|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy gdziekolwiek padła choćby wzmianka o Tusku?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie... Naprawdę tak odczytałeś mojego posta?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Co by nie pisać, Kaczyński jako jedyny jednak przeciw ustawie zagłosował i moralnie jest tu górą. Czy potem gówno zrobił? Nie wiem, bo nie mam szczegółowych informacji nad czym pracowali odnośnie KK w latach swoich rządów. Czasu tak czy owak było jeszcze sporo, by coś z tą sprawą zrobić. Ostatnie siedem lat rządziło PO, to podczas ich urzędowania te kanalie wychodzą na wolność. Kto miał więcej czasu by coś zrobić wiadomo, kto głosował 25 lat temu i w jaki sposób też wiadomo.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.02.2014 o godz. 20:16.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Z tym, że Jagul te zmiany wprowadzone przez Gowina wcale nie oznaczają, że "Wampir z Piotrkowa" Trynkiewicz, czy następnie inny wampir/szatan, którego wyrok również został skrócony do 25 lat pójdą na "odwyk" do Gostynina. Czas na takie zmiany był w momencie kiedy był dłuższy czas do końca kary, a tak zmiana ad hoc na sam koniec kary może być bardzo różnie respektowana przez sądy. Mówią już teraz, że wystarczy jedna "pozytywna" opinia i ustawa stanie się kolejnym bublem prawnym.
Tak jak pisałem na początku ja nie widzę dobrego wyjścia z tej sytuacji, dlatego pytałem Gwiaździstego, aby powiedział jak tą sprawę inaczej rozwiązać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Teraz oczywiście jesteśmy w dupie jeśli chodzi o te sprawę i nic już nie da się zrobić... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Chyba chodzilo ci o GL i ZWM. Czyli niby osobno a jednak razem. Z innej beczki: Do końca lutego właściciele lokali usytuowanych na najniższym piętrze powinni się spodziewać od swojej spółdzielni PIT-8C. Zdaniem niektórych izb skarbowych, jeśli nie płacili za blokowe windy, to uzyskali przychód z nieodpłatnych świadczeń, od którego należy zapłacić podatek.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 11.02.2014 o godz. 22:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ks. Isakowicz - Zaleski
Cytat:
No wreszcie ktoś napisał prawdę odnośnie poziomu tych PiSemek ![]()
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.02.2014 o godz. 11:27.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
. Klasyczny przykład mentalności socjalistycznej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W końcu to korporacja partyjna, albo jakby to inaczej nazwać kondominium Kaczyńskiego i Czarneckiego. Odkąd tylko partia położyła całą łapę na GP i GPC słupki zaczęły im spadać na łeb na szyję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jakby w GP reklamowały sie spółki skarbu państwa za kilkaset tysiecy złotych miesiecznie jak np w Głosie Jerozolimy czy okupacyjnych i antypolskich tygodnikach to też by Sakiewicz mógł wypłacać forse za felietony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ciekawe czy przypadkiem "wyzyskiwanego" księdza Isakowicza-Zalewskiego zajmię się jakiś związek zawodowy . |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dlatego nie chciałbym żeby ludzie glosowali na partię, która pochwala ZSRE, która ma swoje propagandowe media działające na wzór GW i z którą ludzie związani siedzą przy żłobie od 25 lat chcą coś zmienić ale nie potrafią. A o Tuskach i spółce nie piszę bo to tak jakbym napisał, że Trynkiewicz jest pedofilem i mordercą. To chyba jest oczywiste więc nie trzeba tego pisać. Tak samo wiadome jest, że Tuski i spółka są szkodnikami więc nie muszę tego potwierdzać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dlatego nie chciałbym żeby ludzie glosowali na partię, która pochwala ZSRE, która ma swoje propagandowe media działające na wzór GW i z którą ludzie związani siedzą przy żłobie od 25 lat chcą coś zmienić ale nie potrafią. Musisz powtarzać. Tak jak gw? A o aktualnej władzy nie piszesz bo ci pewnie nie wolno, więc się nie ośmieszaj... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
)![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi wszystko wolno bo w przeciwieństwie do ciebie nie jestem niewolnikiem partii, ideologii czy jakiegoś polityka. Mogę krytykować kogo chcę, co chcę, kiedy chcę i ile chcę. Także radzę się nie martwić o mnie tylko spojrzeć na swoją sytuację i pomyśleć czy sam jesteś na tyle wolny żeby móc skrytykować choćby w najmniejszym stopniu PiS czy Kaczyńskiego.
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdzie nie pisałem o TV Republika
Owszem, moim zmartwieniem jest to, że kolejne rządy może sprawować PiS ponieważ mnie nie interesuje podtrzymywanie tego bagna i czekanie kolejnych 25 lat, że może łaskawi politycy coś zmienią. Potrzeba radykalnych zmian, rewolucji a nie kolejnych zmarnowanych lat. Zawsze byłem zdania, że ci panowie, którzy siedzą przy korycie od ćwierć wieku i tylko się zmieniają nazwy ich partii powinni zostać wywaleni w kosmos za swoją działalność. Stąd też między innymi moja nieufność wobec PiSu. Mogę mieć swoje zdanie, przemyślenia, porównania czy to jest zabronione w tym Państwie? Mogę krytykować PiS czy to z automatu czyni mnie nie prawicowcem?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.02.2014 o godz. 16:22.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To było dawno temu, rok 2007 kiedy naród był młody i głupi
![]() Cytat:
reszty punktów komentować nie trzeba - innym razem ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
tylko dowód otumanienia.Pewnie że możesz mieć swoje zdanie, a każdy może to zdanie oceniać. Jeżeli twoim zdaniem woda jest sucha to każdy ma prawo ocenić że masz niepokolei w głowie. Możesz też krytykować PiS mimo że od sześciu lat o niczym nie decyduje, ale wtedy brzmisz jak z gw albo PO. Co deczko koliduje z twoimi zapewnieniami. Najogólniej jesteś niespójny i sam sobie zaprzeczasz wiesz kto tak ma? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|