|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Spokojnie mamy dużo trybun do wyboru A Derby to Derby ![]() Wszyscy po karnety bo ceny naprawdę są zAJebiste! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nikt nie płacze, że za drogo ?
Coś się stało ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Stało sie to, że nie jest za drogo.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Od kilku rund mamy ceny na poziomie Kolejarza Stróże czy innej Chojniczanki i zawsze były gorzkie żale, że za drogo..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Narzekania nie będzie bo (chwilowo a może i na dłużej) zmieniała się sytuacja w tabeli Przedtem 122 złotych za oglądanie ''tego czegoś'' było za drogie, dziś już nie jest. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak od kilku rund mamy na poziomie Chojniczanki, to w tej rundzie mamy na poziomie Polonii Warszawa chyba...
Powód: jest dużo taniej
Ostatnio edytowane przez Fiti : 29.01.2014 o godz. 00:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja narzekałem zawsze na żadną oszczędność przy kupnie karnetu. Jeden mecz opuszczony i byłeś w plecy.
Teraz to zostało dużo korzystniej skalkulowane. Dlatego też zamierzam wrócić do karnetu. Na ceny biletów nigdy nie narzekałem. Bo żeby marudzić na wydatek 20 zeta raz na dwa tygodnie to trzeba być jakimś zjebem nierobem. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kupuję karnet na 5 lub 6 rundę z rzędu i moja zniżka w porównaniu z osobami, które kupują go 1 raz wynosi 8zł. Brak słów, nie ma to jak dbanie o stałych klientów.
Nie mówię o cenach, które są dobre, ale klub mógłby wprowadzić w przyszłości jakąś zniżkę lojalnościową dla ludzi którzy np. kupują karnet nieprzerwanie od powiedzmy 3 lat... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
ludzie opamiętajcie się, ceny to mamy na poziomie Kolejorza Stróże |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No chyba nie twierdzicie, że 8 zł. to jakaś dobra zniżka lojalnościowa? Ja myślę, że chociaż 20% taka zniżka powinna wynosić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
czytam i nie wierze.... co za ludzie, wam nigdy nie dogodzi.
Zapierniczać po karnety żeby 15 tysiecy było wykupionych minumum i widze komplet na derbach. Ciekaw jestem tylko ile dostanie sąsiadka biletów.Czy tak jak 2 lata temu 1000 czy może 2000 i czy wogóle wejdzie na mecz znając nasze realia.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widać, że cenią spotkania z sąsiadką bo ceny biletów są większe o minimum 5 zł, niż to miało miejsce przy innych meczach topowych, co nie zmienia faktu, że są to bardzo dobre stawki :]
sąsiadkę zapewne wpuszczą i to w ilości 1000 ![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co się dziwisz, przecież mieszkamy w kraju nad Wisłą. Tutaj nie wystarczy, że ja mam dobrze - sąsiad musi mieć gorzej ode mnie...
Ceny bardzo, bardzo przystępne, mam nadzieję, że się to przełoży na frekwencję. ![]()
rrr
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobra, to wy kupcie karnety po 1000 zł. i dajcie już spokój. Chyba normalne, że każdy chce ugrać jak najwięcej i wiedzieć na co wydaje pieniądze. Poza tym nikt się tutaj nie czepia cen, tylko zniżki lojalnościowej która jest śmieszna (i to od zawsze odkąd mamy nowy stadion).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fakt, zniżka lojalnościowa jest słaba, jak tak patrzę, to nawet 10% nie jest! A te 10 czy 15% dla stałych karnetowiczów powinny być zapewnione. Nie mniej jednak ceny i tak nie są wysokie, szczególnie że na wiosnę czeka nas sporo meczów przy R22
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przecież napisałem, że ceny są bardzo dobre, karnety i bilety są w BARDZO niskich cenach jak na taki klub, ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o poszanowanie dla stałych klientów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Miał ktoś podobny problem z zakupem karnetu:
- przedłużam karnet, - klikając Transakcje przeniosło mnie do strony "Uzupełnienie danych", gdzie wszystko jest wypełnione (imię i nazwisko, pesel, nr dok. tożsamości oraz dotychczasowe miejsce na stadionie), - klikam Zapłać a tu otwiera się okno "Przed przejściem do kolejnego kroku zapisz zmiany !" - klikam w takim razie "Zapisz zmiany" - strona się przeładowała ale nie widzę żadnych zmian, - klikam więc znowu Zapłać a tut znowu: ""Przed przejściem do kolejnego kroku zapisz zmiany !" Jakieś sugestie? ![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No ja mialem ten sam blad ale juz jest ok, naprawili. Mieli ponoc troche takich zgloszen telefonicznych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Karnety w sprzedazy:
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...sprzedazy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje kiedy ruszy sprzedaż karnetów? Liga startuje za tydzień, a na oficjalnej cisza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2014 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
To nie wiesz co wymyślił szanowny pan prezes? http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O, jakoś mi to umknęło, dzięki. W sumie to dobrze, że zmieniają ten system, bo trzeba przyznać, że był tragiczny
![]() E: A fakt, mecz z Lechią dopiero w 5 kolejce. No to rzeczywiście tylko pogratulować, idealny moment na modernizację znaleźli.
Ostatnio edytowane przez ichigo : 13.07.2014 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Z czystej ciekawosci co było z nim nie tak? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
dla mnie system był okey, jedynie jak było kilkunastu kretynów co odświeżali stronę non-stop przed meczem z Legią, żeby sprawdzić czy będzie komplet, to strona padła, tak to nie było powodów do narzekania.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|