The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2014, 20:03
Ja tam się nie znam, ale trzeba było go zajebać wcześniej, 25 lat było. Teraz albo go wypuścić bo i tak swoje zrobią rodziny ofiar, albo jak się było nieudolnym przez lata, to się nie kompromitować.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.02.2014, 20:09
Z tym Trynkiwiczem to jest pewnie ściema wypuszczą go w nocy a będą mówić że dalej siedzi.
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.02.2014, 21:45
widzę, że Matka Madzi vol.2 świetnie się sprzedaje... ehhh

http://www.rp.pl/artykul/1085630.html otwarcie rynku na linii UE-USA coraz bliżej.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.02.2014, 21:51
DonaltTSSk napisał(a):Wyświetl post
Z ostatniej chwili: W celi Trynkiewicza znaleziono Bursztynową Komnatę !
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1

Dawno się tak nie uśmiałem z komentarzy!
TYLKO WISŁA!
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.02.2014, 09:16
Ta cała sytuacja pokazuje do czego zdolna jest ekipa Tuska. Wczoraj podrzucili Trynkiewiczowi gazetki a jutro komu innemu narkotyki.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.02.2014, 10:10
W takim razie napisz jak rozwiązać sytuację z Trynkiewiczem? Nie popieram podkładania jakiś materiałów w celu skompromitowania, ani głosów, które pojawiały się w ostatnich tygodniach, aby przymknąć oko na tydzień na Trynkiewicza i pozwolić współwięźniom na samosąd.

Z drugiej strony wiem jak mocne piętno na Piotrków Trybunalski i okolice, gdzie mam sporą rodzinę i sam się tam sprowadziłem pozostawiła sprawa "Wampira z Piotrkowa". Do dziś w tamtych okolicach prawie każde dziecko od malućkiego ma wpajane, aby zwracać szczególną uwagę na nieznajomych i z tego co ja obserwuję rodzice pilnują te dzieci bardziej pieczołowicie niż w okolicach Warszawy.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.02.2014, 10:19
Cytat:
Jarosław Kaczyński jako jedyny z członków senackiej Komisji Praw Człowieka wystąpił w 1989 r. przeciwko wprowadzeniu amnestii, na mocy której być może już dziś wyjdzie na wolność Mariusz T. i inni mordercy.

- Chciałbym się zdystansować od twierdzeń, że wszyscy jesteśmy za powszechną amnestią, ponieważ to mnie nie dotyczy. Wprawdzie na tej sali jestem osamotniony, ale w społeczeństwie - jestem o tym mocno przekonany - do osamotnionych nie należę - mówił 25 lat temu ówczesny senator Kaczyński, którego słowa przytacza niezalezna.pl. Jak podkreśla portal, Kaczyńskiego w tym względzie wspierał brat, śp. Lech Kaczyński.

- Chciałbym żeby wszyscy rodzice mieli pewność, że ten notoryczny zbrodniarz nikogo nie zabije. Nie chciałbym widzieć kolejnego konduktu, który idzie za małą trumną - powiedział Miller. Przyznał, że przeciwko amnestii słusznie protestował Jarosław Kaczyński. - W 1989 roku grupa pięknoduchów postanowiła zamienić karę śmierci na 25 lat więzienia. Mogli wcześniej uchwalić karę dożywocia, ale ponieważ uważali, że reżim PRL-owski niesprawiedliwie osądzał również kryminalistów, to dzisiaj mamy konsekwencje tego pięknoduchostwa. (...) Kaczyński ma rację. Miał wtedy rację i dzisiaj ma rację - zaznaczył.

Jednym z posłów, którzy 25 lat temu głosowali za amnestią był Stefan Niesiołowski. - To był błąd. Ja też za to odpowiadam i przepraszam - powiedział poseł PO odpowiadając w TOK FM na pytanie, dlaczego politycy, uchwalając amnestię w 1989 roku, nie pomyśleli o wprowadzeniu do polskiego prawa kary dożywotniego więzienia.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=1122f3

Do poważnego rozważenia w wielu innych kwestiach. Bo często dopiero po latach okazuje sie kto ma rację.
Hej Nasz TS !!
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.02.2014, 10:20
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ta cała sytuacja pokazuje do czego zdolna jest ekipa Tuska. Wczoraj podrzucili Trynkiewiczowi gazetki a jutro komu innemu narkotyki.
nie pochwalam takich akcji, wręcz jestem wkur.wiony na tych gamoni, że temat Trynkiewicza jest ciągle na tapecie, a powinien być zamknięty już mieisące temu. Ale jak ten ch.uj ma wyjść, to chociaż dobrze, ze mu to podrzucili i będzie siedział - przynajmniej ludzie będą spokojniejsi.

wow, Kaczka był przeciw. Normalnie kozak z niego.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 11.02.2014 o godz. 10:26.
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 10:33
A ty szpeniu dalej wiatr między uszami. Gdyby we właściwym czasie więcej było takich kozaków to by dzisiaj nie kozaki nie musiały się kompromitować. Ale twoje zachowanie jest bardzo typowe dla bandy imbecyli, którą reprezentujesz. Nawet jak wszyscy widzą, że wyszedłeś na kretyna, że zupełnie nie robi to na tobie wrażenia. Inaczej, w pysk plują stwierdzaj, że deszcz pada.
Hej Nasz TS !!
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.02.2014, 10:43
Szpen napisał(a):Wyświetl post

No a liberały tym zwyrodnialcom hotel czterogwiazdkowy w Gostyninie zafudnowały gdzie będą mogli doczekać późnej starości w warunkach o jakich 90% rencistów i emerytów w naszym Kraju może tylko pomażyć
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.02.2014 o godz. 10:46.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 11.02.2014, 10:53
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Do poważnego rozważenia w wielu innych kwestiach. Bo często dopiero po latach okazuje sie kto ma rację.
Jakich "wielu innych kwestiach"? Kolejny etap mitologizowania poczynan Kaczynskiego czyli parafrazujac Kaczynski jest odpowiedzia na wszystko? Drozdzie przestan, nie idz ta droga. Dobrze ze sie sprzeciwil, bo powinien, a to ze znowu nie umial nikogo przekonac do swoich racji? Trynkiewicz to kolejna zaslona dymna "salonu" i nic poza tym.
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.02.2014, 11:16
nie pochwalam takich akcji, wręcz jestem wkur.wiony na tych gamoni, że temat Trynkiewicza jest ciągle na tapecie, a powinien być zamknięty już mieisące temu. Ale jak ten ch.uj ma wyjść, to chociaż dobrze, ze mu to podrzucili i będzie siedział - przynajmniej ludzie będą spokojniejsi.
Czyli wnet wyznacznikiem tego kto ma siedzieć a kto nie będzie "spokój ludzi"?

Facet odsiedział swój wyrok i koniec tematu, powinien wyjść na wolność. Błąd popełniono 25 lat temu i nie da się tego już odkręcić. Trzeba było wykonać wyroki na wszystkich skazanych na śmierć, a nie kombinować z amnestią.

W tym kraju już dawno wzgardzono wszystkimi cywilizowanymi normami prawa, więc obecna akcja mnie w ogóle nie dziwi. Martwi bardziej to, że znów żywa jest maksyma bliska mordercom z poprzedniego ustroju "dajcie mi człowieka, a znajdzie się paragraf".
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 11:17
Jasne "nie umiał nikogo przekonać"

Debili nie da się przekonać, zwłaszcza uprzedzonych. I nie jest to wina przekonującego, a właśnie uprzedzonych debili. Taka jest smutna prawda... Wiadomo, że to temat zastępczy ale pokazuje dobitnie jak jest...
Hej Nasz TS !!
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 11.02.2014, 11:50
Niestety, ale prawda jest taka, że dzięki takim politykom jak Niesiołowski czy Rokita, teraz ten człowiek odsiedział swoje i wychodzi jako wolny człowiek. Skazanie go na zakład zamknięty, grozi polskiemu państwu procesem w Strasburgu i będzie to proces przegrany. Do tego będą wychodzić kolejni psychopaci, czyli serial będzie bardzo długi. W tym czasie, Tusk z ekipą będą wprowadzali dziwne ustawy mające na celu ograniczenie swobód obywatelskich i dalsza wyprzedaż tego co jeszcze się w polskich rękach ostało.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
emj10
Senior Member

Stary 11.02.2014, 12:03
Teraz winą za obecną sytuację obarczacie amnestię sprzed 25 lat, gdzie jako jedyny Jareczek zagłosował przeciwnie, a prawie wszyscy senatorowie od lewa do prawa poparli ten pomysł? Słaby argument.

Problem jest taki, że przez 25 lat nie było żadnej reakcji na tą sytuację, a doraźne działania okazują się nieskuteczne w kontekście interpretowania litery prawa przez sądy.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2014, 12:18
Debili nie da się przekonać, zwłaszcza uprzedzonych. I nie jest to wina przekonującego, a właśnie uprzedzonych debili.
Tak sie czasami zastanawialem jak w kilku slowach strescic glowne zalozenia polityki PiS. To co napisales to wlasnie idealne odzwierciedlenie tego czego szukalem.
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Skazanie go na zakład zamknięty, grozi polskiemu państwu procesem w Strasburgu i będzie to proces przegrany.
I tak bedzie sie dzialo dopoki prawo unijne bedzie nadrzedne wzgledem krajowego.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 11.02.2014 o godz. 12:20.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.02.2014, 13:25
dopóki będziemy kondominium to nic sie nie zmieni na lepsze w naszym Kraju
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 13:39
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Tak sie czasami zastanawialem jak w kilku slowach strescic glowne zalozenia polityki PiS. To co napisales to wlasnie idealne odzwierciedlenie tego czego szukalem.
Bo dokładnie tak wygląda sytuacja. Banda debili zamiast obserwować i wyciągać wnioski, nie dopuszcza do siebie skrzeczącej rzeczywistości bo tak jest wygodniej. A potem jak już nie da się dalej udawać, banda debili dalej nie czuje się winna, winny jest ren kto bandy debili nie potrafił przekonać.

To jest główne założenie prawicowców bujających w obłokach. Dla, których mądry jest winny debilnym zachowaniom kretynów. Gratulacje.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Teraz winą za obecną sytuację obarczacie amnestię sprzed 25 lat, gdzie jako jedyny Jareczek zagłosował przeciwnie, a prawie wszyscy senatorowie od lewa do prawa poparli ten pomysł? Słaby argument.

Problem jest taki, że przez 25 lat nie było żadnej reakcji na tą sytuację, a doraźne działania okazują się nieskuteczne w kontekście interpretowania litery prawa przez sądy.
Boli prawda co? Tylko Jareczek już 25 lat temu był w stanie przewidzieć konsekwencje. Dla propagandzisty wszystko jest "słabym argumentem". Nic to jednak nie zmienia, Jareczek nie raz był jedyny. A czas pokazywał, że miał rację. Myślącym faktów tłumaczyć nie trzeba, a kretyn tłumaczenia z założenia nie rozumie.

Nie ośmieszał byś się sołtysie. To stara metoda pomylonych najpierw coś spieprzyć a potem "reagować" wtedy jest ok.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.02.2014 o godz. 13:53.
Hej Nasz TS !!
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2014, 14:34
Bo dokładnie tak wygląda sytuacja. Banda debili zamiast obserwować i wyciągać wnioski, nie dopuszcza do siebie skrzeczącej rzeczywistości bo tak jest wygodniej. A potem jak już nie da się dalej udawać, banda debili dalej nie czuje się winna, winny jest ren kto bandy debili nie potrafił przekonać.

To jest główne założenie prawicowców bujających w obłokach. Dla, których mądry jest winny debilnym zachowaniom kretynów. Gratulacje.
Nie. To jest po prostu dowod ze idealnie sie znajdujecie w roli "jedynej partii opozycyjnej" i najmniejszym waszym zamiarem nie jest przejecie wladzy. Pasuje wam to 25% poparcia i nic wiecej. Przestraszeni grozba wygrania wyborow alienujecie wszystkie inne ugrupowania z ktorymi byscie mogli wspolrzeadzic tak aby potem szeroka koalicja salonu mogla w dalszym ciagu sprawowac wladze, a wy znowu udawac opozycje. Popatrz na Wegry gdzie Fidesz dal rade zmontowac uklad z ChaDekami i Jobbikiem dla dobra Madziarow. Dalo rady? Dalo! A Kaczynski do czegos takiego nie jest zdolny, ot cala historia.
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 14:47
Alienujecie? Kto ? Jak ? Jak się ktoś z PiS chce dogadywać to wypadało by żeby PiSu od koncesjonowanej opozycji nie wyzywał. Czy może się mylę? Zresztą z kim się dogadywać? Z KNP który nawet list wyborczych zarejestrować nie potrafi, czy RN, który nie wiadomo czym jest, a dla jego liderów Kaczyński to wróg gorszy niż Michnik. Trochę realizmu.

Cytat:
Sprawa amnestii z 1989 r., która zamieniła przestępcom, karę śmierci na 25 lat więzienia budzi sporo kontrowersji. Dzięki niej morderca Trynkiewicz może wyjść na wolność po zakończeniu odbywania kary. Okazuje się, że do głosowania za amnestią nawoływał z mównicy sejmowej ówczesny poseł Adam Michnik. Ustawie o amnestii stanowczo sprzeciwiali się bracia Kaczyńscy.

- No to bądźmy lekarzami tutaj, uznajmy wreszcie, że to, że ktoś popełnił przestępstwo to jest nieszczęście, to jest jego nieszczęście. Spróbujmy mu pomóc. Wzywam do głosowania za amnestią – apelował z mównicy sejmowej Adam Michnik.

Tymczasem Jarosław Kaczyński był jedynym, z członków senackiej Komisji Praw Człowieka, występującym w 1989 r. przeciwko wprowadzeniu amnestii, na mocy której wkrótce ma wyjść na wolność morderca dzieci Mariusz Trynkiewicz i inni zbrodniarze.

„Chciałbym się zdystansować od twierdzeń, że wszyscy jesteśmy za powszechną amnestią, ponieważ to mnie nie dotyczy. Wprawdzie na tej sali jestem osamotniony, ale w społeczeństwie - jestem o tym mocno przekonany - do osamotnionych nie należę” – mówił 25 lat temu ówczesny senator Kaczyński, którego w tym względzie wspierał brat, śp. prezydent Lech Kaczyński.

- Panowało wtedy coś więcej niż atmosfera amnestyjna, mieliśmy do czynienia z nieprawdopodobnym atakiem głupoty na takiej zasadzie, że skoro za komuny było w prawo, to trzeba teraz pójść w lewo. Żartowałem, że skoro za komuny mówili „pijcie mleko zamiast wódki”, to teraz będą mówić „pijcie wódkę zamiast mleka”. Działania wokół tej ustawy były całkowicie bezrefleksyjne, bzdurne – tak to oceniałem wtedy i tak to oceniam dzisiaj. Mnóstwo różnych pomysłów, które wtedy zrodziły się po to, by łagodzić system komunistyczny i w tamtym kontekście miały sens – zostało przeniesionych do nowego systemu, gdzie ich sens był żaden, albo nawet były szkodliwe. Mówiłem o tym już dawno – tłumaczył w rozmowie z portalem niezalezna.pl Jarosław Kaczyński

Kilka miesięcy po ostatniej egzekucji 21 kwietnia 1988 r., rząd Mieczysława Rakowskiego ogłosił moratorium na wykonywanie wyroków śmierci - obowiązywało aż do formalnego wyeliminowania tej kary przez nowy kodeks z 1997 r. Niezależnie od moratorium polskie sądy orzekły jeszcze kary śmierci wobec 9 osób - najbardziej znanym przypadkiem był morderca Mariusz Trynkiewicz, który usłyszał wyrok we wrześniu 1989 r.

W grudniu Sejm kontraktowy przyjął ustawę o amnestii. Na jej mocy skazanym na karę śmierci, którzy nie zostali straceni, zamieniono wyroki na kary 25 lat pozbawienia wolności. Nie można było orzec dożywocia, bo taka kara w polskim kodeksie karnym kara pojawiła się dopiero w 1995 roku.
http://niezalezna.pl/51724-zobacz-ja...c-trynkiewicza
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Stary 11.02.2014, 15:46
Nie boli, gdyż jestem przeciwnikiem kary śmierci, więc decyzja Kaczyńskiego nic w tym względzie nie zmieniła

Przez 25 lat również pupil Jareczek nie zajął się sprawą najbardziej niebezpiecznych więźniów w Polsce, choć miał do tego prerogatywy piastując stanowisko premiera w tym kraju w momencie gdy jego brat był prezydentem. Nikt nie miał równie komfortowej sytuacji.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2014, 16:05
Czy może się mylę? Zresztą z kim się dogadywać? Z KNP który nawet list wyborczych zarejestrować nie potrafi, czy RN, który nie wiadomo czym jest, a dla jego liderów Kaczyński to wróg gorszy niż Michnik. Trochę realizmu.
No wlasnie. Wszyscy debile oprocz was.

A Sakiewicza powoli juz dawno odplynal podzielajac manie przesladowcza wyznawcow PiSu.
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 17:17
Nie boli, gdyż jestem przeciwnikiem kary śmierci, więc decyzja Kaczyńskiego nic w tym względzie nie zmieniła

Przez 25 lat również pupil Jareczek nie zajął się sprawą najbardziej niebezpiecznych więźniów w Polsce, choć miał do tego prerogatywy piastując stanowisko premiera w tym kraju w momencie gdy jego brat był prezydentem. Nikt nie miał równie komfortowej sytuacji.
Wiem wiem winny Jarek bo nie przekonał, bo nie naprawił co debile z nocnej zmiany spieprzyli i tym podobne propagandowe brednie. Jarek głosował przeciw, Niesiołowski za kolego sołtysie. Jarek rządził dwa lata Niesiołowski już sześć. Ale winny Jarek dla propagandy
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Stary 11.02.2014, 17:30
A co ma do tego Niesiołowski? Możesz podać przecież całą listę senatorów z 1989 roku i będą tam z pewnością jeszcze ciekawsze kwiatki. Przecież za tym głosowało pewnie 99 innych senatorów, z których pewnie kilku jest obecnie w PiS-ie. Nic to nie zmienia, bo nie ma znaczenia ta cała amnestia w kontekście tego, że ani wtedy nie pomyślano co zrobić z tamtymi wyrokami, anie przez kolejne 25 lat. Gdyby wcześniej znowelizowano KK i podwyższono karę za ten czyn do dożywocia to nie byłoby teraz żadnego problemu, a ociągano się do 1994, czy 1995 roku na nowelizację KK.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.02.2014 o godz. 17:36.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.02.2014, 17:39

W normalnym państwie, za takie działania idzie się do więzienia. Spreparowanie dowodów i podrzucenie ich komuś kto dzieki temu idzie do więzienia jest ścigane w demokratycznych państwach. W państwach typu totalitarnego stosuje sie takie metody. Państwo Tuska i PO jest tylko "demokratycznym" z nazwy, więc nikogo takie metody nie dziwią. Mam nadzieję, że po zmianie rządów dobiorą sie nie tylko do tych co złamali prawo ale i do ich POlitycznych mocodawców.
Tak jak pisałem wczesniej: dzisiaj Trynkiewicz, jutro każdy inny. Dobry sposób do sadzania w więzieniach opozycji. Usłużny POlicjant podrzuca w czasie rewizji woreczek narkotyków i idziesz siedzieć. Tym bardziej, ze pod tymi rzadami rozkwita status sędziów na telefon,z gotowymi wyrokami.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.02.2014, 17:46
Zbliżają sie wybory, czy wyniki dalej będa nam obliczać rosyjskie serwery ? :

Cytat:
Jak sparaliżowany królik wpatrujemy się w oczy zbliżającego się pytona. Czekamy aż wyniki zbliżających się wyborów znowu obliczą nam serwery w Rosji

Nie ma dowodów, że poprzednie wybory były sfałszowane? Oczywiście, że nie ma, ale czy ktokolwiek ich na serio szukał? Nikt. Karty do głosowania są błyskawicznie niszczone, nie można więc dokonać żadnych weryfikacji, a centra obliczeniowe pracujące dla Państwowej Komisji Wyborczej są dla opinii publicznej czarną dziurą, do której nie chcemy zajrzeć.
Jedyny, który spróbował - wybitny matematyk i kryptolog, specjalista od bezpieczeństwa informatycznego – prof. Jerzy Urbanowicz, zmarł nagle dwa lata temu, w dniu, gdy ujawnił raport swego zespołu, w którym ostrzegał przed możliwością sfałszowania wyborów. Poseł Max Kraczkowski złożył stosowne zapytania w Sejmie, kilka mediów napisało o sprawie i rozeszło się po kościach.
Nieważne jak kto głosuje, ważne kto liczy głosy
– mawiał z rozbawieniem Józef Stalin i był bardzo spokojny o wyniki wyborczych decyzji narodu radzieckiego. Instytucje, które mu to zapewniały przeniosły swoją ekspertyzę w wiek XXI.
Głosy w polskich wyborach formalnie liczy Państwowa Komisja Wyborcza, ale potem dane trafiają na serwery firmy rosyjskiej. O przepraszam, firmy polskiej, wszak GTS Polska i Internet Partners to przecież firmy polskie, a że mają rosyjskich udziałowców i szefów z firmy-matki GTS, zatrudniają fachowców ze stażem w WSI i GRU, a serwery na terenie Rosji? A cóż to szkodzi? Kolejne spiskowe teorie?! Mało wam fatalnych skutków rusofobii i spiskowych bredni o złych kagiebistach? Przecież oni nieba nam chcą przychylić.
Skoro w ub. roku Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji rządu Donalda Tuska na mocy potężnej umowy przekazało firmie GTS kolejne zadania obsługi danych osobowych milionów Polaków, to chyba dowód, że można jej całkowicie zaufać, prawda?
Czy Francja pozwoliłaby, żeby wynik jej wyborów liczyły niemieckie spółki i serwery na terenie Niemiec? Albo Grecja, by głosy Greków liczyły spółki i serwery tureckie? Czy pozwoliłby sobie na to JAKIEKOLWIEK niepodległe państwo i mający wolę istnienia naród? Jasne, że nie, ale przecież my, Słowianie musimy sobie ufać.
Dobrze więc, że jako naród się sprawą w ogóle nie interesujemy. A nawet jak się czasem zaciekawimy odrobinę, to przecież nie na tyle, by cokolwiek w tej sprawie zrobić. Skoro królik potrafi tak ufnie wpatrywać się w oczy zaprzyjaźnionego pytona, to i my czekajmy aż wyniki zbliżających się wyborów znowu obliczą nam rosyjskie firmy i serwery.
Widzi tę naszą ufność PKW, bo jeździ na szkolenia liczenia wyborów do towarzyszy rosyjskich. Po kilkudziesięciu latach tak udanej demokracji w zarządzanej z Moskwy PRL i niemal stu latach jeszcze bardziej udanych wyborów w Rosji – PKW słusznie czerpie z tej krynicy mądrości i demokratycznego doświadczenia.
Bo przecież nikt z ludzi rozumnych nie posunie się do insynuacji, by ktoś chciał polskie wybory fałszować. Prezydent Bierut dał nam na to uroczyste słowo.
http://wpolityce.pl/artykuly/73999-j...erwery-w-rosji
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 18:20
Każda komisja ma obowiązek wywiesić swoje wyniki. Trzeba cyknąć każdej fotkę i policzyć samemu.
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.02.2014, 18:20
Cytat:
czy RN, który nie wiadomo czym jest, a dla jego liderów Kaczyński to wróg gorszy niż Michnik.
Propaganda jak w gw i niezaleznej.pl :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Drozd
Senior Member

Stary 11.02.2014, 18:28
A co ma do tego Niesiołowski? .
To że głosował za amnestią, czyli w przeciwieństwie do Jareczka narobił bigosu. No i rządzi już sześć lat sołtysie. Ty jednak jak każdy propagandzista widzisz źdźbło w oku Kaczyńskiego mimo że go nie ma, a belki w oczach winnych burdelu który mamy od sześciu lat nie widzisz. Ty nie wiesz co ma do tego Niesiołowski Ale na Kaczyńskiego napluć nie omieszkasz. Kloaka sołtysie...

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Propaganda jak w gw i niezaleznej.pl :(
Może konkretniej.

Czym jest RN?
Dlaczego RN przyp..... się do PiS a nie do nocnej zmiany?

Zadasz kłam propagandzie?
A zrównywanie Po i PiS, gw i niezależnej to właśnie wizytówka RN dokładnie taka jak palikociarni, jak ci chłopie nie wstyd.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.02.2014 o godz. 18:35.
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.02.2014, 18:54
Nie wiem o co pytasz mówiąc czym jest RN. Nie rozumiem pytania.
Cytat:
Dlaczego RN przyp..... się do PiS a nie do nocnej zmiany?
A mi się wydaje, że RN przypierdala się do PiS ORAZ do nocnej zmiany. A to jest mała różnica. Znowu propaganda jak na niezaleznej.pl i w gw.

Cytat:
A zrównywanie Po i PiS, gw i niezależnej to właśnie wizytówka RN dokładnie taka jak palikociarni, jak ci chłopie nie wstyd.
Widzę, że RN awansował z miana komuchów do miana palikociarni. Nie wiem czy to dobrze czy źle.
Już nie broń tego gówna o nazwie niezalezna bo przecież to takie same farmazoniarze jak gw tylko stoją po stronie tak zwanej prawej (PiSu) a nie lewej.
Jak potrafią kłamać, że Holocher jest liderem RN, że tego komucha ŚP Porębę ktoś na kongres RNu zapraszał - pomimo, że jak zapewne pamiętają to Holocher odszedł z Ruchu Narodowego i jak wiedzą (bo to było wyjaśniane) nikt Poręby na kongres nie zapraszał, no to wybacz ale nasuwa się jedno stwierdzenie. Niezalezna.pl to zwykły szmatławiec, który nie ma za zadanie rzetelnego przedstawiania informacji tylko uprawiania propagandy propisowskiej.
Wstydzić to się powinni ci, którzy łykają te nowiny jak lemingi i bronią szmatławca.
Jak masz jakimiś bredniami i swoimi wymysłami mi odpisywać to się nie sil bo nie ma co zaśmiecać tego tematu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów