The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2014, 11:54
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Widzę ze mój post usunięty ,no tak ,niegramatyczny ,szyderczy a nawet niezgodny z linią polityczna i obecnymi trendami.
No przepraszam. Byłem pewien ze mamy demokracje. A tu monopol na prawdę i rację
jak byś pisał w temacie "Byli piłkarze Wisły"... a nie p...ył bez sensu o "poglądach" politycznych, nikt by Cię nie skasował. Następnym razem, jak będziesz pisał obok tematu (żale do moderatorów też sa przewidziane w innym dziale) dostaniesz osta, a potem bana
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.02.2014, 20:15
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 08.02.2014, 20:49
zwolnic z Wisły i zapomnieć o gościu, a potem niech sobie robi co chce i z kim chce
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.02.2014, 21:00
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
(...)
No, nie ma co ukrywać - wstyd.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.02.2014, 21:56
Zuraw what the fuck is going on?

Komu ty tą ręke podajesz

matko od bohatera do zera.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
raaadek1
Member

Od: 03.2007

Stary 08.02.2014, 22:59
Tego sie nawet do 0 nie da porównać...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.02.2014, 00:04
Może część osób mnie tu zje za to co powiem, ale trudno... Nic bym nie miał do tego by Żuraw startował z LSD (lub każdej innej partii), gdyby:

1. Nie był związany umową z Wisłą
oraz
2. Gdyby do kur*** nędzy zajmował się polityką trochę dłuższy okres czasu, udzielał wypowiedzi na tematy polityczne/ekonomiczne itp., ale kur** nic kompletne zero zainteresowania i tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy maciuś zaczyna robić w polityce. Obłęd.

Ogólnie dość zabawnie i strasznie w polityce - dziś natrafiłem w TV na wiec partii Twój Ruch. Wypowiadał się Kutz i Szczuka czy inna suka, pierwszy smęcił coś o tym, że Śląsk przez lata nie był Polski i to jest skandal, że RP nie respektuje ślązaków jako mniejszość etniczna, druga królewna natomiast stwierdziła, że kobiety są rozwiązaniem dla wszystkiego dlatego kobiety powinny stanowić minimum 40% zarządu w spółkach (wtf). A i była jeszcze 3 pannica, której nazwiska nie pamiętam ale przedstawiła zajebisty plan: "Doprowadzę do tego, żeby każdemu człowiekowi dano to czego potrzebuje" - plan godny nobla.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 09.02.2014 o godz. 00:10.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.02.2014, 00:18
Silver- śmieję się przez łzy, jak patrzę na Twój Ruch. Dobrze, że Palikot jest najmniej godnym zaufania politykiem wg sondażu.

Co do Żurawskiego, zgadzam się w 100%. Polityka powinna oznaczać koniec pracy w klubie, a jeśli nie rozumie, że stał się marionetką w rękach SLD, to z czym do Europy?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.02.2014, 13:38
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie dość zabawnie i strasznie w polityce - dziś natrafiłem w TV na wiec partii Twój Ruch. Wypowiadał się Kutz i Szczuka czy inna suka, pierwszy smęcił coś o tym, że Śląsk przez lata nie był Polski i to jest skandal, że RP nie respektuje ślązaków jako mniejszość etniczna, druga królewna natomiast stwierdziła, że kobiety są rozwiązaniem dla wszystkiego dlatego kobiety powinny stanowić minimum 40% zarządu w spółkach (wtf). A i była jeszcze 3 pannica, której nazwiska nie pamiętam ale przedstawiła zajebisty plan: "Doprowadzę do tego, żeby każdemu człowiekowi dano to czego potrzebuje" - plan godny nobla.
Podziwiam, że obejrzałeś.
U mnie to leciało gdzieś w tle w pewnym momencie, ale jak dotarło do mnie bredzenie kucyka przełączyłem natychmiast na disco-polo.

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 09.02.2014, 21:41
Po wczorajszym filmie o generale Fieldorfie Nilu i sposobach działania komunistów będących genezą SLD Żuraw jest już spalony...
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.02.2014, 22:37
Żuraw po prostu wybrał ciepłą posadkę w zamian za utratę szacunku jakim go darzono na Reymonta i w całej Polsce... czym można nazwać podawanie ręki i łaszenie się do lewaka jak nie zwykłym sk***********m, człowiek godny pożałowania... zwolnić i zapomnieć...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.02.2014, 23:02
Pracownik Wisły nie powinny być utożsamiany z opcja polityczną. A SLD to już dno dna. Żuraw = Marczuk -Pazura = Senyszyn = Miller. Sprzedał się za kase z parlametu. Mam nadzieje, że do niego nie wejdzie, Wisła pożegna takiego dorobkiewicza i zostaną mu kolorowe ciuchy na straganie.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.02.2014, 12:37
szkoda, że wystarczy głośno powiedzieć o poglądach, by z Legendy stać się zerem w Waszych oczach. Smutne
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.02.2014, 14:03
mistico napisał(a):Wyświetl post
szkoda, że wystarczy głośno powiedzieć o poglądach, by z Legendy stać się zerem w Waszych oczach. Smutne
Masz rację , dlatego mam prośbę do krytyków 'Żurawia' - odpuście sobie ,ze względu na zasługi Maćka.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 10.02.2014, 14:17
Jakich poglądach, wierzysz ze tu Żurawskiemu chodzi o poglądy ?
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 10.02.2014, 14:24
kristos napisał(a):Wyświetl post
Masz rację , dlatego mam prośbę do krytyków 'Żurawia' - odpuście sobie ,ze względu na zasługi Maćka.
No chyba nie. Bobrowiczowi tez odpuscic bo tylko raz sie zeszmacil? Kokoszce tez? Oceniajac postac nie wolno brac tylko czesci zyciorysu pod uwage. Jak sobie Zuraw sweet focie z Senyszyn, Millerem i Jaskiernia chce trzaskac to bardzo prosze, wolny(?) kraj, ale niech nie oczekuje ze ludzie mu to wybacza.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 10.02.2014, 14:39
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
No chyba nie. Bobrowiczowi tez odpuscic bo tylko raz sie zeszmacil? Kokoszce tez? Oceniajac postac nie wolno brac tylko czesci zyciorysu pod uwage. Jak sobie Zuraw sweet focie z Senyszyn, Millerem i Jaskiernia chce trzaskac to bardzo prosze, wolny(?) kraj, ale niech nie oczekuje ze ludzie mu to wybacza.
3/4 tego forum pierwszy raz właśnie usłyszało o nazwisku Bobrowicz i wertuje google w poszukiwaniu informacji co ten facet zrobił.

Co do Żurawskiego. Niech on sobie robi co chce, to jego życie. Problem leży w tym, że facet jest związany z naszym klubem i na tym związku będzie jechał w swojej kampanii.

Zgadzam się z opiniami, że Żurawski może sobie robić co chce, ale dopiero po tym jak zerwie jakąkolwiek współpracę z klubem.

Tak swoją drogą, czuję się jakbym dostał od p. Macieja kopa w ryj. A ja jak ostatni debil jeszcze kilka lat temu śpiewałem na rynku razem z setką tysięcy "jesteś legendą hej Żuraw jesteś legendą".
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.02.2014, 14:58
A to Żuraw ma jakieś poglądy?
I to polityczne?
Myslałem, że zna się na piłce.
Gdyby przy tym pozostał, nie straciłby szacunku.
Albo gdyby zaczął najpierw działać w płaszczyźnie lokalnej, a po zdobyciu doświadczenia i nabyciu poglądów wyraziłby chęć działań politycznych w perspektywie europejskiej. Dodatkowo nie w partii, która zawsze działała na szkodę Polaków wysługując się komunistycznej Rosji,a teraz udaje, że to nie ona.

A że postanowił pobabrać się w gównie to co dziwnego, że dla niektorych zaczął śmierdzieć?

Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Stary 10.02.2014, 17:15
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
sprawa jest prosta ....mamy na całe szczęście wolny kraj...każdy moze robis co chce.....tylko dopóki dopóty Maciej Żurawski firmuje swoim nazwiskiem tak zasłuzony klub jakim jest Wisła Kraków......musi sie zastanowic czego chce...albo futbol albo polityka....i do tego powinien sie włączyć zarzad klubu i równiez przedstawic swoje stanowisko...i byłby swiety spokój.....
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 11.02.2014, 14:08
Nasz były gracz zagra w drużynie z mojego rodzinnego miasta -> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1063
także szykuje się powrót na Reymonta 22 w meczu rezerwami pod koniec kwietnia.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.02.2014, 20:42
dwaj nasi byli piłkarze - Dudu "Goal machine" i Martins Ekwueme podbijają ... ligę indyjską. Dla Dudu to druga przygoda z tym krajem.

Orientuje się ktoś, dlaczego Dragan Paljić nie łapie się w Heraclesie ? W tym sezonie tylko 3 razy na ławce rezerwowych i nawet minuty na boisku nie spędził...
Odpowiedz cytując
ByQ
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 16.02.2014, 23:28
Zurawski juz sie pokazuje na politycznych imprezkach, jak ta ktora byla w weekend w Krakowie. Az zal bylo patrzeć jak nie wie co ze soba zrobic i do kogo sie przykleic żeby sie popromowac, Ale widać jakie, wartości będzie promował. Odesłanie kobiety do domu by później już na luzie "dobrze bawic" z innymi, jakoś idealnie mi pasuje do bezwartosciowcow z sld.
Ostatnio edytowane przez ByQ : 16.02.2014 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.02.2014, 01:17
Pogoń gromi Lecha, Małecki cały mecz na skrzydle w I połowie dobry mecz w jego wykonaniu, widać że sie pomału odbudowuje,w II połowie troche przygasł. Ale ciągnął grę na tej lewej stronie naprawde coś z niego miejmy nadzieje będzie przy Wdowczyku. Oczywiście Mały sie nie zmienił- mowa tutaj o gestach w strone kibiców gości no i pod koniec spotkania(doliczony czas) wkurzył się na jakiegoś kolege z zespołu.
Cały Małecki
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.02.2014, 02:26
Dopiero teraz tu zajrzałem. Niezłe niektórzy mają rozdwojenie jaźni z Żurawiem - wiceprezesem klubu jest czerwony pająk, a Żurawia będą atakować, bo chce sie chłopak dorobić bez zbytniego przemęczania się :d

Dla tych którzy w czerwoność Czerwińskiego niedowierzają, powiem tylko tyle, że niemal wszyscy pracownicy ambasady USA w Warszawie w czasie PRL byli agentami CIA, a Czerwiński był konsulem generalny, w Chicago.
.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.02.2014, 11:45
Ciekawe połączenie, komuchy i CIA... Mów dalej ))
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.02.2014, 10:56
A tymczasem Stolarski nie załapał się nawet na ławkę w dwóch ostatnich meczach Lechii. Będzie miał chłopak ciężko, nawet u pro-młodzieżowego Probierza.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.02.2014, 11:28
Mam ciekawe pytanie dla was.
Jak uważacie czy Cezary Wilk załapałby się do 18-nastki meczowej Wisły Kraków ?
Bo że Dudka, Stilic, Chrapek, Guła są lepsi to nie mam wątpliwości.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.02.2014, 15:16
W czysto sportowej rywalizacji jak najbardziej. Wilk wybitnym piłkarzem nie był, ale na ławce siedzi przecież Burdenski, który występuje na tej samej pozycji, a tu wiadomo jak jest.
Odpowiedz cytując
des89
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 25.02.2014, 16:01
Wilk by wchodził w doliczonym za Fabiana
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 25.02.2014, 20:53
des89 napisał(a):Wyświetl post
Wilk by wchodził w doliczonym za Fabiana
Pieprzenie...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów