The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 15:41
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
SKWK powinno rozmawiać z Cupiałem i tylko z nim.
I tylko z Tuskiem
Zobaczymy co SKWK ma do powiedzenia na dniach - ponoć ma wyjść oświadczenie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.03.2014, 15:59
OSC.N. napisał(a):Wyświetl post
Za krytykę strzelania racami w stronę własnych kibiców czyta się w odwecie pretensje o brak należytej reakcji na strzelanie kiedyś tam w stronę być może tych samych kibiców przez milicję z broni gładkolufowej...

Osoby uważające te 1zł do biletu za formę podatku są atakowane, że nie protestują gdy Tusk podnosi podatki...

Organizacja kibiców być może słusznie krytykująca Bednarza za niewywiązywanie się z umów, działanie w celu rozłamu wśród kibiców, czy problemy organizacyjno-finansowe Klubu działa metodami, które żadnego konsensusu na pewno nie przyspieszą, również powodują podziały wśród kibiców oraz przyczyniają się do strat Klubu..

Zastanawiam się, co tutaj ktoś chce udowodnić? Że jak ktoś nie wychodzi na ulice protestować przeciw wszystkiemu, co mu się nie podoba, to automatycznie traci prawo głosu w jakichkolwiek kwestiach go dotyczących? Że milicja może strzelać do kibiców, to My też możemy? Że Tusk nakłada podatki, to my też możemy? Że Bednarz działa na szkodę klubu, to my tez możemy? Albo ktoś nie przemyślał konsekwencji swoich czynów i swojej późniejszej retoryki, albo chce się stawiać w jednym rzędzie z milicją, Tuskiem i Bednarzem... To tak z logicznego punktu widzenia, abstrahując już od tego, po której stronie leżą racje...

pozdr
OSC.N.

Amen. Dziękuję.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.03.2014, 16:02
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
I tylko z Tuskiem
Zobaczymy co SKWK ma do powiedzenia na dniach - ponoć ma wyjść oświadczenie.
rozumiem, że starasz się ośmieszyć moje zdanie. Rozmowy z kim innym nie mają sensu, jak mamy coś konstruktywnego ustalić w sprawie dalszej współpracy.

A co Cie obchodzi oświadczenie SKWK, Ty o nich masz zdanie, którego nic nie zmieni. Abyś bił im brawo musieliby:

1) Zadeklarować współpracę z klubem na warunkach Bednarza.
2) Zadeklarować współpracę z Policją na warunkach komendanta.
3) Zadeklarować zaniechanie jakiejkolwiek działalności, która byłaby sprzeczna z REGULAMINEM STADIONOWYM.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując
Killhim
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.03.2014, 16:05
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Okej - istnieje życie, klub sobie poradzi - podaj przykłady tego jak klub sobie poradzi?
Podobał Ci się w sobotę doping? Bo ja jedyne co słyszałem z trybun to ''pajace'' i ''złodzieje'' reszta była jakimś mamrotaniem.
Zebysmy sie dobrze zrozumieli ...

Na D i G było:

2,3 pod wpływem ktorzy chcieli intonowac bo ... byli pod wpływem
2,3 ktorzy intonowali ale nie było ich słychac

i reszta sektora ktora spiewa od czasu do czasu ...bo lubia ale nie są zainteresowani cały mecz drzec ryja

Chciałbym Ci tylko przypomniec jak wyglądał dopingujący w latach 80 bo od wtedy chodzę na Wisłę.

-połowa 80 doping szedł ze srodka Dychy
-w 90 Mariusz
- na przełomie lat wlazło gniazdo ... ale wiemy co sie stało dalej ... przez 2,3 sezony doping to były zrywy, co rok kto inny zaczynał, sam pamietam bo stałem na ostatnim pietrze byłej dziesiatki i widziałem jak to sie powoli kleiło
po 2002 chyba dopiero zoorganizowali to G, U .... reszta i chwała im za to

Nie chce zeby tak było i nie chce isc w stone utopii .. ale uwazam ze doping sie zawsze odrodzi i zoorganizuje ... pisałem juz na chatcie nie popieram rac ktore lecą mi na łbem Zawsze po tym jak sie wypałały kładłem je ziemi

Z Wislackimi pozdrowieniami
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2014, 16:21
Zajebiście - pośród idiotów broniących wstrzeliwujących race był pan wiceprezes TS. Brawo, tak się robi PR w klubach sportowych. Na pewno zbiórki do puszek na kolejnych meczach będą biły rekordy... Idą rozliczenia Pitów - to z pewnością wszyscy rzucą się jak opętani, by wklepać KRS stowarzyszenia albo TS...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 16:25
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Zajebiście - pośród idiotów broniących wstrzeliwujących race był pan wiceprezes TS. Brawo, tak się robi PR w klubach sportowych. Na pewno zbiórki do puszek na kolejnych meczach będą biły rekordy... Idą rozliczenia Pitów - to z pewnością wszyscy rzucą się jak opętani, by wklepać KRS stowarzyszenia albo TS...
łykasz wszystko co piszą pismaki. Akurat wiele zbiórek jest na sekcje TS, które dzięki tej kasie jeszcze jakoś zipią, tak samo jest z kasą z podatków. Jeśli nie dasz kasy na zbiórce na TS, albo z podatków to wiele dzieci nie będzie mogło trenować (m.in. nasza AKADEMIA PIŁKARSKA). Takimi tekstami tylko kompromitujesz swoją osobę. Naprawdę takich tekstów nie powstydziłby się nie jeden parch, co nie znaczy że Ty jesteś parchem...

Zastanówcie się czy swoją nienawiście nie wylejecie dziecka z kąpielą. Z takim podejście wielu z Was to żydki przeżyją kryzys i odrodzą się ze zdwojoną silą.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.03.2014, 16:29
Reyman by mu na pewno podał rękę...

Cytat:
Zastanówcie się czy swoją nienawiście nie wylejecie dziecka z kąpielą. Z takim podejście wielu z Was to żydki przeżyją kryzys i odrodzą się ze zdwojoną silą.
Zrozum że chłopie, że sto razy bardziej od jakiegokolwiek wpisu na forum i w ogóle od gadania szkodzą Wiśle REALNE CZYNY z ostatnich tygodni bandy pozbawionych wyobraźni i ograniczonych umysłowo osobników... Tu jest problem, ogarnij się!
Ostatnio edytowane przez felipe : 10.03.2014 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:29
łykasz wszystko co piszą pismaki. Akurat wiele zbiórek jest na sekcje SKWK, które dzięki tej kasie jeszcze jakoś zipią, tak samo jest z kasą z podatków. Jeśli nie dasz kasy na zbiórce na TS, albo z podatków to wiele dzieci nie będzie mogło trenować (m.in. nasza AKADEMIA PIŁKARSKA). Takimi tekstami tylko kompromitujesz swoją osobę. Naprawdę takich tekstów nie powstydziłby się nie jeden parch, co nie znaczy że Ty jesteś parchem...
Umiesz czytać? Gdzie ja napisałem na co idą zbiórki? Ja piszę o tym, że takie działania pana wiceprezesa, sprawiły że teraz inni zamiast przekazać kasę z rozliczenia podatkowego na SKWK lub TS Wisła lub dać do puszki w trakcie zbiórek na meczu, będą woleli wpisać KRS jakiejś innej instytucji, o wrzuceniu paru zeta do puszki nie wspominając.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 16:32
Umiesz czytać? Gdzie ja napisałem na co idą zbiórki? Ja piszę o tym, że takie działania pana wiceprezesa, sprawiły że teraz inni zamiast przekazać kasę z rozliczenia podatkowego na SKWK lub TS Wisła lub dać do puszki w trakcie zbiórek na meczu, będą woleli wpisać KRS jakiejś innej instytucji, o wrzuceniu paru zeta do puszki nie wspominając.
takie teksty jak Twoje z pewnością im "pomogą" wybrać inną organizację. Przynajmniej tutaj nie powinno się takich pomysłów poddawać, bo przez przypadek jeden debil czy drugi tak właśnie zrobi.

A co zrobił Pan Prezes TS Wisła zdecyduje sąd, a nie pismaki czy POlicja...

A co by zrobił Henryk Reyman z osobami, które nie znają HYMNU TS WISŁA ? nie trzeba chyba mówić...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:33
rozumiem, że starasz się ośmieszyć moje zdanie.
Nie do końca.
Uważam że źle stawiasz punkt ciężkości - zmiana negocjatora na kogoś 'wyżej' niewiele zmieni. Bednarz ma wystarczający zakres kompetencji. Zmiana negocjatorów z obu stron - owszem, jest to jakiś pomysł. Albo mediacja. Jednak obawiam się że nie chodzi Ci o porozumienie a o wykopanie Bednarza ze stołka, co tylko może zrobić Cupiał. Dlatego sugerujesz rozmowy na takim a nie innym szczeblu. Stąd dodałem do zestawu Tuska - końcu może w Polsce tyle co Cupiał w Wiśle więc równie dobrze można uderzać do tej persony w sprawie rac.

A co do oświadczenia stowarzyszenia to podchodzę do niego z optymizmem. Miło że chcą się publicznie wypowiedzieć na temat ostaniach zdarzeń, co więcej interesuje mnie co kryje się pod 'nową formułą Stowarzyszenia'.

Co do samego SKWK - oczekiwałbym aby nie tylko działali na rzecz Wisły i kibiców ale również aby współdziałali z klubem w tej kwestii, mimo różnicy zdań. A nader wszytko aby reprezentowali interesy wszystkich kibiców a nie tylko własne.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:35
Większość i tak nie wrzucała, spójrzmy prawdziwe w oczy. SKWK zarządzi protest i na mecz będzie przychodziło 5-10 tysięcy ludzi, kiedy forma Wisła będzie mniejsza to 5k maks. Taka prawda ludzie.Ci co wrzucali do puszek będą wrzucać dalej, a ten maly procencik to nikogo i tak nie powinien obchodzić.
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:37
Wszystkich kibiców powiadasz? Dlaczego SKWK ma reprezentować zdanie ludzi którzy przychodzą na mecz raz na 2 tygodnie i to cała ich aktywność na rzecz Wisły

edit. w dodatku ludzi którzy tylko mają okazje to jączą na nich, i rzucają kłody pod nogi, Lukasz powiedz że zartujesz proszę.
Ostatnio edytowane przez Flinston : 10.03.2014 o godz. 16:39.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 10.03.2014, 16:39
Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.

Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki"

Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji.

Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka.

- Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.
Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty.

- Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie.
Odpowiedz cytując
Killhim
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:43
Flinston napisał(a):Wyświetl post
a ten maly procencik to nikogo i tak nie powinien obchodzić.
a skąd wiesz ile ten mały procencik u mnie stanowi ?, moze tyle co zbiorka z całego dnia meczu... Nie kazdy zarabia w pln Wiem ze to niemozliwe bo przezyłem juz kilka wojen wewnatrz wislackich wszyscy mamy teraz gorące głowy dlatego albo dajmy sobie na wstrzymanie albo chociaz nie bluzgajmy na siebie NIGDY nie bedzie 100 % porozumienia ale szanujmy się ... chodzimy w jednym szalu.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 16:47
Nie do końca.
Uważam że źle stawiasz punkt ciężkości - zmiana negocjatora na kogoś 'wyżej' niewiele zmieni. Bednarz ma wystarczający zakres kompetencji. Zmiana negocjatorów z obu stron - owszem, jest to jakiś pomysł. Albo mediacja. Jednak obawiam się że nie chodzi Ci o porozumienie a o wykopanie Bednarza ze stołka, co tylko może zrobić Cupiał. Dlatego sugerujesz rozmowy na takim a nie innym szczeblu. Stąd dodałem do zestawu Tuska - końcu może w Polsce tyle co Cupiał w Wiśle więc równie dobrze można uderzać do tej persony w sprawie rac.

A co do oświadczenia stowarzyszenia to podchodzę do niego z optymizmem. Miło że chcą się publicznie wypowiedzieć na temat ostaniach zdarzeń, co więcej interesuje mnie co kryje się pod 'nową formułą Stowarzyszenia'.

Co do samego SKWK - oczekiwałbym aby nie tylko działali na rzecz Wisły i kibiców ale również aby współdziałali z klubem w tej kwestii, mimo różnicy zdań. A nader wszytko aby reprezentowali interesy wszystkich kibiców a nie tylko własne.
Z Bednarzem już nie ma co negocjować, ponieważ:
- nie jest osobą, która o czymkolwiek decyduje
- wypowiedział kilka słów za dużo i nie chodzi mi o kwestie personalne, a głównie o Jego durne słowa o zamknięciu naszego stadionu.

Oczywiście, że chodzi o porozumienie. Ale porozumienie można negocjować tylko z kimś, kto cokolwiek może. Pan Bednarz może jedynie występować przed dziennikarzami z durnymi wypowiedziami. W Wiśle może jedynie Cupiał i tyle. Swoje "tuskowe" porównania schowaj sobie.

SKWK reprezentuje interesy swoich członków, ewentualnie ludzi bardzo związanych z Wisłą. Nie powiesz, że z Wisłą związany jest laluś/pajac w rurkach przychodzący raz w roku na mecz z Legią ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:49.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.03.2014, 16:48
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego wszyscy pisza ze konflikt jest z kibicami? Konflikt jest z SKWK ktore chce podatku.
Konflikt nie jest z SKWK.Konflikt jest z WSH które rządzi w SKWK.
Odpowiedz cytując
Killhim
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:55
bebeto napisał(a):Wyświetl post
WSH .
? Sharakany ? Nie mieszają sie do ultraski
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 16:56
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.

Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki"

Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji.

Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka.

- Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.
Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty.

- Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie.
jeśli wierzysz dziennikarzom i POlicji to współczuje...Może byś poczekał na decyzję Sądu.
Jesteś prowokatorem i już od dawna apeluję od moderatorów o zakończenie Twoich "harców" na tym forum.

Gdybyś nie wiedział, ale nazwę stowarzyszenia piszemy dużymi literami, jako nazwę własną...

Brakuje mi tylko abyś dopisał coś o:
- czarnych kurtkach
- okradaniu kibiców
- braku możliwości zapisania Ciebie na wyjazd do Bełchatowa (to przecież skandal, taki fanatyk jak Ty i nie miał możliwości się zapisać na wyjazd)...
- itp., itd...

PS. Nie obraź się, ale gdyby Ciebie trafiła, to może być zmądrzał.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:57
takie teksty jak Twoje z pewnością im "pomogą" wybrać inną organizację. Przynajmniej tutaj nie powinno się takich pomysłów poddawać, bo przez przypadek jeden debil czy drugi tak właśnie zrobi.

A co zrobił Pan Prezes TS Wisła zdecyduje sąd, a nie pismaki czy POlicja...

A co by zrobił Henryk Reyman z osobami, które nie znają HYMNU TS WISŁA ? nie trzeba chyba mówić...
Doprawdy chciałbym mieć aż taką moc sprawczą w internecie, żeby jakiś chłopek zastanowił się na jaką organizację ma przekazać swój podatek. Zwłaszcza, że jakieś 70% regularnie piszących i czytujących to forum userów pewnie się w ogóle nie rozlicza

Tak samo, mam nadzieję, zrobi sąd i policja ws. 15 debili z Derbów i kolejnych kilkunastu z meczu z Ruchem.

Co do działań Reymana - nigdy się nie dowiesz i chyba lepiej, bo patrząc na to, co dzieje się wokół Wisły za sprawą SKWK, można by się w grobie przewrócić.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 10.03.2014, 16:59
Flinston napisał(a):Wyświetl post
Wszystkich kibiców powiadasz? Dlaczego SKWK ma reprezentować zdanie ludzi którzy przychodzą na mecz raz na 2 tygodnie i to cała ich aktywność na rzecz Wisły

edit. w dodatku ludzi którzy tylko mają okazje to jączą na nich, i rzucają kłody pod nogi, Lukasz powiedz że zartujesz proszę.
Nie, nie żartuję.
Teraz jest nam potrzebny każdy kibic, tak jak i dojrzała postawa i współpraca stowarzyszenia z klubem.
Jest to trudne, ja wiem ale trzeba trzeźwo ocenić sytuację - z całej trójki obecnych oponentów - kibiców, klub czy urzędników, najłatwiej przekonać do swoich racji tych pierwszych. Choćby z tego powodu ze w dużej mierze akceptują np race.

Siła stowarzyszenia jest w jedności a nie w poglądach.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 17:02
Doprawdy chciałbym mieć aż taką moc sprawczą w internecie, żeby jakiś chłopek zastanowił się na jaką organizację ma przekazać swój podatek. Zwłaszcza, że jakieś 70% regularnie piszących i czytujących to forum userów pewnie się w ogóle nie rozlicza

Tak samo, mam nadzieję, zrobi sąd i policja ws. 15 debili z Derbów i kolejnych kilkunastu z meczu z Ruchem.

Co do działań Reymana - nigdy się nie dowiesz i chyba lepiej, bo patrząc na to, co dzieje się wokół Wisły za sprawą SKWK, można by się w grobie przewrócić.
takich tekstów jak Twoje jest wiele, część piszą ludzie którzy nie zdają sobie sprawy z sytuacji TS WISŁA, a część piszą po prostu parchy lub osoby wrogie TSowi. Kropla drąży skałę.

Dla wszystkich nas sytuacja i przyszłosć Wisły jest ważna, można mieć inne zdania na różne tematy, choćby SKWK. Ale nie powinniśmy tutaj propagować działań, które mogą szkodzić WIŚLE KRAKÓW.
Co do Reymana jestem pewien jednego, że nie pochwalałby osób, które przychodzą 1 lub 2 x do roku na stadion i nie znają Hymnu TS WISŁA.

Teraz jest nam potrzebny każdy kibic, tak jak i dojrzała postawa i współpraca stowarzyszenia z klubem.
SKWK bardzo długo wykazywało się spokojem, przez wiele miesięcy był "Wersal". Teraz coś pękło, trzeba to odbudować jak najszybciej.
A co do kibiców, taki laluś w rurkach jest potrzebny o tyle, że A) kupi bilet, B) kupi kiełbachę, C) zapłaci 1 zł od biletu na SKWK, które za to wybuduje Pomnik Reymana lub kupi za to bilety dla dzieci z ważnych dzielnic Krakowa. Takich "kibiców" interesy reprezentuje UOKiK, a nie SKWK.

Taki kibic, o którym piszesz będzie ważny dla Wisły i jej kibiców tylko wtedy jak się ogarnie, pozna historię, wartości, nauczy się Hymnu i najważniejszych pieśni.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 10.03.2014, 17:12
takich tekstów jak Twoje jest wiele, część piszą ludzie którzy nie zdają sobie sprawy z sytuacji TS WISŁA, a część piszą po prostu parchy lub osoby wrogie TSowi. Kropla drąży skałę.

Dla wszystkich nas sytuacja i przyszłosć Wisły jest ważna, można mieć inne zdania na różne tematy, choćby SKWK. Ale nie powinniśmy tutaj propagować działania, które mogą szkodzić WIŚLE KRAKÓW.
Ale ja nie propaguję zachowań, które mogą Wiśle szkodzić. To, że wyrażam zdanie na ten temat nie ma na celu Wiśle w jakikolwiek sposób zaszkodzić, więc do parcha porównywać mnie nie masz prawa.

Piętnuję działania, które ty i wielu innych uważają za normalne, a które w gruncie rzeczy najbardziej Wiśle w ostatnich dniach zaszkodziły. Po takich akcjach, jak ta z derbów czy z soboty nie wyobrażam sobie, aby klub chciał negocjować ws. tej (jebanej) złotówki, bo trudno negocjować z ludźmi niedojrzałymi i nieodpowiedzialnymi. Jestem przekonany, że prawda leży gdzieś pośrodku i zapewne racja też gdzieś tam spoczywa, ale nie sądzę by klub mając wypracowany z SKWK kompromis ot tak się odwrócił od pomysłów proponowanych na początku przez SKWK.

Dlatego też twierdzę, że w ostatniej fazie negocjacji musiały wpaść dodatkowe "zapisy", na które klub nie poszedł - a kartą przetargową pewnie była kasa ze "złotówki" na oprawy i brak finansowej odpowiedzialności Stowarzyszenia za ewentualne kary. To są jednak tylko moje domysły, za które zapewne zostanę za chwilę zalany żółcią przez jedynych sprawiedliwych z sektora C.

Czekam z niecierpliwością na oświadczenie SKWK z dzisiejszego (?) spotkania.

Pozdrawiam, kończąc swoją aktywność w temacie, przynajmniej do oświadczenia.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 10.03.2014, 17:28
jeśli wierzysz dziennikarzom i POlicji to współczuje...Może byś poczekał na decyzję Sądu.
Jesteś prowokatorem i już od dawna apeluję od moderatorów o zakończenie Twoich "harców" na tym forum.

Gdybyś nie wiedział, ale nazwę stowarzyszenia piszemy dużymi literami, jako nazwę własną...

Brakuje mi tylko abyś dopisał coś o:
- czarnych kurtkach
- okradaniu kibiców
- braku możliwości zapisania Ciebie na wyjazd do Bełchatowa (to przecież skandal, taki fanatyk jak Ty i nie miał możliwości się zapisać na wyjazd)...
- itp., itd...

PS. Nie obraź się, ale gdyby Ciebie trafiła, to może być zmądrzał.
Współczuć można takiemu komuś jak Ty który nadal ślepo wierzy w skompromitowane osoby mimo tego,że np pan wiceprezes został zatrzymany przez policje przedstawiono mu zarzuty.
Daruj sobie nazywanie mnie prowokatorem ,nie pasuje Ci,że krytykuję "Twoje" skwk i bandytów od rac,mam prawo to czynić a taki osobnik jak Ty nie przeszkodzi mi w tym.

Odpuść sobie te czarne kurtki chłopie bo nigdy o nich nie pisałem ,przedstaw post w którym poruszałem temat czarnych kurtek.
Temat okradania kibiców ,zapytałem jaka jest gwarancja,że nikt nie zaniża wyników zbiórek to jakoś nie potrafiłeś mi odpowiedzieć mimo,że napisałem nikogo nie oskarzam chcę zwyczajnie wiedzieć kto kontroluje liczenie pieniędzy zbieranych na meczach.

Zapisy do Bełchatowa każdy kto był wie jak wyglądały,skwk ogłosiło,że będą zapisy na wyjazd więc ludzie poszli stali w kolejce a okazało się,że biletów prawie nie było bo skwk większość przekazało swoim którzy nie musieli stać w kolejce.A pózniej skwk płakało bo na kolejne wyjazdy nie mogli kompletu zebrać bo ludzie zrobieni w balona przez skwk z Bełchatowem zwyczajnie odpuścili sobie.

Twój dopisek o racy dobitnie pokazuje jakim osobnikiem jesteś.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 10.03.2014, 17:30
Najlepszym rozwiązaniem jest poczekać na to oświadczenie. Szczerze mam nadzieję, że będzie się pozytywnie różniło w stosunku do tego co przez ostatnie dni przerabialiśmy. Nie oczekuję tu włażenia w dupę komukolwiek tylko merytorycznej wypowiedzi. Mam nadzieję, że takowa się ukaże.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 10.03.2014, 17:37
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak nie do końca, bo jest to zdjęcie z sektora E22.
Nie wiem co jest nie do końca, sektor się zgadza..............
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.03.2014, 17:53
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Konflikt nie jest z SKWK.Konflikt jest z WSH które rządzi w SKWK.
To masz pojecie..
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 10.03.2014, 17:54
SKWK bardzo długo wykazywało się spokojem, przez wiele miesięcy był "Wersal". Teraz coś pękło, trzeba to odbudować jak najszybciej.
Owszem - tu jest podstawowy problem - pękło a nie powinno pęknąć, mimo różnicy zdań.

Takich "kibiców" interesy reprezentuje UOKiK, a nie SKWK.
Ten kibic wykarmi i klub i stowarzyszenie. O złote kury się dba, a nie je zarzyna.

EOT z mojej strony do momentu oświadczenia.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.03.2014, 17:55
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
"bandytów od rac
Pominę resztę dyrdymałów, jakimi raczysz nas od dłuższego czasu - może byś się jednak czasami zastanowił, co piszesz w odniesieniu do innych osób? Ktoś kto odpali racę, nawet rzuci ją na murawę jest dla Ciebie bandytą? Równo Ty masz pod sufitem?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.03.2014, 18:13
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co jest nie do końca, sektor się zgadza..............

Nie do końca jest ojciec z córka - na pewno na tych miejscach nikt taki nie siedzi.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.03.2014, 18:14
Nie martw sie, byle frajerzy nie wrzucają do puszek ani nie przekazuja tego 1% z podatku. Robią to ci dla, których Wisla to cos więcej niż 90 min. raz na dwa tygodnie, dla których to historia ruchu kibicowskiego, w którym brali czynny udział przez wiele lat. Klienci, wpier...cy kiełbachę, którym sie kilka piosenek nie chce zaśpiewać lub po prostu ruszyć dupy bo przypadkowo nie poszli tym razem do kina tylko na mecz, bo ładna pogoda nie będa mieli coś do powiedzenia na tematy kibicowskie, bo to nie ich sprawa. Muszą to tylko zrozumieć. Stadion to nie internet, na którym tacy jak ty sobie harcują, na stadionie zas siedzą cicho z gębą na kłódke.
Mówiąc krótko. Macie gówno do gadania (to do klientów). Wasza rola na stadionie to kiełbacha i cola. A wasze zgadzania się czy nie zgadzania się na to czy tamto latają kibicom Wisły koło tego no wiecie.

P.S. Panu wiceprezesowi TS to mógłbys buty czyścić w każdej kwestii i tej kibicowskiej też z dawnych lat.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów