|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.ordoiuris.pl/wazny-wyrok-...j-,3368,i.html
Czyli jak Borysek, prezydent Londynu, zablokowal spoleczna kampanie chrescijanska, liczac na glosy homolobby. https://www.facebook.com/xportalpl - prawdobodobnie odlam jakis gmurczykow albo prymitywna prowokacja 161 crew. Nie warto odwiedzac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy to czasem nie przypomina chłopaków z RN? Dla nich również Kukliński to zdrajca?
Jeżeli tak to wszystko się powoli wyjaśnia... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://narodowcy.net/europa-i-swiat/...yma-nowego-ps3
Aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda. Jak widać państwa opiekuńcze zdają egzamin. Jędrek, apropo Inki: http://portalplock.pl/pl/334_informa...ch_z_inka.html ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tI99iR2T1mg
Różnice i podobieństwa między KNP a RN JKM vs Kowalski kwestia narodowych socjalistów oraz o socjaliźmie za komuny bardzo ciekawa ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.02.2014 o godz. 01:51.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W imieniu "chłopaków z RN" chcę powiedzieć, że nieraz różnimy się w pewnych ocenach faktów i postaci z historii PRL (w tym Kuklińskiego) ale do głowy by nam nie przyszło robić takich akcji. Z resztą te barany z Falangi, w czarnych mundurkach mówią o nas, że jesteśmy "demoliberałami", tylko że jakoś to naszym kolegom (Białystok, Kraków) policja i ABW wchodzą do domów, oni mają się dobrze dzięki współpracy ze służbami. Robią akcje typu: rzucanie granatów dymnych pod nos Senyszynowej, dewastacje biura Grodzkiego, rozpylanie żrących substancji na projekcji filmu o Kuklińskim w Warszawie, niszczenie popiersi, później między wierszami przyznają się do tego na swoich stronach i nic.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To sie zastanawialismy po co Mamamadzi2 vel Trynkiewicz zostal puszczony w eter a tu po cichutku po malutku Tusek wymienia kadry.
"Przypomnijmy, że w ciągu krótkiego czasu stanowiska stracili p.o. dyrektora Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Lech Witecki, prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Małgorzata Krasnodębska-Tomkiel. Dziś odwołany został prezes zarządu Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowcyh Krzysztof Żarnotal. Wcześniej zaś, bo w grudniu 2013 r., ze stanowiskiem pożegnała się prezes Narodowego Funduszu Zdrowia Agnieszka Pachciarz" http://telewizjarepublika.pl/gmyz-op...l#.Uv81fPl_tqB |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
akurat im wszystkim należało dać kopa w dup.e już dawno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ze dwa pokolenia będzie potrzeba aby wyciągnąć Kraj z obecnej zapaści.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 15.02.2014 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jędrek może nie zauważyłeś, ale mój wpis był pytaniem. Czyli okazją do zaprzeczenia. Więc nie rozumiem o jakich wojenkach piszesz. Powyższy wpis krzykacza dowodzi, że RN jest delikatnie mówiąc niejednolity. Wiec narodowi socjaliści z pod czerwonego sztandaru dla których Kukliński jest zdrajcą mogą stanowić znaczną siłę. Dwa razy pytałem wcześniej czym jest RN? Nawet zwolennicy mają problem z odpowiedzią. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nie wiem czy już było:
Maciej Żurawski opowiada o tym jak został kandydatem SLD Jak się zgłosiło do Pana SLD? - Na temat polityki rozmawiałem z Tadeuszem Czerwińskim, szanowanym byłym dyplomatą i prezesem Wisły, obecnie członkiem rady nadzorczej klubu. Później spotkałem się z przedstawicielami SLD, padła propozycja i po zastanowieniu ją przyjąłem. Będą różne opinie na mój temat, też negatywne, ale tak było i wtedy, kiedy grałem w piłkę. Jestem do tego przyzwyczajony. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ech ten Czerwiński...... coraz bardziej sądze że Żurawski całkowicie nie jest świadomy tego co robi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli RN to margines? A główną siłę "prawdziwej prawicy" stanowią NOP, Falanga i ONR? Czy to wszyscy czy jeszcze jest jakiś odłam? Czy ktoś nimi wszystkimi kieruje? Czy ktoś ich wszystkich reprezentuje? Czy to wszystko wolna amerykanka...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadajesz takie podstawowe pytania czyli masz zerową wiedzę o RN a kiedyś pisałeś, że to jakaś ruska agentura, że Moskwa nimi steruje. Zastanów się. Albo wiesz o RN wszystko, kto nimi steruje, z czego się RN składa itd albo nie wiesz nic.
Podział na jakieś prawdziwe prawice sobie daruj bo to typowe czereśniactwo. PS 3 rude medale w Soczi! Przypadek? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na pewno wszystko dzięki Doniowi. Niech nam żyje po wsze czasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy drozd to piotr szumlewicz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rudy cudak licząc na puste łby co poniektórych już do Zębu pojechał i psuje Polakom radość ze zwycięstw. W dodatku dla niego Bródka to Paweł
prostak jak zwykle...A ty Jaroo1 nie pitol tylko pochwal się co sam wiesz o RN, bo coś cichutko siedzisz. A czy któraś z emanacji "prawdziwej prawicy" nie ma źródeł na wschodzie to bym się nie zakładał ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.02.2014 o godz. 20:34.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak już prawicę masz przestudiowaną i wiesz kto prawdziwy, kto udawany to jeszcze poczytaj kto to jest narodowiec lub nacjonalista. Może ci ból dupy minie z tą prawdziwą prawicą.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobrze że Donald przyjechał do Zębu jest wspaniały !!!!
Złoty człowiek, tak kibicował że z jednego złota zrobiły się dwa !!! I jeszcze Wiadomości, głosować na PO będzie w Polsce złota więcej niż gazu łupkowego. Co tam Miler i jego migawki przy wręczeniu medali dla Kowalczyk !!! ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Te medale to porażka naszego państwa. My się śmiejemy że Kowalczyk biega po asfalcie w zimie, że panczeniści jeżdżą po kanałach w Holandii.
Jesteśmy 20 lat po przemianach ustrojowych i jesteśmy w czarnej dupie jak Burkina Faso. Gdyby nie łut szczęścia, samozaparcie, bogaci rodzice to nie mielibyśmy nic. Pomoc od państwa dla sportu jest praktycznie zerowa - 99% pompujemy w piłkę która gówno daje a nie wyniki. Żeby dzieciak grał w tenisa w Krakowie trzeba mieć miesięcznie 3-4 tysiące złotych. Pływać nie ma gdzie - basen 50 metrowy to rarytas w skali kraju. Tory biegowe w Kirach mają 30 lat bez remontu. Jazda szybka po lodzie kompletnie odpada bo nie ma w ogóle ani jednego obiektu. Ale oczywiście gratulacje od płemieła i płezydenta.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 15.02.2014 o godz. 21:26.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A Drozdu miał taką piękną teorie co sukcesów sportowych, a tu takie dramatyczne igrzyska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Z tego co pamiętam RN odcinał się już swego czasu od wielbicieli Rudolfa Hessa, którzy swego czasu byli na Ukrainie rozmawiając z ukraińskimi nacjonalistami, czy też składając kwiaty na grobie ks. Tisso (przypominam przywódca Słowacji, która obok Niemców i Sowietów, była jednym z agresorów w 1939 r.). Być może RN powinien jasno określić swoje stanowisko wobec tej haniebnej profanacji, ale sugerowanie wobec nich wspólnoty ideowej z Jaruzelem, Kiszczakiem, Dukaczewskim i resztą tej moskiewskiej szajki nie jest w porządku. Natomiast podsumowując jednym słowem Waszą przepychankę nie da się ukryć, że dzisiaj Tusk chciał się ogrzać w blasku złota wybierając się do Zębu. Czy to jest dziwne
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 15.02.2014 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Niestety dla Korwina, a na szczęście dla Polaków, nie ta liga. Żal tylko tych 2-3 procent które mu uwierzą.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 16.02.2014 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nic poza tym się nie liczy. Co tam argumenty, logika, prawo, ekonomia... to się nie liczy, liczy się, kto jest mocny i ile ma poparcia frajerów http://fakty.interia.pl/polska/news-...is,nId,1106783 Oni mają więcej, bo frajerzy się podniecają jałową licytacją... ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.02.2014 o godz. 13:14.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Wszak w tej propagandówce Korwin krytykuje wszelki interwencjonizm państwowy... Dołóż więcej emotikonek Twoja wypowiedź będzie wyglądała zapewne poważniej. |
|
|