|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mówimy o obecnym spadku a nie o spadku w przyszłym sezonie. Wiem że bojkot jest jeden natomaist zmiana frekwencji nie. Druga sprawa albo czekają obie strony na 'cyfrę' albo żadna. Po co teraz gadanie o 10 tysiącach/kukunastu tysiącach bojkotujących z obozu 'pro'?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
skwk nie chce chodzić na mecze? Trudno. Wisła od tego nie wyleje... Kibiców na stadionie mniej? 5 tysiecy na razie na 30 tysiecznym stadionie? jak tylko nikt nie będzie mi się wtrącał czy mogę wejść na stadion czy nie, to ok. Liczę sie z tym, że skwk może w konfrontacji z Bednarzem doprowadzić do jego dymisji. Czy będzie mi wtedy głupio? Nie. Będzie mi co najwyżej przykro. Nie ze względu na Bednarza, ale ze względu na ewentualny tryumfalizm niektorych nieodpowiedzialnych przygłupów. I nie. Nie jest to głos moderatora, tylko zwykłego kibica. A teraz możecie sobie po mnie jechać. Sprawia mi to niekłamaną przyjemność. Im więcej inwektyw z waszej strony tym większa pewność, że mam rację. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
FraMat nie martw się myślę podobnie i jest spora grupa osób myślących jak ty
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
I vice versa. Im bardziej ktoś nie może spać z powodu SKWK to tylko bardziej świadczy to o tym że SKWK ma rację. Jest was 5. To już grupa. Można działać - np. wprowadzić milicję do mieszkań - nigdy nie wiadomo czy jakiś kibol nie ostrzy noży w kuchni - od razu sąsiedzi poczują się bezpieczniej. Już nie mówiąc o komforcie jak wieczorem z żoną pójdzie do łóżka i będzie czuł na plecach wzrok funkcjonariusza. Oby tylko wzrok ........ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Nie popieram w tym sporze nikogo, ale wiem, że ucierpi na nim tylko Wisła. Wiem, że to utopia, ale pójdźmy po rozum do głowy wszyscy, od Bednarza po ostatniego cżłonka SKWK. Kurde, ludzie dogadajcie się, bo na tym nie cierpi Bednarz (hajs na koncie się zgadza) ani SKWK! Cierpi tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie popieram nikogo, a to dobre..
JB szkodzi Wiśle na każdym polu .., ale nie ma to jak "neutralność" wobec JB, no super podejście do tematu. EDIT: Okay i żeby była pełna jasność, SKWK też ma swoje dla mnie nie akceptowalne wady, ale je można zmieniać, pana Bednarza zaś należy po prostu wymienić, albowiem z jego osobą, w Wiśle Kraków, nic dobrego zrobić się już nie da.
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.06.2014 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest konflikt na linii Bednarz - kibice zorganizowani wokół SKWK. Konflikt, którego raczej drogą obustronnych ustępstw nie da się rozwiązać. Zaszło to zbyt daleko.
Więc wybór jest prosty albo za Bednarzem albo za SKWK. Stanie w rozkroku i usprawiedliwianie tego dobrem Wisły jest raczej pomyłką delikatnie rzecz ujmując. No chyba, że ktoś olewa Wisłę. Wtedy może być neutralny. Tak to widzę. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
![]() Urban by się nie powstydził.
![]() I jeszcze będzie Ci przykro... Cóż, myślę że większość jakoś to przeżyje.
Wiem, że miejscowe mózgi lubią opowiadać o zmanipulowanych masach głupich kibiców (w odróżnieniu od nich, elity intelektualnej Jacka Bednarza), rzeczywistość jest jednak o wiele prostsza: akcje takie jak wprowadzenie policji na stadion czy dawanie kilkuset losowych zakazów same z siebie będą budziły sprzeciw. Brak szacunku dla kupujących bilety i karnety, bezczelne wywiady musiały wywołać taką a nie inną reakcję. To że SKWK ją ogniskuje jest naturalne, ale to Jacuś pracowicie dokłada do pieca, robiąc sobie przy okazji polityczne plecy (chociaż chyba po nagraniu Sienkiewicza "nie bałdzo" może liczyć na efekty w postaci miejsc na liście).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Bednarz ma bojkot w 4 literach - ale wspierajcie Wisłę bo tylko tak można ją uchronić. On sobie poradzi - najwyżej spuści Wisłę do I ligi (no to rzeczywiście sobie poradzi). Ma wystarczająco kasy żeby grać - nie wiadomo o co ( to ma wystarczająco czy nie). Masz rozdwojenie jaźni, czy jesteś tylko zwykłym zjebem, który pisze, żeby pisać? Wyjmij nos z dupy bednarza i przetrzyj oczy - świat jest piękny ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skoro Panowie nie chcą się dogadywac, na siłę chcą postawić na swoim, twierdzą że druga strona konfliktu jest zbędna to dlaczego muszę się opowiadać po jednej lub po drugiej stronie? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przykłady z ligi angielskiej czy Bundesligi nie mają zastosowania o tyle, że u nich na ławce i w rezerwach siedzą o wiele lepsi niż u nas zdobywają mistrzostwo.Im wcześniej Jacek dostanie kopa, tym potencjalne straty finansowe i wizerunkowe będą mniejsze. Wydłużanie całego procesu na pewno nikomu (poza Bednarzem) nie służy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:20.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Opowiecie się za łysym- SKWK i sprzymierzeni przegrają, będzie angielska widownia na trybunach, sukces, frekwencja pico bello, wygoniliście wulgarnych bandytów ze stadionu. Wygrają SKWK i sprzymierzeni- wróci dawna atmosfera, ale za to bluzgi, kary, race, zakazy, zamykana część albo i nawet całość stadionu. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
chodzi mi że Bednarz ma w dupie bo Sezon dogra do konca tym co ma a jak spadniemy to on sobie poradzi a my bedziemy tułać się po I-lidze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i? ucierpi twoja godność, że będziesz chodził na I lige (zakładając, że nie wypniesz dupy), o wyjazdy cie nie podejrzewam nawet?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy to jest jakaś nowa moda zaczynania zdań z małej litery (że o braku interpunkcji naszego asa suikodena nie wspomnę)?
? ? ?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 13:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie ucierpi moja godność chodzenia na I-ligę tylko świadczy to o was bo dla was nie ważne co się stanie z Wisła grunt by bednarz odszedł. Bo po co Wisła ma walczyc o tytuł Ważne że Bednarza nie ma a czy bedziemy grali w a-klasie czy nie to ciul
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcześniej ująłem to tak:
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.06.2014 o godz. 14:03.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Uwaga... WISŁA TO KIBICE!? Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 24.06.2014 o godz. 13:50.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kibice bez Klubu nie istnieją
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W dupie byłeś gówno widziałeś.
Przykład zza miedzy - Hutnik? Ludzie pokroju łysego rozpieprzyli klub - kibice zaczęli od początku. Więcej - klub bez kibiców nie istnieje. Przykład zza miedzy - Grodzisk. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ej, uważaj. Burzysz mu mit JB jako jedynego prezesa Wisły
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście że nie ale uważam że mam prawo nie udzielić poparcia żadnej ze stron.
Czy więc Bednarza frekwencja może 'zwalniać' miesiącami? Ano może, zwłaszcza żę tereaz Cupiał nie zwalnia za wyniki sportowe a za finansowe. Tylko czy wykopanie prezesa przez kibiców to zmniejszenie strat wizerunkowych? Weź mnie nie osłabiaj. Tego już nie da sie zamieść pod dywan i powiedziec ze Bednarza tu nie było. Był, i to dwa razy.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.06.2014 o godz. 14:03.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A do Łukasza: przecież stoisz po stronie Bednarza. Sam o tym nie wiesz? Myślisz, że ktoś ze stojących po stronie kibicowskiej odbiera Cię inaczej?
Ostatnio edytowane przez ociec Ciemka : 24.06.2014 o godz. 14:06.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic mi nie wiadomo aby się to zmieniło. ![]() Tak. Sprawdź jak bardzo Legii zaszkodziło zakończenie protestu poprzez spełnienie warunków kibiców skupionych wokół SKLW. A to była jawna kapitulacja ITI.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2014 o godz. 14:16.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt. Zapomniałem o naszym wspólnym dobrze i gigantycznym sukcesie Jacka Bednarza.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa, ta sama bajka, już wałkowana ..
Po pierwsze na funkcji prezesa Wisły nie ma vacatu i facet ma pewne pole manewru i jakie by nie było, to korzysta z niego fatalnie. Po drugie, ważniejsze, panowie BC i JB, to nie są papużki nierozłączki ..boss raz już wywalił Jacusia, pewnikiem zrobi to ponownie. Teza więc, że to co mianował właściciel, nie można chcieć zmienić, bo to oznacza odejście właściciela, jest z gruntu fałszywa. Pan Cupiał zrobił błąd, niech wiec go naprawi, ot wszystko. A później nowy prezes, niech zmienia i SKWK, a ma do tego liczne instrumenty. Wisła SA powinna współpracować z SKWK, a nie być w opozycji, wobec kibiców, rzecz jasna współpraca powinna być taka aby eliminować patologię, wszelkie patologię, obecne przecież nie tylko w ruchu kibicowskim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Budujesz, świat iluzji ..Pan Cupiał jako "dumny człowiek", wyrzucał 2 razy Smudę, po czym 3 raz jest Franz ponownie zatrudniony, Kasperczak 2 razy, tak jak Łazarek, Bednarza, jako "dumny człowiek", też już raz z klubu wyrzucił..., na jakim Ty świecie żyjesz ..wymyśl jakąś inną bajkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
||
![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Jest tu jakiś moderator? Ostatnie 100 postów, a może i więcej jest nie na temat.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|