The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2014, 08:57
W żadnym razie moim zamiarem nie było bronienie Małeckiego, bo również uważam, że swoje emocje powinien kontrolować. Śmieszy mnie tylko jak obrażający go cały mecz ludzie potem dziwią się, że pokazał im jakiś gest... Parę razy zdarzyło mi się być na innych trybunach niż "C", są tam grupki, którym dużą frajdę sprawia obrażanie swoich piłkarzy po kilku słabszych meczach. To właśnie takich patafianów - tak mi się przynajmniej wydaje - Małecki wysyłał na drugą stronę Błoń.

ps. O moje przywiązanie do Wisły się calieri nie martw, a "towarzyszów" to sobie w rodzinie poszukaj.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.05.2014, 09:14
Dopiero wbiłem na kompa więc już wyjaśniam że wywiad z Małeckim czytałem cały.. po prostu ten fragment wywiadu idealnie pasował aby streścić Małego.. nie dziwię się Smudzie że pozbył się go z zespołu.. bo tak naprawdę to co on gra od momentu przejścia do Pogoni ? Udowodnił dobitnie że Smuda się mylił ? Wczoraj widziałem niemoc w jego grze.. gaszony ilekroć postanowił ruszyć w pole karne.. jeszcze ten gest.. dobrze że gaci nie sciągnął i nie wypiął się gołą dupą w stronę trybun.. zero szacunku.. typowy dresodebil który kradnie telefony na przystanku.. może opowiadać o miłości do Wisły.. ale umówmy się że jest to człowiek bez honoru.. powie cokolwiek by w pewnej grupie zdobyć poklask.. pamiętajmy o jego wywiadzie gdzie opowiadał że w Polsce może grać tylko w Wiśle lub Lechii. To jest jego zawód i gdyby dostał dobre siano (50 tyś w Pogoni?) to i u filipiaka by wylądował bo tylko z tego żyć może a po zakończeniu kariery pewnie trenerem wf zostanie.. bo nic nie będzie potrafił.. jak w dzisiejszych czasach można nie znać angielskiego komunikatywnego będąc piłkarzem ?

Obyśmy szybko zapomnieli o tym gościu który tak wiele razy kompromitował ten klub..
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 04.05.2014, 09:21
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Cieszę się, że Patryk Małecki nie zakłada już koszulki z Białą Gwiazdą na piersi. Ten dzisiejszy gest... to takie podsumowanie jego charakteru.
Lepiej być ....ą i nic nie robić? Ale przeceiż teraz w modzie postawa Alvesa i zjadanie banana - to takie męskie...

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Pewnie to drugie, choć profesjonalny piłkarz nie powinien się w ten sposób zachowywać.

Tym bardziej, że dziś mu wszyscy w Krakowie patrzyli na ręce.
Cały Kraków czy, ta garstka ludzi na stadionie?

calieri napisał(a):Wyświetl post
Nie muszę znać Małego, widzę po jego zachowaniu, że jest Małym człowieczkiem. A towarzysz serek to chyba coś więcej do niego czuje, bo jakoś bardziej u niego widzę przywiązanie do Małeckiego niż do Wisły.

PS. Odpowiednie nazwisko...
Więc, jeżeli go nie znasz, to po co się odzywasz? Jest takie powiedzenie - nie oceniaj książki po okładce. Rozmawiałeś chociaż raz z Małeckim przez te wszystkie lata jak grał w Krakowie? Bo Małecki jakoś nigdy nie unikał kontaktu z kibicami. Ale po co się łudzę, Małeckiego to Ty pewnie w telewizji widziałeś.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 04.05.2014, 09:39
@jacob

1.
Męskie mówisz ? Alves potrafił wykpić docinki i tego już słynnego banana.. do tego po incydencie z jego 2 podań padły bramki.. czyli de facto zagrał lepiej żeby uciszyć kibiców rywali.. Małecki nie mając argumentów w nogach może jedynie stosować argumenty siłowe.. bo co mu kibice zrobią jak pokaże fucka ? Rzucą nożem ?

2.
Garstką nazywasz 4000 ludzi ? Bo ja garstkę to widzę ale na przystanku autobusowym np Zresztą nie tylko ci na stadionie patrzyli na wyczyny Małego który chyba chciał coś komuś udowodnić a wyszło jak wyszło..

3.
Oceniając jego wszystkie incydenty od 18 roku życia można szczerze powiedzieć że się nic nie zmienił ciągle jest dzieckiem któremu brakowało wychowania.. ot takie przemyślenie patrząc na wczorajszą akcję i te wszystkie incydenty czy to był Smuda czy Probierz czy Moskal czy kogo tam jeszcze z przeszłości znajdziecie...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 04.05.2014, 09:46
Jeśli chodzi o sam gest to Małecki dobrze zrobił. Od tej jazdy w mediach jesienią nie trawię gościa, ale skoro jest bojkot w której rację ma strona większości z nas tzn. nie chodzimy na mecze. Przychodzą takie janusze ( wystraczy spojerzeć na skrót meczu na ekstraklasa.tv- są tam ze 2 momenty) i cie wgwizdują i najchętniej by cie opluli, mimo że takie zachowanie to ''kibolizm i bandytyzm'' ich skromnym zdaniem. Na miejscu Małego zrobiłbym to samo i jak widać w mniejszej części miał rację z piknikami, powtarzam MNIEJSZEJ.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.05.2014, 09:46
w ktorym momencie Malecki pokazal tego wala i w czyja konkretnie strone oraz czy wylapala to TV?
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 04.05.2014, 09:51
Nerwy jednak dały o sobie znać. Schodząc na przerwę Małecki pokazał "gest Kozakiewicza" (czyli popularnego "wała") kibicom Wisły. Część z nich bowiem na niego gwizdała. To raz. Dwa - najprawdopodobniej piłkarz chciał zamanifestować swoje przywiązanie do wiślackich ultrasów, którzy prowadzą wojenkę z prezesem Jackiem Bednarzem. Najbardziej fanatyczni fani Białej Gwiazdy mają zakaz pojawiania się na stadionie.

-wp.pl
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.05.2014, 10:14
Pomocnik Pogoni kolejny raz podkreślił, że Wisła jest dla niego ważnym klubem, aczkolwiek zaznaczył, że obecne problemy go nie interesują. - To już nie moja sprawa, nie mój stadion - powiedział o problemie Wisły z kibicami. - Klub przeżywa trudne chwile, ale wierzę, że wróci na właściwe miejsce, a fani wrócą na stadion. Kocham ten klub, ale nienawidzę ludzi, którzy nim rządzą. Większość z nich nie powinno tu być - powiedział Małecki.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.05.2014, 10:30
Im dalej Małecki jest od R22 tym lepiej i dla Wisły i dla niego. Na szacunek to zasługują tacy ludzie jak Głowacki czy Sobol, a nie gość który jedyne co robi to deklaruje wieczną miłość do Wisły.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.05.2014, 10:34
Typowy Małecki, jak ja się cieszę, że już nie hańbi koszulki Wisły swoim zachowaniem. Nie dziwię się kibicom, że gwizdali na tego faceta, tak samo nie dziwi mnie jego gest, bo po nim się można tego spodziewać. Co do wypowiedzi o ludziach rządzących klubem... Mógłby zachować trochę pokory i szacunku do tych, co mu chleb dali. Poza tym ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Mały nie uargumentował, za co tak ich nienawidzi... W każdym razie, mam nadzieję, że więcej go w tym klubie nie zobaczę.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.05.2014, 10:41
Na stadionie mnie nie było więc do mnie nic nie pokazał

I żadnego kłopot z tym nie mam.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.05.2014, 10:49
sportnh napisał(a):Wyświetl post
w ktorym momencie Malecki pokazal tego wala i w czyja konkretnie strone oraz czy wylapala to TV?
tez jestem ciekaw
poprosze o zdjęci / filmik.

biorac pod uwage ilosc osob komentujaca to wydarzenie, domniemuje ze kazdy z Nich to widział.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2014, 10:51
Widziałem w tv, Mały schodził i pokazał wała - wyglądało jakby do kogoś na trybunach VIP.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.05.2014, 10:52
Jacka pewnie wypatrzył
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2014, 10:56
skoro powiedział w wywiadzie ze "nienawidzi" osób rzadzacych w klubie, to imho ja wiem komu mógł tego wała pokazać

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.05.2014, 11:02
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Typowy Małecki, jak ja się cieszę, że już nie hańbi koszulki Wisły swoim zachowaniem. Nie dziwię się kibicom, że gwizdali na tego faceta, tak samo nie dziwi mnie jego gest, bo po nim się można tego spodziewać. Co do wypowiedzi o ludziach rządzących klubem... Mógłby zachować trochę pokory i szacunku do tych, co mu chleb dali. Poza tym ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Mały nie uargumentował, za co tak ich nienawidzi... W każdym razie, mam nadzieję, że więcej go w tym klubie nie zobaczę.
Podpisuję się pod tym postem.
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.05.2014, 11:14
Ja też się pod tym podpiszę.

Macie:
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...76937502_n.jpg
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 04.05.2014, 11:20
Ma charakterek i pokazał ,CO OKIENKO NAM POKAZUJĄ WALA ,ja zdążyłem sie do tego gestu przyzwyczajc.Mamy 200.000.000 DŁUGO I TO JEST WŁAŚNIE WAL A WŁAŚCIWIE WALKI.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2014, 11:23
w sumie to też bym pokazał wała Bednarzowi jakby patrzył...

Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 04.05.2014, 11:26
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
@jacob

1.
Męskie mówisz ? Alves potrafił wykpić docinki i tego już słynnego banana.. do tego po incydencie z jego 2 podań padły bramki.. czyli de facto zagrał lepiej żeby uciszyć kibiców rywali.. Małecki nie mając argumentów w nogach może jedynie stosować argumenty siłowe.. bo co mu kibice zrobią jak pokaże fucka ? Rzucą nożem ?

2.
Garstką nazywasz 4000 ludzi ? Bo ja garstkę to widzę ale na przystanku autobusowym np Zresztą nie tylko ci na stadionie patrzyli na wyczyny Małego który chyba chciał coś komuś udowodnić a wyszło jak wyszło..

3.
Oceniając jego wszystkie incydenty od 18 roku życia można szczerze powiedzieć że się nic nie zmienił ciągle jest dzieckiem któremu brakowało wychowania.. ot takie przemyślenie patrząc na wczorajszą akcję i te wszystkie incydenty czy to był Smuda czy Probierz czy Moskal czy kogo tam jeszcze z przeszłości znajdziecie...
Tak, 4000 ludzi na stadionie to dla mnie garstka Może nie zmienił się bo nikt z nim pod tym względem nie pracował? Chłopak od zawsze jest najmniej lubianym piłkarzem na prawie wszystkich stadionach ( smutne, że teraz nawet na Wiśle tak jest), więc nie oczekuj, że z jego charakterem on będzie siedział jak mysz pod miotłą.

gypsy napisał(a):Wyświetl post
A do kogo ma mieć ten szacunek? Do ludzi, którzy niszczą klub? Bednarz, Rogala, Kapka plus cała reszta "działaczy". Ty ich szanujesz?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 04.05.2014, 11:55
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Lepiej być ....ą i nic nie robić? Ale przeceiż teraz w modzie postawa Alvesa i zjadanie banana - to takie męskie...
Ano owszem męskie. Pokazał, że ma jaja, dość wysoką samoocenę i inteligencję. Małecki pokazał tylko tyle, że dalej tkwi w swoim świecie.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.05.2014, 12:03
A do kogo ma mieć ten szacunek? Do ludzi, którzy niszczą klub? Bednarz, Rogala, Kapka...
Cupiała...
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.05.2014, 14:11
A do kogo ma mieć ten szacunek? Do ludzi, którzy niszczą klub? Bednarz, Rogala, Kapka plus cała reszta "działaczy". Ty ich szanujesz?
Dokładnie tak jak pisze silver03 wyżej, chociażby do Cupiała, który przez lata cierpliwie znosił jego wybryki, niczym ojciec zbuntowanego syna. Naprawdę podziwiam bossa za jego anielską cierpliwość, bo mnie dużo wcześniej Małecki zaczął irytować zachowaniem. Można gadać, że Patryk zarabiał najmniej itd., ale czy zasługiwał na więcej? W ostatecznym rozrachunku Wisła miała z nim więcej problemów niż pożytku... Jedynym jego atutem było rzekome przywiązanie do klubu, manifestowane na każdym kroku do momentu odejścia do Pogoni.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2014, 14:42
Ależ on jest prostą konstrukcją.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.05.2014, 14:56
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ależ on jest prostą konstrukcją.
Piłkarze zwykle do zbyt inteligentnych nie należą, natomiast Małecki sprawia, że reszta wygląda przy nim na bystrzaków.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.05.2014, 15:06
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Ma charakterek i pokazał ...

Charakter to piłkarz pokazuje na boisku .....
Wczoraj Patryk nie zagrał wcale źle ... ale .... gra w Pogoni chyba w każdym meczu i 0 bramek 0 asyst ....
z wielkiego asiora to on ma niestety tylko maniery ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 04.05.2014, 15:06
A Ty felipe słyszałeś o czyms takim jak impulsywność?

Przynajmniej duuużo jest szczerości w takim zachowaniu.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.05.2014, 15:14
Szczerości?

Czego jak czego ale szczerości w jego zachowaniu nie było nigdy.
Oczy nam mydlił, Reymana sobie wydziarał, nie jest szczery tylko wyrachowany do bólu i wie jakie zachowanie w obecnej i wcześniejszej sytuacji dawało i daje mu najwięcej sprzymierzeńców.
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Stary 04.05.2014, 15:28
Nie wiem co musiałoby sie stać, by niektórzy przejrzeli na oczy, chyba muszą dorosnać i poznać, że świat nie jest czarno-biały. A ty serek tylko do poziomu Małego równasz i tyle ode mnie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2014, 15:35
Koło dupy lata mi opinia kogoś, kto ocenia drugiego człowieka nie mając okazji go poznać albo wymienić z nim choć kilku zdań.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów