The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2014, 18:42
https://www.facebook.com/xportalpl

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 14.02.2014, 18:50
http://www.ordoiuris.pl/wazny-wyrok-...j-,3368,i.html
Czyli jak Borysek, prezydent Londynu, zablokowal spoleczna kampanie chrescijanska, liczac na glosy homolobby.

https://www.facebook.com/xportalpl - prawdobodobnie odlam jakis gmurczykow albo prymitywna prowokacja 161 crew. Nie warto odwiedzac.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 14.02.2014, 20:24
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
https://www.facebook.com/xportalpl
Czyli prowokacja neonazistów wspieranych przez WSIoków. Miłośnicy Hessa dla których "bohaterami" są Jaruzelski, Kiszczak, Dukaczewski, Czempiński. Z czerwonymi zawsze rączka w rączkę (choć oficjalnie "wojna"). Pewnie za darmo tego nie robią sk...syny.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.02.2014 o godz. 20:27.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.02.2014, 20:57
Czy to czasem nie przypomina chłopaków z RN? Dla nich również Kukliński to zdrajca?

Jeżeli tak to wszystko się powoli wyjaśnia...
Hej Nasz TS !!
JEDREK76
konserwa

Stary 14.02.2014, 21:10
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Czy to czasem nie przypomina chłopaków z RN? Dla nich również Kukliński to zdrajca?

Jeżeli tak to wszystko się powoli wyjaśnia...
Drozd przestań wreszcie swoje prywatne wojenki toczyć. Masz jakiś dowód, podstawę aby takie oskarżenia wysuwać

Jak na razie to czerwoni obrali sobie popiersia w Parku Jordana, jako nieruchome cele ciemną nocką. Wystarczy wspomnieć choćby pomnik "Inki" w zeszłym roku, także popiersie Kuklińskiego bodaj dwukrotnie, czy graffiti Ojca Świętego na Kawiorach (gdzie przestrzelili także grafa WIELKA WISŁA).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.02.2014 o godz. 21:12.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.02.2014, 22:39
http://narodowcy.net/europa-i-swiat/...yma-nowego-ps3

Aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda. Jak widać państwa opiekuńcze zdają egzamin.

Jędrek, apropo Inki:
http://portalplock.pl/pl/334_informa...ch_z_inka.html
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.02.2014, 01:46
http://www.youtube.com/watch?v=tI99iR2T1mg

Różnice i podobieństwa między KNP a RN
JKM vs Kowalski

kwestia narodowych socjalistów
oraz o socjaliźmie za komuny bardzo ciekawa
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.02.2014 o godz. 01:51.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
krzykacz
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 15.02.2014, 10:27
W imieniu "chłopaków z RN" chcę powiedzieć, że nieraz różnimy się w pewnych ocenach faktów i postaci z historii PRL (w tym Kuklińskiego) ale do głowy by nam nie przyszło robić takich akcji. Z resztą te barany z Falangi, w czarnych mundurkach mówią o nas, że jesteśmy "demoliberałami", tylko że jakoś to naszym kolegom (Białystok, Kraków) policja i ABW wchodzą do domów, oni mają się dobrze dzięki współpracy ze służbami. Robią akcje typu: rzucanie granatów dymnych pod nos Senyszynowej, dewastacje biura Grodzkiego, rozpylanie żrących substancji na projekcji filmu o Kuklińskim w Warszawie, niszczenie popiersi, później między wierszami przyznają się do tego na swoich stronach i nic.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2014, 11:21
To sie zastanawialismy po co Mamamadzi2 vel Trynkiewicz zostal puszczony w eter a tu po cichutku po malutku Tusek wymienia kadry.
"Przypomnijmy, że w ciągu krótkiego czasu stanowiska stracili p.o. dyrektora Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Lech Witecki, prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Małgorzata Krasnodębska-Tomkiel. Dziś odwołany został prezes zarządu Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowcyh Krzysztof Żarnotal. Wcześniej zaś, bo w grudniu 2013 r., ze stanowiskiem pożegnała się prezes Narodowego Funduszu Zdrowia Agnieszka Pachciarz"

http://telewizjarepublika.pl/gmyz-op...l#.Uv81fPl_tqB
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.02.2014, 11:59
akurat im wszystkim należało dać kopa w dup.e już dawno.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.02.2014, 12:06
ze dwa pokolenia będzie potrzeba aby wyciągnąć Kraj z obecnej zapaści.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 15.02.2014 o godz. 12:10.
Drozd
Senior Member

Stary 15.02.2014, 12:47
krzykacz napisał(a):Wyświetl post
W imieniu "chłopaków z RN" chcę powiedzieć, że nieraz różnimy się w pewnych ocenach faktów i postaci z historii PRL (w tym Kuklińskiego) ale do głowy by nam nie przyszło robić takich akcji. Z resztą te barany z Falangi, w czarnych mundurkach mówią o nas, że jesteśmy "demoliberałami", tylko że jakoś to naszym kolegom (Białystok, Kraków) policja i ABW wchodzą do domów, oni mają się dobrze dzięki współpracy ze służbami. Robią akcje typu: rzucanie granatów dymnych pod nos Senyszynowej, dewastacje biura Grodzkiego, rozpylanie żrących substancji na projekcji filmu o Kuklińskim w Warszawie, niszczenie popiersi, później między wierszami przyznają się do tego na swoich stronach i nic.
Czyli te barany z Falangi, w czarnych mundurkach są częścią RN? Czy nie są. Czy ktoś popierający to ugrupowanie musi się liczyć z możliwością, że popiera ich właśnie ?

Jędrek może nie zauważyłeś, ale mój wpis był pytaniem. Czyli okazją do zaprzeczenia. Więc nie rozumiem o jakich wojenkach piszesz. Powyższy wpis krzykacza dowodzi, że RN jest delikatnie mówiąc niejednolity. Wiec narodowi socjaliści z pod czerwonego sztandaru dla których Kukliński jest zdrajcą mogą stanowić znaczną siłę.

Dwa razy pytałem wcześniej czym jest RN? Nawet zwolennicy mają problem z odpowiedzią.
Hej Nasz TS !!
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 15.02.2014, 12:59
Nie wiem czy już było:

Maciej Żurawski opowiada o tym jak został kandydatem SLD

Jak się zgłosiło do Pana SLD?

- Na temat polityki rozmawiałem z Tadeuszem Czerwińskim, szanowanym byłym dyplomatą i prezesem Wisły, obecnie członkiem rady nadzorczej klubu. Później spotkałem się z przedstawicielami SLD, padła propozycja i po zastanowieniu ją przyjąłem. Będą różne opinie na mój temat, też negatywne, ale tak było i wtedy, kiedy grałem w piłkę. Jestem do tego przyzwyczajony.

alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.02.2014, 14:14
Ech ten Czerwiński...... coraz bardziej sądze że Żurawski całkowicie nie jest świadomy tego co robi.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2014, 14:17
Czyli te barany z Falangi, w czarnych mundurkach są częścią RN? Czy nie są. Czy ktoś popierający to ugrupowanie musi się liczyć z możliwością, że popiera ich właśnie ?

Jędrek może nie zauważyłeś, ale mój wpis był pytaniem. Czyli okazją do zaprzeczenia. Więc nie rozumiem o jakich wojenkach piszesz. Powyższy wpis krzykacza dowodzi, że RN jest delikatnie mówiąc niejednolity. Wiec narodowi socjaliści z pod czerwonego sztandaru dla których Kukliński jest zdrajcą mogą stanowić znaczną siłę.

Dwa razy pytałem wcześniej czym jest RN? Nawet zwolennicy mają problem z odpowiedzią.
Jakbys tylko potrafil czytac ze zrozumieniem... Ani NOP ani Falanga nie sa czescia RN. Dodatkowo ci powiem ze Falanga nie jest ONRem ani ONR Falanga.
Drozd
Senior Member

Stary 15.02.2014, 18:37
Czyli RN to margines? A główną siłę "prawdziwej prawicy" stanowią NOP, Falanga i ONR? Czy to wszyscy czy jeszcze jest jakiś odłam? Czy ktoś nimi wszystkimi kieruje? Czy ktoś ich wszystkich reprezentuje? Czy to wszystko wolna amerykanka...
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Stary 15.02.2014, 18:49
Zadajesz takie podstawowe pytania czyli masz zerową wiedzę o RN a kiedyś pisałeś, że to jakaś ruska agentura, że Moskwa nimi steruje. Zastanów się. Albo wiesz o RN wszystko, kto nimi steruje, z czego się RN składa itd albo nie wiesz nic.
Podział na jakieś prawdziwe prawice sobie daruj bo to typowe czereśniactwo.

PS 3 rude medale w Soczi! Przypadek?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.02.2014, 19:58
Na pewno wszystko dzięki Doniowi. Niech nam żyje po wsze czasy.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2014, 20:01
czy drozd to piotr szumlewicz?
Drozd
Senior Member

Stary 15.02.2014, 20:22
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Na pewno wszystko dzięki Doniowi. Niech nam żyje po wsze czasy.
Rudy cudak licząc na puste łby co poniektórych już do Zębu pojechał i psuje Polakom radość ze zwycięstw. W dodatku dla niego Bródka to Paweł prostak jak zwykle...

A ty Jaroo1 nie pitol tylko pochwal się co sam wiesz o RN, bo coś cichutko siedzisz. A czy któraś z emanacji "prawdziwej prawicy" nie ma źródeł na wschodzie to bym się nie zakładał ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.02.2014 o godz. 20:34.
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Stary 15.02.2014, 20:28
Jak już prawicę masz przestudiowaną i wiesz kto prawdziwy, kto udawany to jeszcze poczytaj kto to jest narodowiec lub nacjonalista. Może ci ból dupy minie z tą prawdziwą prawicą.
drozd:
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.02.2014, 21:18
Dobrze że Donald przyjechał do Zębu jest wspaniały !!!!
Złoty człowiek, tak kibicował że z jednego złota zrobiły się dwa !!!
I jeszcze Wiadomości, głosować na PO będzie w Polsce złota więcej niż gazu łupkowego. Co tam Miler i jego migawki przy wręczeniu medali dla Kowalczyk !!!
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.02.2014, 21:23
Te medale to porażka naszego państwa. My się śmiejemy że Kowalczyk biega po asfalcie w zimie, że panczeniści jeżdżą po kanałach w Holandii.

Jesteśmy 20 lat po przemianach ustrojowych i jesteśmy w czarnej dupie jak Burkina Faso.

Gdyby nie łut szczęścia, samozaparcie, bogaci rodzice to nie mielibyśmy nic. Pomoc od państwa dla sportu jest praktycznie zerowa - 99% pompujemy w piłkę która gówno daje a nie wyniki.

Żeby dzieciak grał w tenisa w Krakowie trzeba mieć miesięcznie 3-4 tysiące złotych.
Pływać nie ma gdzie - basen 50 metrowy to rarytas w skali kraju.
Tory biegowe w Kirach mają 30 lat bez remontu.
Jazda szybka po lodzie kompletnie odpada bo nie ma w ogóle ani jednego obiektu.

Ale oczywiście gratulacje od płemieła i płezydenta.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 15.02.2014 o godz. 21:26.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 15.02.2014, 21:24
A Drozdu miał taką piękną teorie co sukcesów sportowych, a tu takie dramatyczne igrzyska
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.02.2014, 21:32
O gazie.
http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/10...ielki-gaz.html
JEDREK76
konserwa

Stary 15.02.2014, 21:33
[...] Jędrek może nie zauważyłeś, ale mój wpis był pytaniem. Czyli okazją do zaprzeczenia. Więc nie rozumiem o jakich wojenkach piszesz. Powyższy wpis krzykacza dowodzi, że RN jest delikatnie mówiąc niejednolity. Wiec narodowi socjaliści z pod czerwonego sztandaru dla których Kukliński jest zdrajcą mogą stanowić znaczną siłę. [...]
Chłopie nie zamierzam mieszać się w Wasze wojenki z Jaroo, które chyba jedynie Wy dwaj jeszcze nie zauważyliście, że męczą i nudzą całą resztę uczestników tego forum, a mówiąc ściślej czytelników tematów polityczno-historycznych. Sądzę, że zrobilibyście wielką przysługę nam wszystkim przechodząc na priv, bądź wrzucając sobie wzajemnego ignora. Twoje pytanie było wyraźną sugestią, o czym mam nadzieję, że nie zdajesz sobie sprawy...

Z tego co pamiętam RN odcinał się już swego czasu od wielbicieli Rudolfa Hessa, którzy swego czasu byli na Ukrainie rozmawiając z ukraińskimi nacjonalistami, czy też składając kwiaty na grobie ks. Tisso (przypominam przywódca Słowacji, która obok Niemców i Sowietów, była jednym z agresorów w 1939 r.). Być może RN powinien jasno określić swoje stanowisko wobec tej haniebnej profanacji, ale sugerowanie wobec nich wspólnoty ideowej z Jaruzelem, Kiszczakiem, Dukaczewskim i resztą tej moskiewskiej szajki nie jest w porządku.

Natomiast podsumowując jednym słowem Waszą przepychankę nie da się ukryć, że dzisiaj Tusk chciał się ogrzać w blasku złota wybierając się do Zębu. Czy to jest dziwne Pomimo tego, że nachalność była dla mnie osobiście odrażająca, wydaje mi się, że każdy z polityków rządzących (także Kaczyński) w sytuacji Tuska robiłby podobne zagrania. Inną sprawą jest fakt, że kompromitują się przy tym dziennikarze, którzy jak Kraśko wręcz wchodzą Tuskowi do d..y bez wazeliny.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 15.02.2014 o godz. 21:43.
palikot
Senior Member

Stary 16.02.2014, 01:47
https://www.youtube.com/watch?v=-50n_fMEc8M

JKM masakruje Jarka hehe Polecam!

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
JEDREK76
konserwa

Stary 16.02.2014, 12:17
palikot napisał(a):Wyświetl post
https://www.youtube.com/watch?v=-50n_fMEc8M

JKM masakruje Jarka hehe Polecam!
Masakruje komentując i "rozmawiając" sam ze sobą
Niestety dla Korwina, a na szczęście dla Polaków, nie ta liga. Żal tylko tych 2-3 procent które mu uwierzą.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 16.02.2014 o godz. 12:21.
palikot
Senior Member

Stary 16.02.2014, 13:02
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Masakruje komentując i "rozmawiając" sam ze sobą
Niestety dla Korwina, a na szczęście dla Polaków, nie ta liga. Żal tylko tych 2-3 procent które mu uwierzą.
Tak najważniejsze są zawody w lidze...
nic poza tym się nie liczy. Co tam argumenty, logika, prawo, ekonomia... to się nie liczy, liczy się, kto jest mocny i ile ma poparcia frajerów A frajerzy się podniecają ile to po wyborach dostaną a potem płaczą "niespełnione rządu obietnice" Niestety dla Polaków ma tylko te 4,5%

http://fakty.interia.pl/polska/news-...is,nId,1106783

Oni mają więcej, bo frajerzy się podniecają jałową licytacją... tylko ja bym tu nawet standardowe postulaty Drozda przytoczył, że Tusk ma na na wszystko a tak trudno mu coś na dzieci znaleźć?
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.02.2014 o godz. 13:14.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
JEDREK76
konserwa

Stary 16.02.2014, 13:47
palikot napisał(a):Wyświetl post
Tak najważniejsze są zawody w lidze...
nic poza tym się nie liczy. Co tam argumenty, logika, prawo, ekonomia... to się nie liczy, liczy się, kto jest mocny i ile ma poparcia frajerów A frajerzy się podniecają ile to po wyborach dostaną a potem płaczą "niespełnione rządu obietnice" Niestety dla Polaków ma tylko te 4,5%

http://fakty.interia.pl/polska/news-...is,nId,1106783

Oni mają więcej, bo frajerzy się podniecają jałową licytacją... tylko ja bym tu nawet standardowe postulaty Drozda przytoczył, że Tusk ma na na wszystko a tak trudno mu coś na dzieci znaleźć?
"Frajerzy" mocne słowa... ale przejdźmy do konkretów. Czy politycy w II RP projektujący i budujący przecież z funduszy państwowych powstanie Centralnego Okręgu Przemysłowego także byli "frajerami"
Wszak w tej propagandówce Korwin krytykuje wszelki interwencjonizm państwowy...
Dołóż więcej emotikonek Twoja wypowiedź będzie wyglądała zapewne poważniej.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów