|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
http://rozklady.mpk.krakow.pl/aktual...2/0292rw01.htm Z Borku i Matecznego bezpośrednio nie da rady. Trzeba podjechać np na pl Inwalidów, AGH. Stamtąd już prosto na lotnisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
a czy z tych przystanków na lotnisko daleko jest pieszo? ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
gógle pokazują 11,5 km, raczej ciężko
![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jak chcesz iść z placu inwalidów czy AGH to powodzenia
popatrz na mape |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trollujesz nas czy poważnie pytasz bo już nie kumam?
Krav napisał. Jest około 11 km. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest ktoś na forum kto ogarnia dofinansowania z UE na rozwój przedsiębiorstwa?
kredyty, leasing, dofinansowanie bezzwrotne... zapraszam na prv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
wie ktoś kiedy piłkarze mają trening przed Piastem w Myślenicach
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A to koniecznie musi być Prądnik? Bo jak nie, to tu masz fajną i przede wszystkim 100% wiślacką opcję: http://trenujsportywalki.com/
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bardzo dawno nie byłem na meczu, w związku z tym pytanie czy teraz po tych wszystkich ustawach stadionowych trzeba zajmować miejsca takie jak są wskazane na bilecie? Czy też wygląda to tak jak dawniej że każdy siada gdzie mu się podoba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
zależy na jakim sektorze. Na młynie gdzie chcesz, na narożnikach podobno zależy na kogo trafisz, a na tych wzdłuż boiska ludzie często pilnują swoich miejsc.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak najlepiej dojadę z dworca do MORDu na Nowohuckiej? Może być też Pawia albo autobusy przy dworcu, dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A może lepiej będzie ci pojechać z dworca w płaszowie jeśli jedziesz pociągiem? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Polecacie jakąś knajpe/ pub na Kazimierzu, gdzie można w małym gronie znajomych (ok. 6 osób) napić się alkoholu, przy fajnej muzyce (może być jakiś koncert na żywo), bez "bydła", w estetycznym otoczeniu?
Może być coś a la Spazio na ul. Szpitalnej na rynku np. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Możecie mi polecić inny program/pomóc w ustawieniu Debut Video Capture (bo tego na razie używam) ? Mianowicie chciałam nagrać pare programów z orange sport i odpalam nagrywanie pulpitu. Wszystko pięknie, ładnie ale kiedy zakończe nagrywanie i odtwarzam (nagrywam w avi) video niemiłosiernie ścina.. mimo tego, że transmisja z neta była świetna. Co w takim wypadku zrobić ?
![]() ![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy Ktoś rozgarnięty może mi powiedzieć, którą umowę lepiej podpisać?
1. rozwiązanie umowy za porozumieniem stron 2 . wypowiedzenie umowy z powodu likwidacji stanowiska pracy miejsce pracy ulega likwidacji ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi sie,z e w 1 opcji nie masz co liczyc na zasilek dla bezrobotnych z UP.
Na kokosy nie ma co liczyc, ale zawsze to jakis grosz. Acz moze ktos madrzejszy sie wypowie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tylko przy 2 opcji otrzymasz zasilek dla bezrobotnych. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
kupie gdzieś dzisiaj stabilizator na nadgarstek ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jejuuu zamiast myśleć o derbach to ja mam rozkminy życia Pozdrawiam ![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeżeli procesor dobija do 100% (lub któryś z jego rdzeni) to masz za słaby procesor w komputerze do takiej zabawy. Jeżeli jest to kwestia tylko jednego z rdzeni, ale zużycie całego procesora jest niewielkie (20-30%), to jest szansa, że przy użyciu lepszego programu (równomiernie rozkładającego zadania na pozostałe rdzenie) to zadziała. Jeśli miałbym tu coś poradzić to raczej jakieś urządzenie zgrywające, a nie program. Np. Avermedia Live Gamer Portable, może być w wersji LITE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Ciesz się, że Szef zaproponował jakąś alternatywę ![]()
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 22.02.2014 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dobra koniec, bo nas zbanują ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z góry dzieki za odpowiedź. ![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może co się stało z forum Polonii
|
|
|