|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Kilka pytań:
1. Kto to jest ta Pałka z którą napadli tego bezbronnego studenta? 2. Dlaczego student miał na sobie koszulkę klubu, który z racji swojej przeszłości działa prowokacyjnie jak czerwona płachta na byka? 3. Czy student posiadał nóż? Jeśli nie, to dlaczego nie został przeszukany? jest niemal pewne ze go posiadał, lub posiadała go tamta kobieta. 4. Dlaczego zabrakło naistotniejszych informacji, tj, - Czy napastnicy mieli wykupione miesięczne bilety MPK, jeśli tak to na jakie linie ? Ludzie mają prawo wiedzieć jakie linie ze względów bezpieczeństwa omijać szerokim łukiem. - Czy napastnicy byli w posiadaniu jakichkolwiek emblematów religijnych, wszelakich krzyży, wizerunków Matki Boskiej lub św. obrazków ? Jest to o tyle istotne ze ofiara prawdopodobnie była wyznania zydowskiego a wtedy mamy do czynienia z napadem na tle rasistowskim o podłożu antysemickim. 5. Jakie zarzuty ma Paweł.M ? 6. Kiedy i na ile zostanie wystawiony zakaz stadionowy ? . Czy nie zachodzi konflikt interesów skoro Jacek Bednarz jest oskarżycielem posiłkowym w toczącym się postępowaniu. 7. Ile odpalono tych niebezpiecznych rac, łącznie. FUCK police!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 30.03.2014 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak lekko off-top. Wywiad z Tomaszem Sararą:
http://kickboxing24.pl/wywiady/1709/...j-sporty-walki Do 3:49 wypowiada się o sekcji TSW i mówi, że każdy argument dotyczący pismaków, m. in. że szkoleni są tutaj bandyci można podważyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz, pewnie oglądał mecz swojej Legii, wiec zapytam...Czy Widziałeś?
Czy ty widziałeś jak się prowadzi interesy klubu w którym piastuje się funkcję prezesa? Czy nie jest ci po prostu wstyd, z powodu amatorszczyzny jaką odpierdalasz w Krakowie? Kto by pomyślał, że 2 kolejki temu na stadionie odbyła się rzeż kibiców Jagielloni. Trudno uwierzyć że awantura ostatnich lat w ogóle miała tam miejsce patrząc na wypełniony stadion. Atmosfera piłkarskiego święta, kibice, doping, jedność! Coś pięknego! Brawa dla działaczy w Warszawie. Trudno, stało się. Wyciągamy wnioski i jedziemy do przodu. Wspólne świętujemy sukcesy i również wspólnie przeżywamy porażki... A ty Bednarz ? Zamiast mieć na względzie dobro klubu , starac sie wypracować kompromis z nie okłamujmy się , waznym trybem jakim są kibice, wykazać się profesjonalizmem i umiejętnością rozwiązywania problemów...swoim działaniem doprowadziłeś tylko do eskalacji konfliktu, który bije tylko i wyłącznie w dobre imię Wisły. Swoimi słowami i czynami udowodniłeś tylko jedno. Jesteś większym idiotą niż kibice których od idiotów wyzwałeś. Będąc prezesem Wisły, twoim obowiązkiem jest dbać o dobry wizerunek klubu, klimat oraz panującą otoczkę. Niestety, swoją niekompetencją doprowadziłeś do sytuacji w której klub jest tylko wymieniany w kontekscie awantur, rac i walki z własnymi kibicami. W prowadzając policję, zrujnowałeś wizerunek trybun i pogląd nowego bezpiecznego stadionu. Jesli prezes potrzebuje pomocy służb, to sygnał musi być jeden...naprawdę tam jest niebezpiecznie. Zostańcie w domu! W każdej firmie taka szkodliwa działalność, niewiedza oraz amatorszczyzna skutkowała by natychmiastowym kopem w dupę. Jednak za to jak obecnie wygląda klub oraz trybuny , należy ci się łysy po prostu ostry w.......! Ty Cupiał masz juz tak wyjebane, ze nawet się nie wtrącasz. Tyle to wszystko dla Ciebie jest warte? Marne 12 mln ? Ok. Kontrakty zawodników, umowa najmu R22, czy prawa do herbu S.A pewnie nawet nie oscylują w tej kwocie jednak to nie zwalnia cię z obowiązku dbania o ten klub. Wiadomo że zejscie z budżetu 60 mln do 25 mln jest biletem w jedną stronę. Nikt o zdrowych zmysłach niie liczy na zastrzyk 50 mln, przy polityce wyciągania z klubu. Oby tylko Ufa wywiązała sie z zadania i znalazła kogoś naprawdę zainteresowanego dalszym rozwojem klubu. Bednarz WON!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 30.03.2014 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
chuja znajdzie bo i tylko skończony debil i kretyn będzie inwestował w firmę w której rządzi taki pajac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pragnę zauważyć że podobne brawa kibice L ślą w kierunku naszych kibiców protestujących przeciwko klubowi. Ile się naczytałem poparcia L w związku z obecnym protestem tyle moje. Ale ja nie o tym.
Chciałbym zaprotestować - obarczanie winą tylko jednej strony jest co najmniej niesprawiedliwe, żeby nie powiedzieć bezczelne. Bednarz rac nie rzucał, Bednarz nie krył rzucających, Bednarz nie żądał rezygnacji Pilcha czy Smudy, nie zabronił SKWK organizować doping i nie rozpieprzył najlepszej frekwencji w historii. Za to brał odpowiedzialność na siebie za to co się dzieje w klubie, za swoje słowa lub czyny - dlatego możesz obrzucić go błotem, nawet za nie jego pomysły a w kwestii rac nie ma odpowiedzialnych. Reasumując - jaki prezes takie SKWK. W tym konflikcie są siebie warci.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 31.03.2014 o godz. 08:28.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Przez takich "kibiców" całe kłopoty, bo ważne jest rozróżnić tych, dla których Wisła jest najważniejsza od tych, którzy siebie * za największe dobro Wisełki uważają i to tylko dlatego, że do więzienia ślą pozdrowienia, policji nienawidzą i skaczą tyłem do boiska odwróceni. Rzeczywiście - zasady i ideały szczytne. ![]() * siebie za dobro uważają, bo kibic z Jasła lub Bencorki to już nie TEN WŁAŚCIWY kibic ![]()
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 31.03.2014 o godz. 09:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Brawo w koncu ktos zauwazyl roznice. Szczere gratulacje!!!
Ci, dla ktorych Wisla jest najwazniejsza - fanatycy, dopingujacy i jezdzacy na wyjazdy nie tyko sekcji pilkarskiej. Ci, ktorzy za najwieksze dobro Wiselki sie uwazaja - raz na 2 tygodnie pojawia sie na R22, nie maja zielonego pojecia ze Wisla to nie Wisla SA, aha no i martwia sie bardzo sytuacja finansowa Wisly SA, bo w koncu z ich pieniedzy za bilet/karnet oplacani sa kopacze wiec co sezon powinni byc mistrzem wg zasady place, wymagam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakbyś mógł uzupełnić swój post informacją czym według Ciebie jest S.A. dla fanatyka - nie bardzo rozumem po co Ci ten podział.
Dziękuje. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno FRAMATA, ŁUKASZA i resztę chłopaków psiarnia w Lubinie pomieliła. Poszło o konfetti, zimne ognie i kilka piwek z promocji na stacji CPN, ogólnie awantura sprowokowana przez lokalną prewencję..
---P-D-W--- |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe jak dalej potoczy się ta sytuacja bo wiem, że chłopaki mają Wisłę w sercu i nie wyobrażają sobie żeby nie wspierać klubu w jego meczach ale wiaodmo też, że dalsze prowokacje i nagonka ze strony mediów, policji mogą występować. Sprawa nadaje się na jakieś studium nad umysłem ludzkim pt. "w jakiej sytuacji 'najwierniejsi' są w stanie odpuścić mecz Wisły oraz gdzie kończy się miłość do klubu a zaczyna wygodnictwo".
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.03.2014 o godz. 23:03.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam, ale nie wiem dlaczego obecna sytuacja tak Was (Jaroo1, SharksiK) zaskakuje i boli.
Ktoś podjął decyzję by ostro walczyć z klubem, grupa kibiców decyzyję poparła (z tego co wiem w niej jesteście Wy). Widać teraz konsekwencje tej formy protestu, które były łatwe do przewidzenia. Wiec? Rozumiem jakby obecna sytuacja była niezależna od nas/was czyli kibiców - łączyłbym się w bólu. Ale gdy nie ma skruchy za obecny bałagan, wyniki klubu lecą na łeb na szyję a pojawia się jeszcze bardziej agresywna retoryka w stosunku do Bednarza to wybaczcie, nie ma niańczenia.... Albo zmieniacie decyzję i wymyślacie coś mniej bolesnego dla Was i dla klubu albo zaciskajcie zęby i trwacie (do zwycięstwa lub nie). P.S. Za ch.. nie chciałbym być w Waszym położeniu, krew by mnie zalewała ale wyciągnąłbym jakieś wnioski. Także rozumiem Waszą złość i rozumiem dlaczego wbijacie szpilki w moją stronę. Nawet cieplej patrze na wylewanie pomyj na Bednarza - w końcu jak się człowiek wyżali czy wyżyje to jest mu lepiej. Także śmiało. Tylko jedna prośba - wyciągnijcie z tej sytuacji jakieś wnioski na przyszłość, bo frustracja z obecnej sytuacji jest po obu stronach. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Były wyniki - Smuda czyni cuda Nie ma wyników - Wina kibola ( obejrzyj, bo może nie widziałeś - http://www.youtube.com/watch?v=jgzHqMLSmSQ ) p.s. Gdy na randkę nie przyszła z internetu Ola ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Świetna wiadomość - Łysy się jednak przestraszył że nie ma wyników, przeprasza SKWK i prosi o pomoc w dopingu na ostatnim meczu z Podbeskidziem
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kocur wyjasnij skąd to wiesz? o co chodzi?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
prima aprilis
![]() ![]()
SZLACHTA Z WROCŁAWIA - ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY - WŁADCY PÓŁNOCY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
ja myślę, że z kalendarza
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]() Dla zasady przynajmniej jedną osobę w ciula trzeba zrobić ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdy nie twierdziłem ze to nie ma wpływu - wręcz przeciwnie. Taka jest idea dopingu - pomagać, motywować. Natomiast to że Wisła nie może sięgnąć po trzy punkty może być mało związane z dopingiem. Jedna cegłówka nie tworzy budowli choć jej brak może (ale nie musi) spowodować katastrofę. Jest wiele innych cegłówek które spowodują podobny efekt (kasa, trener, kontuzje) a Ty przypisujesz byt całej konstrukcji tej jednej.
Zdanie: Cytat:
Łap: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...wiadomosc.html Brak konfliktu, 7k na meczu. Dokładnie tyle ile jest u nas gdy nie ma dopingu, trwa protest, ale klub jest w momencie walki o pudło i puchary. Przerzucać się argumentami można w nieskończoność. Edit: Nie no fakt - dziś nie może być normalnie - zapomniałem o tym święcie, mea culpa. Przyznaje, tępy jestem. ![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 01.04.2014 o godz. 09:39.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Możecie tutaj szczekać ile wlezie, ale jednego nie zakłamiecie - bez KIBICA nie ma sportu. Dziękuję, dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ogolnie i tak jestem w szoku ze znajduja sie ludzie co odpisuja na takie debilizmy jakie wypisujesz ty , framat , jerry cos tam i kilku wam podobnych - pewnie kazdy wie o kogo chodzi ....( a mnie sie nie chce nickow szukac) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Otrzymuję na PW głosy wielu osób, ktore nie chcą kopać się z koniem i po prostu nie odpowiadają na posty osób o pogladach takich jak Twoje, czy zbliżonych. Byłbyś w szoku, gdybyś wiedział ile takich osób jest. Podsumowując: różne są sposoby na wiślackość. Może byśmy się jednak szanowali wzajemnie? |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
![]()
SZLACHTA Z WROCŁAWIA - ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY - WŁADCY PÓŁNOCY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakie więc ma znaczenie w której grupie będę ja czy Ty? Nie ma sportu bez współdziałania wszelkiej maści kibiców, sponsorów, fanatyków czy władz. Gdy brakuje jakiegoś czynnika rodzi się patologia. Wojna nikomu nie posłuży. Przepraszam, będą wyjątki do reguły - C (kibicowsko) czy L (sportowo) skorzysta. Dokładnie - wynik ciągnie w dół frekwencję równie dobrze jak protest. Naczynia połączone - spieranie się co jest ważniejsze (jajko czy kura), co ma większy wpływ na frekwencję i jakiego konia obstawić, nie ma sensu. Tylko współdziałanie zagwarantuje rozwój - wszystko inne jest in minus.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 01.04.2014 o godz. 10:59.
![]()
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]() NA żydów łazi po 5 maks 10K u nas ostatnio poniżej 10K a przecież jest bezpiecznie bo nie ma hoolsów anty Bednarzowych. Ile jest na Gumiorach, nie mówiąc o Garbarni czy Prądniczance. Nawet w Poznaniu podobnym do Krakowa jeśli chodzi o liczbę mieszkańców to nie przyjdzie 20K tak bez niczego - chyba że gra Wisła czy Legia. W mieście gdzie są dwa, trzy liczące się w miarę kluby można o dupę rozbić to 15 tysięcy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ludzie (z wyłączeniem tych którzy będą zawsze, bo mają pozytywnego pier*olca na punkcie klubu, barw, tradycyjny, społeczności kibicowskiej itd.) nie będą przychodzić na mecze drużyny, która gra słabo. Nie zbudujesz dobrej drużyny bez pieniędzy, nie będziesz miał pieniędzy jeśli nie pozyskasz sponsorów, nie pozyskasz sponsorów jeśli sponsorzy nie będą mieli przeświadczenia, że wykładając kasę na sport będą mieli szansę trafić do dużej grupy odbiorców. Koło się zamyka. Popatrz na Lech Poznań. Mają właściwie całe województwo swoich kibiców, nie tylko miasto. Na ilu meczach w sezonie jest tam komplet? Na jednym. Na ilu jest choćby 20 tys.? Na 3-4. Przy całym województwie pełnym kibiców, właściwie bez jakiejkolwiek poważnej konkurencji. A Ty piszesz, że w Krakowie można regularnie stworzyć grupę 15 tysięcy kibiców... To ta grupa już się pokazała na Zawiszy, ponad połowę mniejsza. Na Bielsko przyjdzie jeszcze mniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego tam nigdy nie bedzie frekwencji w postaci normalnych kibiców. W latach 90 Hutnik miał swoich kibiców i myśle ,że gdyby tam powstał silny klub mógłby zaistniec w krajowym futbolu. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My podobnie mamy wyjebane na ich prawdy o nas.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 01.04.2014 o godz. 12:57.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jacek Bednarz - cytat z dzisiejszej konferencji prasowej napisał(a):
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.04.2014 o godz. 13:55.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|