sie podniecasz...JKM jest przede wszyskim pragmatykiem. Przynajmniej w swoim własnym odczuciu. Wiele z jeg pomysłów jest niemozliwa do zrealizowania, głównie przez ich durnowate wyartykułowanie a inne to szkic w jakim kazdy z nas wolał by funkcjonowac...ale problemem jest i tak nasze kilkuset letnei obciażenie polskoscia...nasz narodowy bunt przeciw wszystkiemu, rzeciw kazdemu...Polska w przeszłości miała wieksze problemy z tożsamościa, jej uwiarygodnieniem niz dzisiaj... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
JKM na fb :
Cytat:
Straciłem resztki jakiejkolwiek sympatii do JKM, ten rozgadany jak przekupa przemądrzały dziwak nie powinien wycierać sobie krzywej wąsatej gęby bohaterami. Oczywiście parę podobieństw się znajdzie ale nie więcej niż między Piłsudskim a Hitlerem. Przyznaję, miałem chwile wahania, z Bratem zastanawiałem się w dzień eurowyborów czy głosujemy na JKM, czy na PiS. W tej chwili nie mam już pola do dylematów. JKM to wariat, nawet jeśli miewa napady geniuszu, to wciąż jedynie wariat z przebłyskami. https://www.facebook.com/GownoPrawda2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korwin na szczęście zaraz kopnie w kalendarz (72 lata w tym roku), więc jak coś ta jego partia ma szanse rządzić, albo współrządzić dopiero pod koniec tej dekady, gdyż tak jak pisałem nie ma szans, aby w kolejnym parlamencie ktoś wszedł z nimi w koalicję. Nowi liderzy i nowi ludzie będą już wtedy zupełnie w innej sytuacji, ale niestety czeka nas kolejne 5 lat psucia państwa, czy to przez bezidową partię władzy PO, która zrobi jeszcze kilkadziesiąt wałków w tym czasie, czy przez zacietrzewiony PiS, który na sztandarach będzie niósł zmianę Polski w socjalną i solidarną V RP.
Trzeba sobie powiedzieć, że smutny los nas czeka w kolejnych latach, a Polska jak tkwiła to dalej będzie tkwić w marazmie, z podzielonym na pół społeczeństwem, dla którego 1000 euro miesięcznie to sufit, a za te psie pieniądze "pokolenie 1000 euro" nie chciało pracować na południu i zachodzie Europy. Sami sobie jednak tą władzę wybieramy na wzór społeczeństwa i dlatego sami jesteśmy sobie temu winni.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.07.2014 o godz. 09:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
IV RP jest potrzebna od zaraz bo majątek narodowy wywiało. Wywiało kilka milionów mieszkańców. Jeszcze rząd się trzyma. Podobno da radę i się jeszcze uratuje bo w "teoretycznym państwie" wszytsko możliwe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie najwięcej osób wywiało za tej sławetnej IV RP w latach 2004-2007. Wtedy ponad pół miliona więcej niż teraz było na emigracji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ale mieli wracać .....miała być zielona wyspa a równamy sie dziś z Bułagarią i Rumunią a przeciętny Grek jest 4 razy bardziej bogaty od Polaka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracali, ale przestali wracać jak zobaczyli, że mieszkania tanieją, a oni są na kredycie 30-letnim i przy wysokim kursie CHF czeka ich zguba, więc znowu wybyli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() Czyli rozumiem, że teraz to forum jest grupa dwóch panów na usługach banderowców, co wieszało żyjące polskie dzieci na drzewach a ich matkom obcinano piersi i palono je w stodołach żywcem? Płacą wam za to zdrajcy? Jak można takie bzdety pierdzielić? Goście czują się Ruskimi, chcą do Rosji, Rosja ich chce, banderowcy ich mordują, Europa polski rząd, i niby patrioci z PIS-u wspierają banderowców! Do czego to doszło!
STOP III I IV I V RP!
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.07.2014 o godz. 12:53.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obecna sytuacja na Ukrainia to zwyczajna wojna między Ukrainą zachodnią (proeuropejską), a Ukrainą wschodnią (prorosyjską) wpieraną przez najemników wrzucanych tam przez Putina. W tle tych walk jest konflikt między narodowcami z różnych stron świata, którzy dołączyli do tej wojenki.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.07.2014 o godz. 13:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ruscy znowu mają interes w tym żeby sobie trochę terytorium włączyć i kopalń zajebać. Dwie grupy interesu się ścierają i wam plecą bzdury w które wy wierzycie. Jaka jest prawda? Mało osób wie. Ale jak ktoś jest święcie przekonany, że JKM bredzi na starość i zwariował mówiąc że poszkodowane jest społeczeństwo gdzie 90% ludności jest prorosyjska i chce do Rosji, a nie to, które my chcemy sobie wciągnąć do UE, to tylko pokazuje, że sami jesteśmy obłąkani przez tą manipulację i ten cały system, z którym chcecie walczyć ![]() Trochę umiaru panowie. Nie chciałbym aby kibice Wisły to były zaślepione marionetki, którymi można sterować jak kto ma ochotę. Propaganda ciągle trwa, nie skończyła się po upadku PRL-u stosuje ją cały świat, bo ma w tyminteres($$$kasa$$) dlatego, żeby sobie z nią radzić, trzeba mieć kilka źródeł informacji, łączyć przesłanki, wyciągać spójność tych przesłanek. Ślepota już kiedyś ten kraj doprowadziła do rozpadu. Wystarczy tego. Myślcie! ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli co jest nieprawdą w tym co napisałem?
Nie walczą tam Rosjanie spoza Ukrainy? Walczą. Nie walczą tam narodowcy i najemnicy z Europy i Kaukazu? Walczą. Nie dostarczamy tam broni i sprzętu? Dostarczamy (Ukraiński MSZ przyznał, że kupił od Polski kamizelki i hełmy z kevlaru). Stronami tego konfliktu nie są tak naprawdę z jednej strony UE i USA, a z drugiej Rosja i walczą o wpływy? Są.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.07.2014 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Małgorzata Goss "Nasz Dziennik" napisał(a):
PS.: Co do Korwinowego faux pais z Żołnierzami Wyklętymi to jakby obcokrajowiec pozwolil sobie na takie porównanie może by to przeszło, Polak nie może. Niemniej KNP popieram za program a nie lidera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast bredzącego Korwina nie popieram, nie popierałem i dalej będę punktował głupoty jakie wygaduje, mimo że czasem jego słowa zmienia się do potęgi entej i wyolbrzymia ich sens. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
To, że Korwin odpłynął, bo wcale tak nie musi być.
Reszta to tylko mocne prawdopodobieństwa ![]() Jezu on ma na myśli mechanizm jaki działa w tym kontekście, który można odnieść do naszych żołnierzy wyklętych i robi to poprzez porównanie. Co w tym jest skandalicznego? Zdejmijcie te narodowe klapy z oczu, bo robi się coraz śmieszniej! Nawet ze zrozumieniem nie potraficie przeczytać paru zdań.
Cytat:
![]() Już nie można powiedzieć, że Ukraina ma swoich żołnierzy wyklętych no bo jak! Czar mesjanizmu polskiego narodu by prysł Wyklęci żołnierze w Polsce dla Polski nadani prosto od Boga Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.07.2014 o godz. 17:53.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korwin odpłynął już kilka dekad temu i ta choroba jest nieuleczalna dlatego dla polskiego liberalizmu najlepsze byłoby, aby zszedł jak najszybciej.
Ja i narodowe klapki na oczach. Tego jeszcze tutaj nie było Zwyczajnie Korwin nie ma pojęcia o czym mówi, a pieprzy trzy po trzy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.07.2014 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://polskiepiekielko.pl/2014/06/z...uje-media.html
Dla łowców afer i myślących jak wujek co chciał zamienić siekierę na kijek Cytat:
Pis nam da! kolejnym czarodziejskim programem walki z...(i tu se wstaw) ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.07.2014 o godz. 17:51.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|