|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ja to samo co do Play'a. Szukam kogoś kto pracuje w Krakowie w salonie i ma zniżki na abonament.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jest wiele roznych fotek z Kopca Kosciuszki noca... pytanie kiedy one sa robione? Teoretycznie, mozna na niego po zmroku wchodzic tylko od maja do wrzesnia... teraz zmrok to juz okolice 17 i trzeba schodzic...
Czy probowal ktoś w tym okresie wejsc na gore wieczorem ? Chcialbym komus pokazac widok Krakowa noca stamtad, no ale chyba ciezko bedzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jeśli jesteś stroną to chyba idziesz do sekretariatu sądu i prosisz o udostępnienie akt do zapoznania się. Miałeś taką możliwość przez cały okres postępowania. Potem możesz poprosić sekretariat sadu na pismie o skopiowanie ci (odpłatnie) wskazanych przez ciebie kart.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dobra, dawno mnie tu nie było, to i pytanie debilne. W którym wątku dyskutujemy o zamknięciu trybuny przez wojewodę i ew. o działaniach koleżanki z drugiej strony Błoń w tej sprawie?|
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 27.02.2014 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
w temacie derbowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy ciężko będzie o icara z Libertowa jutro w nocy? Wiem ze oni niezbyt chetnie jada po kogos poza Kraków. Albo inna firma przewozowa cenowo jak icar żebym nie wyszedł jak Zabłocki na mydle.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może ktoś polecić dobrego i stosunkowo niedrogiego blacharza w krakowie?
Potrzebuje drzwi polakierować po małym starciu z kolegą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak wyłączyć prenumeratę poszczególnych tematów z forum? (tzn. jak ustawić, by potwierdzenia o nowych postach nie przychodziły na maila)?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie obejrzę w necie za darmo i bez żadnych rejestracji serial House of cards?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiś hotel na praktyki ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próbuje się dostać do większych - najwięcej się nauczysz (chociaz nie wykluczone że tylko o sprzątaniu i krojeniu). Best Western Old Town, Radisson, Galaxy etc ale i tak zależy na kogo trafisz
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Ostatnim razem trafiłem na Novotel Bronowice, z tym że 3/4 praktyk to mycie klatek wentylacyjnych a wystarczyła jadna pierdoła żeby mieć przejebbb.e do końca praktyk. Dlatego szukam hotelu z "Polecenia" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ściągnęłam sobie do nauki takie jedno demo. Okna tego badziewia otwierają się tak,że nie widać ani góry ani dołu strony. Nie da się tego też przewinąć/przesunać, zamknąć bo nie widać krzyżyka na górze oraz przejść na następną stronę bo nie widać na dole opcji "dalej" :/
HELP me ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeśli to jest program to klikasz prawym myszy na pliku startowym programu, wchodzisz we Właściwości,następnie zakładka "Zgodność" i tam ustawiasz start w rozdzielczości 640x480 a później przechodzisz do ustawień programu i zmieniasz według potrzeb
No chyba że Cie nie zrozumiałem to daj PrintScreena |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jest możliwość zablokowania "samo otwierających" się okien z grami i tymi pierdołami ?
W Przeglądarce Mozilla firefox |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chodzi ci o reklamy? Ad Block i po sprawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
gdzie obejrze serial how i met your mother bez rejestracji i limitów za free na necie? chodzi mi o 9 sezon.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do kogos obeznanego w prawie pracy...
Pracuje PN-PT, stawka miesieczna. Czy oplaca mi sie brac L4 na 5 dni (piatek, sobota, niedziela, poniedzialek, wtorek) czy lepiej dla mnie bedzie piatek+pon,wtorek ? Prosze o wytlumaczenie w wersji dla malosprytnego ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 07.03.2014 o godz. 08:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ta choroba która Cię dopadła,rozkłada człowieka na 7 dni w tygodniu i nie ma znaczenia że sb-nd masz wolne Choroba nie wybiera,wynagrodzenie 80% pensji...zdrowiej![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ma to żadnego znaczenia w Twoim przypadku. W obydwu wersjach dostaniesz 80% za piątek, poniedziałek i wtorek.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja się nie zgodzę...
Większą wypłatę dostaniesz jak weźmiesz 3 dni a nie 5. Jeśli to jest etat, płatny dajmy na to 3000 zł. 3000/30(ilość dni w miesiącu)= 100 zł za dzień miesiąca. Wypłacają ci 80% za dzień zwolnienia. Przy zwolnieniu na 5 dni na koniec miesiąca dostajesz 2900. Przy wyłączonej sob i niedzieli 2940 zł.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.03.2014 o godz. 13:23.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Teraz mamy bardziej rozwinięte menu dla praktykantów. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale jest tak jak pisze MatMario, nie oplaca sie chorowac w soboty i niedziele, bo tracisz za to pieniadze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Zawszw w piatek mozesz miec sraczke, w poniedzialek goraczke i katar. ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy pierwszy pit można wysłać internetem? czy trzeba pojechać do urzędu?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
można.
10znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Robił ktoś kursy komputerowe z pakietu office? gdzie najlepiej i w miarę niedrogo, polecacie coś?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|