|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Stalinowskie metody Berkutu! Rozebrali do naga i upokorzyli na mrozie:
http://niezalezna.pl/51004-stalinows...a-mrozie-wideo
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.01.2014 o godz. 17:18.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też nie mam z tym problemów, chcą niech oddają. Tak samo jest śmieszne oczernianie Owsiaka którego głównym grzechem dla większości najbardziej plujących są jego poglądy. Kiedyś Ziobro to był idealny kandydat na prezydenta, super minister i w ogóle cacy, odszedł z PiSu i stał się be i w ogóle nieudacznik do niczego się nie nadający. A czemu pewne media walczą z innymi partiami prawicowymi chwaląc tylko PiS ? Bo tylko PiS im gwarantuje ciepłe posadki w których niektórzy z nich wygodnię sie rozsiadali za rządów PiS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Przyzwolenie na defraudację kasy (bo skorzystałem na zbiórce) jest po prostu idiotyczne. Szpena dziecko skorzystało to można ruchać frajerów na kasę... Jeszcze raz powtórzę, bo kiedyś już to pisałem - sam nie wrzucam (bo dla mnie akurat istotne jest, czy kasa w całości idzie na dzieciaki czy Owsiak jednak pośrednio sponsoruje jakieś swoje prywatne interesy), ale nie mam zamiaru ganić całej akcji (bo cel szczytny). Chcecie to wrzucajcie do puchy - ja wolę bezpośrednią pomoc czy to poprzez 1 % podatku czy przez bezpośrednie wpłaty. Wiem komu daję i wiem, że wykorzysta to tak jak trzeba. Ps. Jeszcze apropos Caritasu - wiesz Ty w ogóle jaką kasę corocznie przekazuje Caristas, a jaką część stanowią "dotacje"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Tak czy siak każdy z nas się dorzuca do WOŚP poprzez płacony podatek, z którego samorządy zorganizują różnego rodzaju występy czy światełka do nieba
![]() Odnośnie tej zapowiedzi : http://www.youtube.com/watch?v=df6DoWbMM4M Dzisiejsza relacja z procesu. Świadek: "sprawę rzekomej korupcji wywołali byli żołnierze WSI, wykorzystując do tego Komorowskiego, który miał w tych kręgach znajomości" http://wpolityce.pl/artykuly/72420-r...skiego-swiadek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oddają swoje, a tu rząd wraz tym hohsztaplerem wyłudza kasę od naiwnych i przelewa ją także z naszych podatków dzięki użyczeniu pełnego czasu antenowego w TVP, zaangażowaniu w pracy tysięcy policjantów, którzy nie robią tego za darmo, tak jak straż pożarna, czy lokalni urzędnicy. Za to wszystko płacą ci co chcą i ci co NIE CHCĄ. Panimajesz ? Widzisz różnicę ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto płaci za ochronę marszów niepodległości, miesięcznic pisowskich ? Kto płaci za sprzątanie po tym ? Samorządy by wydały tą kasę na inne imprezy, TVP z reklam dostaje kasę tyle co by dostało puszczając filmy. I wrzucanie rusycyzmów to żałosne jest, ale pokazuje Twoją mentalność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Ty się czepiasz byle się czepiać, byle pasować do "prawicowej" narracji. Taka jest prawda, większość producentów paszkwili by kochała Owsiaka gdyby nie jego poglądy, wtedy takie jak Twoje argumenty by nikomu do głowy nie przyszły. Tak jak ktoś wrzucił kłamliwe informacje że 52% idzie na pomoc, i zaraz były oburzenia mimo że to kłamstwo, ale pelikany łykają wsyztsko co pasuje do ich wizji świata i z góry załozonej narracji
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 23.01.2014 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czy tak samo ci co kochają WOŚP bo ich sprzęt uratował życie ich rodzinie/znajomym to myślą o NFZecie i politykach. "Achh kocham Tuska i NFZ bo moje dziecko miało zaszczyt być uratowane przez sprzęt, który zakupił Fundusz, bo Tusk był łaskaw z budżetu przeznaczyć pieniądze na NFZ"
Dziwne myślenie. By wam WOŚP nie pomógł to by pomógł NFZ, no chyba, że brak działania WOŚP = śmierci setek Polaków bo na maszyny braknie. To jest jak podpisanie cyrografu z diabłem. Pomogli, ratują życie więc cicho, nie dociekamy czy ta orkiestra w ogóle ma sens, czy się opłaca. Każdy rząd też kochacie bo utrzymuje z WASZYCH pieniędzy NFZ? Zrozumcie to, płacicie drugi podatek i tyle. Równie dobrze można zacząć robić zbiórki na każda inna działalność, która finansowana jest z budżetu państwa i cieszyć japy, że dzięki nam to Jasiu w szkole siedzi przy nowej ławce, że dzięki nam żołnierz w Afganistanie ma kilka sztuk amunicji. Tak czy siak to wszystko się stanie, szkoły nie upadną dlatego, że nie maja jałmużny w postaci 50 mln zł (bo znowuż w skali tego jaka kasa idzie na oświatę to te 50 mln to będa sprawy groszowe), wojska też te 50 mln nie zbawi a tym bardziej jeśli chodzi o życie to wątpię aby NFZ sobie pozwolił na to żeby w przypadku braku WOŚP nie kupować aparatury ratującej życie ludzi. Zwykły pic na wodę i manipulacja. I skoro sądzicie Owsiak musi ratować życie waszych bliskich to na co wy czekacie? Idźcie z bronią na sejm bo chyba czas najwyższy jeśli oni przestali dbać o nas? Fajnym paradoksem jest to, że np Szpen lizodup Tuska jest w potrzasku (nawet o tym nie wie). Bo musi kochać Owsiaka za pomoc ale z drugiej strony jest to przyznanie, że skoro Owsiak musiał pomóc bo państwo słabe to jest to wina rządu/ów, które bez 50 mln z WOŚP życia by nie ratowało. No ale te rządy też jakoś kocha hihi A tu ode mnie kolejny pomysł skąd brać kasę np na NFZ. Dobrym pomysłem jest kara śmierci: http://narodowcy.net/polska/8844-mil...e-trynkiewicza Nie wiem na ile kwoty prawdziwe ale nawet przeznaczyć na taką ....ę 100 000 zł to szkoda pieniędzy i chyba jest więcej potrzebujących. Najlepsze jest jedno. Hoduje się takiego s....ysyna bo on ma prawa, to też człowiek a później wyjdzie na wolność i zrobi to samo. Czyli Państwo broni prawa gwałcicieli i morderców żeby mieli prawo ponownie gwałcić i zabijać. Przypadek? Nie sądzę, pojebane standardy europejskie gdzie ważniejszy jest bandyta od uczciwego człowieka. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
15 mln $ za tajne więzenia CIA na Mazurach
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/washi...w-polsce/d5914 pamiętam jak 12 lat temu wykształciuchy śmiały sie z Leppera jak mówił o Talibach przetrzywanych w naszym Kraju.Te same antypolskie media co kpiły z Leppera dziś atakują Antoniego Macierewicza |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() 10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroo1, jacyś nienormalni Ci ludzie w innych krajach których jest dużo więcej zbiórek niż w Polsce na rożne rzeczy i wiele więcej różnych fundacji, i też idioci zbierają na różne rzeczy które są finansowane z budżetu państwa, a to debile jedne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jasne, że idioci, dobrze piszesz. Nie wiem jak można się posługiwać takimi argumentami z dupy. Zapomniałeś jeszcze napisać, że jestem faszystą...
Tak mi odpowiedz szczerze. Czy to, że ktoś gdzieś za granicą robi więcej zbiórek to argument znoszący te moje argumenty wobec WOŚP? Ty mi zarzucasz, że nie mam racji bo twierdzę "to to i to" a sam uargumentowałeś tym, że ktoś za granicą robi podobne zbiórki. To jest argument? Trochę powagi. Ja staram się myśleć samodzielnie i na mnie argument, że ktoś, gdzieś, większość, pan z zachodniej Europy itp myśli inaczej i robi inaczej nie działa. Bo równie dobrze to możemy obrócić sytuację i powiedzieć, że w Polsce się robi mniej zbiórek dlatego zagranica powinna się wstydzić, robi źle, że świat jest dziwny bo robi inaczej niż ja mówię i myślę. Narazie bardziej do obrazu nienormalności pasuje mi zdanie takich osób jak Ty niż moje. Takich fanatyków, którzy mówią, że Owsiak to mógłby kilka baniek zdefraudować z każdej zbiórki bo jego dzieciaki się uratowały dzięki inkubatorom WOŚP. No ....a ludzie. A dla mnie to politycy niech kradną, ja ich kocham, że mi pozwolili się urodzić w państwowym szpitalu i korzystać z dobrodziejstw polskich podatków. I żebyśmy się znowu źle nie zrozumieli. Ja nie mówię, że taki gościu jak Szpen ma hejtować Owsiaka ale kurde takie zaślepienie w drugą stronę to przecież patologia. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To Ty Jaroo1 nie wiesz, że na "zachodzie" wszyscy wiedzą lepiej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie wiem ale nie jestem rasistą i też patrzę na wschód a tam się szmaci kobiety, morduje pederastów i teraz nie wiem co robić. Czy brać przykład ze wschodu i z zachodu czy jak?
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypraszam sobie, gdzie takie coś mówiłem ? Najzabawniejsze że ja chyba nigdy w życiu na żadną zbiórkę nic nie dałem
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe kto przytulił tą kasiorę - czy to nie zbiega się w czasie z zakupem mieszkania dla Kasi T. ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=qNmA-iRMhUk
Ostatnio edytowane przez DonaltTSSk : 24.01.2014 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Np. w UK masz zbiórkę na raka piersi, i jeszcze się debile na różowo ubierają
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dilerzy z PO kupili szpital w cenie kawalerki. Lody kręcą, lody ala Sawicja, a Wy to u promilu z WOŚP rozmawiacie :
http://wpolityce.pl/wydarzenia/72499...mowila-sawicka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
drozd:
|
|