|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jak byś pisał w temacie "Byli piłkarze Wisły"... a nie p...ył bez sensu o "poglądach" politycznych, nikt by Cię nie skasował. Następnym razem, jak będziesz pisał obok tematu (żale do moderatorów też sa przewidziane w innym dziale) dostaniesz osta, a potem bana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
zwolnic z Wisły i zapomnieć o gościu, a potem niech sobie robi co chce i z kim chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zuraw what the fuck is going on?
Komu ty tą ręke podajesz matko od bohatera do zera. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tego sie nawet do 0 nie da porównać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może część osób mnie tu zje za to co powiem, ale trudno... Nic bym nie miał do tego by Żuraw startował z LSD (lub każdej innej partii), gdyby:
1. Nie był związany umową z Wisłą oraz 2. Gdyby do kur*** nędzy zajmował się polityką trochę dłuższy okres czasu, udzielał wypowiedzi na tematy polityczne/ekonomiczne itp., ale kur** nic kompletne zero zainteresowania i tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy maciuś zaczyna robić w polityce. Obłęd. Ogólnie dość zabawnie i strasznie w polityce - dziś natrafiłem w TV na wiec partii Twój Ruch. Wypowiadał się Kutz i Szczuka czy inna suka, pierwszy smęcił coś o tym, że Śląsk przez lata nie był Polski i to jest skandal, że RP nie respektuje ślązaków jako mniejszość etniczna, druga królewna natomiast stwierdziła, że kobiety są rozwiązaniem dla wszystkiego dlatego kobiety powinny stanowić minimum 40% zarządu w spółkach (wtf). A i była jeszcze 3 pannica, której nazwiska nie pamiętam ale przedstawiła zajebisty plan: "Doprowadzę do tego, żeby każdemu człowiekowi dano to czego potrzebuje" - plan godny nobla.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 09.02.2014 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Silver- śmieję się przez łzy, jak patrzę na Twój Ruch. Dobrze, że Palikot jest najmniej godnym zaufania politykiem wg sondażu.
Co do Żurawskiego, zgadzam się w 100%. Polityka powinna oznaczać koniec pracy w klubie, a jeśli nie rozumie, że stał się marionetką w rękach SLD, to z czym do Europy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U mnie to leciało gdzieś w tle w pewnym momencie, ale jak dotarło do mnie bredzenie kucyka przełączyłem natychmiast na disco-polo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Po wczorajszym filmie o generale Fieldorfie Nilu i sposobach działania komunistów będących genezą SLD Żuraw jest już spalony...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żuraw po prostu wybrał ciepłą posadkę w zamian za utratę szacunku jakim go darzono na Reymonta i w całej Polsce... czym można nazwać podawanie ręki i łaszenie się do lewaka jak nie zwykłym sk***********m, człowiek godny pożałowania... zwolnić i zapomnieć...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pracownik Wisły nie powinny być utożsamiany z opcja polityczną. A SLD to już dno dna. Żuraw = Marczuk -Pazura = Senyszyn = Miller. Sprzedał się za kase z parlametu. Mam nadzieje, że do niego nie wejdzie, Wisła pożegna takiego dorobkiewicza i zostaną mu kolorowe ciuchy na straganie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
szkoda, że wystarczy głośno powiedzieć o poglądach, by z Legendy stać się zerem w Waszych oczach. Smutne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Masz rację , dlatego mam prośbę do krytyków 'Żurawia' - odpuście sobie ,ze względu na zasługi Maćka.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jakich poglądach, wierzysz ze tu Żurawskiemu chodzi o poglądy ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No chyba nie. Bobrowiczowi tez odpuscic bo tylko raz sie zeszmacil? Kokoszce tez? Oceniajac postac nie wolno brac tylko czesci zyciorysu pod uwage. Jak sobie Zuraw sweet focie z Senyszyn, Millerem i Jaskiernia chce trzaskac to bardzo prosze, wolny(?) kraj, ale niech nie oczekuje ze ludzie mu to wybacza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Żurawskiego. Niech on sobie robi co chce, to jego życie. Problem leży w tym, że facet jest związany z naszym klubem i na tym związku będzie jechał w swojej kampanii. Zgadzam się z opiniami, że Żurawski może sobie robić co chce, ale dopiero po tym jak zerwie jakąkolwiek współpracę z klubem. Tak swoją drogą, czuję się jakbym dostał od p. Macieja kopa w ryj. A ja jak ostatni debil jeszcze kilka lat temu śpiewałem na rynku razem z setką tysięcy "jesteś legendą hej Żuraw jesteś legendą". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I to polityczne? Myslałem, że zna się na piłce. Gdyby przy tym pozostał, nie straciłby szacunku. Albo gdyby zaczął najpierw działać w płaszczyźnie lokalnej, a po zdobyciu doświadczenia i nabyciu poglądów wyraziłby chęć działań politycznych w perspektywie europejskiej. Dodatkowo nie w partii, która zawsze działała na szkodę Polaków wysługując się komunistycznej Rosji,a teraz udaje, że to nie ona. A że postanowił pobabrać się w gównie to co dziwnego, że dla niektorych zaczął śmierdzieć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz były gracz zagra w drużynie z mojego rodzinnego miasta -> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1063
także szykuje się powrót na Reymonta 22 w meczu rezerwami pod koniec kwietnia. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dwaj nasi byli piłkarze - Dudu "Goal machine" i Martins Ekwueme podbijają ... ligę indyjską. Dla Dudu to druga przygoda z tym krajem.
Orientuje się ktoś, dlaczego Dragan Paljić nie łapie się w Heraclesie ? W tym sezonie tylko 3 razy na ławce rezerwowych i nawet minuty na boisku nie spędził... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zurawski juz sie pokazuje na politycznych imprezkach, jak ta ktora byla w weekend w Krakowie. Az zal bylo patrzeć jak nie wie co ze soba zrobic i do kogo sie przykleic żeby sie popromowac, Ale widać jakie, wartości będzie promował. Odesłanie kobiety do domu by później już na luzie "dobrze bawic" z innymi, jakoś idealnie mi pasuje do bezwartosciowcow z sld.
Ostatnio edytowane przez ByQ : 16.02.2014 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pogoń gromi Lecha, Małecki cały mecz na skrzydle w I połowie dobry mecz w jego wykonaniu, widać że sie pomału odbudowuje,w II połowie troche przygasł. Ale ciągnął grę na tej lewej stronie naprawde coś z niego miejmy nadzieje będzie przy Wdowczyku. Oczywiście Mały sie nie zmienił- mowa tutaj o gestach w strone kibiców gości
no i pod koniec spotkania(doliczony czas) wkurzył się na jakiegoś kolege z zespołu. Cały Małecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dopiero teraz tu zajrzałem. Niezłe niektórzy mają rozdwojenie jaźni z Żurawiem - wiceprezesem klubu jest czerwony pająk, a Żurawia będą atakować, bo chce sie chłopak dorobić bez zbytniego przemęczania się :d
Dla tych którzy w czerwoność Czerwińskiego niedowierzają, powiem tylko tyle, że niemal wszyscy pracownicy ambasady USA w Warszawie w czasie PRL byli agentami CIA, a Czerwiński był konsulem generalny, w Chicago. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ciekawe połączenie, komuchy i CIA... Mów dalej
)) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
|
A tymczasem Stolarski nie załapał się nawet na ławkę w dwóch ostatnich meczach Lechii. Będzie miał chłopak ciężko, nawet u pro-młodzieżowego Probierza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam ciekawe pytanie dla was.
Jak uważacie czy Cezary Wilk załapałby się do 18-nastki meczowej Wisły Kraków ? Bo że Dudka, Stilic, Chrapek, Guła są lepsi to nie mam wątpliwości. ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W czysto sportowej rywalizacji jak najbardziej. Wilk wybitnym piłkarzem nie był, ale na ławce siedzi przecież Burdenski, który występuje na tej samej pozycji, a tu wiadomo jak jest.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Wilk by wchodził w doliczonym za Fabiana
|
|