The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2014, 22:28
PS;
To już przesądzone. Michał Miśkiewicz odchodzi z Wisły. W bramce krakowskiej drużyny zastąpi go Michał Buchalik.

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolek1986
Member

Od: 02.2008

Stary 11.06.2014, 22:31
Wy tak wszyscy się burzycie o ostatnie doniesienia prasowe - Buchalik czy dzisiejszy Kieszek. (Jutro będzie, że Pawełek jest też wolny ) Nie przyszło wam do głowy, że chodzi o zamęt w mediach żeby Misiek tak nie stawiał się przy podpisywaniu kontraktu ?! Na moje tak to wygląda. Puszczono 2 nazwiska całkiem solidnych bramkarzy, szczególnie Kieszek. Sprawa rozegra się w ciągu tygodnia. Na razie nie ma co bić na alarm skoro Głowa, Donald, Guła, Broziu są podpisani i doszedł Jankowski. Okienko się jeszcze nie zaczęło. Liczę że będziemy mieli solidną kadrę uzupełnioną młodzieżą.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 11.06.2014, 23:05
Bramkarzy nam naściągają 3 czy 4, a przed nimi będzie grał Czekaj czy inny ogór i niezależnie, który z tych 4 sanie i tak będzie w dupę... defensywą się zająć trzeba, bo nie będzie komu grać. Ot chociażby Deleu - jakichś ogromnych wymagań finansowych raczej mieć nie będzie, a sprawdzał się dość solidnie. Nie wiem, jak wygląda sprawa Chaveza - ile jeszcze zostało mu kontraktu? Wiem, że to niby przeciętny gracz, ale w sumie na dziś dzień byłby użyteczny.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.06.2014, 23:25
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Nie obchodzi mnie kim jesteś, jak żyjesz, co u Ciebie, jak na chleb zarabiasz. Jesteś jednym z tysięcy szarych ludzi, którzy nie wszystko w życiu muszą rozumieć, a na dodatek im mniej wiedzą tym dłużej i spokojniej żyją. Niektóre rzeczy poprostu trzeba przyjąć i akceptować. Kijem rzeki nie cofniesz, prezydentem miasta nie będziesz, nie masz żadnego wpływu na to co się dzieje poza Twoim najbliższym otoczeniem... myślisz że Twój sprzeciw cokolwiek zmieni w polityce klubu? To brzmi tak absurdalnie jak zapewnienia Ziobry że jego Solidarna Polska uzyska próg wyborczy!

ps. Nie pomyslałeś nigdy o tym że Bednarz jest odpowiednią osobą, na odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie? Może Cupiał specjalnie do tego zadania zatrudnił legionistę, żeby poszło wszystko na łapczywą łysą głowę, sam przy tym umywając ręce?
Ta teoria spiskowa wsumie ma jakis sens...hmmm... jesli tak to Quo Vadis Wislo.....

Cos ucichla sprawa z Chrapkiem, mial niby juz tylko jechac na testy medyczne a teraz cisza...wiem ze kasa potrzebna na gwalt ale Michal jest na tyle mlody, ze za sezon lub dwa mozna by za niego kilka ladnych baniek E zgarnac a nie 1,4mln E jak pisaly media wiec trzymam kciuki, ze moze jednak Chrapek zostanie.
Podobnie Donald chwalil sie ze jest we Szwajcarii negocjowac kontrakt i tez cisza...

Panowie FraMat i Wolfy mysle, ze uzytkownicy tego forum chetniej poczytali by cos bardziej sensownego niz 10 postow Waszej osobistej wymiany wzajemnej "milosci".
Ostatnio edytowane przez dzollo : 12.06.2014 o godz. 01:08.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.06.2014, 07:38
Miśkiewicz odchodzi
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html
Zaczynal dobrze a kończyl w Wiśle średnio
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.06.2014, 08:02
A jakie popełnił błędy, które skutkowały strata bramki oprócz Lubina i słynnego podania Należy? Jak dla mnie cały sezon bardzo jasny punkt, w dodatku zdobył niezbędne doświadczenie i dalej jak na bramkarza jest młody --> perspektywa sprzedaży za dobry pieniądz w przyszłości. No ale w tym klubie myślenie jest chyba karane, wiec będziemy mieć albo Buchalika ręcznika albo parodyste Kieszka.

Popytajcie kibiców Lechii czego można spodziewać się po pożal się Boże Buchaliku. Kolejny tragiczny ruch w tym okienku aż przykro patrzeć. Nowy kontrakt dla Łukasza G. brak kontraktu dla gościa, który nam ratował dupę cały sezon. Fuck logic.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.06.2014, 09:43
fialo napisał(a):Wyświetl post
A jakie popełnił błędy, które skutkowały strata bramki oprócz Lubina i słynnego podania Należy? Jak dla mnie cały sezon bardzo jasny punkt, w dodatku zdobył niezbędne doświadczenie i dalej jak na bramkarza jest młody --> perspektywa sprzedaży za dobry pieniądz w przyszłości. No ale w tym klubie myślenie jest chyba karane, wiec będziemy mieć albo Buchalika ręcznika albo parodyste Kieszka.

Popytajcie kibiców Lechii czego można spodziewać się po pożal się Boże Buchaliku. Kolejny tragiczny ruch w tym okienku aż przykro patrzeć. Nowy kontrakt dla Łukasza G. brak kontraktu dla gościa, który nam ratował dupę cały sezon. Fuck logic.
jeździsz po Buchaliku, a miał sezon porównywalny z Miśkiewiczem. Sam Kocian nazwał go w swoim czasie jednym z trzech filarów Ruchu, dzięki którym Ruch zawdzięcza wysokie miejsce po rundzie zasadniczej.

poza tym gdzie był Miśkiewicz rok temu? był podobnym "ręcznikiem' z zerowym doświadczeniem w ekstraklasie. Buchalik ma i tak od rok doświadczenia więcej, a jeśli chodzi o grę nogami to gorzej niż u Miśkiewicza być nie może. Wiek jest praktycznie ten sam.

Żal mi odejścia Miśkiewicza, ale jestem daleki od wychwalania go w niebogłosy. Jeśli życzy sobie gwiazdorskiego kontraktu to w Wiśle go nie otrzyma. Tym bardziej że więcej on zawdzięcza Wiśle, niż ona jemu.

PS. Podobno i tak największą kością niezgody jest prowizja dla włoskiego menagera. Wiadomo jakiego poziomu stawek może wymagać.
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 12.06.2014, 09:49
fialo napisał(a):Wyświetl post
I co z tego, że jasny jak był za drogi jak dla nas? Bednarz miał mu dać wyższy kontrakt aniżeli Brożkowi?
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 12.06.2014, 10:26
Ktoś tam wspominał, że Smuda chce Horoszkiewicza?

http://www.90minut.pl/news/234/news2...-Cracovii.html

Jeśli była to prawda to już jest dno, że niedoszli spadkowicze podpierdzielają nam piłkarzy.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.06.2014, 10:33
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tam wspominał, że Smuda chce Horoszkiewicza?

http://www.90minut.pl/news/234/news2...-Cracovii.html

Jeśli była to prawda to już jest dno, że niedoszli spadkowicze podpierdzielają nam piłkarzy.
Centnarskiego i Rymaniaka też nam podpierdzielili :<

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.06.2014, 10:36
Zwłaszcza Rymaniaka trzeba bardzo żałować
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 12.06.2014, 10:55
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Centnarskiego i Rymaniaka też nam podpierdzielili :<
Gdzie o nich wspomniałem? Jeśli mnie cytujesz odpowiadaj na mój post, nie twórz rzeczywistości. Nie było tematu Rymaniaka, a Cetnarski to chory wymysł jakieś Strefy Wisły.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.06.2014, 11:56
Niektóre rzeczy poprostu trzeba przyjąć i akceptować.
Nie trzeba. Tak jest po prostu wygodniej.
Historia zna mnóstwo przykładów, kiedy Ci którzy "nic nie znaczą" obalali koronowane głowy. Kwestia w....ienia i determinacji. A my mówimy o klubie piłkarskim.

Jeżeli kilkudziesięciu posłów PO, SLD, PSL i RP znalazło ostatnio w sobie dość odwagi cywilnej, żeby złamać dyscyplinę partyjną - to nie ma rzeczy niemożliwych.

Chcesz akceptować patologie? Twoja rzecz. Masz do tego pełne prawo. Ale nie dorabiaj do własnego lenistwa i mentalności chłopa pańszczyźnianego ideologii.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.06.2014, 12:17
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Ta teoria spiskowa wsumie ma jakis sens...hmmm... jesli tak to Quo Vadis Wislo....
To nie jest teoria spiskowa tylko najbardziej prawdopodobny scenariusz zdarzeń z ostatnich 2 lat. Rola Bednarza jako syndyka, likwidatora i chłopca do bicia/"niedobrego legionisty" w jednym przestała być tajemnicą niedługo po jego ponownym zatrudnieniu.

Co do Miśkiewicza. Dziwi mnie, że nie potrafili z nim dogadać się odnośnie kontraktu. Ale skoro klub chce, zawodnik chce, a mimo to nie ma porozumienia to znaczy, że sprawa rozbija się o menadżera. Trudno. Może Buchalik czy inny Kieszek nie będą gorsi.
Ostatnio edytowane przez Arked : 12.06.2014 o godz. 12:22.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.06.2014, 14:06
ciekawe czy rozmowy z Kieszkiem to po prostu próba obnizenia wymagan Buchalika...
obroncy nam są potrzebni. Obrońcy.
W tym kraju bramkarza znaleźć jest naprawde łatwo na ten poziom co gramy, a defensorów ni chuja
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.06.2014, 15:41
Nie obchodzi mnie kim jesteś, jak żyjesz, co u Ciebie, jak na chleb zarabiasz. Jesteś jednym z tysięcy szarych ludzi, którzy nie wszystko w życiu muszą rozumieć, a na dodatek im mniej wiedzą tym dłużej i spokojniej żyją. Niektóre rzeczy poprostu trzeba przyjąć i akceptować. Kijem rzeki nie cofniesz, prezydentem miasta nie będziesz, nie masz żadnego wpływu na to co się dzieje poza Twoim najbliższym otoczeniem... myślisz że Twój sprzeciw cokolwiek zmieni w polityce klubu? To brzmi tak absurdalnie jak zapewnienia Ziobry że jego Solidarna Polska uzyska próg wyborczy!

ps. Nie pomyslałeś nigdy o tym że Bednarz jest odpowiednią osobą, na odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie? Może Cupiał specjalnie do tego zadania zatrudnił legionistę, żeby poszło wszystko na łapczywą łysą głowę, sam przy tym umywając ręce?
No widzisz a ja wlasnie o tym pomyslalem...
I dlatego będę winil lysego za to co się dzieje w Wisle po stokroć,nikt mu nie kazal przyjmować takiej pozycji ,nikt mu nie kazal firmować tej całej blazeniady swoim nazwiskiem,jemu to nie przeszkadza bo to tylko praca dla niego a mnie to wkur....

Do Cupiala tez mam zal ze to wszystko tak wygląda ale....to wlasnie ten Cupial bedac jaki jest poniosl Wisle przez kilka lat na wysoki poziom...
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.06.2014, 16:53
Karherop napisał(a):Wyświetl post
jeździsz po Buchaliku, a miał sezon porównywalny z Miśkiewiczem. Sam Kocian nazwał go w swoim czasie jednym z trzech filarów Ruchu, dzięki którym Ruch zawdzięcza wysokie miejsce po rundzie zasadniczej.
Że co proszę? Ktoś tutaj wrzucał statystyki z tego sezonu, z których jasno wynikało, kto w lidze miał najwięcej interwencji.

poza tym gdzie był Miśkiewicz rok temu? był podobnym "ręcznikiem' z zerowym doświadczeniem w ekstraklasie. Buchalik ma i tak od rok doświadczenia więcej, a jeśli chodzi o grę nogami to gorzej niż u Miśkiewicza być nie może. Wiek jest praktycznie ten sam.
Tak, szczególnie w Lechu Buchalik pokazał genialną grę nogami. Co z tego gdzie był rok temu? Ważne w jakim punkcie był na koniec sezonu.

Żal mi odejścia Miśkiewicza, ale jestem daleki od wychwalania go w niebogłosy. Jeśli życzy sobie gwiazdorskiego kontraktu to w Wiśle go nie otrzyma. Tym bardziej że więcej on zawdzięcza Wiśle, niż ona jemu.
Płaćmy Gargułom i ściagajmy Jankowskich, kosztem Miśka.

PS. Podobno i tak największą kością niezgody jest prowizja dla włoskiego menagera. Wiadomo jakiego poziomu stawek może wymagać.
Prowizja, która nie jest uregulowana od 2 lat. Jeśli coś piszesz to sprecyzuj dokładnie.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.06.2014, 17:47
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Guła nie ma obecnie żadnego gwiazdorskiego kontraktu, w dodatku coś tam sobą prezentuje. Podejrzewam, że koszt zatrudnienia Miśka jest za wysoki dla nas głównie ze względu na jego menago.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.06.2014, 18:07
Czulem, bardzo mocno czulem ze Buchalik nie będzie zadnym zmiennikiem tylko bramkarzem nr.1...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.06.2014, 18:47
Powodzenia Michał

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=29067
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.06.2014, 20:58
Że co proszę? Ktoś tutaj wrzucał statystyki z tego sezonu, z których jasno wynikało, kto w lidze miał najwięcej interwencji.
nigdzie nie napisałem że Buchalik jest lepszy, pisałem że miał sezon porównywalny

Tak, szczególnie w Lechu Buchalik pokazał genialną grę nogami. Co z tego gdzie był rok temu? Ważne w jakim punkcie był na koniec sezonu.
skoro jest ważne co się prezentuje na koniec sezonu to po cholere wyciągasz kto jak grał 2 lata temu? bądź konsekwentny gościu. Poza tym Miśkiewicz wiosną prezentuje się tak że lepiej to przemilczeć.

czyli uważasz że wymianając Jankowski za Szewczyka, wzmacniamy Ruch? co ma Jankowski do bramkarza?! z problemem kontraktu dla Miśkiewicza mówiło się już w grudniu

Prowizja, która nie jest uregulowana od 2 lat. Jeśli coś piszesz to sprecyzuj dokładnie.
przeciez napisałem że to kwestia prowizji, szukasz na siłę czego się przyczepić ?
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.06.2014, 22:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba. Tak jest po prostu wygodniej.
Historia zna mnóstwo przykładów, kiedy Ci którzy "nic nie znaczą" obalali koronowane głowy. Kwestia w....ienia i determinacji. A my mówimy o klubie piłkarskim.

(...)

Chcesz akceptować patologie? Twoja rzecz. Masz do tego pełne prawo. Ale nie dorabiaj do własnego lenistwa i mentalności chłopa pańszczyźnianego ideologii.
Ile postów już napisałeś znaczących to samo na 60 milionów różnych sposobów? Naprawdę daj innym się wypowiedzieć, serio. Nie trzeba w co 3 poście w temacie Polityka transferowa Wisły czytać jaki to Bednarz jest be.
Naprawdę.
Dotarło.
Wszyscy tutaj znają twój pogląd na tą sprawę.
Nawet mój pies jak widzi twojego nicka to zaczyna szczekać.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.06.2014 o godz. 07:46.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.06.2014, 05:08

skoro jest ważne co się prezentuje na koniec sezonu to po cholere wyciągasz kto jak grał 2 lata temu? bądź konsekwentny gościu. Poza tym Miśkiewicz wiosną prezentuje się tak że lepiej to przemilczeć.
Jak się prezentował? No ile bramek zawalił? Bo ja poza meczem z Zagłębiem przypominam sobie, ze częściej ratował nam dupę przed jeszcze większymi porażkami.

czyli uważasz że wymianając Jankowski za Szewczyka, wzmacniamy Ruch? co ma Jankowski do bramkarza?! z problemem kontraktu dla Miśkiewicza mówiło się już w grudniu
Gdzie ja napisałem coś o Szewczyku? Nie umiesz czytać? napisałem, że wydając pieniądze na bezsensowne kontrakty, nie mamy na kontrakt dla Miśka. A co do Szewczyka i Jankowskiego, obaj są siebie warci.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.06.2014, 06:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli kilkudziesięciu posłów PO, SLD, PSL i RP znalazło ostatnio w sobie dość odwagi cywilnej, żeby złamać dyscyplinę partyjną - to nie ma rzeczy niemożliwych.

Patologia doprowadziła ten klub do miejsca w którym jesteśmy! Dla mnie patologią to coś innego niż cięcie kosztów! Dla mnie patologią jest zachowanie "jedynych, najwierniejszych i słusznych", patologią są zarobki polskich piłkarzy, patologią są żądania kopaczy pokroju Miśkiewicza...

Wyłam się jak niektórzy posłowie... skoro nie ma rzeczy niemożliwych zaskocz nas. Zarób, złóż Cupiałowi ofertę, kup Wisłę i poprowadź po swojemu królu... o poglądach pańszczyźnianego chłopa.

Z Wisłą jak to w życiu. Właściciel kilkanaście lat łożył na klub, nie szczędząc mu niczego. Niemniej jednak gdzies już wczęśniej popełniono błąd, rozpanoszyło się stado, a rozpasanie sięgnęło zenitu. Klub nie stał się samowystarczalnym i teraz jest jak jest...

Troche jak w życiu - rodzice łóżą od małego, nie szędzą na edukację i utrzymanie, skończysz studia to wyp... i radź sobie sam... nie dasz rady - conajwyżej dadzą Ci zjeść. Ale co Ci będę tłumaczył jak masz to na codzień! Powinieneś tym bardziej zrozumieć że z Wisłą jest tak samo i jest w tym samym miejscu
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.06.2014, 07:27
ale nas fizycznie jest nie stać na płacenia takiej kasy. Koniec i kropka
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 13.06.2014, 08:23
Patologia doprowadziła ten klub do miejsca w którym jesteśmy!
Zrozum. Właściciel ma problemy. Gdyby nie one, to pewnie dalej bylibysmy Wielka Wisłą. Niestety, jak nie skoncza sie problemy Tele-foniki, to jestesmy skazani na przecietnosc.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.06.2014, 08:59
Patologia doprowadziła ten klub do miejsca w którym jesteśmy! Dla mnie patologią to coś innego niż cięcie kosztów! Dla mnie patologią jest zachowanie "jedynych, najwierniejszych i słusznych", patologią są zarobki polskich piłkarzy, patologią są żądania kopaczy pokroju Miśkiewicza...

Wyłam się jak niektórzy posłowie... skoro nie ma rzeczy niemożliwych zaskocz nas. Zarób, złóż Cupiałowi ofertę, kup Wisłę i poprowadź po swojemu królu... o poglądach pańszczyźnianego chłopa.

Z Wisłą jak to w życiu. Właściciel kilkanaście lat łożył na klub, nie szczędząc mu niczego. Niemniej jednak gdzies już wczęśniej popełniono błąd, rozpanoszyło się stado, a rozpasanie sięgnęło zenitu. Klub nie stał się samowystarczalnym i teraz jest jak jest...

Troche jak w życiu - rodzice łóżą od małego, nie szędzą na edukację i utrzymanie, skończysz studia to wyp... i radź sobie sam... nie dasz rady - conajwyżej dadzą Ci zjeść. Ale co Ci będę tłumaczył jak masz to na codzień! Powinieneś tym bardziej zrozumieć że z Wisłą jest tak samo i jest w tym samym miejscu
Mógłbym się podpisać ....
Też mnie wkurza ten populistyczny roszczeniowy ton w stosunku do właścicieli klubu .... nie od dziś.
Ile razy pytałem: " masz jakiegoś dobrodzieja co kupi Wisłę i zainwestuję ? ... nie masz - to nie marudź że Cupiał za mało wkłada ....
Ale wiadomo najlepiej zarządza się nie swoimi pieniędzmi ...
A jak trzeba zapłacić karę za zabawę racami to już nie .....
Dziecinada.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 13.06.2014 o godz. 09:02.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.06.2014, 10:30
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Mógłbym się podpisać ....
Też mnie wkurza ten populistyczny roszczeniowy ton w stosunku do właścicieli klubu .... nie od dziś.
Ile razy pytałem: " masz jakiegoś dobrodzieja co kupi Wisłę i zainwestuję ? ... nie masz - to nie marudź że Cupiał za mało wkłada ....
Ale wiadomo najlepiej zarządza się nie swoimi pieniędzmi ...
A jak trzeba zapłacić karę za zabawę racami to już nie .....
Dziecinada.
pytanie tylko : czy nawet gdyby sie ktos znalazl to Cupial by sprzedal Wisle ? juz jeden taki byl i odszedl z kwitkiem , a Cupial byc moze jest psem ogrodnika czyli nikomu nie sprzeda i nic nie dolozy - i na tym polega problem
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 13.06.2014, 11:02
Cupiał pewnie by sprzedał gdyby był ktoś kto by kupił z gwarancją że po roku nie zwinie interesu. Ja natomiast mam nadzieję że jeśli boss nie dostanie wymiaru z urzędu podatkowego a TF stanie na nogi to wrócimy do gry.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Stary 13.06.2014, 11:10
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=29068

Kolejny Fredriksen?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów