|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tłuki je.bane, jak z Wesołym jeździliśmy na wyjazdy i na Śląsku priorytetem było gdzie najpierw uderzyć, wy zastanawialiście się kto jest gorszy Żwirek czy Muchomorek. Zamknąć pi.zdy i najpierw coś zrobić dla Wisły, później płakać o byle pierdoły.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
[QUOTE]Jak w końcu zrozumiecie, że wasze zgadzanie się czy nie lata wszystkim w tych samych rejonach, co piszesz, to przestaniecie może takie debilne pomysły mieć na "wojenki" itp
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2014 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To Twój ostateczny "argument" w odniesieniu do mojego posta ? Obnażyłeś moje braki wiedzy w tym temacie doszczętnie... 63.5 Kg-Ludzkiego Pojęcia
Ostatnio edytowane przez bebeto : 10.03.2014 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Klub się w końcu weźmie za tych idiotów wycierających sobie Wisłą gębę w imię jakiejś wynaturzonej, intelektualnie skompromitowanej idei. Nawet jeśli Klub w tym sporze reprezentować będzie Bednarz. Dość już tego syfu na Wiśle. Syf to można robić po drugiej stronie Błoń.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Usprawiedliwiać może go tylko to że nie lubi kiedy GrzegorzTS pisze prawdę którą w dodatku mocno argumentuje. Niektórzy nie lubią prawdy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
[QUOTE=jerry.lii.lewis;1352618]Pomijasz tych co odpalają race lądujące na widowni. Tu są dwa wyjścia - albo są kompletnymi debilami, którzy nie są wstanie wyobrazić sobie potencjalnych konsekwencji tego co robią albo, jeśli wyobraźni im starcza, są bandytami.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki sam z ciebie noname, jak ze mnie. Chyba że gwiaździsty to twoje nazwisko.
Takie samo jest moje "wszystkim", jak twoje "czy się komuś podoba czy nie" Siebie tu reprezentuje. Jak dla mnie wystarczy. Nie muszę dodawać sobie wartości jakimiś stowarzyszonkami dziecięcymi
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2014 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Bednarz = kłamca !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
Ty pewnie abstynent? W. jak go widziałem, nie wyglądał na nawalonego. Rozumiem, że to jest kolejne twoje stwierdzenie, które opierasz mając takie dowody i źródła jak ...doniesienia medialne ![]() Ja też piwo wale w knajpie? To złe? Politycy walą, Wipler... księża... i co? Wiceprezes nie może? I to są twoje dowody? Manipulacje medialne? ![]() Skończ się już ośmieszać. Chcę dowody na twoje oskarżenia/pomówienia parę stron wcześniej. Wiceprezes odpowiada za finanse i siedzibę klubu więc ciężko, aby wpuszczał pieski, aby się rozróba u Wiślaków zrobiła. Do tego dochodzą koncesje na alkohol, same straty. Chyba logiczne zarazem trudne zachowanie p.s Ale nie ma powiązań kiboli z SKWK. Według twoich przekonań kibole są w SKWK, są w TS, są na C i na E i na loży ja jestem kibolem, pewnie Federowicz też, bo na loży grzeje whisky i klnie jak szewc i pewnie 85% stadionu. Prosimy o bardziej wiarygodne argumenty panie kolego czekamy wciąż. Cytat:
Cytat:
Po prostu dowodem na to gdzie te pieniądze idą, są efekty w postaci, oddłużonego TS, opraw, wyglądu osiedli, akcji mikołajkowych dni dziecka itd. Nawet jak ktoś tam z puszki po kryjomu sobie stówkę chapnie jak nikt nie widzi, to tego nie przewidzisz. Taka jest natura człowieka we wszystkich obszarach życia, że 100% uczciwych nie trafisz. To trzeba po prostu skalkulować. A dawać warto, bo efekty są zadowalające, czasem można czuć dumę. Jeśli chodzi o złotówkę od biletu, to miałbyś w 100% czysty przegląd. Faktury skarbówka, żaden grosz by się nie prześlizgnął. No ale... I mam do ciebie prośbę. Bo widzę, że jesteś typem gościa, który każdą wątpliwość przejawia chorobliwą podejrzliwością. Nie można żyć nienawiścią to nikomu nie pomaga. Więcej dystansu. Pozdro
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2014 o godz. 19:43.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, Skoro siebie tylko reprezentujesz, to nie pisz wiecej że "wszystkich". Póki co to SKWK reprezentuje kibiców Wisły a tacy jak ty możecie zając się ogladaniem meczów i kompsumpcją bufetowego menu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tak, dla mnie również jest bandytą i debilem ktoś kto rzuca racami. Tymbardziej jeśli te race lądują na trybunie obok Bogu ducha winnych ludzi. Tymbardziej, jeśli przez to zachowanie cierpi klub. A klub traci wymiernie: po pierwsze finansowo, po drugie wizerunkowo - na co drugim portalu informacja o pijanym vice spółki TS Wisła. Pal licho z Piotrem W. - jego mało kto poważny zna i rozpozna. Ale Wisła to marka rozpoznawalna... Także nazywajmy rzeczy po imieniu.
Ostatnio edytowane przez felipe : 10.03.2014 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam dla wszystkich osiołków, tak łatwo operujących słowem "bandyta" jedną radę - zapoznajcie się ze znaczeniami słów, których używacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jakich czasów dożyliśmy... Byle pikol, który z trudem radzi sobie z kiełbachą obraża kibiców Wisły. Ciekawe dlaczego ma odwagę tylko internecie ? Może tak następnym razem bedziesz miał jaja i podejdziesz do tych "bandytów i debili" i im to powiesz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do meritum - nie jest nadużyciem nazywanie bandytą kogoś, kto łamie prawo, narażając świadomie (wszyscy wiemy, że rzucane race = kara) klub na straty (a zatem okradając go), a do tego przy okazji stwarza zagrożenie zdrowia osób postronnych w tym kobiet / dzieci. To jedno z łagodniejszych określeń. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co tu sie dzieję. Wysyp zakompleksionych maruderów zza monitora aż przeraża.
Tak wszyscy martwią sie o wizerunek i finanse Wisły a powiedzcie jeden z drugim co takiego robicie na codzień aby ten wizerunek poprawiać? Co robicie na codzień dla dobra naszego klubu? Jak wspieracie TS Wisła Kraków? Organizujecie jakies akcje charytatywne patriotyczne? Działacie na froncie z wrogiem zza miedzy? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli na forum Wisły ktokolwiek obraża kibiców Wisły, oddanych i wiernych, którzy temu klubowi poświecają czas kasę, wolność, zdrowie to wypadałoby pokazać dowody na swoje oszczerstwa. Jeśli nie ma na to dowodów niech spierdala na żydowskie forum lub na forum policyjne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A jak Wesoły z braćmi Czerwcami i z Bocianem kroili szaliki "dwustronne" na wyjazdach od swoich nie wspomnisz? Nie róbmy polityki....Róznie bywało!
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak jak nie da się porównać graczy Wisły z czasów Reymana, Wapienników czy Jurowicza z tymi gdy biegali Szymanowscy, Iwan, Kmiecik albo Żurawski czy Frankowski tak nie da się porównać sytuacji na trybunach gdy na X siedział Cygan, Wesoły czy Anioł. To jak opowiadania dziadka o wojnie. Nie ma do tego powrotu. Mamy dwie płaszczyzny problemu, konsumpcjonizm nawet wśród tzw ultrasów, którym ułatwia się wyjazdy niczym kolonie dla maluchów i brak partnerstwa pomiędzy klubem i kibicami. Moje pytanie brzmi czy jest ono tak naprawdę potrzebne? Gdy w zamierzchłych czasach, o których wspominasz, ktoś na wyjeździe stracił szal lub miał przetrzepane kasę na rzecz starszych stażem to było niczym fala..patologia ale nasza. Każdy się z tym liczył bo to było coś, co z jednej strony bolało ale z drugiej pociągała ta wspólnota czyli Nasza Wisła. To było coś co odróżniało nas od tych, dla których liczył się jedynie wynik. I nikomu z nas nie przychodziło do głowy aby się skarżyć, ubolewać, obrażać czy żądać czegokolwiek od klubu. To był nasz świat, nasze zasady, nasze obyczaje. Przy Wiśle, dla Wisły z Wisłą, ale jednak obok niej. Klub - kibice. Problemem stała się postawa roszczeniowa doprowadzająca do takich sytuacji, że na C jest więcej pozerów i lanserów niż konkretnych ludzi. Ilość nie przekłada się w jakość. Kwestią czasu jest kiedy doznamy spektakularnej wpadki niczym WKS w Sevilli czy Jaga na (L). Na razie los nas oszczędza..do czasu. Nie jest to nasz tylko problem ale większości ekip żeby nie powiedzieć wszystkich. Sprawy zaszły za daleko. Dawniej nie było inwigilacji, monitoringu a MO to był wróg i choćbyś nie wiem jak narozrabiał to każdy dziadek siedzący na łuku pod zegarem czy kolumnadą by się za tobą wstawił dziś nawet na wiślackim forum ludzie plują na siebie jadem. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie .... sami kibice Wisełki zeźreją się nawzajem ...
Nie chciałbym tego bo sektor C to prawdziwa potęga i chociaż rzadko bywam na żywo ... wiem jaką tworzą atmosferę. I tego nikt nie neguje. Ja próbuje zrozumieć dlaczego niektórzy stosują lub popierają środki TYLKO szkodzące drużynie, klubowi, piknikom ale co najważniejsze im samym (w skrócie sektorowi C czy SKWK).
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.03.2014 o godz. 21:27.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech przed meczem te wszystkie płaczki przyjda do restauracji "U Wiślaków" przed meczem z Zawiszą i niech te swoje żale wyleją publicznie. Jak nie przyjdą to będzie znaczyło, ze rozmawiamy tu jakimiś kosmitami i parchami z kałuży.
La Furia Dell" Est a co to wnosi do dyskusji o dzisiejszej działalności Wesołego ? Gdy nadstawiał głowę w imieniu Wisły to już nie pamiętasz ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Spartan idealnie podsumował całą sytuację, a ja dodam tylko, że będzie tylko i wyłącznie gorzej. Jak już sami kibice zaczynają się żreć ze sobą i nie ma już czucia tej wspólnoty, to nic dobrego nie wróży. Tak jest już w całej Polsce, tylko nie wszędzie się jeszcze, to objawia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ten kibic może pomóc wykarmić, i tylko do tego się nadaje, dlatego popieram też 1zl od bilety, aby tacy kosmici też pomagali ruchowi kibicowskiemu na Wiśle, do puchy nigdy by nie dali.Jednak jego interesy może reprezentować jedynie UOKiK, a nie SKWK. Taki kibic statystycznie prezentuje poglądy typu wislaportal. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W porządku, mamy jak widać inną definicję tego terminu. Ja swoją przedstawiłem kilka postów wyżej i będę się jej trzymał. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko z tych rozmów mało co wyniknie niestety, bo co z tego, ze Pan Cupiał daje zielone światło na niektóre akcje, skoro potem ktoś w klubie nagle zmienia zdanie, a winnego nie ma, bo każdy przerzuca odpowiedzialność na kogoś innego
Nie zdziwił bym się, gdybyś to Ty był tym dobrym obywatelem, który wysłał pismo do weszło.Co do wiceprezesa. Co z tego, że był pod wpływem alkoholu? Ty nigdy nie piłeś? Nie stawiaj jakiegoś podziału, że osoba na jakimś stanowisku nie może się napić. A za to, że nie chciał wpuścić mundurowych, to każdy z nas powinien teraz stawiać mu kratę. Wiem, wiem, Ty pewnie wolałbyś, żeby psy wpadły pod restauracje, zawinęli wszystkich, przekazali prokuratorze i żeby wyłapali grube wyroki ![]() Rekiny tak się interesują tym, co się dzieje na trybunach, jak ja losem sąsiadki. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie!
Ja wiem, że emocje są niesamowite. Ale darujcie sobie personalne wycieczki. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|