|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
PS Zastanawia mnie przywoływany wcześniej przez kogoś argument jakoby ktoś po Małeckim "jechał" podczas meczu. Osobiście nie zauważyłem. Były gwizdy jak bił wolne ale to nie było przecież skierowane przeciwko niemu personalnie a zwyczajnie przeciwko Pogoni jako całości - standard w sytuacji kiedy na stadionie przeważa publiczność reagująca na wydarzenia boiskowe a nie skupiająca się tylko i wyłącznie na swoich pokazach. Być może coś tam usłyszał z A jak schodził do szatni ale czego się spodziewał? To w zasadzie też standard - ginie za Pogoń to i jest odbierany jak powiedzmy Ława czy inny przyjezdny. Po swoich wypowiedziach na temat klubu i kibiców chyba nie spodziewał się kwiatów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ustalmy, że liczba 4192 podana przez canal+ jest jednak prawdziwa..
Faktycznie, te 4 tys to ginie na takim stadionie. I szkoda, że było tylko tylu. Niezależnie od powodów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zegar pokazywał coś ponad 4000 czym się kierowałem no ale skoro wiesz że było 2 000 z kibicami gości to radzę szybko poinformować o tym klub że błędnie pokazuje liczbę widzów...
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Sevi, nie wiem czy to do mojego posta się odnosiło, ale jeśli tak to bądź uprzejmy dowiedziec czym sie charakteryzuje zachowanie impulsywne. Wtedy możemy zacząć dyskutować ![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Do oceny postawy człowieka naprawdę wystarczy obserwacja jego czynów, zachowania itp. Z nikim nie trzeba stawać twarzą w twarz, żeby można było go ocenić. Miliony osób na świecie jest ocenianych przez innych bez wymienienia z nimi ani jednego słowa, więc skończcie bajdurzyć tekstem "nie rozmawiałeś z nim to nie wypowiadaj się o nim" bo jest to śmieszne i wygląda komicznie. Dorosłego chłopa traktuje się jak jakieś dziecko z podstawówki z problemami emocjonalnymi.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
"Koło dupy lata mi opinia kogoś, kto ocenia drugiego człowieka nie mając okazji go poznać albo wymienić z nim choć kilku zdań."
To Ty nie masz zdania o żadnej osobie z którą osobiście nie rozmawiałeś A Małecki jak to on, cham i prostak. Przecież ten wieśniak nie zna nawet znaczenia tego gestu. Pokazywanie wała w przegranym meczu jest niezrozumiałe, gdyby wygrali to by znaczyło że na przekór czemuś są lepsi ( jak np. Kozakiewicz), a w takiej sytuacji to ew. mógłby pokazać fucka. Zresztą jako zawodnik drużyny przeciwnej raczej mógł się spodziewać gwizdów i bluzgów. A jeżeli tak kocha Wisłę to mógł sobie w kontrakcie zastrzec że nie będzie grał w meczach przeciwko nam. Ale miłość się kończy jak pojawia się kasa... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Po drugie - miliony osób na świecie jest ocenianych bez wymieniania z nimi ani jednego słowa. I nie sądzisz, że często takie oceny są po prostu krzywdzące? Pozory mylą... Wypowiada się potem taki Januszek i w dwóch zdaniach mamy "cham, prostak i wieśniak"... kto tu jest chamem i prostakiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Małecki zawsze zachowaywał się jak gówniarz, ale nie mam pojęcia skąd wybuchła taka dyskusja po jego wczorajszym geście(załóżmy nowy dział). Jeśli kiedykolwiek gralibyście w Wiśle, potem np. odwaliliście 1 głupią rzecz (Małecki miał ich kilka...naście) i was sie pozbyli to chyba potem każdy by się w....ił schodząc do szatni i np. słysząc : Ty kur** itd. po ważnych bramkach i najabrdziej ważną z Apoelem, a że to taki typ to nie wytrzymał. Chyba, że był to gest do łysej pały
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Z Apoelem dostślmy tak że ta bramka nie miała żadnego znaczenia...
A to że ktoś zagrał dawno temu kilka męczy ni czyni z niego świętej krowy Nie życzę sobie żeby jakiś piłkarzyk Pogoni obrażał kibiców Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a dlaczego prawdziwi kibice Wisły bedący na tym meczu obrazali Małeckiego
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a tymczasem karierę wznawia....Maciej Żurawski został piłkarzem Porońca Poronin jaja jak berety
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Maor Melikson właśnie zleciał do drugiej ligi francuskiej ze swoim Valenciennes. Może by tak kolejny powrót?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Transfer niemożliwy ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
! Lincz to nie moje klimaty ale jemu się po prostu ta każda ....a czy .... należał..http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...o-bledem/248wx miód na me serce )_______________________ http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...traklasy/f1ddl melikson powraca do ekstraklasy ?
Ostatnio edytowane przez Lechista69 : 05.05.2014 o godz. 10:11.
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Za to "kocham" kibiców Wisły:
Małecki - obraża: kilku trenerów, piłkarzy z drużyny, działaczy, pokazuje wała, wysyła na 2 strone błoń kibiców, gra cały sezon totalny piach - BOHATER Frankowski, Żurawski - bramki decydujące o najważniejszych sukcesach Wisły, kapitanowie, mimo gwiazdorstwa większego kalibru raczej bez większych konfliktów w klubie (poza zesłaniem Franka do rezerw) - JUDASZE, ZDRAJCY No sorry ale chyba trzeba reprezentować poziom umysłowy Małego żeby mieć takie przekonania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mały po prostu identyfikował się z kibicami oraz wychodził do nich.Ponad to, angażował się bardzo mocno w akcje charytatywne, spotkania z chorymi dzieciakami, mikołajki itp. Dla niektórych Wisła Kraków to nie tylko piłka nożna ale pewien sposób życia. Wiem, że to dla ciebie trudne, ale tak naprawdę u niektórych jest.
A że wysyłał na drugą stronę? To fakt, ma gość trochę gorącą głowę, ale trochę go rozumiem. Również mam coś takiego, że mało co mnie obchodzi zdanie innych/obcych osób- totalnie mi to lata i powiewa, inaczej jest wtedy, kiedy obrażają mnie bardzo bliskie dla mnie osoby - i być może było to w ten sposób: Małecki gdy "wysyłał" na druga stronę- był obrażany przez konsumentów, do tego dochodziła jego nienajlepsza gra i "zagotował". W ostatnim meczu z Pogonią również był obrażany przez konsumentów, wiec poleciał jakiś tam gest w ich stronę.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.05.2014 o godz. 11:17.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
To znalazl pan wzory, jak sam skur... ![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Meliksona już chce Lechia. Widać, że nasi bracia się zbroją, ale czy coś z tego będzie ?
Zobaczymy Swoja drogą ciekawe jakby sobie w Polsce Maor poradził jeszcze raz i to w dodatku w Lechii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
że tak rozdaje razy na prawo i lewo? ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak się stawia Patryka "będę umierał za pogoń" Małeckiego przed Żurawiem i Frankiem, to trzeba mieć coś nie tak pod kopułą. Piłkarz jest przede wszystkim od grania.
Swoją drogą ciekawe kiedy sobie przerobi tatuaż na Krygiera, albo Kielca. Może wtedy do Was trafi, jaki z niego wielki Wiślak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Sprzedawca liści
Dlaczego Cie tak interesuje jego tatuaz? Swojego nie masz? czy tak poprostu lubisz wtykac nos w nie swoje sprawy? Tak na marginesie, Reyman i jego zycie to autorytet sam w sobie, niekoniecznie musi to miec zwiazek z jego kariera pilkarska wiec nierozumiem dlaczego ktos by mial go przerabiac na jakiegos Krygiera, kimkolwiek ten osobnik jest. Zapoznaj sie z legenda swojego klubu a pozniej za przeproszeniem ....... o przerobce jego wizerunku.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 05.05.2014 o godz. 17:40.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
K. Mączyński zdobył dwie bramki w meczu chińskiej ekstraklasy
https://www.youtube.com/watch?v=NnxtWqLp18Q (od 0:50) ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To nie jest demagogia. To po prostu pokazuje jakie nieuki reprezentują/będą reprezentować nas w parlamencie. Żurawski teraz zaczyna rozmieniać kariere na drobne. Moim zdaniem powienien zostać przy piłce i jeśli nie satysfakcjonuje go rola skauta, mógł się zająć trenerką. Jeżeli jednak zostanie wybrany to nie wyobrażam sobie, aby nadal robił u nas za skauta. Albo rybki albo akwarium. To co zrobił dla Wisły nikt mu nie odbierze bo jego bramki dały nam też wiele radości. Natomiast Jędrzejczak powinna siedzieć w pierdlu za zabójstwo brata, a tymczasem ona ma "nas" reprezentować.
PS. Zabawne jest to, że przed tym występem w TV nie wykrzesali nawet minimum wysiłku, aby coś przeczytać. Skoro teraz tego nie okazali to jaka pewność, że zachce im się w PE? ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Zapytałem, bo w tym temacie któryś napisał, że "podniecamy się" Małeckim, a wyzywamy Żurawskiego lub Frankowskiego....
Tymczasem jeden z nich kompromituję siebie oraz po części swój były klub. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Uważam, że Żurawski jak przystało na bolszewika bardzo dobrze wybrał swój obecny klub - III-ligowy Poroniec Poronin. W Poroninie bedzie miał blisko do szlaków po których spacerował Lenin.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze myślałem że Maciek ma więcej w głowie.. będę pamiętał jakim był piłkarzem.. szkoda że teraz tak się stacza :/
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|