|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Drodzy kibice.....od dłuzszego czasu z niedowierzaniem czytam wypowiedzi niektórych z was....i jest mi wstyd...cholerny wstyd że nastapił tak duzy podział wśród nas....rodziny Wislackiej.....jestem jednym z wielu którzy dostali zakaz wejscia na stadion za picie piwa u Wislaków....dosłownie za 40 minut pobytu tam....zreszta kilku z was wstawiało tutaj moje zdjecie z innej strony....i nazywacie mnie bandytą,chuliganem,dresiarzem
Wychowałem sie na starej dziesiątce i nie do pomyslenia były takie podziały...wszyscy stanowilismy jedność...był protest ..wszyscy protestowali.....nie było dopingu...nikt nie spiewał.....to był dowód naszej siły i jedności.....a teraz smiem twierdzic że wielu z was popierzyło sie w dupach......odkąd mamy nowy stadion zawsze chodziłem na E22 lub E21.....chodziłem po to zeby spotkac sie z kolegami Wislakami,wypic piwo przed meczem lub po ...a przedewszystkim dopingowac naszych piłkarzy....nigdy nie przyszło mi do głowy patrzyc na sektor C i myslec o nich najgorzej.....przychodziłem dla tych opraw ...dla tego dopingu prowadzonego prze gniazdowego a i kiedys dla odpalanych rac.....ta cała atmosfera nieraz niosła cały stadion do dopingu...i oto chodziło bylismy jedna wielka rodziną....a teraz do czego wy zmierzacie czy naprawde słowa MY CHŁOPCY Z REYMONTA nic dla wasz nie znaczą...pozdrawiam ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 17.03.2014 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Raczej nie sądzę, żebyś wiedział o czym piszesz w tym wywodzie o zarządzaniu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nei wiem czy czegos nie przeoczylem ale czy Bednarz skonczyl jakies kierunek zarzadzania?jest jakims menagerem?
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bardzo szanuje twoje stanowisko i mam nadzieje ze jest jeszcze wielu kibiców z takim własnie podejsciem...nie dających sie manipulować niby w imie spokoju i prawa....![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiażdzisty ...najgorsze ze masz racje...jednak cały czas mam nadzieje ze jeszcze wrócą czasy ze będziemy sie wszyscy czuli na R22 jak u siebie w domu......
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Chociaż generalnie, gdyby nie wszedł kryzys, który mnie zastał na ogromnych kredytach inwestycyjnych to pewnie bym żył sobie jak w raju teraz i na pewno bym o Wiśle nie zapomniał Teraz jest ciężko, odsetki spłacam terminowo, kredyt pozostaje bez zmian, a ja trochę z ręką w pupie bo z roku na rok generuje niewielki zysk, który mi starcza na życie na takim poziomie na jakim jestem do tego przyzwyczajony. Cieszę się z tego, bo wiele firm z którymi konkurowałem w mojej branży już na rynku nie ma ![]() W moim wywodzie o zarządzaniu doskonale wiem co piszę. To co daje wiedza teoretyczna z zakresu zarządzania, to czego uczą w szkołach wyższych to jest niejako minimum przyzwoitości znajomości praw rynku i podstaw działania firmy. Pracę z zarządzania i marketingu obroniłem z oceną bdb praktycznie nie pojawiając się przez ostatnie półtora roku na zajęciach (studia dzienne - głównie chodziłem na egzaminy bo byłem zajęty prowadzeniem własnego biznesu, większość profesorów to rozumiało i respektowało, nawet znajdowało czas, żeby pogadać o tym jak idą interesy chociaż zdarzały się 'wyjątki', które za wszelką cenę mnie próbowały ujebać za to, że śmiem omijać ich wykłady). Oczywiście z przedmiotów matematycznych czy innych pobocznych musiałem podkuwać, wszelako jakiekolwiek przedmioty powiązane z zarządzaniem, PR czy marketingiem to była nauka o podstawach tego co się w firmie dzieje w rzeczywistości. De facto był to zbiór banałów oprawionych w elokwentne teorie i kolorowe okładki książek. Z przyswojeniem nie miałem żadnych trudności bo generalnie była to śmieszna nauka - nazywanie specjalistycznym nazewnictwem tego, co wiem, przeżyłem i rozumiem ![]() Może to kwestia wychowania w rodzinie, w której w tle zawsze była firma, może nie. Jednakże nadal uważam, że wiedza teoretyczna z zarządzania jest w zarządzaniu po prostu zbędna. Liczą się inne rzeczy : inteligencja, zdolności wrodzone do zarządzania(jestem typowym Lwem z zachowania to mi łatwiej), zdolność adaptacji do zaistniałej sytuacji, natychmiastowe reagowanie na zmiany i trendy (które trzeba na bieżąco analizować), ale przede wszystkim HARD WORK i znajomość realiów własnej branży i firmy (tzw. know how, które przychodzi z czasem i cieżką pracą - żadna uczelnia cię tego nie nauczy - nigdzie). Bo zarządzanie to jest ostry zapierdól przez całe życie a nie praca na godziny. Także jeśli chciałeś zabłysnąć to ci się nie udało. Wcale. /do innych : sorry za takiego dużego offtopa i 'mądrzenie się' ale kolega mnie ewidentnie wywołał do tablicy i nie potrafiłem tego przemilczeć Pozdrawiam Wiślaków. A ty Jerry jak masz jakieś wątpliwości to zapraszam na priv ![]()
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.03.2014 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przyznam, że dawno tu nie byłem, ale bez względu na poglądy mam prośbę do Adminów o opublikowanie na głównej stronie komunikatu SKWK o bojkocie piątkowego meczu.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Czy kibic Wisły nie ma już prawa znać na zarządzaniu? Rozumiem, że ta umiejętność przynależy tylko do kibiców Legii... Rozumiem, że kibic Wisły w twoim mniemaniu to upośledzona osoba... brak mi słów matko boska częstochowska ratuj...
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.03.2014 o godz. 21:12.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Przecież to łeb jakich mało, przejmujesz się pieprzeniem jakiegoś leszcza ? Dałem mu kiedyś propozycję ustawienia się pod stadionem, nie skorzystał, pieprzył dalej. Lej na niego ciepłym moczem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od samego początku gdy przeczytałem o zbieraniu podpisów o "złotówkę" wiedziałem, że niestety tak się to skończy...
Wielką aferą i w konsekwencji bojkotem. 7000 osób podpisało się pod petycją, jakoś nie wydaje mi się żeby skwk osiągało taką sumę z samych zbiórek. Dlaczego osoby, które się wpisały nie wrzucały co mecz do puchy tej pieprzonej złotówki przez którą wszyscy mają teraz przejebane? 420 osób z czego 400 nie miało nic wspólnego z ostrzelaniem stadionu dostało zakaz (o idiotyzmie tego zakazu pisałem parę stron wcześniej). Ale dalej nie mogę wyjść spod wrażenia tego genialnego pomysłu. Co w intencji "organizatorów" miał on spowodować? Chyba nie trzeba było wielkiego IQ żeby przewidzieć że łysy wytoczy najcięższe działa... Teraz bojkot, hoho jak się przejął Bednarz Tak wiem, policjanci po sektorach. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
To by było ciekawe, oficjalnie bojkot, a na meczu całe C
Niestety do śmiechu tu nie ma co i @wierny ma rację. Bednarz wiedział jakie będą nast. ruchy stowarzyszenia i ma na to wyj**. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
do czasu, jak mu się kasa nie będzie zgadzać to wtedy inaczej będzie śpiewać. Nie przeceniajcie go, to tani cwaniaczek. Na razie skasował za karnety i się cieszy. Pełne C to chyba wtedy kiedy tajniaków ściagnie. Ludzie to jest tylko polska liga, nie Premiership. Na to gówno chodzą tylko fanatycy i ci, którzy są przez nich podkręceni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten tani cwaniaczek zbilansuje sobie przyszłościowe straty wynikające z mniejszej frekwencji nie przedłużając kontraktów z piłkarzami. I tu znowu pojawia się pytanie? Kto wtedy na tym najbardziej straci? Wisła.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ps: A co ty myślisz, że on tak sobie będzie ciął, ciął, a później ponownie ciął? Ile tak ....a będzie ciął?
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 17.03.2014 o godz. 23:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne, jest taka możliwość, ale nie wydaje mi się aż tak prawdopodobna choćby ze względu na to, ze wojna wypowiedziana SKWK i osobom z sektora C, zaczęła się rozprzestrzeniać na wszystkie sektory. Zamiast kontrolowanej rozbiórki łysy zgotował sobie domiono, którego impet powoli zaczyna zmierzać w jego stronę. I o ile pewne straty, byłby w stanie wytłumaczyć i jakoś się z tego wybronić, to w tej sytuacji będzie to miało taki wymiar, że nikt nawet nie będzie mu dawał szansy na tłumaczenia, po prostu poleci kolejna głowa, łysa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wy myślicie, że on tego nie przewidział i nie jest na to przygotowany? Przecież ten zakaz dla wszystkich w restauracji jest tak idiotyczny, że aż trudno o argumenty a on mimo wszelkiej logice (i prawu?!) zdecydował się na ten krok. Już przeżył jeden bojkot (o zakaz sektorówek o ile dobrze pamiętam) i widział ile ludzi wtedy było. Więc wiedział jak będzie tym razem. Odpowiedź może być tylko jedna - działa na szkodę klubu albo wie coś czego my nie wiem i możemy się wkrótce mocno dziwić...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede wszystkim ostatni bojkot miał znacznie mniejszy wymiar, bo i sprawa była znacznie prostrza. I o ile zawsze znajdzie się grupa osób, której takie sektorowki beda wadzić, to cięzko będzie znaleźć równie dużą grupę osób, która godzi się na karanie całej masy ludzi za obecność w knajpie w okolicy stadionu, choćby dlatego, że jutro może paść i na nich. Po za tym to jest łysy, nie żaden bóg czy inne bóstwo, które by miało mieć jakieś nadprzyrodzone moce. W tej chwili mamy łysego stojącego naprzeciw SKWK, wszystkim grupom działajacym na Wiśle i tysiącom ludzi, a właśnie te tysiące miały łatać dziury po tych, którzy byli do tej pory zawsze i ciągneli ten wózek.
Ostatnio edytowane przez fst : 18.03.2014 o godz. 00:14.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Przerzucę na nową stronę. Niech każdy widzi. Pokażmy jedność. Bednarz ma nas w dupie, dla niego kasa się zgadza. PIŁKA NOŻNA BEZ POLICJI! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko zakazy są za zbombardowanie stadionu racami, które miało służyć...?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zwe czy możesz wrzucić ten post na stronę główną jako list od kibica ?
Apeluję też o umieszcenie oświadczenia SKWK na stronie głównej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|