|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
PS;
To już przesądzone. Michał Miśkiewicz odchodzi z Wisły. W bramce krakowskiej drużyny zastąpi go Michał Buchalik. http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Miśkiewicz odchodzi
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html Zaczynal dobrze a kończyl w Wiśle średnio |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A jakie popełnił błędy, które skutkowały strata bramki oprócz Lubina i słynnego podania Należy? Jak dla mnie cały sezon bardzo jasny punkt, w dodatku zdobył niezbędne doświadczenie i dalej jak na bramkarza jest młody --> perspektywa sprzedaży za dobry pieniądz w przyszłości. No ale w tym klubie myślenie jest chyba karane, wiec będziemy mieć albo Buchalika ręcznika albo parodyste Kieszka.
Popytajcie kibiców Lechii czego można spodziewać się po pożal się Boże Buchaliku. Kolejny tragiczny ruch w tym okienku aż przykro patrzeć. Nowy kontrakt dla Łukasza G. brak kontraktu dla gościa, który nam ratował dupę cały sezon. Fuck logic. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
poza tym gdzie był Miśkiewicz rok temu? był podobnym "ręcznikiem' z zerowym doświadczeniem w ekstraklasie. Buchalik ma i tak od rok doświadczenia więcej, a jeśli chodzi o grę nogami to gorzej niż u Miśkiewicza być nie może. Wiek jest praktycznie ten sam. Żal mi odejścia Miśkiewicza, ale jestem daleki od wychwalania go w niebogłosy. Jeśli życzy sobie gwiazdorskiego kontraktu to w Wiśle go nie otrzyma. Tym bardziej że więcej on zawdzięcza Wiśle, niż ona jemu. PS. Podobno i tak największą kością niezgody jest prowizja dla włoskiego menagera. Wiadomo jakiego poziomu stawek może wymagać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ktoś tam wspominał, że Smuda chce Horoszkiewicza?
http://www.90minut.pl/news/234/news2...-Cracovii.html Jeśli była to prawda to już jest dno, że niedoszli spadkowicze podpierdzielają nam piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zwłaszcza Rymaniaka trzeba bardzo żałować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie trzeba. Tak jest po prostu wygodniej.
Historia zna mnóstwo przykładów, kiedy Ci którzy "nic nie znaczą" obalali koronowane głowy. Kwestia w....ienia i determinacji. A my mówimy o klubie piłkarskim. Jeżeli kilkudziesięciu posłów PO, SLD, PSL i RP znalazło ostatnio w sobie dość odwagi cywilnej, żeby złamać dyscyplinę partyjną - to nie ma rzeczy niemożliwych. Chcesz akceptować patologie? Twoja rzecz. Masz do tego pełne prawo. Ale nie dorabiaj do własnego lenistwa i mentalności chłopa pańszczyźnianego ideologii. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Co do Miśkiewicza. Dziwi mnie, że nie potrafili z nim dogadać się odnośnie kontraktu. Ale skoro klub chce, zawodnik chce, a mimo to nie ma porozumienia to znaczy, że sprawa rozbija się o menadżera. Trudno. Może Buchalik czy inny Kieszek nie będą gorsi.
Ostatnio edytowane przez Arked : 12.06.2014 o godz. 12:22.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe czy rozmowy z Kieszkiem to po prostu próba obnizenia wymagan Buchalika...
obroncy nam są potrzebni. Obrońcy. W tym kraju bramkarza znaleźć jest naprawde łatwo na ten poziom co gramy, a defensorów ni chuja ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
I dlatego będę winil lysego za to co się dzieje w Wisle po stokroć,nikt mu nie kazal przyjmować takiej pozycji ,nikt mu nie kazal firmować tej całej blazeniady swoim nazwiskiem,jemu to nie przeszkadza bo to tylko praca dla niego a mnie to wkur.... Do Cupiala tez mam zal ze to wszystko tak wygląda ale....to wlasnie ten Cupial bedac jaki jest poniosl Wisle przez kilka lat na wysoki poziom... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|||
Prowizja, która nie jest uregulowana od 2 lat. Jeśli coś piszesz to sprecyzuj dokładnie. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Guła nie ma obecnie żadnego gwiazdorskiego kontraktu, w dodatku coś tam sobą prezentuje. Podejrzewam, że koszt zatrudnienia Miśka jest za wysoki dla nas głównie ze względu na jego menago.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czulem, bardzo mocno czulem ze Buchalik nie będzie zadnym zmiennikiem tylko bramkarzem nr.1...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
||
czyli uważasz że wymianając Jankowski za Szewczyka, wzmacniamy Ruch? co ma Jankowski do bramkarza?! z problemem kontraktu dla Miśkiewicza mówiło się już w grudniu przeciez napisałem że to kwestia prowizji, szukasz na siłę czego się przyczepić ? |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Naprawdę. Dotarło. Wszyscy tutaj znają twój pogląd na tą sprawę. Nawet mój pies jak widzi twojego nicka to zaczyna szczekać.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.06.2014 o godz. 07:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Gdzie ja napisałem coś o Szewczyku? Nie umiesz czytać? napisałem, że wydając pieniądze na bezsensowne kontrakty, nie mamy na kontrakt dla Miśka. A co do Szewczyka i Jankowskiego, obaj są siebie warci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wyłam się jak niektórzy posłowie... skoro nie ma rzeczy niemożliwych zaskocz nas. Zarób, złóż Cupiałowi ofertę, kup Wisłę i poprowadź po swojemu królu... o poglądach pańszczyźnianego chłopa. Z Wisłą jak to w życiu. Właściciel kilkanaście lat łożył na klub, nie szczędząc mu niczego. Niemniej jednak gdzies już wczęśniej popełniono błąd, rozpanoszyło się stado, a rozpasanie sięgnęło zenitu. Klub nie stał się samowystarczalnym i teraz jest jak jest... Troche jak w życiu - rodzice łóżą od małego, nie szędzą na edukację i utrzymanie, skończysz studia to wyp... i radź sobie sam... nie dasz rady - conajwyżej dadzą Ci zjeść. Ale co Ci będę tłumaczył jak masz to na codzień! Powinieneś tym bardziej zrozumieć że z Wisłą jest tak samo i jest w tym samym miejscu ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale nas fizycznie jest nie stać na płacenia takiej kasy. Koniec i kropka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Też mnie wkurza ten populistyczny roszczeniowy ton w stosunku do właścicieli klubu .... nie od dziś. Ile razy pytałem: " masz jakiegoś dobrodzieja co kupi Wisłę i zainwestuję Ale wiadomo najlepiej zarządza się nie swoimi pieniędzmi ... A jak trzeba zapłacić karę za zabawę racami to już nie ..... Dziecinada.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 13.06.2014 o godz. 09:02.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Cupiał pewnie by sprzedał gdyby był ktoś kto by kupił z gwarancją że po roku nie zwinie interesu. Ja natomiast mam nadzieję że jeśli boss nie dostanie wymiaru z urzędu podatkowego a TF stanie na nogi to wrócimy do gry.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||