The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 23:27
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie sadze gdy porownam z tym co widzialem podczas tych dwoch meczow. Na Ruchu bylo zdecydowanie wiecej. Przy tej propagandzie medialnej nie spodziewalem sie tak pustego stadionu.I zmartwie Cie bedzie ich coraz mniej.
Na G było mniej więcej tyle co zwykle. Na górze E było więcej niż na Ruchu i wielu innych meczach. AB nie liczę bo tam faktycznie mogły być jakieś zaproszenia bo nie sądzę, żeby nagle pojawiło się tylu spontanicznych nowych. Narożniki jak zwykle. C owszem max 300-500 osób.
Porównuję tu z meczami typu Zawisza w piątek a nie Legia w sobotę.
Nie dorabiajmy ideologii. Na tego typu meczach nigdy nie dobijaliśmy nawet do 12 tys. Klub zawsze podawał liczbę sprzedanych biletów - dzisiaj podał sprzedane i obecnych. Nie pamiętam meczu nazwijmy to zwykłego gdzie na C widziałbym komplet. Gdyby nie było protestu dzisiaj na C pojawiłoby się max 3,5 tys. czyli całe 3 tys więcej. (przypominam że z biletami po 10 zł.. podejrzewam, że zabezpieczenie C kosztowało w normalych warunkach z 50 k).
Wyraźnie to pokazuje, że wierzący w ten protest mieli szczęście, że zaczęło się to od meczu z Zawiszą a następne jest Podbeskidzie. Gdyby trafiło na powiedzmy Lecha nikt by go we frekwencji nawet nie zauważył.

PS W tym sezonie mamy średnią frekwencję 14 tys z hakiem gdzie były dwa mecze które podniosły średnią o jakieś 5 tys. Obstawiam, że było kilka meczów gdzie prawdziwa a nie sprzedażowa frekwencja była na podobnym poziomie jak dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.03.2014 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 21.03.2014, 23:33
David. napisał(a):Wyświetl post
Widzisz na stadionie zabrakło dzisiaj ludzi, którzy w przeciwieństwie do ciebie, potrafią się poświęcić dla Wisły, wziąć wolne w pracy/szkole pojechać na wyjazd, zarwać nockę, dwie, tydzień. A ty jakoś nie dałeś rady.

Nie o tym chciałem... Ludzie, którzy zdecydowali się zbojkotować mecz w większości mają wyjebane na wynik. Rozumiesz to? Oni nie są z Wisłą dla trzech punktów. Wygra, przegra, zremisuje, po tym emocje będą różne, ale ta miłość jest niezagrożona. I teraz o mnie, na meczu nie byłem, byłem pod stadionem bo to jest moje miejsce, niestety stałem się persona non grata dla takiego jednego łysego, to mnie boli. Cieszę się z niskiej liczby widzów, interesowało mnie to bardziej niż wynik.

Niektórzy uwierzyli, że możemy powalczyć o coś więcej niż pierwsza ósemka, szczerze chciałbym, jednak mierz siły na zamiary. Nie będę załamywał się po porażce, wylewał żali w Internecie, bo czeka nas to jeszcze nie raz, natomiast cieszę się, że tylu ludzi podziela mój pogląd i na mecz nie poszli. Im szybciej wszyscy zrozumieją, że doping, flagi, oprawy nadają kolorytu tym beznadziejnym widowiskom, tym lepiej.
Po pierwsze fajna sensowna wypowiedź, bo innych(gwiadzistych, skmk, sharksikow, goebelsów skwk, co się cieszą z porażki to się czytać nie da)

Co do dopingu, flag, opraw to jest to super sprawa i wielkie brawa dla ludzi którzy się tym zajmują. Chyba nikt nie ma wątpliwości ile to daje kolorytu i jakie to jest zajebiste.

Natomiast nie wszyscy rozumieją w tym ja co z Wisłą z flagami z dopingiem z oprawami mają race. To naprawdę kurde jest takie fajne, odpalić sobie racę ? Za Reymana też były race ? Co race mają wspólnego z Wisłą.

Piszesz, że stałeś się persona non grata i Cię to boli. Pytanie zasadnicze czy miałeś coś wspólnego z debilnym zachowaniem jakim było rzucanie na oślep rac(ch.j wie gdzie one mogły trafić i w kogo) na stadion w meczu z Ruchem. Każdy czasem robi coś debilnego, bywa trudno, trzeba uderzyć się w pierś i przyjąć karę. Nie miałeś nic wspólnego idź do klubu, powiedz, że nie miałeś z tym nic wspólnego. To taki straszny dyshonor ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 23:36
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Na G było mniej więcej tyle co zwykle. Na górze E było więcej niż na Ruchu i wielu innych meczach. AB nie liczę bo tam faktycznie mogły być jakieś zaproszenia bo nie sądzę, żeby nagle pojawiło się tylu spontanicznych nowych. Narożniki jak zwykle. C owszem max 300-500 osób.
Porównuję tu z meczami typu Zawisza w piątek a nie Legia w sobotę.

PS. Co więcej koło siebie miałem tych, których mam od paru sezonów - nie wiem, może się zapisali do policji.
I tu sie mylisz, jako, ze siedzialem na Ruchu na A mialem dokladny widok na E, dzisiaj patrzc w tv bylo tego zdecydowanie mniej. Zludzenie moze byc spowodowane plaskoscia perspektywy jak sie siedzi w jakims sektorze. Stadion bardzo pusty dzis. Chyba rekord niskiej frekwencji.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 21.03.2014, 23:39
Zmartwię Cię, kiełbasiarzy było tyle co zwykle. Porównując do meczu z Ruchem na E było ze 25% więcej.
Zmartwię niektórych jeszcze bardziej - ci z E21 jak już zrobili sobie te focie i zjedli kiełbasę to jak na pełny spontan dawali sobie momentami całkiem nieźle radę. Ba, w pewnym momencie pierwszy raz od bardzo dawna usłyszałem coś zaśpiewanego a nie wywrzeszczanego.
Potwierdzam. Doping byl spotnatniczny, szedl z paru roznych stron stadionu (oprocz trybuny zachodniej). Oczywiscie nie umywa sie to dopingu sprzed konliktu, jednak prawde mowiac to spowiedzwalem sie wiekszej pyty. Jak na zupelny brak koordynacji, harmonogramu to wychodzilo nie tak zle, szczegolnie w pierwszej połowie.
Ostatnio edytowane przez DysoN : 21.03.2014 o godz. 23:42.
DysoN
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Od: 03.2014

Stary 21.03.2014, 23:40
Widzę ze na forum bez zmian ,seniormemberzy wymiatają.

Pod stadionem psiarni jakby conajmniej Legia z Arką zgode zrobiły i miały sektor C przejąć jak banderowcy majdan.

Było nas 7500 ,nawet i się pośpiewało ,trochę jak we wigilię ,ale zawsze to coś. Bednarz nie latał po mieście z biletami i po trybunach ,w każdym razie my go nie spotkaliśmy ,a szkoda. Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE.

Sylwestra na niebie nie było ,widocznie bracia od złotówki przegrupowują siły . Reasumując zapewne wszyscy są z siebie zadowoleni ,Strajkujący i "łamistrajki i sprzedawcy kiełbas podejrzewam ze też. Przegrała " tylko" Drużyna ale widocznie nie wielu to interesuje

Apropos ,jak to szło w hymnie? WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ...
Nic tam nie ma o łysym że jest brzydki ani o racach , sraniu we włąsne gniazdo ,przerostach ego ,monopolu na rację , ani o podziałąch na ważnych , mniej ważnych ,poważnych , decydentów i innych .

W każdym badź razie 7500 ludków ,niezorientowanych plus moja nieskromna osoba mogło dziś ten nasz wspaniały hymn zaśpiewać.

Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.03.2014, 23:41
Szacunek dla wszystkich, którzy się dziś na Wiśle pojawili. Szczególnie tej garstki, która robiła co mogła na C i dla D, które momentami zajebiście dawało radę. A tych, którzy jarają się niską frekwencją i porażką Wisły proponuję zbyć wzruszeniem ramion. Na nic więcej nie zasługują. Mogą sobie przybić piątkę z chłopakami z drugiej strony Błoń. Oni też się cieszą.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.03.2014, 23:43
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co? Bedziesz sfrustrowany, ale ani Cię nie zaneguję ani nie obrażę. A wiesz dlaczego?......... Cóż, nie ułatwię Ci tego. Pozdrawiam WSZYSTKICH KIBICÓW NASZEJ WISEŁKI którzy JEJ zyczą dobrze. Reszcie zyczę miłego wieczoru...bo przecież sukces.... Poproszę o bana...bo jak kocham Wisłę, to nie wiem czy zdzierżę czytając te populistyczno /debilne wpisy niby FANATYKÓW a jak sie okazuje sterowalnych quasi-Kibców, quasi Wiślaków...ps. cieszy Was mała frekwencja bo to porażka "Łysego".....nie martwi Was porażka WISŁY....ja ........e... Nie odpowiadam więcej,na posty więc się nie podniecajcie "prawdziwi, jedyni kibole Wisły"...
Nie odpowiadasz ale może odpowiesz, ewentualnie odpowie ktoś kto podziela Twoje poglądy. Każdy z nas życzy Wiśle jak najlepiej, różni się tylko formą jak to osiągnąć. Ty z tego jak rozumiem, chciałyś mieć pełny stadion, doping, dla tej drużyny, tego trenera, tego preseza, tego właściciela (co w całości da Wisłę - piłkarską). Też bym chciał, tylko okazuje się, że Wisła z tymi ludźmi obrała zły kierunek w moim odczuciu. I było wiadomo to dawno, że w Wiśle dzieje się źle, część zamiatano, cześć się rozchodziła po kościach. Kwestią czasu było, kiedy to .......nie. .......nęło. W tym momencie ja dalej chce wspierać Wisłę ( niektórzy też chcą ale mają zakaz z nic ) tylko nie chce żeby wypinała się dupą swojego prezesa na kibiców/kiboli ( ).

I teraz moje pytanie, czy dzisiejszy wynik jest po części winą braku dopingu, atmosfery meczowej? Jeżeli tak, a jestem o tym przekonany (mało to razy przechodziły ciary po plecach jak cały stadion ryknął i można mówić o profesjonaliźmie piłkarza itp. ale nikt nie zakwestionuje tego, że dopig=adrenalina, nawet dla takiego grajka) to Bendarz powinien składać dymisję. Dla dobra wyników sportowych Wisły. Nie dla SKWK, nie dla pikników. Dla Wisły. Bo wtedy ja i inni wrócą na stadion. I znów będzie czuć adrenalinę. Jeżeli jednak uważacie, że bez dopingu też potrafią grać i odbudują 'twierdzę przy Reymonta', to nie przekłada się to na rzeczywistość (należy wziąć pod uwagę, jakich mamy piłkarzy, trenera i że nawet na papierze szału nie ma).
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.03.2014, 23:44
policja na trybunie C gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości co do działać Łysego:
https://www.facebook.com/photo.php?f...2167724&type=1
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:46
I tu sie mylisz, jako, ze siedzialem na Ruchu na A mialem dokladny widok na E, dzisiaj patrzc w tv bylo tego zdecydowanie mniej. Zludzenie moze byc spowodowane plaskoscia perspektywy jak sie siedzi w jakims sektorze. Stadion bardzo pusty dzis. Chyba rekord niskiej frekwencji.
I to jest zajebiste podsumowanie całej Twojej "retoryki" w ostatnich dniach.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 23:47
prokurator napisał(a):Wyświetl post

Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu.
Bo widzisz aktualnie jak nie jeździsz na wyjazdy to już nie jesteś kibicem a tylko piknikiem czyli w obecnej sytuacji wręcz intruzem
Podpowiadam - kiedyś na wyjazdy klubowe jeździłem bo byłem jeszcze szczylem bez rodziny, obowiązków i paru innych rzeczy. Aktualnie jak mam jechać na wyjazd to jednak preferuję Livigno - też na "L" a przynajmniej żona i dziecko są zadowoleni.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:50
No to masz jakis zanik pamieci, pisalem, ze nie jade. To Ty z tymi wiernymi jedziesz

Cytat:
Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE.
z tymi facjatami co zawsze

Cytat:
WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ...
czyli znowu bedzecie na meczu, tym razem w Lubinie.

P.S poogladam sobie kolejna frekwencje w tym meczu. Tych z tymi samymi facjatami i wiernych swojej druzynie.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.03.2014, 23:55
czyli znowu bedzecie na meczu, tym razem w Lubinie.
Aleś się ujebał z tym Lubinem. Do zrzygania.
Atmosfera do przeżycia, w pierwszej połowie momentami całkiem przyzwoicie. Frekwencja - zgodnie z oczekiwaniami.

Tak, jak pisałem przed meczem - wszyscy obtrąbili sukces

Do zobaczenia na Podbeskidziu!

Ps. Uradowanym z wyniku wielki kutas w dupę.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:56
Bo widzisz aktualnie jak nie jeździsz na wyjazdy to już nie jesteś kibicem a tylko piknikiem czyli w obecnej sytuacji wręcz intruzem
Podpowiadam - kiedyś na wyjazdy klubowe jeździłem bo byłem jeszcze szczylem bez rodziny, obowiązków i paru innych rzeczy. Aktualnie jak mam jechać na wyjazd to jednak preferuję Livigno - też na "L" a przynajmniej żona i dziecko są zadowoleni.
No jasne od razu wyczulem z kim mam do czynienia. Wiesz mam kolege co ma 3 dzieci i zbliza sie do ...200 wyjazdu. I potrafimy znalezc czas na wyjazd. Ja tez mam rodzine. A Wy bednarzomaniacy macie gotowe wymowki ale bardzo sie kreujecie na wiernych.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:59
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Aleś się ujebał z tym Lubinem. Do zrzygania.
.
A co, nie jedziesz

Cytat:
Ps. Obecnym na meczu wielki kutas w dupę.
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 22.03.2014, 00:04
Gwiażdzisty
Noo ,dokłądnie ,Ty mi pisałęś z sarkazmem ze zapewne się spotkamy w Lubinie ,parę dni temu. NIeważne. Dzieci małych nie zabiore ani nie zostawię,na wyjazdy już dawno nie jeżdżę. Zycie.

Jestem laikiem i ignorantem ,ale moim zdaniem nie wspieranie drużyny z nienawiści do jakiegoś urzędasa (którego za tydzień czy miesiąc może i powinno nie być w klubie) i którego ZATRUDNIŁ właściciel klubu to dziecinada ,ale powtarzam. NIe wnikam.

Ostrzeliwanie racami włąsnego stadion u to olewanie braci po szalu , buractwo debilizm i sabotaż.
Zadna ideologia ani wzniosły cel nikogo do tego nie uprawnia.

Oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Twoja sprawa.

Widzę ze Ci żyłka pęka ,czy to aby nie żylak odbytu? Nie wnikam od czego ,pewnie ktoś inny wniknął. I dla tego o tym wspominasz. I uważaj co piszesz bo przeginasz.
Ostatnio edytowane przez prokurator : 22.03.2014 o godz. 00:07.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2014, 00:06
No jasne od razu wyczulem z kim mam do czynienia. Wiesz mam kolege co ma 3 dzieci i zbliza sie do ...200 wyjazdu. I potrafimy znalezc czas na wyjazd. Ja tez mam rodzine. A Wy bednarzomaniacy macie gotowe wymowki ale bardzo sie kreujecie na wiernych.
Z pewnych rzeczy się wyrasta albo i się nie wyrasta. Interpretuj sobie to jak chcesz.

Bednarozmaniakiem nie jestem ale faktycznie jak mam wybrać sobie na idola Bednarza czyli idiotę albo Miśka czyli przestępcę to jednak wolę idiotę ( chociaż jest to wybór między kiłą a rzeżączką i wcale mnie ten wybór nie cieszy). Zresztą widać tu myślenie Kalego - jak Bednarz zgadzał się na kolejne fanaberie to był cacy. Jak się posrał i zaczął się kreować na Rudolfa Giulianiego to jest be.
PS Kiedyś byłem blisko Skwk, teraz jak wielu innych nie mogąc patrzeć na to kto tam przejmuje władzę (jak zwał tak zwał) jest mi do niego bardzo daleko. I chyba tyle wystarczy bo nie ma sensu rozwijać tej myśli zwłaszcza tutaj nie chcę tego robić przez wzgląd na dawne czasy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2014 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 22.03.2014, 00:07
Gwiażdzisty
Noo ,dokłądnie ,Ty mi pisałęś z sarkazmem ze zapewne się spotkamy w Lubinie ,parę dni temu. NIeważne. Dzieci małych nie zabiore ani nie zostawię,na wyjazdy już dawno nie jeżdżę. Zycie.

Jestem laikiem i ignorantem ,ale moim zdaniem nie wspieranie drużyny z nienawiści do jakiegoś urzędasa (którego za tydzień czy miesiąc może i powinno nie być w klubie) i którego ZATRUDNIŁ właściciel klubu to dziecinada ,ale powtarzam. NIe wnikam.

Ostrzeliwanie racami włąsnego stadion u to olewanie braci po szalu , buractwo debilizm i sabotaż.
Zadna ideologia ani wzniosły cel nikogo do tego nie uprawnia.

Oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Twoja sprawa.
Chwila. To może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy Gwiazdziesty jedzie czy nie jedzie? Bo się burdel w temacie zrobił i chyba dyskusja nie ruszy z miejsca. Halo?
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.03.2014, 00:07
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze fajna sensowna wypowiedź, bo innych(gwiadzistych, skmk, sharksikow, goebelsów skwk, co się cieszą z porażki to się czytać nie da)

Co do dopingu, flag, opraw to jest to super sprawa i wielkie brawa dla ludzi którzy się tym zajmują. Chyba nikt nie ma wątpliwości ile to daje kolorytu i jakie to jest zajebiste.

Natomiast nie wszyscy rozumieją w tym ja co z Wisłą z flagami z dopingiem z oprawami mają race. To naprawdę kurde jest takie fajne, odpalić sobie racę ? Za Reymana też były race ? Co race mają wspólnego z Wisłą.

Piszesz, że stałeś się persona non grata i Cię to boli. Pytanie zasadnicze czy miałeś coś wspólnego z debilnym zachowaniem jakim było rzucanie na oślep rac(ch.j wie gdzie one mogły trafić i w kogo) na stadion w meczu z Ruchem. Każdy czasem robi coś debilnego, bywa trudno, trzeba uderzyć się w pierś i przyjąć karę. Nie miałeś nic wspólnego idź do klubu, powiedz, że nie miałeś z tym nic wspólnego. To taki straszny dyshonor ?
Źle mnie zrozumiałeś, akurat nie dostałem zakazu. Jakbym dostał nie poszedłym do klubu. Nie stanę na sektorze z policją ramię w ramię. Nigdy. Wybacz/wybaczcie ktoś kto wie jak potrafi się zachować policja zrozumie. I gdzieś się pojawiły porównania, że jak samochód ukradną to nie pójdziesz na policję bo coś tam, owszem pójdę, to ich praca itd. jednak w kontakcie z kibicami to nie są ludzie. Moje zdanie, które podzieli każdy kto miał kiedyś z nimi styczność. Nawet jakby nie było policji to i tak bym nie poszedł. Z tego powodu, że nie ma miejsca na stadionie dla mnie i Bednarza, po jego wszystkich wypowiedziach i działaniach. On albo ja. On był, mnie nie było. Znów moje zdanie.

Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.03.2014, 00:13
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?

Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.

Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.
No właśnie, ja rozumiem tych którzy nie poszli z uwagi na bojkot. Rozumiem tych, którzy poszli wspierać piłkarzy. Rozumiem nawet tych chcących obecnością na stadionie zamanifestować poparcie dla Policji, Bednarza, "Gazety Wyborczej" czy kogokolwiek tam uważają.

Ale pajace którzy na stadionie nie byli i mają pretensje do tych którzy nie przyszli? Bez jaj...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2014 o godz. 00:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.03.2014, 00:17
Musze przyznac ze tez wychowalem sie na X gdzie pamiatam mecze kiedy race odpalane byly na piknikowych A i B w trakcie hymu.i kazdy wiedzial o tym ze to normalne i wyglada zejebiscie,nikomu to nie przeszkadzalo......a odpalane byly w sektorach gdzie siedzialy dziadki,kobiety i dzieci,i nikt nigdy nie prostestował tyle lat.

Warto zrozumiec ze nienormalnosc ktora zostaje nam narzucana jest tylko pretekstem do wyrzucenia grup typu SKWK ze stadionow w celu "unormowania" ruchu kibicowskiego.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 22.03.2014, 00:17
Krotochwila
O tym zrobi program Wołoszańśki z M.Wojciechowską na spółkę.

Tak na serio to chwała koledze po szalu że ma czas i jeżdzi i rodzina to toleruje. NIe mam tego szczescia ale nie to jest tematem.

Ubolewam tylko niezmiennie nad tym że nikt ale to nikt nie firmuje tych rac. Zadne ESKAWUKI ani Ultrasy ani cykliści Więc może to... BED narz

a z piro to polecam możdzierze. Jest szansa urwać łeb paru januszom i innym kiełbasożercom

Wojtas
dobre czasy wspominasz ,sam na A odpalałem ale nie rzucał nikt na boisko ani w innych ludzi chyba ze w( amike)
Ostatnio edytowane przez prokurator : 22.03.2014 o godz. 00:21.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 22.03.2014, 00:18
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Chwila. To może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy Gwiazdziesty jedzie czy nie jedzie? Bo się burdel w temacie zrobił i chyba dyskusja nie ruszy z miejsca. Halo?
Ty jedziesz z prokuratorem i rakfurem, ja bojkotuje
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 22.03.2014, 00:18
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Mógłby Cię Dudka sprzątnąć na jakimś przejściu...

Gardzę każdym kogo cieszy dzisiejsza porażka, a tłumaczenie kibole > klub to demonstracja martwicy mózgu.
Czy osobnicy tego typu to ci upragnieni kibice pilki noznej dla ktorych zbudowano stadiony
wow..
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.03.2014, 00:21
Widzę ze na forum bez zmian ,seniormemberzy wymiatają.

Pod stadionem psiarni jakby conajmniej Legia z Arką zgode zrobiły i miały sektor C przejąć jak banderowcy majdan.

Było nas 7500 ,nawet i się pośpiewało ,trochę jak we wigilię ,ale zawsze to coś. Bednarz nie latał po mieście z biletami i po trybunach ,w każdym razie my go nie spotkaliśmy ,a szkoda. Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE.

Sylwestra na niebie nie było ,widocznie bracia od złotówki przegrupowują siły . Reasumując zapewne wszyscy są z siebie zadowoleni ,Strajkujący i "łamistrajki i sprzedawcy kiełbas podejrzewam ze też. Przegrała " tylko" Drużyna ale widocznie nie wielu to interesuje

Apropos ,jak to szło w hymnie? WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ...
Nic tam nie ma o łysym że jest brzydki ani o racach , sraniu we włąsne gniazdo ,przerostach ego ,monopolu na rację , ani o podziałąch na ważnych , mniej ważnych ,poważnych , decydentów i innych .

W każdym badź razie 7500 ludków ,niezorientowanych plus moja nieskromna osoba mogło dziś ten nasz wspaniały hymn zaśpiewać.

jak to szło w tym hymniea znasz 2 zwrotke?kibicu prawdziwy......śpiewałes hymnn......co ty nie powiesz...gdyby nie kibice własnie od tej złotówki to zapewne nie wiedzsiałbys co to oprawa czy sektorówka.....kiełbaske zjadłeś?barany
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2014, 00:24
szkoda porażki...ale niestety taka jest cena tego wszystkiego co się teraz dzieje...Musimy to przetrzymać dla lepszego jutra.Zobaczymy ilu teraz tych "wiernych kibiców" bedzie na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2014, 00:27
prokurator zapewne spotkasz te same twarze na zagłebiu>napisz później relacje
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.03.2014, 00:27
Ty z tego jak rozumiem, chciałyś mieć pełny stadion, doping, dla tej drużyny, tego trenera, tego preseza, tego właściciela (co w całości da Wisłę - piłkarską). Też bym chciał, tylko okazuje się, że Wisła z tymi ludźmi obrała zły kierunek w moim odczuciu. I było wiadomo to dawno, że w Wiśle dzieje się źle, część zamiatano, cześć się rozchodziła po kościach. Kwestią czasu było, kiedy to .......nie. .......nęło.
A możesz podać jakieś szczegóły co konkretnie ? Np jakieś konkretne zarzuty do Smudy ?

Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety.
No to niestety dla Ciebie race zostały zdelegalizowany, do tego Tuskowi wojewodowie mają na tym punkcie fioła.
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2014, 00:29
Ty jedziesz z prokuratorem i rakfurem, ja bojkotuje
Przecież mówię, że wyrosłem i nie kręci mnie już swojski klimat mordobić z lokalnym patologiami w oparach opierodlonego w En 57 taniego piwa - zostawiam to prawdziwym kumatym
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2014 o godz. 00:33.
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 22.03.2014, 00:32
BED narz ma chyba mokro ze szcześcia ze taki popularny.

Mam nieodparte odczucie ze wyolbrzymiacie jego rolę.

Gorzej a może i lepiej jak przyjdzie jego następca i będzie kontynuował poziom dialogu albo całkiem go zakończy.

Ciekawi mnie co o tym wszystkim myśli pewien pan z Myślenic... Ale znając decyzyjnych i innych zawsze lepiej ogarniętych seniorMemberów przywołacie go do porządku ostrzałęm z rac.
Tylko uważajcie ,ochrona może odpowiedzieć ogniem ciągłym.

PabloTS jakbyś był na meczu to bym Ci może zaśpiewał ,ale Ty przerzuciłeś się na Zwierzynieckiego lub JUvenię.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 22.03.2014, 00:35
Przecież mówię, że wyrosłem - zostawiam to prawdziwym kumatym
Skoro kumaci nie jada to teraz nastal czas kielbasiarzy, ktorzy tak harcuja po forum i maja za zle, ze tak malo bylo ludzi na meczu i zamiast zajac sie kielbasa musieli dopingowac.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów