The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2014, 13:09
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
WOŚP nie pomaga dzieciom tylko szpitalom ! To subtelna różnica...
A szpitale to kosmitom pomagają, cały problem z Owsiakiem to dla większości to, że nie jest za PiSem, dlatego biuletyn partyjny PiSu Gazeta Polska tak sika na niego
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.01.2014, 15:17
dla mnie Jurek mógłby zdefraudować z każdej zbiórki kilka baniek - moje dzieciaki leżały w inkubatorach z serduchem. Nie wiem, czy gdyby nie było WOŚP byłyby inne inkubatory, czy by ich nie było. Tego już się nie dowiemy. Dla mnie ważne jest to, że leżały w tych z serduchem i uratowały mi dzieciaki. a czy JUrek mieszka w apartamencie, willi czy ziemiance to mnie to wali.

i śmieszą mnie takie wypowiedzi jak Drozda, co chciałby liczyć kasę od udostępnionych sal, wozów strażackich itd. Caritas dostaje od skarbu panśtwa dotacje, tak samo caritasy dieccezyjne dostają kasę w ramach dotacji od samorządów.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 23.01.2014 o godz. 15:21.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.01.2014, 15:52
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
A szpitale to kosmitom pomagają, cały problem z Owsiakiem to dla większości to, że nie jest za PiSem, dlatego biuletyn partyjny PiSu Gazeta Polska tak sika na niego
Na szpitale każdy z Nas płaci . Jak pomagają to widać po ostatniej śmierci bliźniąt we Włocławku . Problem z Owsiakiem jest taki że jest uznawany za świętego społecznika dzięki któremu w szpitalach jest cokolwiek - a to łykają tylko pelikany .

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.01.2014, 16:11
Jak pomagają to widać po ostatniej śmierci bliźniąt we Włocławku .
Bo brak odpowiedzialności lekarzy, to wina Owsiaka... Jaasne. Mało, że kupuje sprzęt, to jeszcze ma konowałów pilnować ?
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 16:56
Na szpitale każdy z Nas płaci . Jak pomagają to widać po ostatniej śmierci bliźniąt we Włocławku . Problem z Owsiakiem jest taki że jest uznawany za świętego społecznika dzięki któremu w szpitalach jest cokolwiek - a to łykają tylko pelikany .
Większość ludzi to ma z nim taki problem że albo mu zazdroszczą albo nie mogą znieść że nie jest po ich stronie, myślisz że jakby był za PiSem byłoby tyle produkowanych żygowin na jego temat ? Zobacz kto najbardziej pluje, Ci co są za PiS, za PiSu mieli intratne posadki, a teraz zazdroszczą i plują na każdego i modlą się by PiS znów rządził bo są mierni i tylko to im może się pomóc wybić. Gdyby Owsiak był za PiS byłby Bogiem i bronili plując na wszystkich i wszystko, ale co mogą hipokryci innego robić
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.01.2014, 17:13
Stalinowskie metody Berkutu! Rozebrali do naga i upokorzyli na mrozie:

http://niezalezna.pl/51004-stalinows...a-mrozie-wideo
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.01.2014 o godz. 17:18.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.01.2014, 17:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Najwięcej o obrazie kościoła mówią ci którzy nigdy w nim nie byli.
Tak nigdy nie byłem w kościele
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.01.2014, 17:24
Większość ludzi to ma z nim taki problem że albo mu zazdroszczą albo nie mogą znieść że nie jest po ich stronie, myślisz że jakby był za PiSem byłoby tyle produkowanych żygowin na jego temat ?

jakoś Ci od "prawej" strony nie mają problemu z tym, że babcie i dziadkowie oddają część swej niskiej emeryturki na słynne toruńskie radyjko. Oddają bo chcą, więc im nie zaglądamy?
gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 18:03
Ja też nie mam z tym problemów, chcą niech oddają. Tak samo jest śmieszne oczernianie Owsiaka którego głównym grzechem dla większości najbardziej plujących są jego poglądy. Kiedyś Ziobro to był idealny kandydat na prezydenta, super minister i w ogóle cacy, odszedł z PiSu i stał się be i w ogóle nieudacznik do niczego się nie nadający. A czemu pewne media walczą z innymi partiami prawicowymi chwaląc tylko PiS ? Bo tylko PiS im gwarantuje ciepłe posadki w których niektórzy z nich wygodnię sie rozsiadali za rządów PiS
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 23.01.2014, 18:12
Szpen napisał(a):Wyświetl post
dla mnie Jurek mógłby zdefraudować z każdej zbiórki kilka baniek - moje dzieciaki leżały w inkubatorach z serduchem. Nie wiem, czy gdyby nie było WOŚP byłyby inne inkubatory, czy by ich nie było. Tego już się nie dowiemy. Dla mnie ważne jest to, że leżały w tych z serduchem i uratowały mi dzieciaki. a czy JUrek mieszka w apartamencie, willi czy ziemiance to mnie to wali.

i śmieszą mnie takie wypowiedzi jak Drozda, co chciałby liczyć kasę od udostępnionych sal, wozów strażackich itd. Caritas dostaje od skarbu panśtwa dotacje, tak samo caritasy dieccezyjne dostają kasę w ramach dotacji od samorządów.
Najgłupsza wypowiedź jaką można sobie wyobrazić... Znasz jakąkolwiek osobę, której dziecko - gdy wymagała tego sytuacja - nie mogło skorzystać z inkubatora? Ja szczerze mówiąc nie znam... Moja mała leżała w inkubatorze (wyobraź sobie, że nie z "orkiestry"), dzieciaki moich znajomych również miały przejścia z inkubatorami (niektóre leżały w "orkiestrowych" inne nie). Wystarczy porównać budżet na "służbę zdrowia" ze zbiórką WOŚP by wiedzieć, że sytuacja w której dzieciak nie mógł skorzystać z inkubatora jest niemożliwa albo incydentalna (i nie ma nic wspólnego z WOŚP bo ich zbiórki to margines całego budżetu...).

Przyzwolenie na defraudację kasy (bo skorzystałem na zbiórce) jest po prostu idiotyczne. Szpena dziecko skorzystało to można ruchać frajerów na kasę...

Jeszcze raz powtórzę, bo kiedyś już to pisałem - sam nie wrzucam (bo dla mnie akurat istotne jest, czy kasa w całości idzie na dzieciaki czy Owsiak jednak pośrednio sponsoruje jakieś swoje prywatne interesy), ale nie mam zamiaru ganić całej akcji (bo cel szczytny). Chcecie to wrzucajcie do puchy - ja wolę bezpośrednią pomoc czy to poprzez 1 % podatku czy przez bezpośrednie wpłaty. Wiem komu daję i wiem, że wykorzysta to tak jak trzeba.

Ps. Jeszcze apropos Caritasu - wiesz Ty w ogóle jaką kasę corocznie przekazuje Caristas, a jaką część stanowią "dotacje"?
DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 23.01.2014, 18:29
Tak czy siak każdy z nas się dorzuca do WOŚP poprzez płacony podatek, z którego samorządy zorganizują różnego rodzaju występy czy światełka do nieba

Odnośnie tej zapowiedzi : http://www.youtube.com/watch?v=df6DoWbMM4M

Dzisiejsza relacja z procesu.
Świadek: "sprawę rzekomej korupcji wywołali byli żołnierze WSI, wykorzystując do tego Komorowskiego, który miał w tych kręgach znajomości"
http://wpolityce.pl/artykuly/72420-r...skiego-swiadek
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.01.2014, 18:43
Szpen napisał(a):Wyświetl post
jakoś Ci od "prawej" strony nie mają problemu z tym, że babcie i dziadkowie oddają część swej niskiej emeryturki na słynne toruńskie radyjko. Oddają bo chcą, więc im nie zaglądamy?
Oddają swoje, a tu rząd wraz tym hohsztaplerem wyłudza kasę od naiwnych i przelewa ją także z naszych podatków dzięki użyczeniu pełnego czasu antenowego w TVP, zaangażowaniu w pracy tysięcy policjantów, którzy nie robią tego za darmo, tak jak straż pożarna, czy lokalni urzędnicy. Za to wszystko płacą ci co chcą i ci co NIE CHCĄ. Panimajesz ? Widzisz różnicę ?
gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 19:17
A kto płaci za ochronę marszów niepodległości, miesięcznic pisowskich ? Kto płaci za sprzątanie po tym ? Samorządy by wydały tą kasę na inne imprezy, TVP z reklam dostaje kasę tyle co by dostało puszczając filmy. I wrzucanie rusycyzmów to żałosne jest, ale pokazuje Twoją mentalność
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 23.01.2014, 19:27
A kto płaci za ochronę marszów niepodległości, miesięcznic pisowskich ? Kto płaci za sprzątanie po tym ? Samorządy by wydały tą kasę na inne imprezy, TVP z reklam dostaje kasę tyle co by dostało puszczając filmy. I wrzucanie rusycyzmów to żałosne jest, ale pokazuje Twoją mentalność
Jak widać nie odróżnasz tzw. imprezy charytatywnej, w której brać udział i opłacać powinni tylko darczyńcy od niezbywalnego prawa w demokratycznym państwie do demonstrowania, gdzie państwo zobowiązane jest do zapewnienia bezpieczeństwa bo na to idą nasze podatki.
gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 19:33
To Ty się czepiasz byle się czepiać, byle pasować do "prawicowej" narracji. Taka jest prawda, większość producentów paszkwili by kochała Owsiaka gdyby nie jego poglądy, wtedy takie jak Twoje argumenty by nikomu do głowy nie przyszły. Tak jak ktoś wrzucił kłamliwe informacje że 52% idzie na pomoc, i zaraz były oburzenia mimo że to kłamstwo, ale pelikany łykają wsyztsko co pasuje do ich wizji świata i z góry załozonej narracji
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 23.01.2014 o godz. 19:36.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.01.2014, 20:32
Ciekawe czy tak samo ci co kochają WOŚP bo ich sprzęt uratował życie ich rodzinie/znajomym to myślą o NFZecie i politykach. "Achh kocham Tuska i NFZ bo moje dziecko miało zaszczyt być uratowane przez sprzęt, który zakupił Fundusz, bo Tusk był łaskaw z budżetu przeznaczyć pieniądze na NFZ"
Dziwne myślenie. By wam WOŚP nie pomógł to by pomógł NFZ, no chyba, że brak działania WOŚP = śmierci setek Polaków bo na maszyny braknie. To jest jak podpisanie cyrografu z diabłem. Pomogli, ratują życie więc cicho, nie dociekamy czy ta orkiestra w ogóle ma sens, czy się opłaca. Każdy rząd też kochacie bo utrzymuje z WASZYCH pieniędzy NFZ?
Zrozumcie to, płacicie drugi podatek i tyle. Równie dobrze można zacząć robić zbiórki na każda inna działalność, która finansowana jest z budżetu państwa i cieszyć japy, że dzięki nam to Jasiu w szkole siedzi przy nowej ławce, że dzięki nam żołnierz w Afganistanie ma kilka sztuk amunicji. Tak czy siak to wszystko się stanie, szkoły nie upadną dlatego, że nie maja jałmużny w postaci 50 mln zł (bo znowuż w skali tego jaka kasa idzie na oświatę to te 50 mln to będa sprawy groszowe), wojska też te 50 mln nie zbawi a tym bardziej jeśli chodzi o życie to wątpię aby NFZ sobie pozwolił na to żeby w przypadku braku WOŚP nie kupować aparatury ratującej życie ludzi.
Zwykły pic na wodę i manipulacja.
I skoro sądzicie Owsiak musi ratować życie waszych bliskich to na co wy czekacie? Idźcie z bronią na sejm bo chyba czas najwyższy jeśli oni przestali dbać o nas?
Fajnym paradoksem jest to, że np Szpen lizodup Tuska jest w potrzasku (nawet o tym nie wie). Bo musi kochać Owsiaka za pomoc ale z drugiej strony jest to przyznanie, że skoro Owsiak musiał pomóc bo państwo słabe to jest to wina rządu/ów, które bez 50 mln z WOŚP życia by nie ratowało. No ale te rządy też jakoś kocha hihi

A tu ode mnie kolejny pomysł skąd brać kasę np na NFZ. Dobrym pomysłem jest kara śmierci:
http://narodowcy.net/polska/8844-mil...e-trynkiewicza

Nie wiem na ile kwoty prawdziwe ale nawet przeznaczyć na taką ....ę 100 000 zł to szkoda pieniędzy i chyba jest więcej potrzebujących. Najlepsze jest jedno. Hoduje się takiego s....ysyna bo on ma prawa, to też człowiek a później wyjdzie na wolność i zrobi to samo. Czyli Państwo broni prawa gwałcicieli i morderców żeby mieli prawo ponownie gwałcić i zabijać. Przypadek? Nie sądzę, pojebane standardy europejskie gdzie ważniejszy jest bandyta od uczciwego człowieka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.01.2014, 20:42
15 mln $ za tajne więzenia CIA na Mazurach
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/washi...w-polsce/d5914

pamiętam jak 12 lat temu wykształciuchy śmiały sie z Leppera jak mówił o Talibach przetrzywanych w naszym Kraju.Te same antypolskie media co kpiły z Leppera dziś atakują Antoniego Macierewicza
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.01.2014, 20:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy tak samo ci co kochają WOŚP bo ich sprzęt uratował życie ich rodzinie/znajomym to myślą o NFZecie i politykach. "Achh kocham Tuska i NFZ bo moje dziecko miało zaszczyt być uratowane przez sprzęt, który zakupił Fundusz, bo Tusk był łaskaw z budżetu przeznaczyć pieniądze na NFZ"
Dziwne myślenie. By wam WOŚP nie pomógł to by pomógł NFZ, no chyba, że brak działania WOŚP = śmierci setek Polaków bo na maszyny braknie. To jest jak podpisanie cyrografu z diabłem. Pomogli, ratują życie więc cicho, nie dociekamy czy ta orkiestra w ogóle ma sens, czy się opłaca. Każdy rząd też kochacie bo utrzymuje z WASZYCH pieniędzy NFZ?
Zrozumcie to, płacicie drugi podatek i tyle. Równie dobrze można zacząć robić zbiórki na każda inna działalność, która finansowana jest z budżetu państwa i cieszyć japy, że dzięki nam to Jasiu w szkole siedzi przy nowej ławce, że dzięki nam żołnierz w Afganistanie ma kilka sztuk amunicji. Tak czy siak to wszystko się stanie, szkoły nie upadną dlatego, że nie maja jałmużny w postaci 50 mln zł (bo znowuż w skali tego jaka kasa idzie na oświatę to te 50 mln to będa sprawy groszowe), wojska też te 50 mln nie zbawi a tym bardziej jeśli chodzi o życie to wątpię aby NFZ sobie pozwolił na to żeby w przypadku braku WOŚP nie kupować aparatury ratującej życie ludzi.
Zwykły pic na wodę i manipulacja.
I skoro sądzicie Owsiak musi ratować życie waszych bliskich to na co wy czekacie? Idźcie z bronią na sejm bo chyba czas najwyższy jeśli oni przestali dbać o nas?
Fajnym paradoksem jest to, że np Szpen lizodup Tuska jest w potrzasku (nawet o tym nie wie). Bo musi kochać Owsiaka za pomoc ale z drugiej strony jest to przyznanie, że skoro Owsiak musiał pomóc bo państwo słabe to jest to wina rządu/ów, które bez 50 mln z WOŚP życia by nie ratowało. No ale te rządy też jakoś kocha hihi

A tu ode mnie kolejny pomysł skąd brać kasę np na NFZ. Dobrym pomysłem jest kara śmierci:
http://narodowcy.net/polska/8844-mil...e-trynkiewicza

Nie wiem na ile kwoty prawdziwe ale nawet przeznaczyć na taką ....ę 100 000 zł to szkoda pieniędzy i chyba jest więcej potrzebujących. Najlepsze jest jedno. Hoduje się takiego s....ysyna bo on ma prawa, to też człowiek a później wyjdzie na wolność i zrobi to samo. Czyli Państwo broni prawa gwałcicieli i morderców żeby mieli prawo ponownie gwałcić i zabijać. Przypadek? Nie sądzę, pojebane standardy europejskie gdzie ważniejszy jest bandyta od uczciwego człowieka.

10 znaków
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 22:40
Jaroo1, jacyś nienormalni Ci ludzie w innych krajach których jest dużo więcej zbiórek niż w Polsce na rożne rzeczy i wiele więcej różnych fundacji, i też idioci zbierają na różne rzeczy które są finansowane z budżetu państwa, a to debile jedne
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.01.2014, 22:55
No jasne, że idioci, dobrze piszesz. Nie wiem jak można się posługiwać takimi argumentami z dupy. Zapomniałeś jeszcze napisać, że jestem faszystą...
Tak mi odpowiedz szczerze. Czy to, że ktoś gdzieś za granicą robi więcej zbiórek to argument znoszący te moje argumenty wobec WOŚP? Ty mi zarzucasz, że nie mam racji bo twierdzę "to to i to" a sam uargumentowałeś tym, że ktoś za granicą robi podobne zbiórki. To jest argument? Trochę powagi.
Ja staram się myśleć samodzielnie i na mnie argument, że ktoś, gdzieś, większość, pan z zachodniej Europy itp myśli inaczej i robi inaczej nie działa. Bo równie dobrze to możemy obrócić sytuację i powiedzieć, że w Polsce się robi mniej zbiórek dlatego zagranica powinna się wstydzić, robi źle, że świat jest dziwny bo robi inaczej niż ja mówię i myślę.
Narazie bardziej do obrazu nienormalności pasuje mi zdanie takich osób jak Ty niż moje. Takich fanatyków, którzy mówią, że Owsiak to mógłby kilka baniek zdefraudować z każdej zbiórki bo jego dzieciaki się uratowały dzięki inkubatorom WOŚP. No ....a ludzie. A dla mnie to politycy niech kradną, ja ich kocham, że mi pozwolili się urodzić w państwowym szpitalu i korzystać z dobrodziejstw polskich podatków. I żebyśmy się znowu źle nie zrozumieli. Ja nie mówię, że taki gościu jak Szpen ma hejtować Owsiaka ale kurde takie zaślepienie w drugą stronę to przecież patologia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 23.01.2014, 22:58
To Ty Jaroo1 nie wiesz, że na "zachodzie" wszyscy wiedzą lepiej?
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.01.2014, 23:06
No właśnie wiem ale nie jestem rasistą i też patrzę na wschód a tam się szmaci kobiety, morduje pederastów i teraz nie wiem co robić. Czy brać przykład ze wschodu i z zachodu czy jak?
drozd:
gosc2332
Senior Member

Stary 23.01.2014, 23:08
Wypraszam sobie, gdzie takie coś mówiłem ? Najzabawniejsze że ja chyba nigdy w życiu na żadną zbiórkę nic nie dałem
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.01.2014, 08:46
Cytat:
Polskie służby wywiadowcze otrzymały od CIA15 milionów dolarów za zgodę na tajne więzienie w Starych Kiejkutach napisał Washington Post.

Autor artykułu powiedział Polskiemu Radiu, że Amerykanie chcieli przekazać pieniądze przelewem, ale Polacy woleli gotówkę
.

Ciekawe kto przytulił tą kasiorę - czy to nie zbiega się w czasie z zakupem mieszkania dla Kasi T. ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.01.2014, 08:51
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto przytulił tą kasiorę - czy to nie zbiega się w czasie z zakupem mieszkania dla Kasi T. ?

Sorry, ale w 2003 r. Donald nie kupował mieszkania, nie był nawet premierem. Jak coś to Miller. A kasa poszła chyba na potrzeby wywiadu
DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 24.01.2014, 12:26
Jaroo1, jacyś nienormalni Ci ludzie w innych krajach których jest dużo więcej zbiórek niż w Polsce na rożne rzeczy i wiele więcej różnych fundacji, i też idioci zbierają na różne rzeczy które są finansowane z budżetu państwa, a to debile jedne
W jakich to krajach tysiące młodych ludzi wychodzi na ulice, zbierając pieniądze do puszek na coś co każdy i tak płaci składkę zdrowotną ?

http://www.youtube.com/watch?v=qNmA-iRMhUk
Ostatnio edytowane przez DonaltTSSk : 24.01.2014 o godz. 12:33.
gosc2332
Senior Member

Stary 24.01.2014, 12:35
Np. w UK masz zbiórkę na raka piersi, i jeszcze się debile na różowo ubierają
Jaroo1
Senior Member

Stary 24.01.2014, 12:45
Cytat:
Np. w UK masz zbiórkę na raka piersi, i jeszcze się debile na różowo ubierają
A oprócz tego na co jeszcze zbierają w UK? No w UK same debile, daja sobie na głowę wchodzić muzułmanom więc ciężko takich ludzi stawiać w roli autorytetów
drozd:
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 24.01.2014, 12:53
Dilerzy z PO kupili szpital w cenie kawalerki. Lody kręcą, lody ala Sawicja, a Wy to u promilu z WOŚP rozmawiacie :

http://wpolityce.pl/wydarzenia/72499...mowila-sawicka
Jaroo1
Senior Member

Stary 24.01.2014, 14:18
Islandia:
http://www.youtube.com/watch?v=afx5_...ature=youtu.be
drozd:

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów