|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tacy jak Ty ,udawadniają słuszność takich a nie innych słów Smudy.Wiadomośc dla mediów,to wiadomośc dla mediów,to co mówia w szatni,to jest to, co mówia w szatni.Prawda pozostaje w drużynie,a tacy jak Ty,rozpowszechniają swoje teorie na podstawie wiadomosci z mediów....Sukces osiągnięty.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Abstrahując to pewność siebie na wyjeździe nie jest czymś co ustala się za pomocą dekretu. BTW, przypomniało mi się jak czytałem książkę o I Wojnie Światowej na zachodzie. Spora część Francuskiego dowództwa uważało, że żołnierzom brakuje pewności siebie i trzeba im ją dać biczem. W tym widzieli przyczyny porażki a nie w tym, że puszczanie szturmu piechoty po otwartym terenie wprost pod karabiny maszynowe po prostu nie ma sensu.
Ostatnio edytowane przez Viper : 25.02.2014 o godz. 10:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak zawodnik ma kondycje,szybkość to i wierzy w siebie i w swoje umiejętności (pierwsza wygrana od dawna na wyjeździe w Gliwicach)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.02.2014 o godz. 11:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
||
A faktycznie już się zespół szykuje do walki o tytuł. Oby !!
Pewność siebie wynika z ostatniego doświadczenia. Dlatego po pierwszym zwycięstwie na wyjeździe i wygranych derbach pojawia się naturalnie. Trener powinien to wykorzystać żeby drużyna uwierzyła w siebie na dłużej, żeby jeden mecz który nie wyjdzie nie spowodował powrotu do trzęsienia portkami. Widzę że kwieciste porównania się niektórych wciąż trzymają, ale co ma piernik do wiatraka ![]() ps. zrozum że nie pisałem o Holendrze ... bo z nim akurat zrobiliśmy mistrzostwo, mimo że wielu biadoliło tak jak dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 25.02.2014 o godz. 11:58.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Każdy z Nas marzy o Mistrzostwie w tym sezonie , Smuda też ale trzeba mierzyć siły na zamiary . Legia jest w tym sezonie wg mnie poza naszym i nie tylko naszym zasięgiem , nie widzę w Polsce drużyny która w tym sezonie mogłaby dogonić ją i nawiązać równorzędną walkę o to Mistrzostwo . Oczywiście to jest sport i różne sytuacje mają miejsce dlatego trzeba ściskać kciuki za jak najlepszy wynik ale będąc realistą to miejsce na podium będzie dla nas w tym sezonie bardzo dobrym wynikiem w obecnej sytuacji i to powinien być nasz podstawowy cel . Rozumiem ,że po ostatnich dwóch zwycięstwach humory dopisują ale nie ma sensu zbytnio napalać się na Mistrzostwo w tym sezonie bo później będzie tylko wielkie rozczarowanie a zawsze lepiej być miło zaskoczonym
![]()
Ostatnio edytowane przez fanfan : 25.02.2014 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Bardzo dobrze, że Smuda nie pompuje balonika. Na dzień dzisiejszy gramy ponad stan i wydaje mi się, że jeśli nasi nie stwierdzą naglę, że już wróciła "stara Wisła" i mogą lać wszystkich to będzie ok. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wiadomo, ale co jest do stracenia? Dlaczego niby mamy nie lać wszystkich? U siebie już lejemy ...
Na końcówkę do gry będzie Boguś, który jest naszym asem w rękawie .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
No cóż, jak Smuda Gargułę naprawił to i może z Bogusiem się uda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Smuda źle wpływa na piłkarzy których zaletą jest szybkość i start do piłki. Jego przygotowania wyraźnie zaszkodziły Małeckiemu, Sarkiemu, Brożkowi i Guerierowi. Miejmy nadzieję że Brożek i Guerier dojdą do siebie, bo na razie to wygląda kiepsko.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Brożek Brożkiem ale nie napisałeś który. Moim zdaniem Piotrek jeśli chodzi o start do piłki i szybkość prezentuje się naprawdę bardzo dobrze w tej rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz rację z Piotrkiem - jemu Smuda posłużył, zresztą tak jak większości drużyny. Miałem na myśli Pawła
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Oni są w słabej formie nie można wszystkiego zwalać na Smudę, z 12 piłkarzy zrobił niezłą drużynę, w drugiej połowie nawet nie miał kogo wpuścić. Ba musiał wystawić Stjepanovica na PP żeby jakoś skompletować jedenastkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem to są przede wszystkim wahania formy, z craxą Brożek źle nie biegał, Donald też nie - tylko z nim jest taki problem, że nie potrafi się normalnie ustawić w trakcie meczu, ogólnie jest taki zagubiony... Choć wiadomo możliwe, ze Smuda u nich nie wstrzelił się z przygotowaniem i trzeba będzie poczekać jeszcze parę meczów, żeby wskoczyli na normalne obroty... ale tak to jest jak ma się jedną 11 do grania i praktycznie zero zmienników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wp.pl
Nie chcą Smudy w Wiśle. Stawiają Ultimatum Cytat:
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie jest obiektywny bo jak sie o kims pisze to wypadaloby zapytac druga strone o komentarz, a ja tu widze tylko przekopiowane zdania z newsow na stronie SKWK.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Dla ciebie, jakby przekopiowali zdania z newsów Bednarza, to pewnie uznałbyś za obiektywny ![]() Chodziło mi, że obiektywny w sensie merytorycznym czyli treść nie została wyciągnięta z kontekstu i nie zastosowano żadnej manipulacji ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Myślę, że powinniśmy zostawić Smudę w spokoju. Taki ma charakter. Bednarz i Pilch out, ale Smuda ma inny świat. On jest od trenowania, a jego ''poboczne''(?) zachowania należy traktować z przymrużeniem oka.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dopóki są wyniki jestem tego samego zdania. Tym bardziej, że ma kontrakt pewnie do lata 2016. Te pieniądze tak czy owak trzeba byłoby mu zapłacić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak sie wpier...la w tematy nie związane z trenowaniem a tym bardziej pomagając torpedować umowę Zarządu z SKWK, czym ma swój udział w obecnej sytuacji na trybunach to należy mu się mocny kop w dupę od każdego kibica Wisły jakiego spotka na mieście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Masz pełną rację, ale taki typ. Byłoby najlepiej gdyby mu Boguś przemówił do rozumu, że ma się tylko i wyłącznie skupić na drużynie to by było git.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak pogońmy Smude i idzmy na kolanach do Kulawika żeby zechciał wrócić. Tylko potem Ty i Tobie podobni niech nie lamentują, że przegrywamy z Zagłebiami i innymi Podbeskidziami ... Niektórym proponuję trochę lodu na głowę. Być może Smuda się pogubił i wtrącał nos w nie swoje sprawy, ale ile razy wy nie byliście fair w stosunku do Wisły (np olewając jej mecze, omijając puszki) a mimo to nikt Was nie goni z R 22 a nagle staliście się ostatnimi sprawiedliwymi chcącymi decydować kto i kiedy będzie pracował w Wiśle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A masz jakiś dowód na to ,że Smuda torpedował umowę Zarządu Wisły z SKWK ? Czy cokolwiek mówił do kogoś decyzyjnego na ten temat ? Mógłbyś podać dane świadka tej rozmowy podczas której Smuda to mówił ? W ogóle Smuda byłby na tyle głupi by mówić takie rzeczy do ,np. Cupiała przy świadkach którzy następnie przekażą wszystko SKWK? A może Smuda miał podsłuch ? Może ktoś tą rozmowę zobaczył w szklanej kuli? Teksty typu : z pewnego źródła , gdzieś zasłyszane , krążą głosy ,itd. -jakoś nie przekonują mnie takie anonimy więc jeśli ktoś komuś coś zarzuca to oczekuję dowodów albo przynajmniej danych osoby która może potwierdzić wspomnianą rozmowę oraz słowa wypowiedziane przez trenera Smudę .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 12.03.2014 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwierz, że jest taki głupi.
Bednarz też miał być święty, no to widzisz.. zagadywał do SKWK żeby w przypadku odpalania rac odpalić tego więcej bo jak wojewoda ma zamknąć stadion to bez względu na to czy odpalonych zostanie 2 czy 200 rac. Bednarz bez reakcji, troszkę go zmroziło hehe, może raca go rozpali? ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Po pierwsze ja też oczekuje dowodów w sprawie Smudy a nie jakichś pomówień czy pogłosek. Po drugie nie popadajmy w paranoje,on jest trenerem i radzi sobie bardzo dobrze więc nie ma powodów aby go wywalać.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 12.03.2014 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Smuda w całej tej sprawie władzy wykonawczej nie miał, co najwyżej mógł wyrazić swoją opinie, sugestie. Nie ma co wciągać do tego "bagna" na samo dno kolejnych osób, wystarczy tych wszystkich dymisji/rezygnacji osób, które nie są głównymi aktorami tego konfliktu. Najlepiej byłoby, żeby ktoś ze Smudą pogadał, żeby się nie wpierdalał tam gdzie nie trzeba, żeby się zajął tym co wychodzi mu najlepiej, trenowaniem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|