|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Od siebie dodam, że obecna decyzja o zakazach + pełna spolegliwość w stosunku do policji (hańbiąca) to ewidentna konsekwencja umycia rąk skwk w stosunku do incydentów z racami a przede wszystkim do nieobecności na stadionie. Każdy wybryk w koncepcji tego posunięcia byłby traktowany jako niezależny, przez co jego wystąpienie i powtarzalność na niekorzyść klubu byłaby pewna i stała. Odruch obronny jest nie tylko logiczny ale także konieczny przy założeniu że prezes jest od zapewnienia spółce optymalnego funkcjonowania. Powodem jest cenzurowane kibiców. Gdyby nie Ukraina i fakt zadymy akurat na 7egii bylibyśmy świadkami ogólnopolskiej debaty o szansach na przetrwanie "normalnych " ludzi w stosunku do zagrożenia kibolsko-faszystowskiego. Oczywiscie z lisem, palikotem i biedroniem w rolach głównych. Osoba Bednarza jest o tyle ciekawa że wszelkie zarzuty o działanie na niekorzyść klubu jako spółki są śmieszne w perspektywie jego działań. Poprawiona sytuacja sportowa- fartem bo nie wierzył w Smudę i, a raczej głównie finansowa wynikająca z jego koncepcji nieprzepłacania i zmuszenia piłkarza do czegokolwiek, to fakt. Jego obcość wyrażana jako element obcy ( niech będzie że 7egijny ) to prawdziwy problem skwk i osób popierających ich myślenie, bo przy poparciu Cupiała ( które jest niewątpliwe) może doprowadzić do pierwszej konfrontacji idei nowoczesnego klubu przedsiębiorstwa znanego z zachodnich realiów wraz z kibicem klientem z naszym klubem przesyconym siatką powiązań grup wszelakich. Osobiście wierzyłem, że uda się to osiągnąć na drodze porozumienia i będzie to w sytuacji posiadania infrastruktury, naszym (POLSKIM) asem atutowym ( zachodnie stadiony - POLSKI DOPING!!!). Niestety race są ważniejsze. To nie jest kwestia wiary tylko obserwacji. Polecam.
Ostatnio edytowane przez Tarann : 14.03.2014 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie no nie wierze, że ktoś jeszcze próbuje tłumaczyć Bednarza.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() proponuję obserwację gwiazd. jak ktoś nie zauważa szkodliwej dla TS Wisła (rozróżniajcie SA od TS do kutwy nędzy) działalności łysego to chyba faktycznie powinien iść na kiełbasę do kałuży. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Wiem-Bednarz powinien przeprosić,dawać 2 zł od biletu + dla każdego do biletu-RACA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sytuacja Bednarza przypomina mi model managera w firmie. Bednarz jest zatrudniony przez właściciela (B. Cupiała) by zrealizować jeden cel-doprowadzić finanse firmy (Wisły) do ładu. Kierując się tym używa wszelkich środków, zarówno właściwych i niewłaściwych, co przysparza mu wielu wrogów. Jako, że z firmą nie jest emocjonalnie związany, skupia jedynie się na celu, gdyż wie, że jego realizacja będzie pozytywnie świadczyła o nim w branży i być może w przyszłości otworzy mu ściężkę do jezcze większej kasy. Jego pozycja ściśle zależy od decyzji właściciela. I tu moim zdaniem należy się zastanowić-co na to wszystko Cupiał? Jaki w tej chwili jest jego zapał i nastawienie do Wisły? Czy stwierdzi, że szkoda jego pieniędzy na spółkę, która przysparza coraz więcej kłopotów i lepiej dać sobie spokój? Czy spróbuję doprowadzić do prób mediacji, celem załagodzenia atmosfery, co może skutkować zmianami personalnymi?
Obserwując forum widzę, że coraz trudniej o normalną dyskusję. Tworzenie jakiś epitetów, pytania w stylu ,,kim Ty jesteś'' itd. Nie możemy prowadzić normalnej dyskusji? Ogólnie wydaje mi się, że w naszym kraju ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, tylko od razu walą z grubej rury i zachowują się jak obrażone dzieci gdy im mama nie kupi zabawki. Oby konflikt się skończył prędko i by Wisła wyszła z niego jak najmniej osłabiona. Bo Wisła to nie Bednarz, nie Smuda, nie Trybuna C, nie piłkarze lecz wiele elementów tworzących strukturę. Dbajmy o to by jej nie rozbić, bo ucieszy to naszych wrogów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Oczywiście wiem ile dobrego robi SKWK, także wiem to z trybun ( szanowny kolego Serku.c ) Racja miłoszu - muszę ochłonąć Ciężki dzień miałem. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeszcze raz przypominam: uwagi osobiste, epitety, rozmowa poza tematem, będą kasowane.
A ich autorzy będą banowani. Można rozmawiać o trudnych sprawach nie obrażając siebie nawzajem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dla dobra Wisły, Bednarz musi odejść
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
I wy mienicie się tymi "najprawdziwszymi" kibicami. Popieram
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 14.03.2014 o godz. 23:29.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bo miejsce kibola jest w knajpie przy piwie, a nie na stadionie wśród cywilizowanych rodzin z dziećmi.
Wisła była, jest i będzie. Będzie. Bez kiboli, gdyż ewoluuje i wypluwa ze swojego organizmu toksyczne śmieci. mniejsza frekwencja + brak kar >>> większa frekwencja + kary (jeśli spojrzymy na to w krótkiej perspektywie, gdyż w dłuższej - trybuny z roku na rok zaczną się zapełniać kolejnymi cywilizowanymi ludźmi) Cóż, trzeba przez to przejść, a kibole niech się pienią na forach. Byleby tym razem nie rzucali racami w ludzi, ot tak, w ramach protestu. No chyba, że w siebie nawzajem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Od kilku lat istnieje na Wiśle sektor dla rodzin - włos komuś tam z głowy spadł, że nie przychodzi ich więcej? Czy może te "rodziny z dziećmi" wolą siedzieć w piaskownicy i przebierać w piasku kocie gówna? Niektórym coś się się porąbało i im się wydaje, że stadion się zapełni kobietami w ciąży bliźniaczej, dziećmi itp. A dlaczego mieliby chodzić akurat na mecze? Swoją drogą - reakcja małolatów tych od rac mnie bawi, po ch... kibice, co namawiają na niechodzenie na swój klub, skrajny kretynizm i niedojrzałość. Z jednego się cieszę - w końcu skończyły się przywileje dla ludzi z SKWK, moim zdaniem każdy kibic jest równy i jedyne rabaty na karnet powinny być za przedłużenie ważności, plus dla młodzieży i rodzin. Ci, co teraz najmocniej płaczą i namawiają na niechodzenie na Wisłę (może zaczniecie wysyłąć kibiców na kiełbaski na Cracovii jeszcze?) sami sobie zrobili kuku wstrzeliwując race spoza stadionu, nie trzeba być himalaistą intelektu, aby przewidzieć reakcje władz Wisły i wszelakiej maści pasożydowskiej prasy i radia. Niezłą nagonkę Wiśle zafundowali, najgorsze w tym to, że po takiej nagonce medialnej Klub bedzie miał poważne problemy (zarówno TS jak i SSA) w znalezieniu sponsorów dla koszykarzy, koszykarek itp. To dzięki Wam o najwierniejsi szesnasto i siedemnastolatkowie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Hives Stadion to nei teatr Polska liga to nei Anglia czy Hiszpania ze ludzie beda przychodzic ogladac wspanialy poziom ligi i nie mowie ze popieram rzucanie racami bo nie popieram ale zastanowcie sie gdzie wy zyjecie
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
PS:Ale tu już nawet nie chodzi o to czy ktoś kogoś namawia na pójście na mecz lub nie. Fajnie, że podoba Ci się ciagłą inwigilacja środowisk kibicowski, ja nie mam ochoty patrzeć jak 40 psów stoi wzdłuż trybuny i mnie kameruje, plus dodatkowe kamery zamontowane przed derbami, oraz zastanawiać się czy osoba koło mnie nie jest czasem "stróżem prawa". Z kim dziś nie rozmawiałem na hali, to każdy albo ma już w dupie stadion, albo na stadion już przyjść nie może. Szczerze podziwiam, tych którzy jednak zjawią się na meczu z Zawiszą, tylko potem nie miejcie już do nikogo pretensji, jak jednak "kolega" obok okaże się jednak panem policjantem. Aaaa i pamiętajcie, żeby zajmować miejsca z biletu, bo zmianę miejsca grozi grzywna a nawet zakaz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam wrazenie ze wiekszosc z tu wypowiadajacych sie najpierw pisze potem mysli... Jak czytam to forum to mi nie dobrze glowa boli od tych debilnych przemyslen...
Zycze powodzenia tym ktorzy wola Wisle Bednarza taka Wisla zginie szybciej niz wam sie wydaje no chyba ze Wy kibice ktorzy przychodzicie tylko ogladac mecze w spokoju podzwigniecie jakas odpowiedzialnosc za cos nie wiem doping? sektor szkolny? zbiorki dla TSu? Cokolwiek? No chyba ze slepo wierzycie w to ze Bednarzowi na nas zalezy i bedzie sie troszczyl o takie rzeczy I jeszcze raz napisze stadion nie byl nie jest i nie bedzie teatrem nigdy w Polsce tak bylo za komuny i teraz tez tak jest. Polecam tez sprawdzic jak dziala nasz zarzad po tym incydencie a polecam zobaczyc reakccje legii na ich wybryki ostatnio i przemyslec co jest nie tak ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak można nazwać kibica, który nie widzi problemu i popiera poniższe ?
- okłamywanie SKWK - wprowadzenie psów na stadion - wprowadzenie tajniaków między ludzi na stadionie aby kontrolowali czy ludzie siadają na swoich miejscach, czy pala, czy czasem nie przeklną, czy kubki dobrze stawiają - danie setkom niewinnych osób zakazy stadionowe na długi czas, za to że oglądali mecz i pili piwo. Aby była jasność, jeśli wladza chciała ukarać winnych wstrzelenia rac to powinna ukarać tych co to zrobili, a nie tych co siedzieli przed telebimem i pili piwo. Ze względu na solidarność z tymi ludzmi od wczoraj namawiam wszystkich, aby zrezygnowali z meczy na stadionie. Postaram się być bardzo przekonywujący. Im szybciej Cupiał zrozumie, ze takie karanie jest dla nas nie do przyjęcia i wywali Bednarza, to tym lepiej dla Wisły
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.03.2014 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, że trwa tu wielka dyskusja, udowadnianie racji (rzadziej) i obrzucanie się błotem ( częściej). Tylko zapominamy, że prawda jest taka:
Członków Skwk- 500 sympatyków Skwk - pewnie drugie tyle ogólnie z tymi którzy do żadnych z powyższych się nie zaliczają ale twardo chodzą na C "od zawsze" pewnie będzie 2,5 tys jak zwał tak zwał dyskutujących na tym forum - 200, dyskutujących na innych podobnych - 200 razem optymistycznie 3,5 tys średnia frekwencja na stadionie - 12 tys razem bez względu na stanowisko stanowimy może 1/4 ludzi w takiej czy innej formie zainteresowanych tym co się dzieje w kuluarach Wisły. Jeżeli doliczymy tych którzy mogą się pojawić na stadionie od przypadku będzie to 1/8... Reasumując - całe to towarzystwo ( ze mną włącznie) ma gówno do gadania... Stanowimy jedną wielką niszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
To jest destrukcja atmosfery na stadionie, a taka na stadionach na całym świecie jest specyficzna, fantastyczna, a tu ludzie którzy pójdą na mecz nie będą się odzywać do innych z obawy że może to być pies i jakieś złe słowo i kajdany, mandat, zakaz itd. Dopóki Bednarz jest w tym klubie nie idę na R22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bednarz wlasnie mi dal zakaz stadionowy, na stronie biletow mam zablokowane konto
Powod? bylem u Wislakow obejrzec mecz i zostalem spisany przez policje. Nic nie zrobilem, zadnego papieru, zadnego wyroku no to super Na mecze smigam od lat 90, pamietam lysego w koszulce Legii i ten smiec mi zakaz wydaje, parodia ![]() ---- Jesli ktos byl spisany za przejscie na czerwonych niech tez sprawdzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
p.s...a wprowadzenie tajniaków na trybuny to juz jest skandal....zycze miłych wrazeń dla "prawdziwych kibiców" podczas oglądania meczu.... ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Oczywiście to nie jest wyznacznik popatrz ilość polubień konta SKWK 73 osób.Wiadomo jeden klika wszystko co sie da "Lubie To " drugi czasami się tą tematyką interesuje inny na meczu patrzy tylko w trybuny. W naszej śmiesznej lidze można zobaczyć jedno.Na stadionach jest śmieszna frekwencja mimo ze od dawna gadano ze będą stadiony będzie publika. Głowny czynnik który wiadomo zawsze przekłada się na frekwencje to wyniki.Pozostałe to kampanie reklamowe,namowy znajomych itd.Niech w każdej grupie osób będzie chociaż jedna osoba która jest za SKWK i protestem to uwierz mi ze grupy 10 osobej znajomych kilku odpuści wyskoki na R22. Oczywiście pod warunkiem ze dana osoba będzie głośno wyrażała swoje poglądy. Ktoś kiedyś tu napisał ze na Legii było inaczej bo tam więcej fanatyków itd.Gówno prawda gadałem nie raz dobrym typem z Legii który mówił ze w latach protestu każdy głośno wyrażał swoje zdanie.Dosłownie pokazywał swoje wyjeba... podejście do uczęszczania na stadion Legii.I uwierz mi wirus poszedł niesamowicie na miasto i okolice.Na Legii była pustka i "sporadyczne Janusze" bo nawet duzy odsetek Januszy odpuścił widząc ze na stadionie nie ma klimatu.To nie tylko piłką człowiek na stadionie żyje nawet zwykły "kibic". p.s.Swoje zrobiło to ze ludzie obecnie kupili karnety za dobre pieniądze... i ktoś po prostu będzie chciał wykorzystać karnet bo za to zapłacił.Lecz poczekaj jak konflikt bezie trwał do następnego sezonu wtedy ilość sprzedanych karnetów może być śmieszna.To nie liga Hiszpańska czy Angielska.Nikt w naszym kraju nie wygrał jeszcze konfliktu z kibicami.I długo nie wygra. SA wytacza grubą wojne a popatrz na TS (wiadomo w tamtych szeregach jest więcej osób zwianych z życiem kibicowskim) ale wiedza ze można skrytykować kogoś kto rzucił ale nikt nie wpadnie na pomysł aby dać do jednego wora wszystkich. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak do tego dojdzie rewolucja kadrowa w postaci odejścia ostatnich dobrych zawodników to Bednarz zobaczy ilu ma kibiców.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.03.2014 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
www.facebook.com/SKWK1906 Wyliczanki są przesadzone, za SKWK i tym samym grupami kibicowskimi stoi zdecydowanie więcej osób (to są fan cluby, osiedla, całe bandy). SKWK zrzesza grupy ultras, bębniarzy, gniazdowych, wyjazdowiczów, fanatyków, osoby, które są z klubem od dziesiątek lat = czyli całą kibicowską brać. za SKWK oczywiscie stoi też cała masa "pikników" to znaczy bardziej tych osób, które dzisiaj siedzą na spokojniejzych tryunach ale lata temu wariowali na stadionach. To tez nie jest tylko trybuna C, na innych trybunach zasiada masa kumatej wiary. A inne pikniki przeciez tez sie moga ogarnąć.. oni tez dostali zakazy stadionowe za samo przebywanie.. w restauracji U Wislakow. Takiego przypadku jeszcze w Polsce nie pamietam. i tak jak napisal domin WOJNA NIE JEST WYMIERZONA WOBEC NASZEGO KLUBU, A WOBEC ZARZĄDU!
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.03.2014 o godz. 10:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W GK piszą , że Bednarz powiedział, że ma poparcie Cupiała w wojnie z kibicami.
I że są przygotowani na spadek frekwencji oraz na to, że taka sytuacja może trwać kilka lat. Tak się zastanawiam czy to prawda z Cupiałem ? A nawet jeśli mu tak powiedział, czy poparcie nadprezesa nie skończy się bardzo szybko, gdy zobaczy co się dzieje na stadionie. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Gazety mają w kieszeni więc piszą takie bzdury żeby opinie publiczną kupić za grosze.
Cupiał patrzy od dawna tylko na słupki i jak zaczną spadać to się łysy nawet spakować do kartonu nie zdąży ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
. Skąd w ludziach tyle strachu
Zakładając jednak na chwilę, że Bednarz jednak taką dywersję uprawia i ma cel zaszkodzić Wiśle to bojkot meczy jest zdecydowanie tym, z czego by się najbardziej cieszył. I co on na by tym stracił Niezależnie od intencji Bednarza namawianie ludzi do bojkotowania meczy działa na szkodę klubu. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kibicuję Wiśle dłużej niż większość z Was tu piszących chodzi po świecie. W moim domu szyto kiedyś "oprawy", cała rodzina ma karnety. Kto z Was młodziaki ma PRAWO mnie pouczać czy mam chodzić na mecze czy nie.
Kto z Was ma prawo decydować kto jest prezesem a kto trenerem. Bez grożenia pobiciem (- wielka odwaga gdy młody byczek startuje do kogoś w typie swego taty)- w uczciwym referendum przegrywacie z większością kibiców.Więc Wasz bojkot zostawcie samym sobie, nie obchodzi mnie co zrobicie w terminie meczu z Zawiszą i następnych. Nigdy ten klub nie był i nie będzie własnością kogokolwiek , ani Cupiała ani SKWK. Jest dobrem wspólnym ,jak Wawel czy Rynek Główny. Przykre jest że zasada odpowiedzialności zbiorowej uderzyła w niektórych z Was. Ale przyglądnijcie sie krytycznie całemu przebiegowi tego głupiego konfliktu. Może choć kilku z Was zrozumie jak bardzo brniecie w ślepą uliczkę nienawiści i absurdu walki z urojonym "wrogiem". Młodość ma swoje prawo do buntu i gniewu - ale tylko do momentu gdy nie przekracza granicy bezmyślnej destrukcji. A sądzę że ta granica została przez grupę osób drastycznie naruszona- z OBU stron. Gdy pęknie granica cierpliwości głównego sponsora - stracimy Wszyscy, a nie jest to wykluczone. CO WTEDY ![]()
Gdzie twa korona amiko z Poznania , gdzie twoje mistrzostwo , pyro zaje..........ana
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Legia i jej "janusze" czy "pikniki" jak lubicie ich nazywać nie jest żadnym przykładem. W Warszawie 75% mieszkańców to wsioki które przyjechały za chlebem. Na stadionie jest tak samo czyli jakaś cześć "ultrasów" ( może troche większa niż u nas), jakaś (twierdzę, że mniejsza niż u nas ) część "pikników" takich jak np aktualnie ja - od ponad 20 lat chodząca na R22 bez względu na trenera, prezesa, wyniki, oprawy itd. oraz ogromna większość która idzie bo tak wypada albo nie idzie bo nie wypada.
U nas na E, ludzie znają się już właściwie prawie wszyscy z widzenia. Jak widzisz ta samą gębę co dwa tygodnie przez ileś tam lat to zaczyna być już w zasadzie trochę twój znajomy. Prawdą jest również to, że przyznawanie się do systematycznego bywania na stadionie, w kręgach ludzi 30+ czy zamożniejszych jest traktowane jak przyznawanie się do zaburzeń osobowości. To akurat również chciałbym zmienić. Sam znam wielu którzy mówią - na stadion nie idę bo tam jest bydło. Tłumaczę, wyjaśniam i nawet ze trzech w ten sposób przekonałem ale ogromna większość traktuje to jako jakąś formę nieszkodliwego w moim przypadku upośledzenia. Oczywiście zaraz padnie stwierdzenie, takich nam nie potrzeba, takim ch w d. Otóż nie - nam czy wam może nie, ale klubowi oni są bardziej potrzebni niż nawet 3 tys ultrasów. Za nimi przychodzi kasa a nie pojawiają się prawie żadne dodatkowe koszty. Nikt za nich nie będzie płacił kar a kupią sobie droższy bilet,koszulkę, piwo czy tą mityczną kiełbasę. Niestety jak widać u nas nie mogliśmy pogodzić jednych i drugich. Ktoś stanął przed decyzją - ci albo tamci. Dziwicie się, że został dokonany taki a nie inny wybór? Czy może istnieć świat bez ultrasów? On już w zasadzie istnieje. Pytanie tylko jak szybko do nas przyjdzie. Wielokrotnie pisałem, że wcale mnie to nie cieszy ale tak będzie czy się to komuś podoba czy nie. Dla nikogo kto ma rodzinę, dzieci, dobrą pracę i przede wszystkim parę lat więcej nie będą ideałem trybuny bałkańskie. Coś co kręci nastolatka zazwyczaj jest śmieszne czy nawet żałosne dla 30 czy 40 latka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Pan powyżej powinien wiedzieć co to znaczy odpowiedzialność zbiorowa, czasy w których była stosowana.
Chyba, że to wracanie pamięcią wstecz bierze się z umiłowania tamtej epoki, wtedy chapeux-bas. Cytat:
Cytat:
No spoko, jak nie będzie złych kiboli to przecież tłumnie mityczne rodziny z dziećmi w końcu będą mogły zasiąść na stadionie. W końcu będzie bezpiecznie, w końcu na sektorze ultras i na gnieździe policja ;D I spełnia się marzenie sąsiadki. A nie, przepraszam, już mieliście szansę się wykazać. 10 tysięcy na meczu o vice-lidera. Te 3,5 - 4 tysiące ultrasów, kiboli (jak zwał, tak zwał) w porównaniu z tym to nie nisza, a 35-40%. Jako finansistę (panie Jacku, czyta Pan forum może?) 35-40% rynku baaaardzo by mnie interesowało. I "naszego" prezesa również powinno. A skoro traktuje ją jak gówno, gównem będzie obrzucany. sorry, taki mamy klimat ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|