|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam w kuchni 5 sprzętów z Whirpoola.
Wziąłem wszystko od nich bo była promocja na przedłużenie gwarancji do 5 lat przy takim zakupie. Promocja o której piszesz prawdopodobnie się skończyła. Trwała do 31.05.2014 http://www.gotowaniepelneinnowacji.pl/ Była we wszystkich sklepach. Może MM i saturn ja przedłużyli ale trochę wątpię. Upewnij się żeby cię nie włożyli na minę. Edit. Na stronie MM jest regulamin do tej promocji i jest w nim napisane że trwała do 31.05 więc niestety.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 11.06.2014 o godz. 07:39.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Byłem obejrzeć jeszcze amice w sklepie i zmienił mi sie światopogląd
http://www.oleole.pl/plyty-do-zabudo...2tf.bhtml#opis może ktoś oceni tą płytę ? ewentualnie zaproponuje inną ? Do tego piekarnik- jeszcze nie wybrałem ale też amica zeby dostać odkurzacz |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić koszulkę Wisły z własnym napisem? Swego czasu był taki punkt w M1 ale został chyba zlikwidowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A w oficjalnym sklepie tego nie można zrobić? Wydaje mi się, że nadrukują ci to, co chcesz. Skoro w internetowym sklepie sprzedają koszulki z własnym nazwiskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadrukują w oficjalnym.
Ja robiłem TS WISŁA. Koleś kazał mi przeliterować jak robił to go wyśmiałem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Studiuje ktoś może Transport lub jakiś pokrewny kierunek ? Proszę o PW mam kilka pytań
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie tak zaprojektowane mam meble że teraz chętnie bym zrezygnował ale dziura mi zostanie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja bym zrezygnowala z wbudowanej mikrofali. Lepiej tam zrobic wejscie na kontakt i wstawic zwykla za jakas roletka. Duza oszczednosc kasy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
ten architekt to niewątpliwie nie jest mistrz photoshop`a
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja te okna i ten sprzęt wrzucałem na szybko w paincie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy zna ktoś optyka/punkt z soczewkami otwartego dzisiaj w Krakowi ? Pilne bardzo.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety promocja amici sie skonczyła , mimo że tak reklamowana nadal że dają do płyty i piekarnika odkurzacz gratis. Zostały inne nagrody ale trzeba kupić okap albo zmywarkę i lodówkę. Może ktoś kupuje ? To by sie wzieło FV na mnie, zarejestrowało te urządzenia na stronie producenta i podzieliło nagrodą |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
czy polecicie jakiegoś dobrego i najważniejsze niedrogiego dentystę? Bo nie mam pojęcia czy 130zł za plombę w Krakowie to standard jeżeli jeszcze 4-5 lat temu płaciłem u tego samego 80. chodzi o delikatne borowanie
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
130 zł to jest standard. Ze znieczuleniem biorą 150 zł. Może i gdzieś jest taniej ale się nie spotkałem.
P.S. 4-5 lat temu to benzyna też była tańsza a teraz 5,5 to standard ![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
ok dzieki za info po prostu sądziłem że w tak krótkim czasie cena nie powinna aż tak skoczyć bo to prawie 100%wiecej.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
sprawa dosyć pilna...
mam problem z zainstalowaniem automapy na nawigacji. Mam licencję automapy i micro SD, niestety nie mam czytnika kart na który powinienem zainstalować automapę. Próbowałem podłączyć tel.kom. z kartą, ale tam jest android i też się nie da... https://www.youtube.com/watch?v=XSbuRJqiuNA robiłem wszystko tak jak jest w poradniku w linku, ale jedyny problem to ten czytnik... help!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Panowie może mi ktos powiedzieć jak działa LYCA MOBILE? chce miec darmowe rozmowy bedac w Polsce z kims kto jest w niemczech i ja musze kupic karte Lyce polską a ta druga osoba niemiecką czy to nie ma znaczenia z jakiego kraju mam karte... ?
czy mozna kupic karte niemiecka w Polsce w jakimś super hiper markecie? ![]()
TSW
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
jeśli chodzi o drugie, to ja kupowałem na allegro ( sprawdż, może jest ktoś w tym serwisie z krakowa?) ale widziałem nie raz nie dwa, w tych " lepszych " kioskach, salonach prasowych, empikach i tego typu rzeczach. Włąsnie Lyca Mobile i inne takie cuda do dzwonienia. No i oczywiście na poczcie polskiej możesz też to kupić |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kraków - Gdansk
Najlepiej jechac na Warszawke i potem na Gdanska, czy Katowice->Czestochowa->Łódź-> Gdansk ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potwierdzam, lepiej druga opcja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szukam taksówkarza z Gdańska / Trójmiasta (przewozu osób - whatever) na kurs we wtorek rano 140km na południe i powrót w środę po południu do GDA. Jak ktoś jest chętny, to prosiłbym o priw.
Wymagania: klima, rachunek. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje namiar na jakiegos kocura ortopedę
|
|