The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się:
ZWYCIĘSTWEM! 47 20,98%
ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! 177 79,02%
Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2014, 11:23
Na poprawę humoru: www.youtube.com/watch?v=pwX4eh9amPE
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
arti
Guest

Stary 22.02.2014, 11:33
Korbit napisał(a):Wyświetl post
najlepsze jest to, czytając palestyńskie fora od razu nasuwa mi się jedna myśl, mianowicie te pi.zdy bardziej zajmują się Nami niż ich nędznym kulawym klubikiem. Gdzie nie luknę to GTS to GTS tamto, jestesmy tacy owacy nawet już nam nazwy Dalinu przypisują itp. żyć bez nas nie mogą! jakby Nas nie było to ich nędzne śmierdzące życie nie miałoby sensu! żal jednym słowem u Nas najważniejsza jest Wisła i z nich się tylko nabijamy a u nich śmierć Wiśle tego wykartkować tamtego... zero o ich samych hahahaha no ale co można wymagać od ograniczonych parchów?
palestyńskie fora? ciekawe
Ostatnio edytowane przez arti : 22.02.2014 o godz. 11:43.
Mateusz Wis
Junior Member

Od: 01.2014

Stary 22.02.2014, 11:37
na forum lasek w paski ktoś jasno się wyraził jako jedyny
: "no ja niestety nie mam złudzeń , wg mnie będzie jak z Legią , łomot z przytupem ale i z otwartą grą . ."
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.02.2014, 12:33
Słabiutka jakość, ale taka brameczka mi się marzy...
http://www.youtube.com/watch?v=cLcr5...re=c4-overview

W sumie przed tamtym meczem miałem takie ciśnienie jak teraz Jutro o tej porze już będę pewnie pod stadionem, bo w domu nie wysiedzę
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.02.2014, 16:43
arti napisał(a):Wyświetl post
palestyńskie fora? ciekawe
Przepraszam izraelskie
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.02.2014, 16:59
Mateusz Wis napisał(a):Wyświetl post
na forum lasek w paski ktoś jasno się wyraził jako jedyny
: "no ja niestety nie mam złudzeń , wg mnie będzie jak z Legią , łomot z przytupem ale i z otwartą grą . ."
Mnie urzekła złota myśl innego świniopasa... uwaga... leci cytat z głębią przekazu... : "jedyny powód do optymizmu przed derbami to brak innych powodów do optymizmu" -
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.02.2014, 17:53
Coś w stylu "jestem za, a nawet przeciw"
Jaworznianin
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 22.02.2014, 17:56
Pozwolę sobie zadać dwa pytania:

1. Ile konkretnie trwa wyrobienie karty kibica? Na stronie przeczytałem, że jest to kwestia "kilkunastu minut". Podejrzewam, że wielu chętnych jutro do wyrobienia nie będzie. Pamięta ktoś ile czekał na wyrobienie takiej karty?
2. Tak dla pewności abym załapał się na bilet na jakikolwiek sektor, to mniej więcej kiedy muszę realnie zjawić się w Krakowie? Dwie godzinki przed meczem będzie ok? (przed tym, jak jeszcze karty kibica nie były obowiązkowe i jak chciało się kupić bilet w kasie, to pamiętam, że to była masakra. Zdecydowanie za wolno trwa ta sprzedaż, wchodziło się na połowę meczu)

Z góry dzięki, wiem- pytanie nr 2 trochę "dziwnawe"
White91
Member

Od: 09.2010

Stary 22.02.2014, 18:01
Jeszcze 22,5 h!
White91
Member

Od: 09.2010

Stary 22.02.2014, 18:03
Jaworznianin napisał(a):Wyświetl post

1. Ile konkretnie trwa wyrobienie karty kibica? Na stronie przeczytałem, że jest to kwestia "kilkunastu minut". Podejrzewam, że wielu chętnych jutro do wyrobienia nie będzie. Pamięta ktoś ile czekał na wyrobienie takiej karty?
2. Tak dla pewności abym załapał się na bilet na jakikolwiek sektor, to mniej więcej kiedy muszę realnie zjawić się w Krakowie? Dwie godzinki przed meczem będzie ok? (przed tym, jak jeszcze karty kibica nie były obowiązkowe i jak chciało się kupić bilet w kasie, to pamiętam, że to była masakra. Zdecydowanie za wolno trwa ta sprzedaż, wchodziło się na połowę meczu)

1. Trwa kilka minut ale ile będzie trwało w dniu meczu to nie mam pojęcia.
2. Dalej jest to samo. Mecz o 15.30 czyli żeby spokojnie kupić bilet trzeba być od razu po otwarciu kas. O ile jeszcze bilety zostaną.
grzesiek_gt
Member

Od: 04.2005

Stary 22.02.2014, 18:04
Jaworznianin napisał(a):Wyświetl post

1. Wyrobienie KK trwa kilka minut, ale przed meczem zapewne będą mega kolejki do KK więc może to potrwać nawet ponad godzinę.
2. Tak dla pewności to najlepiej jakbyś był o 10 rano jak otworzą Strefę Kibica, a może nawet trochę wcześniej. I pamiętaj, że najpierw będziesz musiał stać w kolejce do KK a potem w kolejce po bilety.
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.02.2014, 19:28
Ciśnienie kibicowskie na boisku nie gra. Pomaga, ale nie gra.

Chłodno patrząc mamy więcej atutów i trzeba to wykorzystać.
Wyświechtanym frazesem byłoby to, że jutro oczekuje walki.
Bo walki oczekuje w każdym meczu.
Jutro mają wyjść na wojnę.
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.02.2014, 11:56
Zaryzykuję pytanie tutaj,bo więcej ludzi zagląda, może obędzie się bez bana.
Okazuje się że w Polsacie Sport nie ma derbów i potrzebuję ustawić teściowi w komputerze bo w jego przypadku osiedlowa knajpo-mordownia raczej odpada.

Pytanie: co w tej chwili jest najlepsze? DRHTV zawsze dawało radę, ale ostatnio coś tnie. Cała reszta typu Active ma jakość jakby grały ludziki lego. Jest jakaś nowa stronka z dobrą jakością obrazu?
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.02.2014, 11:59
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Zaryzykuję pytanie tutaj,bo więcej ludzi zagląda, może obędzie się bez bana.
Okazuje się że w Polsacie Sport nie ma derbów i potrzebuję ustawić teściowi w komputerze bo w jego przypadku osiedlowa knajpo-mordownia raczej odpada.

Pytanie: co w tej chwili jest najlepsze? DRHTV zawsze dawało radę, ale ostatnio coś tnie. Cała reszta typu Active ma jakość jakby grały ludziki lego. Jest jakaś nowa stronka z dobrą jakością obrazu?

Polecam weeb.tv ale trzeba mieć wykupiony abonament.
Może przez sopcast? Choć nie wiem jak się spisuje bo ja już się dawno przerzuciłem właśnie na weeb.tv.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.02.2014, 12:08
Korbit napisał(a):Wyświetl post
najlepsze jest to, czytając palestyńskie fora od razu nasuwa mi się jedna myśl, mianowicie te pi.zdy bardziej zajmują się Nami niż ich nędznym kulawym klubikiem. Gdzie nie luknę to GTS to GTS tamto, jestesmy tacy owacy nawet już nam nazwy Dalinu przypisują itp. żyć bez nas nie mogą! jakby Nas nie było to ich nędzne śmierdzące życie nie miałoby sensu! żal jednym słowem u Nas najważniejsza jest Wisła i z nich się tylko nabijamy a u nich śmierć Wiśle tego wykartkować tamtego... zero o ich samych hahahaha no ale co można wymagać od ograniczonych parchów?
To zupełnie inaczej niż u ciebie - na grubo o nich, zwyczajnie o Wiśle
Zresztą jak większość postów w tym temacie - niestety żal czytać. Poza kilkoma normalnymi wypowiedziami, względnie merytorycznymi (na temat meczu) większość chwali się słowotwórczo (w tym wypadku chamsko i bezmyślnie) od pierwszego posta poczynając.
Meczu spodziewam się nieładnego choć zaciętego. Myślę, że wygrana Wisełki jest jak najbardziej oczywista choć sądzę, że nie wysoka -> ze 2:0 bym obstawiał.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 23.02.2014 o godz. 12:16.
tsmario
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 23.02.2014, 12:13
Polecam tę stronkęhttp://www.meczyki.pl/
Patryko
Senior Member

Stary 23.02.2014, 16:27
Semir jednym elementem techniki piłkarskiej pokazuje, jak niewiele trzeba w polskiej lidze, aby robić pośmiewisko z obrońców.
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.02.2014, 16:53
Sarki jak zwykle nic oprocz szybkosci.

Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.02.2014, 17:25
Kazdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!
Zawsze nad wami pierdo..nymi żydami!!
It's time to say good bye

Semir bezwzględnie gracz meczu, Głowa spokoj w obronie a Guła wejście smoka... Pięknie, choc moglo byc lepiej bo zmarnowanych setek też bylo sporo, ale liczy sie wygrana i 3 pkt
pozdro z wielkopolski
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez Wiślak709 : 23.02.2014 o godz. 17:41.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.02.2014, 17:37
Pierwsza połowa fantastyczna - jak z kuchenkami, tylko trochę w innym stylu. Cierpliwe czekanie i pewnym momencie zmasowany atak.

Za to druga powinna się zacząć od spokojnego podwyższenia wyniku, potem niepotrzebna nerwówka, ale na szczęście Guła zaliczył wejście smoka.

A do matołów, którzy rzucili race na murawę - pier*olnijcie się nimi w łeb i wsadźcie je sobie w tyłek. Na legię można było zrobić fajną oprawę bez piro i pokazać, że można kibicować bez tego. Ciekawe, czy któryś z tych debili pomyślał, że mógł trafić w Miśkiewicza - to oczywiście pytanie retoryczne.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.02.2014, 17:46
Brawo za wynik. Bezdyskusyjne zwycięstwo, niemniej obraz meczu burzy dość spory fragment drugiej połowy. Myślę, że gdyby Brożek strzelił na początku drugiej połowy to skończyłoby się pogromem.

Sarki i Donald słabo. Zwłaszcza gra tego drugiego pozostawiała wiele do życzenia.

Garguła na szczęście przypieczętował wygraną. Ma super sezon i tym wejściem pokazał jak ważnym ogniwem jest dla drużyny. Zarząd musi podpisać z nim nowy kontrakt (coś jak z Dudką czy Semirem na 1,5 roku byłoby w sam raz)

Szkoda, że Pawłowi nic nie siadło. Trzymam kciuki za niego w meczu z Lechią.

I na koniec Głowa. Uwielbiam tego faceta!!!! Śmiało mogę powiedzieć, że facet jest moim piłkarskim idolem
What's new?

dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.02.2014, 17:49
Dobre derby. Było trochę emocji ale wygrała drużyna lepsza, agresywniejsza i mając lepszych piłkarzy. Stilic robi różnicę.

No i "brawo" za oprawę. Rozumiem racę ale po .... je wrzucać na murawę ? Szukajcie nowych miejsc na mecz z Ruchem (aha, pewnie połowy już nie będzie na meczu)

a poza tym małe ogłoszenie:
WAŻNE!
Czy możecie zagłosować na tej stronie -> http://www.canalplus.pl/sport/ocen-mecz na nasz mecz derbowy dając 5 gwiazdek,
a na mecze Pogoń-Lech i Liverpool-Swansea dając 1 gwiazdkę. Wtedy w środę pokażą powtórkę i nagrałbym bramki w HD
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 23.02.2014 o godz. 17:53.
Puchar jest na5z!
Bestia Nera
Junior Member

Od: 09.2013

Stary 23.02.2014, 18:00
Zdjęcia z rac http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html
Patryko
Senior Member

Stary 23.02.2014, 18:02
Głosy oddane.

Co do samego meczu - bardzo rzucał się w oczy egoizm Gueriera. Mam nadzieję, że Franek poprzez tłumacza powie mu parę ciepłych słow po tym meczu, bo chłop ewidentnie nie czuje ducha gry zespołowej.
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.02.2014, 18:26
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Co do samego meczu - bardzo rzucał się w oczy egoizm Gueriera. Mam nadzieję, że Franek poprzez tłumacza powie mu parę ciepłych słow po tym meczu, bo chłop ewidentnie nie czuje ducha gry zespołowej.
Zgodzę się z tym. W Gliwicach było podobnie, on nigdy nie widzi kolegów. Zwycięstwo cieszy, ale jest dla nas przestroga, że nie wszystko w naszej grze wygląda tak jak powinno. Mieliśmy ich na łopatkach, a pozwoliliśmy wstać. Ale to lepiej, będą ich bardziej boleć dupy
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.02.2014, 18:27
Też zagłosowałem a swoją droga to skąd teraz można bramki ściągnąć po tym jak zamknęli allgoals ?
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.02.2014, 18:30
Tak na szybko po meczu- przede wsystkim u nas WSZYSCY JEŹDZILI NA DUPIE I ZAPIERDALALI- wielki szacun dla Chrapka.Pietia-dzisiaj razem z Głową profesoro w obronie. A żydki chyba zapomniały co to są derby,niech dalej machają łapami
Brawo za walkę i wynik. Jedna istotna kwestia-gdyby Brozio był w formie to do 50 minuty byłoby 5:0.
Do tego dziś skrzydła,czyli Guerrier i Sarki poziomem odbiegały od reszty.
Wisła Pany !!
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 23.02.2014 o godz. 19:13.
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 23.02.2014, 18:30
Teraz jest allgoals.com.pl
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.02.2014, 18:47
Fantastycznie!
na szybko ode mnie: Miśkiewicz 6 - Burliga 5, Głowacki 8, Bunoza 6, Brożek Piotr 7 - Sarki 5, Stjepanovič 6, Chrapek 6, Stilič 9, Guerrier 3 - Brożek Paweł 4 ; Garguła 7, Dudka 5

Wiadomo - Głowa i Stilič świetnie, ale drugi mecz z rzędu Piotrek Brożek gra naprawdę dobrze, warto to podkreślić.

Co do rac - serio? na murawę? eh..
8samuraj
Member

Od: 08.2012

Stary 23.02.2014, 18:47
Bestia Nera napisał(a):Wyświetl post
Zdjęcia z rac http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html
Jest i wideo rac http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ideo,id,t.html

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów