|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Witam takie pytanie czy zakupie karnet po ulgowej cenie gdy pokaze legitymacje zaocznego liceum w tym ze mam juz 27 lat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nie .
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wiecie gdzie mozna w spokoju skorzystac z darmowego neta / hotspota procz McDonalda (bo tam słaba predkosc) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Prawie wszystkie KFC mają wifi. W bibliitece na rajskiej. Ewentualnie GK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie najtaniej wydrukuję pracę, najlepiej okolice NH bądź AGH?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No proste ze na miasteczku
ewentualnie na Pawiej![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ma ktoś konto na taniezakupy.pl to PW. Pilne bardzo!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Wiśle będziesz miał nowo otwartą siłownie na przełomie lutego/marca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktoś z szanownych forumowiczów, sprzedaję bądź montuje drzwi wejściowe ( zewnętrzne )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Dostałem mandat, a raczej propozycję przyjęcia mandatu (50zł) za picie alkoholu, którego nie piłem, ale stała pusta butelka obok na murku. Oczywiście mandatu nie przyjąłem i burek wystawił mi wezwanie na komendę w tym tyg. Jak działać, aby dobrze z tego wyjść ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Już nawet za próbe spożycia dają mandaty (otwarta puszka) ale obawiam sie że sprawa może skończy sie w sądzie i jeżeli przegrasz to dodatkowo pokrywasz koszta sprawy (wiem że to było jakieś 400 zł plus mandat kilka lat temu a teraz nie wiem dokładnie).Niestety z opresyjnym państwem ciężko wygrać takie sprawy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.02.2014 o godz. 11:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Bo ta cała ustawa o "wychowaniu w trzeźwości" zakazuje podobno nawet trzymania pustej puszki, czy też picia coli w butelce/puszce po piwie. Ty niby jej nie trzymałeś, ale wszystko zależy od tego co psy zeznają. Bo jak powiedzą, że widzieli ją w twoich rękach 10 minut wcześniej to masz lipę. Także moja jedyna porada, to grzecznie się trzymaj wersji, że ty tej puszki w ręce nie miałeś nawet przez chwilę. Może trafisz na kogoś z ludzką twarzą. A jak nie to nie baw się w sądy, tylko przyjmij mandat. Powodzenia życzę. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczę na to, że uwzględnią to, że nie chcieli mi dać, abym dmuchnął w alkomat....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a co z puszką? zabezpieczyłeś? Nie ma na niej odcisków twoich palców?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Najłatwiej to sprawdź czy było to miejsce publiczne.
Dużo w ostatnim czasie było o tym w gazetach i necie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przejebane Ci będzie z nimi wygrać. Kumpel ostatnio jak szliśmy pare mieisecy temu na mecz powiedział do mnie coś w stylu "zamknij sie ....a" oczywiście wszystko na żarty. Psy go wzieły, my podskoczyliśmy ale jak powiedzieli że nie będzie mandatu to odpuścilismy. Po miesiacu dostał wezwanie, psy zeznały ze używał wulgarnych słów i znieważył ich. Gość dostał propozycje przyjęcia mandatu 200zł albo sprawę w sądzie.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest taka możliwość, żeby np. kolega na swoją karte kibica kibica kupił dwa bilety? ja mam swoją karte kibica wyrobioną ale problem jest w tym, że kolega jest w Krakowie a ja nie, jest możliwość, że kolega poda moje imie i nazwisko pesel i kupi tak dla mnie bilet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bez twojej karty nie kupi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupujcie przez neta, wtedy nie ma problemu gdzie która karta jest. System na razie działa więc brać!
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem na komendzie złożyłem soje wyjaśnienia (nie było już opcji przyjęcia tego mandatu, a okazało się że mam jeszcze zakłócanie ciszy nocnej i używanie wulgaryzmów). Co do picia w miejscu publicznym to na moa linia obrony będzie taka, że skoro piłem to powinienem coś wydmuchać, a odmówili mi badania alkomatem.
Tylko sąd nas może sądzić ! :/ |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest realna opcja przejścia/przeskoczenia z sektora E na C? próbował ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|