The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się:
ZWYCIĘSTWEM! 47 20,98%
ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! 177 79,02%
Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2014, 14:27
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Masz jaja żeby pokazać swój sprzeciw to mej też jaja ujawnić swoją tożsamość i wejść w otwartą polemikę.
właśnie, masz jaja aby pokazac swój sprzeciw, miej jaja i ujawnij swoją twarz na spotkaniu kibiców WISŁY KRAKÓW i wejdź w otwartą polemikę. Typowy netowy napinacz...a może dziennikarz, policjant lub urzędas ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.02.2014 o godz. 14:31.
wiesniak84
Guest

Stary 24.02.2014, 14:28
Ale na tyle glupie zeby krytykowac to co jeszcze 10 lat temu bylo legalne i nomen omen nagradzane. Teraz jesli posiadacie jakakalwiek zajawke, hobby , pasje, wyobrazcie sobie ze z dnia na dzien politykiery zakazuja wam ja/je wykonywac. Oczywiscie z podkulonym ogonem potulnie sie na to zgdzacie a lemingoza trwa dalej.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 24.02.2014 o godz. 14:29.
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.02.2014, 14:30
A ci odpalający i rzucający robili to ujawniając twarze?
Typowy netowy napinacz.
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.02.2014, 14:30
Myślę ,że czas skończyć jałową dyskusję i wzajemne obrazanie.
Wszyscy jesteśmy kibicami jednej drużyny.
Wisła Kraków Pany !
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 14:34
it napisał(a):Wyświetl post
A ci odpalający i rzucający robili to ujawniając twarze?
Typowy netowy napinacz.
za pokazanie twarzy grożą konsekwencje wieksze niż za wiele pospilitych przestępstw + zakazy stadionowe. Polskie prawo lepiej traktuje złodzieja, niż kibica-ultrasa.
A za pokazanie się na spotkaniu kibiców Wisły Kraków i przedstawienie swojego stanowiska nic nie grozi. Ale trzeba mieć jaja.
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.02.2014, 14:36
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś porównuje zapalenie świecidełka, które nic nikomu nie robi do kradzieży sam pokazuje swoją ignoracje i tyle. System nakazów i zakazów jest jednym z elementów walki PO o leminga, przepraszam wyborcę..., który w gównie był, gówno widział, a się wypowiada na każdy temat.

Jeśli leming ma mózg tak zniszczony propagandą systemu, to nigdy nie zmiani zdania, które serwują mu łżeelity i media. Sprawa wolności na trybunach dotyczy nas kibiców, a nie większości społeczeństwa, która gówno wie. Demokracja, co to jest demokracja ? Czyż nie systemem, w którym 2 meneli może przegłosować profesora uniwersytu ?
Czyli rozumiem ze stawiasz sie w roli profesora uniwersytetu ? a pozostali to menele ?

Pomijajac cala demagogie wyciekajaca z Twojego postu - bo sam nie wiem czy to ja jestem tym lemingiem ktory w gownie byl i gowno widzial to nie odniosles sie nawet slowem do merytoryki mojego posta.

Ja naprawde staram sie miec otwarda glowe i chce sie dowiedziec po co te race polecialy na boisko ? Postaraj sie mnie przekonac konkretem a nie ogolnikami o propagandzie systemu, łżeelitach itd

PS. Ja nie porownuje swiecidelka do kradziezy tylko fakt zlamania prawa po to zeby zasygnalizowac ze jest ono bezsensu - skala przewinienia nie jest istotna w tym przypadku ale oczywiscie jezeli chcesz moge podac bardziej zblizone "wagowo" przyklady.
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.02.2014, 14:38
Jest różnica między zapaleniem rac w ramach oprawy (popieram) a rzucaniem rac na boisko (uważam to za skrajnie głupie).

Mam pytanie do osób, którym rzucanie nie przeszkadza, a wszystkich którzy widzą w tym coś złego odsądzają od czci i wiary: po co? By pokazać że się da? Zawsze się da. Ale takim działaniem odbieracie argument tym, którzy race popierają, ale nie siedzą z Wami teraz na młynie. Jak chcecie przekonać kogokolwiek, że race są bezpieczne i nie stanowią zagrożenia, skoro pokazujecie, że da się nimi miotać na lewo i prawo.

Przed meczem mieliśmy dyskusję nt rac ze znajomymiy - ja stałem na stanowisku, zę dobrze użyte zajebiście zwiększają widowiskowość, zgaszone przed wypaleniem nie zadymiają stadionu i okolic. Dobrze użyte, w kumatych rękach i pod kumatym nadzorem nie są zagrożeniem. Same plusy. Po meczu okazało się, że najbardziej kumatym posunięciem jest .......nięcie ich na murawę. I nie można się do tego przyczepić bo jest lemingiem i piknikiem. A ja straciłem wszystkie argumenty w dyskusji. Bo jednak "walka z zakazami wszystkimi metodami" do mnie nie przemawia.

it
Senior Member

Stary 24.02.2014, 14:39
kristos napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy jesteśmy kibicami jednej drużyny.
Naprawdę? Czy działanie na szkodę klubu i wielu innych normalnych kibiców oznacza, że jesteśmy kibicami jednej drużyny?
Wątpię.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.02.2014, 14:42
Nie ma co... te race na murawie były tak samo mądre jak wyczyn miśka swego czasu. Zamiast odpalić po bramce Guły poczekać aż się wypalą, nawet zamocować je na barierkach żeby nie było "winnych". To wyszła z tego słaba prowokacja. Może ktoś przybliżyć sens rzucenia rac na murawę?

it napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę? Czy działanie na szkodę klubu i wielu innych normalnych kibiców oznacza, że jesteśmy kibicami jednej drużyny?
Wątpię.
Klub/kluby same sobie działają na szkodę. Kto się zgodził na bzdurne przepisy? Czy gdziekolwiek na świecie żeby iść na mecz potrzeba identyfikatora ze zdjęciem? Niedługo za odśpiewanie hymnu będą kary. Bo za transparenty już są...

Więc nie przesadzaj w drugą stronę...

wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
W takim wypadku nalezy zdecydowanie zakazac fajerwerkow w sylwestra, gdyz na podstawie wszelakich istniejacych statystyk wiecej ludzi ucierpialo przy ich uzyciu.
Chodzi o to dlaczego race poleciały na murawę? Kto to wymyślił żeby je rzucić? Po co? Żeby przerwali mecz?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 24.02.2014 o godz. 14:55.
Hej Nasz TS !!
wiesniak84
Guest

Stary 24.02.2014, 14:42
W takim wypadku nalezy zdecydowanie zakazac fajerwerkow w sylwestra, gdyz na podstawie wszelakich istniejacych statystyk wiecej ludzi ucierpialo przy ich uzyciu.
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 24.02.2014, 14:46
Jeeeee, spalmy stadion by zaprotestować przeciwko zasadom piłki nożnej, zniszczmy trybuny by utrudnić służbom i politykom walkę ze środowiskiem kibicowskim, zerwijmy murawę bo jest zbyt zielona, od dziś 2 x 2 niech równa się 5, a po niedzieli nastanie środa.

Po co nam klub jak wiemy lepiej!!!

Precz z Preczem!!!
c.d.n.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 14:47
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Czyli rozumiem ze stawiasz sie w roli profesora uniwersytetu ? a pozostali to menele ?

Pomijajac cala demagogie wyciekajaca z Twojego postu - bo sam nie wiem czy to ja jestem tym lemingiem ktory w gownie byl i gowno widzial to nie odniosles sie nawet slowem do merytoryki mojego posta.

Ja naprawde staram sie miec otwarda glowe i chce sie dowiedziec po co te race polecialy na boisko ? Postaraj sie mnie przekonac konkretem a nie ogolnikami o propagandzie systemu, łżeelitach itd

PS. Ja nie porownuje swiecidelka do kradziezy tylko fakt zlamania prawa po to zeby zasygnalizowac ze jest ono bezsensu - skala przewinienia nie jest istotna w tym przypadku ale oczywiscie jezeli chcesz moge podac bardziej zblizone "wagowo" przyklady.
dalej nie rozumiesz. Pokazałem tylko, że system rządów demokratycznych i wprowadzanych dzięki niemu zakazów i nakazów nie jest tutaj argumentem. Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie. A nie szafowac jakimiś dyrdymałami o demokracji, wyborach.

Nie wiem czy jesteś lemingiem, jeśli wierzysz głupim dziennikarzom, którzy gówno wiedzą o piłce i kilka rac nazywają strasznym łamaniem zasad bezpieczeństwa, lub politykom, którzy odwracają uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów tematami zastępczymi typu race i kibole to pewnie jesteś lemingiem.

A czy ja rzucałem race na boisko ? idź na spotkanie Kibiców Wisły lub na sektor C i się zapytaj ? Poleciały i juz. Środowisko kibicowskie rózni się od innych środowisk. Mają swoje zasady i zwyczaje. Dzięki temu mamy na trybunach taką atmosferę jaka mamy, a nie teatr...Dzięki Bogu.
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 24.02.2014, 14:49
Również nie popieram, ale nie widzę sensu w przepychaniu się na forum, która strona ma rację. Poczekajmy na stanowisko UW może wtedy łatwiej będzie zrozumieć.
it
Senior Member

Stary 24.02.2014, 14:52
A ty dalej nie rozumiesz, że działacie na szkodę klubu, któremu rzekomo kibicujecie.
Chcesz zaprotestować przeciw głupim przepisom/głupiej władzy, to zorganizuj jakiś Majdan, odpalcie tam tysiące rac, zróbcie barykady, może nawet ktoś was poleje armatką i będziecie prawdziwymi bohaterami.

Tak trudno zrozumieć, że racami na stadionie wyrządzacie krzywdę klubowi i innym kibicom?
jendrus
Senior Member

Stary 24.02.2014, 14:54
Może ktoś z Cracovii się przedostał i rzucał Dawniej w Anglii robili takie akcje .. Swoją drogą racę to jakieś debile mogli się trafić. Ale flagi to chyba ktoś sprawdza? delegat musi je obejrzeć. Tak przynajmniej wg przepisów jest. A jak ktoś to w niósł przez ochronę?
Kara będzie nie miła ...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
White91
Member

Stary 24.02.2014, 14:55
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
My o chlebie a Ty o niebie... Skoro chcesz zmieniać prawo to zapraszam do startu w wyborach parlamentarnych. Porównujesz do siebie zupełnie skrajne sytuacje. Aby można było odpalić fajerwerki w miejscu publicznym należy mieć pozwolenie na takie działanie.

Z tego co wiem na stadionie (jeszcze) takiego pozwolenia dostać nie można.

Każdy tutaj chce uzyskać logiczne wytłumaczenie po co świecidełka zostały rzucone a nie ile rąk urwała raca a ile rakieta puszczona przez na...anego wirtuoza w sylwestrową noc.
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.02.2014, 14:56
dajzesz spokoj.. wiesz jaka panuje na tym forum atmosfera i kto sie tu wypowiada.. nie ma sensu bic sie z koniem. Race byly i musza byc, to nie filharmonia w operze a mwcz pilkarski i jebana wojna z zydami
Przybyszewski
Senior Member

Stary 24.02.2014, 14:57
dalej nie rozumiesz. Pokazałem tylko, że system rządów demokratycznych i wprowadzanych dzięki niemu zakazów i nakazów nie jest tutaj argumentem. Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie. A nie szafowac jakimiś dyrdymałami o demokracji, wyborach.

Nie wiem czy jesteś lemingiem, jeśli wierzysz głupim dziennikarzom, którzy gówno wiedzą o piłce i kilka rac nazywają strasznym łamaniem zasad bezpieczeństwa, lub politykom, którzy odwracają uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów tematami zastępczymi typu race i kibole to pewnie jesteś lemingiem.

A czy ja rzucałem race na boisko ? idź na spotkanie Kibiców Wisły lub na sektor C i się zapytaj ? Poleciały i juz. Środowisko kibicowskie rózni się od innych środowisk. Mają swoje zasady i zwyczaje. Dzięki temu mamy na trybunach taką atmosferę jaka mamy, a nie teatr...Dzięki Bogu.
Powoli - powiedziales ze rzucanie rac ma na celu zmiane przepisow dlatego tez "dyrdymaly" o wyborach i demokracji sa tutaj jak najbardziej trafione bo wyglada na to ze nie wszyscy zdaja sobie sprawe jakie sa mozliwosci zmiany przepisow - permanentne lamanie przepisow nie spowoduje ich zmiany.

Sam nie uwazam piro za cos zlego ale skoro nie wolno w tym momencie to nie wolno. Nie lubie tez fotoradarow ale nie jezdze z premedytacja pod nie przekraczajac predkosc zeby dostac mandat. Czyli rozumiem ze prawdziwy nieleming powinien w kolko wpierdalac sie na fotoradar i zbierac mandaty ? To bym jeszcze uznal za kozactwo bo ktos by poniosl konsekwencje tego dzialania a Ci co rzucili czym sie narazaja ? niczym.

Zapytalem o race bo zachowywales sie jak bys wiedzial dlaczego zostaly rzucone - ale skoro nie wiesz to widocznie zly adres.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 14:58
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś z Cracovii się przedostał i rzucał Dawniej w Anglii robili takie akcje .. Swoją drogą racę to jakieś debile mogli się trafić. Ale flagi to chyba ktoś sprawdza? delegat musi je obejrzeć. Tak przynajmniej wg przepisów jest. A jak ktoś to w niósł przez ochronę?
Kara będzie nie miła ...
o jakich flagach mówisz ?
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 24.02.2014, 15:00

.
Dokładnie tak ale nie licz na rozum i myślenie w tym PRLu bis problem polega na tym ze niektórzy może i graja w przeciwnej drużynie tylko co chwile strzelaja sobie samobóje ku uciesze władzy

Lepiej dajcie spokój tej dyskusji z której i tak nic nie wynika oprócz jechania po sobie
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 24.02.2014 o godz. 15:03.
alejasienieznam
Przybyszewski
Senior Member

Stary 24.02.2014, 15:01
CH. napisał(a):Wyświetl post
dajzesz spokoj.. wiesz jaka panuje na tym forum atmosfera i kto sie tu wypowiada.. nie ma sensu bic sie z koniem. Race byly i musza byc, to nie filharmonia w operze a mwcz pilkarski i jebana wojna z zydami
I takie tlumaczenie juz bardziej do mnie przemawia. Trzeba pokazac pejsatkom ze jestesmy nad nimi - ze lamiemy wtedy prawo to juz skutki uboczne - GIT - rozumiem.

Wole to niz .......enie o lemingach i sprzeciwie obywatelskim.

Na przyszlosc prosze tylko bardziej spektakularne to racowisko bo te 10 rac bidnie wyszlo ...
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.02.2014, 15:03
Z tego co widziałem z perspektywy sektora D to race nie leciały w naszego bramkarza, ale w bezpiecznej odległości od niego.
Teraz pomyśl co by bylo, jak kibice z C rzuciliby race w piłkarzyków tej ....y ?.
Tak bo piłkarze na boisku stoją i się nie ruszają . Miśkiewicz był mocno wysunięty do przodu i co nie było możliwości że idzie długa piłka a on się cofa i dostaje w łeb.
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.02.2014, 15:03
otoz to, nie tylko im ale calej kibicowskiej europie, my jestesmy kibicami, kibolami,fanatykami, a nie pilkarzami czy premierami dlatego robimy swoje

PS: z tym lamaniem prawa to sie nie zgadzamy, odpalane race i podpalane opony na Ukrainie sa chwalone przez Tuska i jemu podobnych, ale race na stadionie aa przestepstwem hehe...co to za prawo ? byle .... moze sobie ulozyc smieszne prawo. To nie komuna i nie mozna robic tak jak nam karza.. oni sobie wymyslili smieszne prawo o raxach a w innych cywilizowanych krajach sa legalne.. wiec gdzie tu logika i jalowa gadka o karach za race? race odpala sie w sylwestra, na stadionie, odpalaja je sportowcy, dzieci, kibice, wszyscy, a race sa ogolnodostelne w sklepach. Na IO w Soczi odpalono miliony rac i byla zabawa.

.... nas obchodzi jakies smieszne prawo ustanowione przez przyglupow.. wymyslili sobir, zeby za race karac gorzej niz przestepce , chlopak wylapal wiekszy wyrok .. od pedofila. Powod? odpalil race HAHHAHAHAHA
Ostatnio edytowane przez CH. : 24.02.2014 o godz. 15:11.
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.02.2014, 15:04
za pokazanie twarzy grożą konsekwencje wieksze niż za wiele pospilitych przestępstw + zakazy stadionowe. Polskie prawo lepiej traktuje złodzieja, niż kibica-ultrasa.
A za pokazanie się na spotkaniu kibiców Wisły Kraków i przedstawienie swojego stanowiska nic nie grozi. Ale trzeba mieć jaja.
Buahaha. No to w końcu jesteś kozakiem, który walczy z systemem na całość czy jesteś pół kozakiem, który walczy co prawda z systemem ale tak bezpiecznie żeby mu się przypadkiem coś nie stało ?

Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie.
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Od dzisiaj będę zapierd...lał po Krakowie 100 km/h bo uważam, że to jest bezpieczne. Do czasu aż mi ktoś nie wjedzie/wyjedzie przed maskę.

Zrozum, że Wasze 10 rac gówno zmienią. Czy Ci się to podoba czy nie. Żeby coś osiągnąć z tym sk...ńskim rządem to w 10-ciu możesz sobie ponarzekać razem z nami. Ogólnopolską akcję rozumiem, ale chłopie... 10 rac ? Kibice Legii walkę toczą już dużo więcej i zmienili coś ? Ich prezes podejmuje rozmowy z miastem w medialnych debatach i co ? Zmienił coś ? Nie, nic nie zmienił. Więc Ty myślisz, że jak z 10-ma kolegami rzuciliście anonimowo race to osiągniesz lepszy efekt ? Włącz Kolego myślenie.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 15:06
Powoli - powiedziales ze rzucanie rac ma na celu zmiane przepisow dlatego tez "dyrdymaly" o wyborach i demokracji sa tutaj jak najbardziej trafione bo wyglada na to ze nie wszyscy zdaja sobie sprawe jakie sa mozliwosci zmiany przepisow - permanentne lamanie przepisow nie spowoduje ich zmiany.
nie odnosiłem się bezpośrednio do rzucanych rac. Co do permanentnego łamania przepisów uważam, że może to przynieśc skutek, jednak skala musi być DUŻO WIĘKSZA.

Sam nie uwazam piro za cos zlego ale skoro nie wolno w tym momencie to nie wolno. Nie lubie tez fotoradarow ale nie jezdze z premedytacja pod nie przekraczajac predkosc zeby dostac mandat. Czyli rozumiem ze prawdziwy nieleming powinien w kolko wpierdalac sie na fotoradar i zbierac mandaty ? To bym jeszcze uznal za kozactwo bo ktos by poniosl konsekwencje tego dzialania a Ci co rzucili czym sie narazaja ? niczym.
Chyba jednak jesteś lemingiem....Jadąc 100 km/h w terenie zabudowanym występuje zdecydowanie większe prawdopodobieństwo zabicia człowieka, niż poparzenia KOGOKOLWIEK przy zapaleniu 100 rac na sektorze kiboli. I tym to zakończmy.
wiesniak84
Guest

Stary 24.02.2014, 15:07
White91 napisał(a):Wyświetl post
My o chlebie a Ty o niebie... Skoro chcesz zmieniać prawo to zapraszam do startu w wyborach parlamentarnych. Porównujesz do siebie zupełnie skrajne sytuacje. Aby można było odpalić fajerwerki w miejscu publicznym należy mieć pozwolenie na takie działanie.

Z tego co wiem na stadionie (jeszcze) takiego pozwolenia dostać nie można.

Każdy tutaj chce uzyskać logiczne wytłumaczenie po co świecidełka zostały rzucone a nie ile rąk urwała raca a ile rakieta puszczona przez na...anego wirtuoza w sylwestrową noc.
Ale ja wlasnie o tym pisze - race zostaly zakazane, gdyz rzekomo stwarzaja niebezpieczenstwo. Podkreslam jeszcze raz - zostaly zakazane choc wczesniej nie byly, o ofiarach na polskich stadionach tez nie slyszalem wiec na jakiej podstawie nagle staly sie niebezpieczne. Jak juz wczesniej wspomnialem wiecej jest ofiar sylwestrowych fajerwerkow a mimo to pozwolenie na to dostac mozna o czym zreszta sam wspomniales.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 24.02.2014 o godz. 15:08.
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.02.2014, 15:08

Czyli rozumiem, że nie ma takich sytuacji, że zwalniasz przed fotoradarem tylko prujesz tyle ile wcześniej? Przecież nie będzie ci władza narzucała co jest bezpieczne, a co nie?

nie odnosiłem się bezpośrednio do rzucanych rac. Co do permanentnego łamania przepisów uważam, że może to przynieśc skutek, jednak skala musi być DUŻO WIĘKSZA.
Poważnie w to wierzysz? Oni za każde racowisko dostają po paredziesiąt tysięcy złotych to jaki niby mają interes w ich legalizacji?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 24.02.2014 o godz. 15:12.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 15:12
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Czyli rozumiem, że nie ma takich sytuacji, że zwalniasz przed fotoradarem tylko prujesz tyle ile wcześniej? Przecież nie będzie ci władza narzucała co jest bezpieczne, a co nie?
a czy ja pisąłem o fotoradarze ? to forumowicz przybyszewski napisał głupie porównanie rac do fotoradarów. Całkowicie głupie i bezsensowene...do ktroeggo odniosłem sie powyżej. Naprawdę macie problem z czytaniem oraz rozumowaniem. Bez napinki, to nie jest obrażanie Was, ale niestety stwierdzenie przykrego faktu... :(
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

trial napisał(a):Wyświetl post
Również nie popieram, ale nie widzę sensu w przepychaniu się na forum, która strona ma rację. Poczekajmy na stanowisko UW może wtedy łatwiej będzie zrozumieć.
Niedługo 24h minie od meczu/incydentu i stanowiska nie ma. Zresztą po co? Miałoby ono sens jeśli UW potępiłoby rzucenie rac ale co nie wierzę. Więc faktycznie lepiej niech milczą, czekają na rozwój sytuacji nie dolewając oliwy do ognia.

Z innej beczki:

Derby przebiegły w spokojnej atmosferze. Zatrzymaliśmy tylko trzy osoby - przyznaje w rozmowie z krakow.sport.pl podinsp. Mariusz Ciarka z krakowskiej policji.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...w_sprawie.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Przybyszewski
Senior Member

Chyba jednak jesteś lemingiem....Jadąc 100 km/h w terenie zabudowanym występuje zdecydowanie większe prawdopodobieństwo zabicia człowieka, niż poparzenia KOGOKOLWIEK przy zapaleniu 100 rac na sektorze kiboli. I tym to zakończmy.
Ale przeciez nie mowimy tutaj o tym co jest grozniejsze, przekraczanie predkosci czy piro. Tylko o tym ze poprzez lamanie zasad nie wplyniemy na ich zmiane - a to zasugerowales jako powod rzucania rac.

Nie wiem czy przekrecasz wszystko specjalnie bo brakuje Ci argumentow czy poprostu nie potrafisz zrozumiec meritum tej rozmowy. Od poczatku nie gadamy czy piro jest szkodliwe tylko staram sie zrozumiec dlaczego ono polecialo skoro wiedzielismy ze dostaniemy za to kare - Ty caly czas wracasz do tego ze piro jest bezpieczne bo w tej dyskusji czujez sie bezpiecznie - szkoda tylko ze my tu nie o tym.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 24.02.2014 o godz. 15:15.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów