|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wolałbym umowę dla Miśkiewicza bo znowu będą wagony jechać z bramkarzami na testy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak tylko w Lechii nakupią zagranicznych to podkradłbym im Bączka, Madere, Pietrowskiego, Wiśnie i Tuszyńskiego
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
może na Maderę uciulacie z tych 200 tysięcy które dostaniecie za występ na Mistrzostwach Chaveza..
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mrzonki. Pójdą na "dziurę budżetową"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Madera będzie grał w Jadze, wiec lipton
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.transfery.info/65755,ofic...kowski-w-wisle
może mi ktoś powiedzieć kto z obecnej kadry poza Bunozą wciąż nie ma podpisanego kontraktu na przyszły sezon?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 30.05.2014 o godz. 13:49.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.lodz.sport.pl/sport-lodz/...ml#BoxSportTxt
Strach się bać, Wisła ponoć chce Cetnarskiego... Jeżeli Łysy go podpisze, można go postawić przed sądem za defraudację. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Myślę, że za Chrapka to nie jest taka zła opcja. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno odejść mają Miśkiewicz i Bieszczad. Czyli serial z poszukiwaniem bramkarza przed nami
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja czytałem,że mają jeszcze z Miśkiem i Brożkiem rozmawiać na temat nowych umów
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
te transfery to porazka, kiedys plakalismy ze diaz słaby a po nim kazdy coraz słąbszy ale i tak lepsi jak teraz, nie docenialismy tego co bylo a z obecnej perspektywy to bylo rewelacyjnie. mnie osobiscie zastanawia to ze smuda tak srał sie z tym Klariciem ( sory jak zle pisze jego nazwisko) a teraz mowi ze nie zostanie
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Moze chlopak nie chodzil po schodach tak jak oczekuje nasz Fachowiec z czasow Piechniczkowskich |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do bramkarzy, to wiem, że nie mamy kasy, ale mimo to starałbym się walczyć o Wolańskiego z Widzewa - gra warta świeczki, bo nie dość, że na dziś prawdopodobnie lepszy od Miśkiewicza, to jeszcze dobrze rokuje na przyszłość i wygląda na zawodnika, którego można sprzedać za bardzo konkretne pieniądze. No i jego kontrakt raczej by nas nie zabił. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Dla mnie Wolański byłby absolutnym priorytetem. Nie dość, że zdolny to jeszcze z charakterem i wolą walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Niby w czym Wolański jest lepszy od Miśka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Miśkiewicz pewnie tyle nie chce, pewnie chce sporo mniej ale i tak jest to za dużo dla nas. Pewnie chciał tyle co Trela który przyjął ofertę Lechii a na naszą nawet nie spojrzał.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej gra nogami i wydaje się śmielszy na przedpolu (po części właśnie ze względu na grę nogami) - Miśkiewicz czasem nie wychodzi do piłek osłanianych przez obrońców i już nie raz na tym tle obrońcy mieli do niego pretensje. W kotle na piątce obaj mają braki, obaj popełniają błędy, ale ponownie Wolański wydaje się bardziej zdecydowany. Do tego Wolański jest 2 lata młodszy i dopiero zadebiutował na tym poziomie, więc wciąż wydaje się perspektywiczny.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jako że Widzew spadł zainteresowałbym się Bartłomiejem Kasprzakiem , ciekawy młody zawodnik. Także Veljko Batrovic w tym sezonie nieźle grał.
Dobrym pomysłem byłoby też pozyskiwanie młodych wyróżniających się zawodników wraz z gwarancją im pierwszego składu.Może przez to nie byliśmy w stanie walczyć o mistrzostwo ale popularyzacja gry młodych i dawanie ich szansy mogłoby odnieść pozytywne aspekty zarówno dla naszego budżetu a także dla samego zawodnika. No ale przy Smudzie będzie ciężko przykład Fryca- uważanego za jednego z najlepszych obrońców 1 ligi . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Samych asów miał ten Widzew...
Wolański, Batrović, Kasprzak, Cetnarski. Czemu oni spadli |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Robić kolejne szambo i wpajać brak szacunku do wykonywanej pracy? Gwarantując im miejsce w 1 składzie gwarantujesz podejście "czy sie robi czy sie leży kasa się należy". Pozyskiwanie owszem, ale nie za cene gwarancji gry w 1 składzie, bo na nią trzeba zasłużyć. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a kto pisał ze Cetnarski to wirtuoz? Z tego co rzucę okiem to każdy rozsądny go jebie... ?
A Kasprzak i Wolański to młodzi ciekawi zawodnicy. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
||
Pewnie za dużo indywidualności... |
||