|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W żadnym razie moim zamiarem nie było bronienie Małeckiego, bo również uważam, że swoje emocje powinien kontrolować. Śmieszy mnie tylko jak obrażający go cały mecz ludzie potem dziwią się, że pokazał im jakiś gest... Parę razy zdarzyło mi się być na innych trybunach niż "C", są tam grupki, którym dużą frajdę sprawia obrażanie swoich piłkarzy po kilku słabszych meczach. To właśnie takich patafianów - tak mi się przynajmniej wydaje - Małecki wysyłał na drugą stronę Błoń.
ps. O moje przywiązanie do Wisły się calieri nie martw, a "towarzyszów" to sobie w rodzinie poszukaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dopiero wbiłem na kompa więc już wyjaśniam że wywiad z Małeckim czytałem cały.. po prostu ten fragment wywiadu idealnie pasował aby streścić Małego.. nie dziwię się Smudzie że pozbył się go z zespołu.. bo tak naprawdę to co on gra od momentu przejścia do Pogoni ? Udowodnił dobitnie że Smuda się mylił ? Wczoraj widziałem niemoc w jego grze.. gaszony ilekroć postanowił ruszyć w pole karne.. jeszcze ten gest.. dobrze że gaci nie sciągnął i nie wypiął się gołą dupą w stronę trybun.. zero szacunku.. typowy dresodebil który kradnie telefony na przystanku.. może opowiadać o miłości do Wisły.. ale umówmy się że jest to człowiek bez honoru.. powie cokolwiek by w pewnej grupie zdobyć poklask.. pamiętajmy o jego wywiadzie gdzie opowiadał że w Polsce może grać tylko w Wiśle lub Lechii. To jest jego zawód i gdyby dostał dobre siano (50 tyś w Pogoni?) to i u filipiaka by wylądował bo tylko z tego żyć może a po zakończeniu kariery pewnie trenerem wf zostanie.. bo nic nie będzie potrafił.. jak w dzisiejszych czasach można nie znać angielskiego komunikatywnego będąc piłkarzem ?
Obyśmy szybko zapomnieli o tym gościu który tak wiele razy kompromitował ten klub.. ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Więc, jeżeli go nie znasz, to po co się odzywasz? Jest takie powiedzenie - nie oceniaj książki po okładce. Rozmawiałeś chociaż raz z Małeckim przez te wszystkie lata jak grał w Krakowie? Bo Małecki jakoś nigdy nie unikał kontaktu z kibicami. Ale po co się łudzę, Małeckiego to Ty pewnie w telewizji widziałeś. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@jacob
1. Męskie mówisz ? Alves potrafił wykpić docinki i tego już słynnego banana.. do tego po incydencie z jego 2 podań padły bramki.. czyli de facto zagrał lepiej żeby uciszyć kibiców rywali.. Małecki nie mając argumentów w nogach może jedynie stosować argumenty siłowe.. bo co mu kibice zrobią jak pokaże fucka ? Rzucą nożem ? 2. Garstką nazywasz 4000 ludzi ? Bo ja garstkę to widzę ale na przystanku autobusowym np Zresztą nie tylko ci na stadionie patrzyli na wyczyny Małego który chyba chciał coś komuś udowodnić a wyszło jak wyszło..3. Oceniając jego wszystkie incydenty od 18 roku życia można szczerze powiedzieć że się nic nie zmienił ciągle jest dzieckiem któremu brakowało wychowania.. ot takie przemyślenie patrząc na wczorajszą akcję i te wszystkie incydenty czy to był Smuda czy Probierz czy Moskal czy kogo tam jeszcze z przeszłości znajdziecie... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o sam gest to Małecki dobrze zrobił. Od tej jazdy w mediach jesienią nie trawię gościa, ale skoro jest bojkot w której rację ma strona większości z nas tzn. nie chodzimy na mecze. Przychodzą takie janusze ( wystraczy spojerzeć na skrót meczu na ekstraklasa.tv- są tam ze 2 momenty) i cie wgwizdują i najchętniej by cie opluli, mimo że takie zachowanie to ''kibolizm i bandytyzm'' ich skromnym zdaniem. Na miejscu Małego zrobiłbym to samo i jak widać w mniejszej części miał rację z piknikami, powtarzam MNIEJSZEJ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
w ktorym momencie Malecki pokazal tego wala i w czyja konkretnie strone oraz czy wylapala to TV?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nerwy jednak dały o sobie znać. Schodząc na przerwę Małecki pokazał "gest Kozakiewicza" (czyli popularnego "wała") kibicom Wisły. Część z nich bowiem na niego gwizdała. To raz. Dwa - najprawdopodobniej piłkarz chciał zamanifestować swoje przywiązanie do wiślackich ultrasów, którzy prowadzą wojenkę z prezesem Jackiem Bednarzem. Najbardziej fanatyczni fani Białej Gwiazdy mają zakaz pojawiania się na stadionie.
-wp.pl ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pomocnik Pogoni kolejny raz podkreślił, że Wisła jest dla niego ważnym klubem, aczkolwiek zaznaczył, że obecne problemy go nie interesują. - To już nie moja sprawa, nie mój stadion - powiedział o problemie Wisły z kibicami. - Klub przeżywa trudne chwile, ale wierzę, że wróci na właściwe miejsce, a fani wrócą na stadion. Kocham ten klub, ale nienawidzę ludzi, którzy nim rządzą. Większość z nich nie powinno tu być - powiedział Małecki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Im dalej Małecki jest od R22 tym lepiej i dla Wisły i dla niego. Na szacunek to zasługują tacy ludzie jak Głowacki czy Sobol, a nie gość który jedyne co robi to deklaruje wieczną miłość do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Typowy Małecki, jak ja się cieszę, że już nie hańbi koszulki Wisły swoim zachowaniem. Nie dziwię się kibicom, że gwizdali na tego faceta, tak samo nie dziwi mnie jego gest, bo po nim się można tego spodziewać. Co do wypowiedzi o ludziach rządzących klubem... Mógłby zachować trochę pokory i szacunku do tych, co mu chleb dali. Poza tym ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Mały nie uargumentował, za co tak ich nienawidzi... W każdym razie, mam nadzieję, że więcej go w tym klubie nie zobaczę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na stadionie mnie nie było więc do mnie nic nie pokazał
![]() I żadnego kłopot z tym nie mam. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
poprosze o zdjęci / filmik. biorac pod uwage ilosc osob komentujaca to wydarzenie, domniemuje ze kazdy z Nich to widział. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widziałem w tv, Mały schodził i pokazał wała - wyglądało jakby do kogoś na trybunach VIP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jacka pewnie wypatrzył
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
skoro powiedział w wywiadzie ze "nienawidzi" osób rzadzacych w klubie, to imho ja wiem komu mógł tego wała pokazać
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ma charakterek i pokazał ,CO OKIENKO NAM POKAZUJĄ WALA ,ja zdążyłem sie do tego gestu przyzwyczajc.Mamy 200.000.000 DŁUGO I TO JEST WŁAŚNIE WAL A WŁAŚCIWIE WALKI.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w sumie to też bym pokazał wała Bednarzowi jakby patrzył...
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie zmienił się bo nikt z nim pod tym względem nie pracował? Chłopak od zawsze jest najmniej lubianym piłkarzem na prawie wszystkich stadionach ( smutne, że teraz nawet na Wiśle tak jest), więc nie oczekuj, że z jego charakterem on będzie siedział jak mysz pod miotłą.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak pisze silver03 wyżej, chociażby do Cupiała, który przez lata cierpliwie znosił jego wybryki, niczym ojciec zbuntowanego syna. Naprawdę podziwiam bossa za jego anielską cierpliwość, bo mnie dużo wcześniej Małecki zaczął irytować zachowaniem. Można gadać, że Patryk zarabiał najmniej itd., ale czy zasługiwał na więcej? W ostatecznym rozrachunku Wisła miała z nim więcej problemów niż pożytku... Jedynym jego atutem było rzekome przywiązanie do klubu, manifestowane na każdym kroku do momentu odejścia do Pogoni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ależ on jest prostą konstrukcją.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Piłkarze zwykle do zbyt inteligentnych nie należą, natomiast Małecki sprawia, że reszta wygląda przy nim na bystrzaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Charakter to piłkarz pokazuje na boisku ..... Wczoraj Patryk nie zagrał wcale źle ... ale .... gra w Pogoni chyba w każdym meczu i 0 bramek 0 asyst .... z wielkiego asiora to on ma niestety tylko maniery .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A Ty felipe słyszałeś o czyms takim jak impulsywność?
Przynajmniej duuużo jest szczerości w takim zachowaniu. ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szczerości?
Czego jak czego ale szczerości w jego zachowaniu nie było nigdy. Oczy nam mydlił, Reymana sobie wydziarał, nie jest szczery tylko wyrachowany do bólu i wie jakie zachowanie w obecnej i wcześniejszej sytuacji dawało i daje mu najwięcej sprzymierzeńców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co musiałoby sie stać, by niektórzy przejrzeli na oczy, chyba muszą dorosnać i poznać, że świat nie jest czarno-biały. A ty serek tylko do poziomu Małego równasz i tyle ode mnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Koło dupy lata mi opinia kogoś, kto ocenia drugiego człowieka nie mając okazji go poznać albo wymienić z nim choć kilku zdań.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|