|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A może skoro z powodzeniem sklonowano owce, to może zróbmy 3 klony Dudki i już linia obrony będzie gotowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ktoś tym klonom płacić musi
nie zagrają za 1/3 dlatego chytrzejszym planem byłoby drukowanie pieniędzy, Sienkiewicz na prezesa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No kolega się zagalopował, bo najpierw to musimy My być jeszcze w tej górnej ósemce. No póki co Buchalik i Jankowski to takie uzupełnienia składu, to samo się będzie tyczyć w sumie lewego obrońcy bo konkurencji nie będzie miał żadnej. Długo zejdzie za nim będzie po dwóch piłkarzy na jedną pozycję o zbliżonych możliwościach.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Niebawem trzeba będzie zmienić nazwę wątku na pośmiewiska transferowe Wisły.Przecież ten Popchadze to podobny poziom do Pi Brożka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Brożek by sie wyrobił w przerwie. Nie rozumiem czemu go nei zatrzymali. Chłopak przyszedł w trakcie sezonu i nie ma sie co dziwić że pare baboli popełnił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piotrek nie przeskoczyłby już pewnego poziomu, no ale litości, zawsze to dodatkowy piłkarz uzupełniający skład, mający lepsze i gorsze występy i spore ogranie w ekstraklasie. Jeśli nawet przyjdzie jakiś JEDEN obrońca to wobec takich braków wciąż będzie to kpina!!! Ktoś wspominał, że jedną rundę pociągną, a później będzie zjazd. Ja to bym się obawiał, żeby słowa Głowy sprzed roku tym razem nie okazały się prorocze...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
taka polityka transferowa że kupuje się obrońce a gra na boku pomocy ,przyjdzie napastnik to gra w środku pola i tacy sami uniwersalni.Jeszcze tydzień i łysemu będzie się palił grunt pod nogami ....będą ciekawe transfery 40 letni elektryk z Zamościa ,24 letni tajemniczy gimnazjalista z Wałbrzycha i świetnie wyszkolony murzynek z nogą od stołu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bednarz coś mówił ostatnio, że celem na następny sezon jest zajęcie miejsca gwarantujacego europejskie puchary... Konfrontując to ze zbrojeniami Legii czy Lechii oraz kadry Lecha trzeba zadać sobie pytanie czy facet coś bierze czy już przebił kompletnie szczyt absurdu.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
wydaje mi się, że liczą na trzon drużyny Głowa - Stilić - Brożek, dodając do tego Donalda i Sarkiego , mając doświadczonych Gułe i Dudkę oraz zakładając ich brak kontuzji oraz oczywiście kartek
przyznaje karkołomna wiara w kolejnym przecież "długim sezonie" ale cóż wierzyć trzeba |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wiara Bednarza nie rozni się niczym od wiary Maaskantowo-Valcxowej...
Oni liczyli ze odrobią kase wywalczając awans....lysy głupol wierzy ze będzie na podium w 11 zawodnikow... |
|
|
|
Guest
|
|
Co do jeszcze jednego napastnika - Żurawiowi nie udał się skok do Brukseli, szmaciany biznes też nie wypalił - może tym razem da się namówić na powrót za niewielkie pieniądze... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
może faktycznie młody Cleber, Zając, Żemło wypalą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS.A o puchary wg.Jacentego bic się mamy....(toz to debil...) PS 2. Pociag ruszyl z Bukaresztu....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 20.06.2014 o godz. 14:21.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
bez przesady, że Wisła młodzieżą stoi, piszę tylko, że mają szansę , na Chrapka też nikt nie stawiał i marudził, ale równie dobrze mogą podzielić losy innych niespełnionych talentów, dlatego napisałem, że w tym sporcie nic nie przewidzisz a wszelkie dywagacje mogą wziąc w łeb już parę chwil później,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Paweł dał radę wrócić do niezłej dyspozycji z mety, Piotrek przy całej sympatii dla niego po prostu odcinał kupony. Jak ktoś ma popełniać juniorskie błędy na porządku dziennym to wolę, żeby to był uzdolniony junior niż 30 latek bez perspektyw na późniejszą odsprzedaż. To już bardziej mi żal Chrapka, bo to było nasze serducho, jak był na boisku nasza gra wyglądała dużo lepiej. No ale niestety finanse wyglądają jak wyglądają i trzeba się z tym faktem pogodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Już Wiosną tego roku, celem miało być pudło, sam Bednarz o tym mówił, teraz jest identycznie ..co więcej ogłasza że jesteśmy mocniejsi, zamiast Chrapka i Bunozy, jest Jankowski, reszta mniej istotna, jak wymiana bramkarzy.., to że to bajki, widać gołym okiem ..Pytanie brzmi kiedy za te obietnice bez pokrycia ktoś rozliczy Bednarza.. czy Cupiał w ogóle wie co Bednarz obiecuje. Moim zdaniem wygląda to na sytuacje pełnego poczucia bezkarności, pytanie jak długo..hmm, może tak długo jak Brożek będzie strzelał bramki i ratował cudze d..y. I tu jest kwadratura koła, bo tak jak chcę Wisły wygrywającej, tak samo chcę wywalenia Bednarza .. Cóż, wygląda na to że inni ligowcy zweryfikują kolejny raz nasz potencjał.., a że liga słaba, to marazm trwać będzie, tak jak i świat iluzji, świat Bednarza, jeszcze jakiś czas, ..choć im krócej, to rzecz jasna dla Wisły lepiej.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.06.2014 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Proszę nieobrazaj mnie,jakbym tylko mogl dawno bym buca na taczkach wywiozl... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mozesz jakoś przypomnieć niezbytym dowodem to kwestionowanie planu przez Holendrów?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Chciał w ciągu 3 lat zrobić super ekipe. Cupiał chciał jak zwykle na już. Mam nadzieję, że nic nie poknociłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja czytałem w wywiadach co innego, pamiętam rozmowy z ludzmi z klubu z czasów pracy Maaskanta i Oni tez twierdzili co innego, dlatego liczyłem że przedstawisz jakiś niezbity dowód na potwierdzenie tego co napisałeś.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|