|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Porównuję tu z meczami typu Zawisza w piątek a nie Legia w sobotę. Nie dorabiajmy ideologii. Na tego typu meczach nigdy nie dobijaliśmy nawet do 12 tys. Klub zawsze podawał liczbę sprzedanych biletów - dzisiaj podał sprzedane i obecnych. Nie pamiętam meczu nazwijmy to zwykłego gdzie na C widziałbym komplet. Gdyby nie było protestu dzisiaj na C pojawiłoby się max 3,5 tys. czyli całe 3 tys więcej. (przypominam że z biletami po 10 zł.. podejrzewam, że zabezpieczenie C kosztowało w normalych warunkach z 50 k). Wyraźnie to pokazuje, że wierzący w ten protest mieli szczęście, że zaczęło się to od meczu z Zawiszą a następne jest Podbeskidzie. Gdyby trafiło na powiedzmy Lecha nikt by go we frekwencji nawet nie zauważył. PS W tym sezonie mamy średnią frekwencję 14 tys z hakiem gdzie były dwa mecze które podniosły średnią o jakieś 5 tys. Obstawiam, że było kilka meczów gdzie prawdziwa a nie sprzedażowa frekwencja była na podobnym poziomie jak dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.03.2014 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Co do dopingu, flag, opraw to jest to super sprawa i wielkie brawa dla ludzi którzy się tym zajmują. Chyba nikt nie ma wątpliwości ile to daje kolorytu i jakie to jest zajebiste. Natomiast nie wszyscy rozumieją w tym ja co z Wisłą z flagami z dopingiem z oprawami mają race. To naprawdę kurde jest takie fajne, odpalić sobie racę ? Za Reymana też były race ? Co race mają wspólnego z Wisłą. Piszesz, że stałeś się persona non grata i Cię to boli. Pytanie zasadnicze czy miałeś coś wspólnego z debilnym zachowaniem jakim było rzucanie na oślep rac(ch.j wie gdzie one mogły trafić i w kogo) na stadion w meczu z Ruchem. Każdy czasem robi coś debilnego, bywa trudno, trzeba uderzyć się w pierś i przyjąć karę. Nie miałeś nic wspólnego idź do klubu, powiedz, że nie miałeś z tym nic wspólnego. To taki straszny dyshonor ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez DysoN : 21.03.2014 o godz. 23:42.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Widzę ze na forum bez zmian ,seniormemberzy wymiatają
Pod stadionem psiarni jakby conajmniej Legia z Arką zgode zrobiły i miały sektor C przejąć jak banderowcy majdan. Było nas 7500 ,nawet i się pośpiewało ,trochę jak we wigilię ,ale zawsze to coś. Bednarz nie latał Sylwestra na niebie nie było ,widocznie bracia od złotówki przegrupowują siły . Reasumując zapewne wszyscy są z siebie zadowoleni ,Strajkujący i "łamistrajki i sprzedawcy kiełbas podejrzewam ze też. Przegrała " tylko" Drużyna ale widocznie nie wielu to interesuje Apropos ,jak to szło w hymnie? WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ... Nic tam nie ma o łysym że jest brzydki ani o racach , sraniu we włąsne gniazdo ,przerostach ego ,monopolu na rację , ani o podziałąch na ważnych , mniej ważnych ,poważnych , decydentów i innych . W każdym badź razie 7500 ludków ,niezorientowanych plus moja nieskromna osoba mogło dziś ten nasz wspaniały hymn zaśpiewać. Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Szacunek dla wszystkich, którzy się dziś na Wiśle pojawili. Szczególnie tej garstki, która robiła co mogła na C i dla D, które momentami zajebiście dawało radę. A tych, którzy jarają się niską frekwencją i porażką Wisły proponuję zbyć wzruszeniem ramion. Na nic więcej nie zasługują. Mogą sobie przybić piątkę z chłopakami z drugiej strony Błoń. Oni też się cieszą.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
).I teraz moje pytanie, czy dzisiejszy wynik jest po części winą braku dopingu, atmosfery meczowej? Jeżeli tak, a jestem o tym przekonany (mało to razy przechodziły ciary po plecach jak cały stadion ryknął i można mówić o profesjonaliźmie piłkarza itp. ale nikt nie zakwestionuje tego, że dopig=adrenalina, nawet dla takiego grajka) to Bendarz powinien składać dymisję. Dla dobra wyników sportowych Wisły. Nie dla SKWK, nie dla pikników. Dla Wisły. Bo wtedy ja i inni wrócą na stadion. I znów będzie czuć adrenalinę. Jeżeli jednak uważacie, że bez dopingu też potrafią grać i odbudują 'twierdzę przy Reymonta', to nie przekłada się to na rzeczywistość (należy wziąć pod uwagę, jakich mamy piłkarzy, trenera i że nawet na papierze szału nie ma). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
policja na trybunie C gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości co do działać Łysego:
https://www.facebook.com/photo.php?f...2167724&type=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Podpowiadam - kiedyś na wyjazdy klubowe jeździłem bo byłem jeszcze szczylem bez rodziny, obowiązków i paru innych rzeczy. Aktualnie jak mam jechać na wyjazd to jednak preferuję Livigno - też na "L" a przynajmniej żona i dziecko są zadowoleni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
P.S poogladam sobie kolejna frekwencje w tym meczu. Tych z tymi samymi facjatami i wiernych swojej druzynie. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Aleś się ujebał z tym Lubinem. Do zrzygania.
![]() Atmosfera do przeżycia, w pierwszej połowie momentami całkiem przyzwoicie. Frekwencja - zgodnie z oczekiwaniami. Tak, jak pisałem przed meczem - wszyscy obtrąbili sukces ![]() Do zobaczenia na Podbeskidziu! Ps. Uradowanym z wyniku wielki kutas w dupę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gwiażdzisty
Noo ,dokłądnie ,Ty mi pisałęś z sarkazmem ze zapewne się spotkamy w Lubinie ,parę dni temu. NIeważne. Dzieci małych nie zabiore ani nie zostawię,na wyjazdy już dawno nie jeżdżę. Zycie. Jestem laikiem i ignorantem ,ale moim zdaniem nie wspieranie drużyny z nienawiści do jakiegoś urzędasa (którego za tydzień czy miesiąc może i powinno nie być w klubie) i którego ZATRUDNIŁ właściciel klubu to dziecinada ,ale powtarzam. NIe wnikam. Ostrzeliwanie racami włąsnego stadion u to olewanie braci po szalu , buractwo debilizm i sabotaż. Zadna ideologia ani wzniosły cel nikogo do tego nie uprawnia. Oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Twoja sprawa. Widzę ze Ci żyłka pęka ,czy to aby nie żylak odbytu? Nie wnikam od czego ,pewnie ktoś inny wniknął
Ostatnio edytowane przez prokurator : 22.03.2014 o godz. 00:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Bednarozmaniakiem nie jestem ale faktycznie jak mam wybrać sobie na idola Bednarza czyli idiotę albo Miśka czyli przestępcę to jednak wolę idiotę ( chociaż jest to wybór między kiłą a rzeżączką i wcale mnie ten wybór nie cieszy). Zresztą widać tu myślenie Kalego - jak Bednarz zgadzał się na kolejne fanaberie to był cacy. Jak się posrał i zaczął się kreować na Rudolfa Giulianiego to jest be. PS Kiedyś byłem blisko Skwk, teraz jak wielu innych nie mogąc patrzeć na to kto tam przejmuje władzę (jak zwał tak zwał) jest mi do niego bardzo daleko. I chyba tyle wystarczy bo nie ma sensu rozwijać tej myśli zwłaszcza tutaj nie chcę tego robić przez wzgląd na dawne czasy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2014 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale pajace którzy na stadionie nie byli i mają pretensje do tych którzy nie przyszli? Bez jaj...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2014 o godz. 00:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Musze przyznac ze tez wychowalem sie na X gdzie pamiatam mecze kiedy race odpalane byly na piknikowych A i B w trakcie hymu.i kazdy wiedzial o tym ze to normalne i wyglada zejebiscie,nikomu to nie przeszkadzalo......a odpalane byly w sektorach gdzie siedzialy dziadki,kobiety i dzieci,i nikt nigdy nie prostestował tyle lat.
Warto zrozumiec ze nienormalnosc ktora zostaje nam narzucana jest tylko pretekstem do wyrzucenia grup typu SKWK ze stadionow w celu "unormowania" ruchu kibicowskiego. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Krotochwila
O tym zrobi program Wołoszańśki z M.Wojciechowską na spółkę. Tak na serio to chwała koledze po szalu że ma czas i jeżdzi i rodzina to toleruje. NIe mam tego szczescia ale nie to jest tematem. Ubolewam tylko niezmiennie nad tym że nikt ale to nikt nie firmuje tych rac. Zadne ESKAWUKI ani Ultrasy ani cykliści Więc może to... BED narz a z piro to polecam możdzierze. Jest szansa urwać łeb paru januszom i innym kiełbasożercom Wojtas dobre czasy wspominasz ,sam na A odpalałem ale nie rzucał nikt na boisko ani w innych ludzi chyba ze w( amike)
Ostatnio edytowane przez prokurator : 22.03.2014 o godz. 00:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
wow.. ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
szkoda porażki...ale niestety taka jest cena tego wszystkiego co się teraz dzieje...Musimy to przetrzymać dla lepszego jutra.Zobaczymy ilu teraz tych "wiernych kibiców" bedzie na wyjeździe.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
prokurator zapewne spotkasz te same twarze na zagłebiu>napisz później relacje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież mówię, że wyrosłem i nie kręci mnie już swojski klimat mordobić z lokalnym patologiami w oparach opierodlonego w En 57 taniego piwa - zostawiam to prawdziwym kumatym
![]()
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2014 o godz. 00:33.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
BED narz ma chyba mokro ze szcześcia ze taki popularny.
Mam nieodparte odczucie ze wyolbrzymiacie jego rolę. Gorzej a może i lepiej jak przyjdzie jego następca i będzie kontynuował poziom dialogu albo całkiem go zakończy. Ciekawi mnie co o tym wszystkim myśli pewien pan z Myślenic... Ale znając decyzyjnych i innych zawsze lepiej ogarniętych seniorMemberów przywołacie go do porządku ostrzałęm z rac. Tylko uważajcie ,ochrona może odpowiedzieć ogniem ciągłym. PabloTS jakbyś był na meczu to bym Ci może zaśpiewał ,ale Ty przerzuciłeś się na Zwierzynieckiego lub JUvenię. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|