|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Nie, tłumacze Ci "hs", abyś samodzielnie myślał. I nie porównywał łamania prawa jakim jest zapalanie rac do łamania praw obywatelkich, które stoją zdecydowanie wyżej w hierarchi praw. Nie mówiąc już, że wolność obywatelska, nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej i domniemanie niewinności powinno być podstawą państwa prawa, a nawet są to prawa podstawowe. Nie brakuje mi argumentów, nie chce mi się juz tylko z Tobą dyskutować, ponieważ to jak rozmowa ze ścianą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
To samo robi Komisja Ligi dba o swoje interesy mając w dupie nasze. Jedynie co nas łączy, to to, że jedna i druga strona ma prawo w dupie ![]() Ale dysproporcja polega na tym, że skutki łamania prawa przez kibiców są niewspółmiernie niższe przy tym jak łamie je KL i wojewoda. na Legii gdzie zagrożenie było o wiele wiele wyższe i skutki były wyższe nie represjonuje kibiców z Żylety. A czemu? Bo Żyleta ma lepszą pozycję negocjacyjną i od razu byłaby burza. My musimy iść jak Żyleta! Twarde działania a nie dochodzenie sprawiedliwości i moralności Domin_Czyżyny czy twojej. KL i wojewoda ma w dupie sprawiedliwość a wy się przejmujecie że ktoś na forum mało spójnie pisze... Albo wojna albo nas usadzą grzecznie na krzesełkach. Wasz wybór
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:59.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
z poważaniem, hs
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.02.2014 o godz. 15:04.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiedź leży w następnym poście.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I tak są przepisy prawa ważniejsze i mniej ważne. Prawna ochrona życia, podstawowe prawa człowieka są ważniejsze od np. nakazu pozbierania kupy po swoim pupilu, zakazie plucia na chodnik, czy zakazie odpalania kilku świecidełek na meczu. Myślę, że te trzy przepisy mają taki sam "ciężar gatunkowy". Pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fakt walka o zmianę prawa może przybrać różną formę. Tylko zastanówmy się, czy to co robimy do tej pory jest skuteczne. Bo na przykład nieodpalanie rac do ich zalegalizowania zupełnie nie prowadzi, jeśli walczymy o to ze stroną, której kompletnie one nie są na rękę. Tutaj działamy na ich korzyść Tak samo czy skuteczne jest jak KL łamie szereg ustaw czy rząd pryzmując niekonstytucyjną ustawę dajemy im możliwość żeby uszło im to na sucho?
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 15:19.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
Jaki oni mają interes w tym, żeby te race zalegalizować? Kibice i tak się nie przejmują przepisami i odpalają race (czyli ubarwiają "widowiska" piłkarskie), a oni w przypadku legalizacji nie będą na tym zarabiać. Proste. Według mnie to powinno iść w drugą stronę. Otóż, zaprzestać odpalania rac (rok, dwa lata), a później sprowokować dyskusje na różnych forach jak bardzo ich brakuje na stadionach i wtedy lobbować zmianę ustawy. Ale to tylko utopia, która się nigdy nie przydarzy.
Prawo to dalej prawo.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.02.2014 o godz. 15:30.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
||
Zaczęliby liczyć straty na każdym froncie, na czele z wpływami z telewizji to wszyscy poszli by po rozum do głowy. Politycy, Komisje, kluby. A tak ultrasami się wyciera mordę dalej. Pozwolę sobie przekleić post z innego forum niejakiego JacobCFC bo w kilku dosadnych zdaniach dobrze niektórym odpowiedział. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 28.02.2014 o godz. 15:38.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
mandat za nieposprzątnie po psie: 50 - 500 zł mandat za splunięcie na chodnik: 50 - 500 zł odpalenie racy: do 5 lat więzienia, 2 tysiące mandatu + 2 lata zakazu stadionowego
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A jakie umocowanie prawne ma prezes Biszof na decydowanie czy Kibic X może wejść na mecz czy też nie może ?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Trochę dziwna decyzja. Ale mam wrażenie że gdyby klub mógł skierować kibiców na inny sektor to tak by było. W każdym razie trzeba się przygotować na Januszowy doping....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie decyzja nie jest dziwna tylko totalnie kuriozalna. Pełna hiporyzja w wykonaniu władz ekstraklasy. Ot taki wywiad o jakże aktualnym tytule: Prezes Ekstraklasy SA: Zamykanie stadionów to tani populizm http://www.przegladsportowy.pl/pilka...504,1,381.html
Jak rozumiem stanowisko klubu jest on gotowy na rekompensatę dla karnetowców skoro już o tym piszę. W sumie jest to w pełni zgodne z logiką umowy jaką jest karnet, ale coś mi śmierdzi. Wynika jakby bardziej im się opłacało oddać 40 -50 tysięcy złotych niż zamykać cały stadion... ale to już takie własne teorie spisowe ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Podobno oprócz zamknięcia sektora C, 25 tys. zł kary za race na Derbach:
http://www.wislaportal.pl/26557,25_t...a_derbach.html
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.02.2014 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Oryginalna kara. Im nie chodzi o race, tylko o Armani Jeans. Tak jak my nie powiemy co to znaczy, tak oni nie powiedzą czemu tak ostro.
Już lepiej byłoby jakby w ....u zamknęli cały stadion. Znowu nastąpi podział i o to im chodziło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Ty porownujesz poświęcenie ultrasow na przestrzeni lat i walke o swoje do pedalstwa i lewactwa to mówię Ci stanowcze ch... Ci w dupe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Klub zachował się fair poszedł na układ z skwk jakiś czas temu a oni sami prowokują konflikt.Zobaczcie sobie na ich forum jak GJ z skwk wczoraj podjudzał ludzi na klub ,a gdy okazuje się,że decyzje o zakazie na Ruch podjeła komisja ligi to teraz wymyśla inne bajki aby tylko na klub najeżdzać .Na Smude Bednarza najeżdza mimo,że robią kawał dobrej roboty.Twierdzi,że klub w dupie ma kibiców mimo,że nie ma podstaw aby takie osądy wydawać i jeszcze teksty,że to tylko wierzchołek góry lodowej.Ewidentnie zaczynają się najazdy na klub z ich strony,przypominam,że ten GJ nie jest zwykłym kibolem a nalezy do skwk więc pisze na forum w imieniu skwk.
Ostatnio edytowane przez GrzegorzTS : 01.03.2014 o godz. 11:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
2)A skąd ty znasz relacje klubu z SKWK? Jesteś z zarządu, uczestniczysz w spotkaniach i rozmowach, kontaktujesz się z nimi telefonicznie, żeby coś wiedzieć na ten temat? Czy twoja opinia jest kolejna z cyklu: "wydaje mi się", "myślę, że", "wszystko wskazuje na to, że" lub "jestem mistrzem przepowiedni"... hmm
Ostatnio edytowane przez palikot : 01.03.2014 o godz. 14:18.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy bedzie można kupić karnet?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podaj numer konta, wylicz ile dokładnie mam Ci przeleć i bądź zadowolony. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Karnety i bilety na Ruch do kupienia.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
GDZIE mogę kupić
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
liczy ktoś ile poszło biletów na ruch?
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z szumnych zapowiedzi jakie się tu pojawiały to myśle że pójdzie te 23 tysiące. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Udało sie komus oddać karnet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Z ciekawości wszedłem sobie zobaczyć jak schodzą bilety na mecz z Zawiszą. I jedna rzecz mnie zdziwiła, C5 - od wejścia na trybunę do góry praktycznie zajęte miejsca, wie ktoś czym jest to spowodowane?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|