The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2014, 09:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak ogólnie, wiara że mamy jakiegoś napastnika poza Brożkiem - urocza. Gdyby nie fakt, że literki układają się w słowa, a słowa w zdania podejrzewałbym, że niektóre posty są efektem kilkukrotnego przejechania w pijackim widzie mordą po klawiaturze. Znaczy, ja rozumiem, gdyby to był ktoś nowy, ale ludzie którzy widzieli w akcji Genkova, Sikorskiego czy (nomen omen) Szewczyka i ile te asy goli naładowały? Pozostaje pytanie - zła wola, czy głupota?
Ja rozumiem, że chcesz odgrywac rolę przesmiewczego pysia na tym forum, ale gdzie ja napisałem, ze mamy innego napastnika?
Napisałem tylko, że za BEZPRODUKTYWNEGO (bo kontuzjowanego i nie w formie) Brożka, można było wsadzić dowolnego innego piłkarza z ławki.
Korzyść byłaby jedna: Brożek by odpoczął, a pewnie ze skutecznością i tak nie byłoby gorzej.

Gdyby nie fakt, że literki układają się w słowa, a słowa w zdania podejrzewałbym, że odpowiedzi na niektóre posty są efektem kilkukrotnego przejechania w pijackim widzie mordą po klawiaturze.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.04.2014, 10:11
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że chcesz odgrywac rolę przesmiewczego pysia na tym forum, ale gdzie ja napisałem, ze mamy innego napastnika?
Napisałem tylko, że za BEZPRODUKTYWNEGO (bo kontuzjowanego i nie w formie) Brożka, można było wsadzić dowolnego innego piłkarza z ławki.
Korzyść byłaby jedna: Brożek by odpoczął, a pewnie ze skutecznością i tak nie byłoby gorzej.

Gdyby nie fakt, że literki układają się w słowa, a słowa w zdania podejrzewałbym, że odpowiedzi na niektóre posty są efektem kilkukrotnego przejechania w pijackim widzie mordą po klawiaturze.
Spójrz prawdzie w oczy, bo najwyraźniej nie chcesz jej dostrzec. Najprawdopodobniej wszystko, co mamy obecnie na ławce jest słabsze od kontuzjowanego i nie w formie Brożka. Różnica pomiędzy kimś innym a Pawłem jest taka, że w pierwszym wariancie trener Smuda wie, ze nic z tego nie będzie, a w drugim przynajmniej może się łudzić, iż Brożek "odpali".
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 04.04.2014, 12:21
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Spójrz prawdzie w oczy, bo najwyraźniej nie chcesz jej dostrzec. Najprawdopodobniej wszystko, co mamy obecnie na ławce jest słabsze od kontuzjowanego i nie w formie Brożka. Różnica pomiędzy kimś innym a Pawłem jest taka, że w pierwszym wariancie trener Smuda wie, ze nic z tego nie będzie, a w drugim przynajmniej może się łudzić, iż Brożek "odpali".
A ty skąd możesz wiedzieć, że reszta jest słabsza ? Sam wiesz jakim człowiekiem jest Smuda i znając go, gdyby tu przychodził np. Reus czy Robben- mówiłby że musi wywalczyć sobie miejsce w składzie ciężką pracą na treningach i mozolnym wprowadzaniem do drużyny.
Wystarczy spojrzeć an Frania : na jesieni wygrywaliśmy po 3-0 z Piastem czy Widzewem - Burdenski cały mecz na ławce, nie wszedł nawet na ostatnie 10 minut przy stanie 3-0 w dodatku na własnym obiekcie gdy ten był jeszcze naszym atutem. Wiosna-gramy na WYJEŹDZIE z dobrą ekipą Oresta, prowadzimy marne 1-0 i wchodzi Fabian. Rozumiem, że może nie było wtedy innego zawodnika ale po jakiego ..Pana robił zmianę. Więc, siedzenie na ławce u Smudy nie jest łatwe.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.04.2014, 14:15
Cytat:
Franz został poproszony o odniesienie się do opinii eks-wiślaka Andrzeja Iwana, który nie ma nadziei na poprawę gry Wisły. - To jest tak, że ja mam nadzieję, że on przestanie pić. To jest to samo - powiedział trener.
Huj ci w dupe Franz.

A teraz możecie mnie zbanować.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 04.04.2014, 14:38
huberix napisał(a):Wyświetl post
A ty skąd możesz wiedzieć, że reszta jest słabsza ? Sam wiesz jakim człowiekiem jest Smuda i znając go, gdyby tu przychodził np. Reus czy Robben- mówiłby że musi wywalczyć sobie miejsce w składzie ciężką pracą na treningach i mozolnym wprowadzaniem do drużyny.
Wystarczy spojrzeć an Frania : na jesieni wygrywaliśmy po 3-0 z Piastem czy Widzewem - Burdenski cały mecz na ławce, nie wszedł nawet na ostatnie 10 minut przy stanie 3-0 w dodatku na własnym obiekcie gdy ten był jeszcze naszym atutem. Wiosna-gramy na WYJEŹDZIE z dobrą ekipą Oresta, prowadzimy marne 1-0 i wchodzi Fabian. Rozumiem, że może nie było wtedy innego zawodnika ale po jakiego ..Pana robił zmianę. Więc, siedzenie na ławce u Smudy nie jest łatwe.
Wie to Smuda, ja nie muszę. Nie dorabiajmy do tego dodatkowych teorii. Gdybyśmy mieli perełki w rezerwach, już by ich tu nie było albo, jak Chrapka, widzielibyśmy je w podstawowym składzie. Osiągnięcia Małego i Stolarskiego w nowych drużynach na razie potwierdzają trzeźwość oceny naszego trenera, więc nie szukajmy dziury w całym.

W tej całej sytuacji nie jest smutne to, że Smuda nie wprowadza świeżej krwi, przerażający jest fakt, że utrzymujemy zawodników, którzy są o klasę lub dwie gorsi niż Brożek zupełnie bez formy i po kontuzji.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.04.2014, 14:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Niestety, to co napisałem było na trzeźwo i całkowicie rozmyślnie. Kurz ujął istotę sytuacji, ja dodam tylko, że nieuzasadniona wiara że można wstawić kogokolwiek za nielubianego/bez formy piłkarza jest po prostu głupia.

"Skąd wiesz że nie odpali?" - pytają niezorientowani w temacie. Bo tak ocenił trener i nie mam żadnych dowodów, że jest inaczej - odpowiadam. Smuda od początku mówił, ze Klarić nie nadaje się na razie na ekstraklasę, że bierzemy go tylko w nadziei, że kiedyś odpali. To samo twierdził na temat Stolarskiego. Miał rację.

Czy jest winą Smudy, że nie mamy ławki rezerwowych? Nie. Winni są Kapka i Bednarz jeżeli już, ale tak naprawdę - brak pieniędzy. Nie wnikam w przyczyny - środków ewidentnie nie ma. W odróżnieniu od Ciebie mam na tyle przyzwoitości, żeby obiektywnie a nie selektywnie oceniać rzeczywistość, więc nie będę ciosał kołków na łysej pale Bednarza, choć przecież mógłbym, bo to on w pierwszej kolejności odpowiada za obecną sytuację kadrową.

Jest powód, dla którego w normalnych klubach jest więcej niż jeden napastnik. Jeżeli ktoś rzuca hasłami typu "jest Szewczyk, jest Klarić", to nawet nie chce mi się z nim dyskutować. Chyba że macie jakiekolwiek przesłanki, że są oni choćby w zbliżonej dyspozycji co Paweł na blokadzie, bo ocena trenera i zdrowy rozsądek podpowiadają, że chyba jednak nie.

Jesteś toksyczny w tym Twoim żalu po Petrescu. Nie jestem fanem Smudy, ale gdzieś trzeba postawić granicę. Zwykłą - przyzwoitości.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.04.2014 o godz. 16:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.04.2014, 15:55
Zwykłą przyzwoitością byłoby wreszcie przyznanie się Smudy, że nie potrafi przygotować należycie na wiosnę drużyny. Nie potrafi tego zrobić od lat, trafić z formą dokładnie kiedy trzeba. Jego ekscytowanie się żyganiem w tuje pokazuje tylko jakim jest trenerskim półgłówkiem.
A co do jego odpowiedzi Iwanowi, to jak widać takie czasy nastały w naszym klubie, że pozwala sobie na takie teksty w stosunku do b. piłkarza Wisły, który śmiał wyrazić swoją opinię nt.przygotowania zespołu do rundy wiosennej.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.04.2014, 16:04
Niestety, to co napisałem było na trzeźwo i całkowicie rozmyślnie. Kurz ujął istotę sytuacji, ja dodam tylko, że nieuzasadniona wiara że można wstawić kogokolwiek za nielubianego/bez formy piłkarza jest po prostu głupia.
Nadal twierdzę, że można.
Nie z nadzieją, że będzie lepiej, bo to faktycznie głupie, ale z pewnością, że nie będzie gorzej.
Bo to, co pokazał w Lubinie Brożek to było jedno wielkie NIC.
Ani jednego poprawnego przyjęcia piłki, ani jednego odegrania, ani jednego strzału. ZERO.
Mógłbyś Ty, wolfy, wyjść na boisko i miałbyś takie same statystyki w tym momencie (chyba, że czegoś nie wiem...)

"Skąd wiesz że nie odpali?" - pytają niezorientowani w temacie. Bo tak ocenił trener i nie mam żadnych dowodów, że jest inaczej - odpowiadam.
I jak widzisz, ja nie zadaję takiego pytania.
Ile razy jeszcze mam pisac, żebyś zrozumiał, co mam na myśli?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.04.2014, 17:22
Gwoli sprostowania.

Paweł Brożek już od dłuższego czasu (3 tygodnie?) nie jest kontuzjowany.

Zdaniem wielu jest totalnie zamulony. Spóźniony czas reakcji i sprintów, a do tego uwypukliła się jego tendencja do niechlujności w grze. Moim zdaniem to podobny przypadek co Guerrier, który grając z marszu był lepszej formie niż po zimowym "ładowaniu akumulatorów".
Polecam: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28831 (5 i 6 akapit)
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.04.2014, 18:02
Stilic sie w miare prezentuje bo za pozno przyszedl i go smudens nie zepsul...jeszcze.

Zaden, podkreslam zaden pilkarz o walorach powiedzmy szybkosciowych po przygotowaniach z naszym treneiro nie wyglada korzystnie.

Sarki dno, Brozek dno, Gurrier dno. Kazdy z nich korzystniej wygladal wchodzac z plazy do druzyny, niz po "super przepracowanych przygotowaniach u franza".
Ostatnio edytowane przez MatMario : 04.04.2014 o godz. 18:12.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.04.2014, 18:11
Spokojnie, Stlic zostanie wykończony przez Smudę w okresie letnim, jak sobie pożyga w tuje.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2014, 18:15
Stilić - nie sądzę.
Problem ze Smudą mają tzw. "szybkościowcy", choć akurat Sarki wydaje się lepszy niż jesienią. A na pewno trochę zyskał ostatnio w oczach Smudy w porównaniu z meczami w zeszłym roku.

Stilić zaś do sprinterów nigdy nie należał, poza tym wie, jak trenować u Smudy, żeby było ok.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 04.04.2014, 18:15
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Stilic sie w miare prezentuje bo za pozno przyszedl i go smuda nie zepsul...jeszcze.

Zaden, podkreslam zaden pilkarz o walorach powiedzmy szybkosciowych po przygotowaniach z naszym treneiro nie wyglada korzystnie.

Sarki dno, Brozek dno, Gurrier dno. Kazdy z nich korzystniej wygladal wchodzac z plazy do druzyny, niz po "super przepracowanych przygotowaniach u franza".
Sarki prezentuje się jak zwykle, to nie motoryka jest jego problemem. Brożek w przeszłości przeplatał okresy dobrej gry z tym co widzimy teraz; nie dzieje się tu raczej nic nadzwyczajnego. W normalnych klubach mają zwykle przynajmniej dwóch napastników na zbliżonym poziomie, żeby uniknąć takiej "sraczki", przez jaką przechodzimy. Donald zareagował na treningi, jak Polscy piłkarze po przejściu do silniejszych lig, nie radzi sobie na razie. To musiało nastąpić, żeby potem nie było problemów, ale... jeśli treningi Smudy miałyby być dla niego za ciężkie w dłuższej perspektywie, lepiej, żeby wracał na Haiti.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 04.04.2014 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2014, 18:28
Kurz napisał(a):Wyświetl post
To musiało nastąpić, żeby potem nie było problemów, ale... jeśli treningi Smudy miałyby być dla niego za ciężkie w dłuższej perspektywie, lepiej, żeby wracał na Haiti.
Skłaniam się ku opinii, że to nie "ciężkość" treningów u Smudy jest problemem tylko ich jakość. Treningi powinny być bardziej zróżnicowane, dostosowane do charakterystyki zawodnika. Patrząc na sylwetkę Guerriera nie wygląda on na leniucha. Nie spodziewałem po nim, że nie wytrzyma treningów, prędzej, że nie rozwinie się piłkarsko, a szczególnie taktycznie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.04.2014, 18:30
Jasne słaba forma całej drużyny to zapewne skutek przeplatania i wina piłkarzy, ze wtedy gdy nie byli "przygotowywani" przez Smudę grali bardzo dobrze a teraz po serii żygnięć w tuje nie potrafią się odnaleźć przy tak nowatorskich metodach treningowych.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.04.2014, 18:35
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jasne słaba forma całej drużyny to zapewne skutek przeplatania i wina piłkarzy, ze wtedy gdy nie byli "przygotowywani" przez Smudę grali bardzo dobrze a teraz po serii żygnięć w tuje nie potrafią się odnaleźć przy tak nowatorskich metodach treningowych.
Niestety Franz stosuje treningi niczym Dan Peterescu, a nasi piłkarze boją się teraz donieść o tym do bossa.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.04.2014, 18:47
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Niestety Franz stosuje treningi niczym Dan Peterescu, a nasi piłkarze boją się teraz donieść o tym do bossa.
Tylko za Petrescu piłkarze potrafili dosłóownie zabiegać na śmierć przeciwnika a u Smudy poruszają się jak muchy w mazi. Zresztą nie porównujmy tych dwóch trenerów bo Smuda do Petrescu ma się Fiat 126 p. do Alfa Romeo.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.04.2014, 19:32
Czytając wywiad ze Smudą faktycznie można odnieść wrażenie, że nie dopuszcza on w swoim postępowaniu żadnej pomyłki. Może tym razem jeszcze bardziej podkręcił to swoje słynne zajechanie zawodników?

Jednak pomimo fatalnych wyników, uważam, że na Smude nikt złego słowa "na górze" nie powie. Ma duży kredyt zaufania i zawsze wykręci się, że nie ma zawodników, pieniędzy na transfery, że Brożek nie ma formy itp. I tym, że przecież miał uchronić Wisłę od spadku, a drużyna wciąż jest na drugim miejscu...
What's new?

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.04.2014, 20:03
Smuda to prostak jest oderwany od cepa. Kredyt zaufania ma tylko dlatego, ze na dobrym ukladzie z Cupialem jedzie. Przeciez posiadanie takiego czlowieka jako swojego "szefa" uwlacza ludzkiej inteligencji. Na szczescie w Polsce Smuda to uznany fachowiec i nikomu nie przeszkadza jego grubianstwo. Ciekawe czemu?

Aha to co o Iwanie powiedzial to tylko potwierdza moja teze. On nawet stonowanej wypowiedzi na poziomie nie potrafi stworzyc. Metody treningowe jak na WFie w podstawowce z oczywiscie podkrecona odpowiednio sruba.
Powód: jzs bednarza i smude i reszte oszolomow:)
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 04.04.2014 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.04.2014, 20:24
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tylko za Petrescu piłkarze potrafili dosłóownie zabiegać na śmierć przeciwnika a u Smudy poruszają się jak muchy w mazi. Zresztą nie porównujmy tych dwóch trenerów bo Smuda do Petrescu ma się Fiat 126 p. do Alfa Romeo.
Dlaczego w takim razie Petrescu został zwolniony?

ps. przypomnę Ci że w niektóre kluby mają zarzuty za sezon 05/06....

Smuda jest prostakiem, wie to każdy, ale nie róbmy z tych trenerów co byli jakichś Bogów. W których to meczach zabiegaliśmy przeciwników?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 05.04.2014, 11:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Smuda jest prostakiem, wie to każdy, ale nie róbmy z tych trenerów co byli jakichś Bogów. W których to meczach zabiegaliśmy przeciwników?
z Arisem Saloniki, jeśli dobrze pamiętam. W dogrywce grecy leżeli a my zapierd***, jakby była 30 minuta meczu. Petrescu to bardzo dobry trener, nie bez przyczyny zarabia takie pieniądze teraz, tylko go piłkarzyki zwonili bo sie latać nie chciało i grali zawsze na remis. Smudzie przydałby się jakis dobry człowiek(al'a asystent) z charyzmą, który powie stanowczo NIE w odpowiednich momentach i nie pozwoli na treningi z XIX w.
Smuda ma ten defekt jeśli chodzi o trenowanie, że nie da sobie nic powiedzieć.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.04.2014, 11:27
z Arisem to my na sto procent nie graliśmy. Mogliśmy grać co najwyżej z Iraklisem Saloniki, gdzie Cantoro świnskim szczęściem w doliczonym czasie gry z wolnego strzelił
Graliśmy padake za Petrescu, ale prawda jest taka, że też Wisła w tamtym okresie przechodziła kryzys kadrowy..
Do dzisiaj mam w uszach to greckie : klis klis iraklis.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.04.2014, 11:34
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
z Arisem to my na sto procent nie graliśmy. Mogliśmy grać co najwyżej z Iraklisem Saloniki, gdzie Cantoro świnskim szczęściem w doliczonym czasie gry z wolnego strzelił
Graliśmy padake za Petrescu, ale prawda jest taka, że też Wisła w tamtym okresie przechodziła kryzys kadrowy..
Do dzisiaj mam w uszach to greckie : klis klis iraklis.
Nie ma to jak kogoś poprawiać, samemu waląc byka

W 93 minucie z wolnego strzelił Mijajlović

Zobaczymy jak nasi będą grali w rundzie dodatkowej... Może to wszystko jest zaplanowane?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2014, 11:36
fajnie się z Wami piszę....

Z Arisem graliśmy, może z Ajaxem ?

I Może trenerem był Capello ?
Cantoro strzelił ale nie z wolnego. w 94 bramke życia strzelił Nikola, jak można tego nie pamiętać...

https://www.youtube.com/watch?v=bO8KSNpjN1I

Proszę.

Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 05.04.2014, 11:50
Przepraszam, mój błąd Na szczęście brameczki pamiętam, Mijajlović z wolnego i Cantoro w dogrywce po podaniu Brożka.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2014, 11:59
pamiętasz też że trenerem był Okuka ?

I pytanie : Znasz Broniszewskiego i wiesz ze nie ma charyzmy? Ja go nie znam, więc pytam bo sądząc po tym co napisałeś to go znasz

Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.04.2014, 06:38
szprotson napisał(a):Wyświetl post

To ten sam sezon w którym Zagłębie Smudy kupiło sobie występy w pucharze Uefa od żydów?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 06.04.2014, 06:47
A ten wspaniały "trener" do dzisiaj nie chce oddać pieniędzy z premii za kupione mecze i do tego bardzo denerwuje sie na tych co go o to pytają
Co do Petrescu. Pamiętam taki mecz na Wisle, że Zagłębie LUbin miało nas tu zjeść na surowo, efekt był taki, ze Wisła wygrała 2:0, a lubinianie nawet nie pierdnęli w tym meczu, zostali zabiegani, wręcz stłamszeni.
A ktos pytał dlaczego został zwolniony ? Popytaj sie Kapki, i róznych zaprzyjaźnionych menagerów, którzy nie mogli wtedy za bardzo kręcić swoich wałów bo Petrescu miał za silna osobowośc aby dać sobie wcisnąć róznych wynalazków Zdzicha. Został więc obalony i Zdzicho wrócił do interesów.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.04.2014, 08:00
Tylko i wyłącznie sympatyczny Czech! Stachu załatwi nam kogo tylko chce u niezatapialnego niczym łódka Bols Zdzicha na regularnych meetingach przy błękicie Paryża, borygo, mocnej Pameli, vipach i heraclesie-classic płońsk aperitif po 3,40 za litr. W klubowych budynkach będzie unosić się zapach ekstrementów. Franz, zawodnicy jak i panie z zaprzyjaźnionego krakowskiego mopsu i kuchni św. Alberta przy ul. Dietla z trudem będą powstrzymywać odruch wymiotny. Pijackiego eldorado nie będzie końca.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.04.2014, 12:05
Ależ Smuda to zjebał. Po raz kolejny wiosną jego drużyna gra kaszanę.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów