|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja .......e
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Smuda z Bednarzem idą na mistrza
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ide sie położyć na dnie stawu, w sam raz na poziomie calego dzisiejszego meczu
Powód: drodzy panstwo... ....a mać
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 12.04.2014 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
To nie mecz piłkarski to KABARET ........................KABARET CUPIAŁA .
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Są dwa plusy podziału na grupy.
1. nie spadniemy bo zakładam że dostaniemy w....... w każdym meczu 2. nie będzie wstydu z żydami bo są w grupie spadkowej ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To już nawet nie jest symulowanie gry - to jest jawne walenie w tamburyn. To, co się dziś wyprawiało na boisku... toż to poziom C-klasy.
Zburzyć, spalić, zaorać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Bednarz, miej, że honor człowieku i podaj się do dymisji.
Wszystko się spie.rdoliło odkąd Łysy poszedł na wojnę z "bandytami". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zostawić Miśkiewicza,Głowe,Chrapka i Stilica reszta sajonara wraz z łysym.Dzisiaj piłkarze pajacyki udowodnili,że nie zasługują nosić Białej Gwiazdy na piersi.Dudka mistrz brawo!!!
pasiaste damy grupie spadkowej YEAH!! ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja p.......le.
leze i kwicze dno dna,komedia pomylek,cyrk z dyrygnetem Dyzmą dobrze ze sobota,zaraz ide pic. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wazne ze dzięki Jackowi i jemu zwycięstwu z bandytyzmem na meczu sa teraz tylko prawdziwi kibice a wyniki to już sa nieważne...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jak zmieniać trenera to teraz, o nic nie bedziemy grali a mozemy sie zgrywać i budować drużynę przed kolejnym sezonem. Moze Waldek powinien zostac u nas trenerem? Też idę pić... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech jakiś zwolennik Smudy (który czyni jak wiadomo cuda) opisze dzisiejszy mecz, z uwzględnieniem wielkiej roli jego geniszu trenerskiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To nie był mecz tylko wizyta u fryzjera.
Sprzedajne ******,w chuja to sobie możecie robić chyba tylko dzieci na trybunach. No i Garguła z karnym ![]() Piłkarsko to nie ma co tego widowiska oceniać.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 12.04.2014 o godz. 19:30.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przed meczem Smuda mówił, że ma problem bo na ławce pięciu 3-ligowców.Ale niestety na boisku mieliśmy przynajmniej 6 kolejnych niestety.
Trudne czasy nastały. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dzięki Jacusiowi znowu cofnęlliśmy się kilka lat wstecz. Dziękuję za taką politykę prowadzenia klubu. Brak kibiców, brak drużyny, brak wszystkiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jezus Chrystus dajcie jakiś link albo gif z tej bramki bo nie uwierzę jak nie zobaczę 0_o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jacusia nie trzeba było w ogóle zatrudniać. Od tego zacznijmy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A słowo wynikiem się stało. Ja sobie przynajmniej osłodziłem gorycz porażki dzięki 90 zł, które wygrałem. Dobrze, że posłuchałem rozumu, a nie serca.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
To Bednarz przestrzelil karnego? A moze to on nie mial ambicji pilkarskiiej na boisku? A moze to Bednarz nie mial pomyslu na gre?
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niektórzy piłkarze nie powinni nigdy więcej założyć koszulki z Białą Gwiazdą.
Jak komuś się coś nie podoba i coś usiłuje załatwić to niech rozwiąże kontrakt a nie wali .. na boisku. Tyle oceny tej żenady. I jedna uwaga. Klarić w sześć minut pokazał więcej niż Brożek we wszystkich meczach na wiosnę. Obawiam się, że bojkot zakonserwował na stanowiskach dwóch dyletantów Smudę jak i Bednarza. I niestety jeszcze dość długo będziemy ich oglądać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Zdecydowanie najbardziej w tym wszystkim szkoda Głowackiego, bo pewnie w tym sezonie już go nie zobaczymy. Najlepszy na boisku zdecydowanie Misiek, który mam nadzieje zamknął usta wszystkim znaFcom, którzy obrzucali go błotem po meczu z Zagłębiem. O zgrozo drugi najlepszy na boisku to Burliga, więc to tylko pokazuje w jakiej formie są piłkarze. Dziwi mnie jedno. Klaric przez całą rundę nie nadawał się żeby wchodzić na pare/parenaście minut, a dziś jednak już się nadawał. PARODIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dajcie Brożkowi i Gargule nowiutkie 3letnie kontrakty
Mam nadzieję, Panie Jacku, że jest Pan z siebie dumny ! No i oczywiście z Miśkiewiczem Pan nie przedłuża, sam Pan widzi, nic gość nie łapie ! A Grzesiu Sandomierski wolny przecież ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pisałem, że jeśli Podbeskidzie pierwsze strzeli bramkę to dowiezie wygraną do końca, i tak się stało.
Mecz oglądałem tyle co w multilidze. Mówili o jakiejś bójce w tunelu piłkarzy... Szkoda Głowackiego, jeśli potwierdzą się pierwsze doniesienia to prędko nie zobaczymy go na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba Klątwa Nieznanego Kibola. Odląd zaczął się bojkot, wszystko się sypie, wyniki, frekwencja, piłkarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przy oglądaniu Wisły emocje jak przy piciu Tyskiego : nie wiesz kiedy się porzygasz chociaż wiesz, że to pewne.
I kilka luźnych : 1. Utrzymaliśmy się. 2. Mam nadzieję, że tuje teraz dobrze rosną 3. Nowy kontrakt dla Garguły. 4. Pixel na telebimie się wypalił... ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dla mnie ten mecz śmierdzi... ten karny Guły strzelony metr obok... tak bardzo nie chce mi się wierzyć, że nasi kopacze grają gorzej od naszych własnych rezerw, że szukam przyczyn pozasportowych.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ZSRR wielu skazańców tak wierzyło w Stalina, ze jak ich rozstrzeliwano z jego rozkazu to krzyczeli : Niech żyje Stalin !. Tak samo niektórzy będą wierzyc do końca w Smudę, nawet wtedy gdy będzie nas spuszczał do I ligi w następnym sezonie.
|
|
|
|
Guest
|
|
Smudzie pewnie przynajmniej do jesieni nic się nie stanie... wszak żadne nieszczęście do lata nam nie grozi. Dzisiaj koszmar... po jesieni Wisła wydawała się iść w dobrym kierunku, po derbach wszystko się maksymalnie spie.rdoliło:( Co nas czeka w przyszłym sezonie? Przygnębiająca konferencja ze Smudą - oprócz wypowiedzi przytoczonych w relacji...pierdoły o ratowaniu Wisły..., każda złotówka jest ogromnie klubowi potrzebna(?!)..., bardzo trudne warunki pracy... blablabla.
Ostatnio edytowane przez arti : 12.04.2014 o godz. 21:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|