The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2014, 10:52
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jednego- dlaczego nie poczekacie na dane po rundzie jesiennej? Gdzie nie będą już liczone karnety do frekwencji, gdzie zobaczymy w końcu kłopot bogactwa, zarówno w klubie jak i na boisku?
Mówimy o obecnym spadku a nie o spadku w przyszłym sezonie. Wiem że bojkot jest jeden natomaist zmiana frekwencji nie. Druga sprawa albo czekają obie strony na 'cyfrę' albo żadna. Po co teraz gadanie o 10 tysiącach/kukunastu tysiącach bojkotujących z obozu 'pro'?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.06.2014, 11:05
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Mówimy o obecnym spadku a nie o spadku w przyszłym sezonie. Wiem że bojkot jest jeden natomaist zmiana frekwencji nie. Druga sprawa albo czekają obie strony na 'cyfrę' albo żadna. Po co teraz gadanie o 10 tysiącach/kukunastu tysiącach bojkotujących z obozu 'pro'?
Jak to po co? Propaganda.
skwk nie chce chodzić na mecze? Trudno. Wisła od tego nie wyleje...
Kibiców na stadionie mniej? 5 tysiecy na razie na 30 tysiecznym stadionie? jak tylko nikt nie będzie mi się wtrącał czy mogę wejść na stadion czy nie, to ok.
Liczę sie z tym, że skwk może w konfrontacji z Bednarzem doprowadzić do jego dymisji.
Czy będzie mi wtedy głupio?
Nie. Będzie mi co najwyżej przykro. Nie ze względu na Bednarza, ale ze względu na ewentualny tryumfalizm niektorych nieodpowiedzialnych przygłupów.
I nie.
Nie jest to głos moderatora, tylko zwykłego kibica.

A teraz możecie sobie po mnie jechać.

Sprawia mi to niekłamaną przyjemność. Im więcej inwektyw z waszej strony tym większa pewność, że mam rację.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 24.06.2014, 11:10
FraMat nie martw się myślę podobnie i jest spora grupa osób myślących jak ty
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.06.2014, 11:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Sprawia mi to niekłamaną przyjemność. Im więcej inwektyw z waszej strony tym większa pewność, że mam rację.

I vice versa.
Im bardziej ktoś nie może spać z powodu SKWK to tylko bardziej świadczy to o tym że SKWK ma rację.

suikoden napisał(a):Wyświetl post
FraMat nie martw się myślę podobnie i jest spora grupa osób myślących jak ty

Jest was 5. To już grupa. Można działać - np. wprowadzić milicję do mieszkań - nigdy nie wiadomo czy jakiś kibol nie ostrzy noży w kuchni - od razu sąsiedzi poczują się bezpieczniej.
Już nie mówiąc o komforcie jak wieczorem z żoną pójdzie do łóżka i będzie czuł na plecach wzrok funkcjonariusza.
Oby tylko wzrok ........
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.06.2014, 12:22
Kocur napisał(a):Wyświetl post
I vice versa.
Im bardziej ktoś nie może spać z powodu SKWK to tylko bardziej świadczy to o tym że SKWK ma rację.
Wyjaśnisz mi łopatologicznie? Jakoś nie bardzo rozumiem ten argument.

Nie popieram w tym sporze nikogo, ale wiem, że ucierpi na nim tylko Wisła.
Wiem, że to utopia, ale pójdźmy po rozum do głowy wszyscy, od Bednarza po ostatniego cżłonka SKWK. Kurde, ludzie dogadajcie się, bo na tym nie cierpi Bednarz (hajs na koncie się zgadza) ani SKWK! Cierpi tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 24.06.2014, 12:25
Nie popieram nikogo, a to dobre..
JB szkodzi Wiśle na każdym polu .., ale nie ma to jak "neutralność" wobec JB, no super podejście do tematu.

EDIT:
Okay i żeby była pełna jasność, SKWK też ma swoje dla mnie nie akceptowalne wady, ale je można zmieniać, pana Bednarza zaś należy po prostu wymienić, albowiem z jego osobą, w Wiśle Kraków, nic dobrego zrobić się już nie da.
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.06.2014 o godz. 13:35.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.06.2014, 12:32
Jest konflikt na linii Bednarz - kibice zorganizowani wokół SKWK. Konflikt, którego raczej drogą obustronnych ustępstw nie da się rozwiązać. Zaszło to zbyt daleko.

Więc wybór jest prosty albo za Bednarzem albo za SKWK. Stanie w rozkroku i usprawiedliwianie tego dobrem Wisły jest raczej pomyłką delikatnie rzecz ujmując. No chyba, że ktoś olewa Wisłę. Wtedy może być neutralny.

Tak to widzę.
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.06.2014, 12:37
Kibiców na stadionie mniej? 5 tysiecy na razie na 30 tysiecznym stadionie? jak tylko nikt nie będzie mi się wtrącał czy mogę wejść na stadion czy nie, to ok.

Urban by się nie powstydził.

Nie. Będzie mi co najwyżej przykro. Nie ze względu na Bednarza, ale ze względu na ewentualny tryumfalizm niektorych nieodpowiedzialnych przygłupów.
Reasumując - nie ważne, że konflikt zostanie rozwiązany, ważne, że nie wyjdzie na moje (tylko na "nieodpowiedzialnych przygłupów" - to tak na przyszłość, gdybyś znowu zaczął pisać o konflikcie i braku jedności). Co za dojrzałe i merytoryczne podejście

I jeszcze będzie Ci przykro...

Cóż, myślę że większość jakoś to przeżyje.

ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Jest konflikt na linii Bednarz - kibice zorganizowani wokół SKWK. Konflikt, którego raczej drogą obustronnych ustępstw nie da się rozwiązać. Zaszło to zbyt daleko.

Więc wybór jest prosty albo za Bednarzem albo za SKWK. Stanie w rozkroku i usprawiedliwianie tego dobrem Wisły jest raczej pomyłką delikatnie rzecz ujmując. No chyba, że ktoś olewa Wisłę. Wtedy może być neutralny.

Tak to widzę.
Tylko widzisz, to nie jest konflikt na linii SKWK - Bednarz. Wielu z tych którzy nie przychodzą na mecze z powodu prezesa nie ma nic wspólnego ze Stowarzyszeniem.
Wiem, że miejscowe mózgi lubią opowiadać o zmanipulowanych masach głupich kibiców (w odróżnieniu od nich, elity intelektualnej Jacka Bednarza), rzeczywistość jest jednak o wiele prostsza: akcje takie jak wprowadzenie policji na stadion czy dawanie kilkuset losowych zakazów same z siebie będą budziły sprzeciw. Brak szacunku dla kupujących bilety i karnety, bezczelne wywiady musiały wywołać taką a nie inną reakcję. To że SKWK ją ogniskuje jest naturalne, ale to Jacuś pracowicie dokłada do pieca, robiąc sobie przy okazji polityczne plecy (chociaż chyba po nagraniu Sienkiewicza "nie bałdzo" może liczyć na efekty w postaci miejsc na liście).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.06.2014, 13:02
Cytat:
Bednarz ma w 4 literach wasz bojkot bo on i tak dostanie kasę od Canal+ za Chrapka i drobne kwoty z innych źródeł więc on sobie poradzi najwyżej spuści Wisłe do I-ligi wiec zamiast unosić się dumą wspierajcie klub. Bo tylko wspieranie Wisły może ją uchronić przed katastrofą. Jak mówiłem Bednarz ma wystarczająco kasy by grać, ale nie wiadomo o co.
Ty jesteś parchatym prowokatorem albo jakimś niedojebem. Piszesz dwa zdania i w każdym sobie przeczysz.
Bednarz ma bojkot w 4 literach - ale wspierajcie Wisłę bo tylko tak można ją uchronić.
On sobie poradzi - najwyżej spuści Wisłę do I ligi (no to rzeczywiście sobie poradzi).
Ma wystarczająco kasy żeby grać - nie wiadomo o co ( to ma wystarczająco czy nie).

Masz rozdwojenie jaźni, czy jesteś tylko zwykłym zjebem, który pisze, żeby pisać?
Wyjmij nos z dupy bednarza i przetrzyj oczy - świat jest piękny
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:03
Jest konflikt na linii Bednarz - kibice zorganizowani wokół SKWK. Konflikt, którego raczej drogą obustronnych ustępstw nie da się rozwiązać.
Jaki msz argument że trzeba opowiedzieć się za jedną ze stron a nie można z tym konfliktem życ na dłuższą metę?
Skoro Panowie nie chcą się dogadywac, na siłę chcą postawić na swoim, twierdzą że druga strona konfliktu jest zbędna to dlaczego muszę się opowiadać po jednej lub po drugiej stronie?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:14
Jaki msz argument że trzeba opowiedzieć się za jedną ze stron a nie można z tym konfliktem życ na dłuższą metę?
Ponieważ frekwencja wykopie z Wisły Bednarza wcześniej, czy później. Niska frekwencja i zły klimat wokół klubu to nie tylko konkretne straty finansowe, ale też realna przeszkoda w szukaniu sponsorów (jak chociażby ostatnio - tytularnego na stadion). Nikt nie będzie się ładował w strefę wojny, każdy chce być kojarzony z kolorowymi i rozśpiewanymi trybunami, a nie: FraMat-em wpieprzającym słonecznik na pustym sektorze. Oczywiście, sponsorów może przyciągnąć też sukces sportowy (na poziomie europejskich pucharów), ale rozpatrujemy realne scenariusze Przykłady z ligi angielskiej czy Bundesligi nie mają zastosowania o tyle, że u nich na ławce i w rezerwach siedzą o wiele lepsi niż u nas zdobywają mistrzostwo.

Im wcześniej Jacek dostanie kopa, tym potencjalne straty finansowe i wizerunkowe będą mniejsze. Wydłużanie całego procesu na pewno nikomu (poza Bednarzem) nie służy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:16
Cytat:
Ty będąc pomiędzy konfliktem uważasz, że obecny stan jest zadowalający?

Opowiecie się za łysym- SKWK i sprzymierzeni przegrają, będzie angielska widownia na trybunach, sukces, frekwencja pico bello, wygoniliście wulgarnych bandytów ze stadionu.

Wygrają SKWK i sprzymierzeni- wróci dawna atmosfera, ale za to bluzgi, kary, race, zakazy, zamykana część albo i nawet całość stadionu.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 24.06.2014, 13:16
chodzi mi że Bednarz ma w dupie bo Sezon dogra do konca tym co ma a jak spadniemy to on sobie poradzi a my bedziemy tułać się po I-lidze
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:18
i? ucierpi twoja godność, że będziesz chodził na I lige (zakładając, że nie wypniesz dupy), o wyjazdy cie nie podejrzewam nawet?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:21
A czy to jest jakaś nowa moda zaczynania zdań z małej litery (że o braku interpunkcji naszego asa suikodena nie wspomnę)?

suikoden napisał(a):Wyświetl post
chodzi mi że Bednarz ma w dupie bo Sezon dogra do konca tym co ma a jak spadniemy to on sobie poradzi a my bedziemy tułać się po I-lidze
? ? ?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 24.06.2014, 13:40
Nie ucierpi moja godność chodzenia na I-ligę tylko świadczy to o was bo dla was nie ważne co się stanie z Wisła grunt by bednarz odszedł. Bo po co Wisła ma walczyc o tytuł Ważne że Bednarza nie ma a czy bedziemy grali w a-klasie czy nie to ciul
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:41
Opowiecie się za łysym- SKWK i sprzymierzeni przegrają, będzie angielska widownia na trybunach, sukces, frekwencja pico bello, wygoniliście wulgarnych bandytów ze stadionu.
Wygrają SKWK i sprzymierzeni- wróci dawna atmosfera, ale za to bluzgi, kary, race, zakazy, zamykana część albo i nawet całość stadionu.
Jest wyjście, SKWK musi się zmieniać, na lepsze, przy jednoczesnym usunięciu z funkcji prezesa Jacka Bednarza, wyjście proste jak drut, tylko z realizacją jest problem, zależy od BC, a później od nowego prezesa i woli zmian w SKWK, która być musi, inaczej nowy impas pewny.
Wcześniej ująłem to tak:
milosz napisał(a):Wyświetl post
Okay i żeby była pełna jasność, SKWK też ma swoje dla mnie nie akceptowalne wady, ale je można zmieniać, pana Bednarza zaś należy po prostu wymienić, albowiem z jego osobą, w Wiśle Kraków, nic dobrego zrobić się już nie da.
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.06.2014 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:47
Cytat:
dla was nie ważne co się stanie z Wisła
Wbijesz sobie do głowy, że...

Uwaga...

WISŁA TO KIBICE!?

Cytat:
Bo po co Wisła ma walczyc o tytuł Ważne że Bednarza nie ma a czy bedziemy grali w a-klasie czy nie to ciul
to nie MY szkodzimy KLUBOWI, tylko JB. Kumasz cza-cze teraz?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 24.06.2014 o godz. 13:50.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 24.06.2014, 13:49
Kibice bez Klubu nie istnieją
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.06.2014, 13:51
W dupie byłeś gówno widziałeś.

Przykład zza miedzy - Hutnik? Ludzie pokroju łysego rozpieprzyli klub - kibice zaczęli od początku.

Więcej - klub bez kibiców nie istnieje.

Przykład zza miedzy - Grodzisk.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:55
Ej, uważaj. Burzysz mu mit JB jako jedynego prezesa Wisły
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 24.06.2014, 13:58
Ty będąc pomiędzy konfliktem uważasz, że obecny stan jest zadowalający?.
Oczywiście że nie ale uważam że mam prawo nie udzielić poparcia żadnej ze stron.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ponieważ frekwencja wykopie z Wisły Bednarza wcześniej, czy później. Niska frekwencja i zły klimat wokół klubu to nie tylko konkretne straty finansowe, ale też realna przeszkoda w szukaniu sponsorów (jak chociażby ostatnio - tytularnego na stadion). Nikt nie będzie się ładował w strefę wojny, każdy chce być kojarzony z kolorowymi i rozśpiewanymi trybunami, a nie: FraMat-em wpieprzającym słonecznik na pustym sektorze.
Czyszcząc Twoja wypowiedz - argument za sponsorem stadionu odpada bo jak dobrze wiesz stadion jest miasta a my nawet nie jestesmy operatorem. Także o interes Machrowskiego bym się nie troszczył. Co do reszty zgoda - jego odejście pewnie jest nieuchronne, jak podatki. Ale z podatkami jest tak żę sa myki i triki - w takiej spółce komandytowo akcyjnej akcjonariusz płaci podatek tylko jak otrzyma dywidende. A co jak nie otrzyma? Ano podatek niby płaci bo musi ale i nie płaci bo ne płaci.
Czy więc Bednarza frekwencja może 'zwalniać' miesiącami? Ano może, zwłaszcza żę tereaz Cupiał nie zwalnia za wyniki sportowe a za finansowe.

Im wcześniej Jacek dostanie kopa, tym potencjalne straty finansowe i wizerunkowe będą mniejsze. Wydłużanie całego procesu na pewno nikomu (poza Bednarzem) nie służy.
Tylko czy wykopanie prezesa przez kibiców to zmniejszenie strat wizerunkowych? Weź mnie nie osłabiaj. Tego już nie da sie zamieść pod dywan i powiedziec ze Bednarza tu nie było. Był, i to dwa razy.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.06.2014 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.06.2014, 14:01
:

Tylko widzisz, to nie jest konflikt na linii SKWK - Bednarz. Wielu z tych którzy nie przychodzą na mecze z powodu prezesa nie ma nic wspólnego ze Stowarzyszeniem.
dlatego napisałem, że z kibicami zorganizowanymi wokół SKWK, z czym zresztą się zgodziłeś.

A do Łukasza: przecież stoisz po stronie Bednarza. Sam o tym nie wiesz? Myślisz, że ktoś ze stojących po stronie kibicowskiej odbiera Cię inaczej?
Ostatnio edytowane przez ociec Ciemka : 24.06.2014 o godz. 14:06.
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2014, 14:06
Czyszcząc Twoja wypowiedz - argument za sponsorem stadionu odpada bo jak dobrze wiesz stadion jest miasta a my nawet nie jestesmy operatorem. Także o interes Machrowskiego bym się nie troszczył.
Nie. Zgodnie z podpisaną umową - pieniędzmi za sponsora tytularnego i skyboxy dzielą się miasto i Wisła. Proporcje w zależności od tego kto sponsora znajdzie.
Nic mi nie wiadomo aby się to zmieniło.

Tylko czy wykopanie prezesa przez kibiców to zmniejszenie strat wizerunkowych?

Tak. Sprawdź jak bardzo Legii zaszkodziło zakończenie protestu poprzez spełnienie warunków kibiców skupionych wokół SKLW. A to była jawna kapitulacja ITI.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 14:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.06.2014, 14:10
Cytat:
pieniędzmi za sponsora tytularnego i skyboxy dzielą się miasto i Wisła
Zapomniałeś o UFA. 1/3 wpływów przeznaczonych dla Wisła S.A. I niestety to stała, nie zmienna. I podpisało ją największe dobro Wisły.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2014, 14:16
Zapomniałeś o UFA. 1/3 wpływów przeznaczonych dla Wisła S.A. I niestety to stała, nie zmienna. I podpisało ją największe dobro Wisły.
Fakt. Zapomniałem o naszym wspólnym dobrze i gigantycznym sukcesie Jacka Bednarza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 24.06.2014, 14:37
Taa, ta sama bajka, już wałkowana ..
Po pierwsze na funkcji prezesa Wisły nie ma vacatu i facet ma pewne pole manewru i jakie by nie było, to korzysta z niego fatalnie.
Po drugie, ważniejsze, panowie BC i JB, to nie są papużki nierozłączki ..boss raz już wywalił Jacusia, pewnikiem zrobi to ponownie.
Teza więc, że to co mianował właściciel, nie można chcieć zmienić, bo to oznacza odejście właściciela, jest z gruntu fałszywa.
Pan Cupiał zrobił błąd, niech wiec go naprawi, ot wszystko. A później nowy prezes, niech zmienia i SKWK, a ma do tego liczne instrumenty. Wisła SA powinna współpracować z SKWK, a nie być w opozycji, wobec kibiców, rzecz jasna współpraca powinna być taka aby eliminować patologię, wszelkie patologię, obecne przecież nie tylko w ruchu kibicowskim.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 24.06.2014, 15:14
raindog napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Pan Bogusław jest dumnym człowiekiem, a jest, to jego odpuszczenie w tej sprawie i przyznanie się do błędu będzie jednoznaczne z uciekaniem z Wisły.
Budujesz, świat iluzji ..Pan Cupiał jako "dumny człowiek", wyrzucał 2 razy Smudę, po czym 3 raz jest Franz ponownie zatrudniony, Kasperczak 2 razy, tak jak Łazarek, Bednarza, jako "dumny człowiek", też już raz z klubu wyrzucił..., na jakim Ty świecie żyjesz ..wymyśl jakąś inną bajkę.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 24.06.2014, 15:53

Żebyś znów zaczął rozdawać bany na prawo i lewo jak łysy zakazami?

Viper napisał(a):Wyświetl post
Porównywanie średnich będzie miało sens po rundzie jesiennej o ile przez całą bojkot będzie dalej trwał. Na razie ciężko stwierdzić ile faktycznie jest bojkotujących, ile nie chodzi ze względu na atmosferę a ile osób się boi.
Mówimy o obecnym spadku a nie o spadku w przyszłym sezonie. Wiem że bojkot jest jeden natomaist zmiana frekwencji nie.
Czyli co? W minionym sezonie spadek frekwencji nie był bojkotem, a na jesień jeżeli nie sprzedadzą się karnety (a nie sprzedadzą się na pewno), spadek frekwencji bojkotem już będzie?
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 24.06.2014, 16:11
Jest tu jakiś moderator? Ostatnie 100 postów, a może i więcej jest nie na temat.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów