|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oczywiście jeśli tylko nie jest to dziennikarska kaczka to transfer na plus.
O jego motywację jakoś byłbym spokojny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
cieszycie się, a na głównej infa nie ma że to nasz zawodnik. żebyście się czasem nie rozczarowali
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To stać nas na kontrakt dla niego?
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Stilić sam chciał wrócić do Smudy. Kontrakt ponoć jeszcze nie podpisany, ale pozostały sprawy kosmetyczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dla tych, którzy już pozapominali, jak to Stilić szanował nas w przeszłości:
http://www.youtube.com/watch?v=lSkz26lNlNA I jeszcze się cieszą, że taka łajza bez honoru pcha się do naszego klubu. EDIT: od 53 sekundy. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 21.01.2014 o godz. 20:50.
![]() Ceterum censeo Amicem esse delendam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Naprawde straszne... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a gdzie jest ten który nas "szanował" najbardziej czyli Małecki jak ma grac jak grał za najlepszych czasów to mam to gdzieś że strzelił nam bramke i przyłożył ręke do ucha.. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
masz absolutną rację, ten frajer nie jest godzien noszenia koszulki z Białą Gwiazdą na piersi... typowa chorągiewka, zero... niektórzy mają krótką pamięć, albo mają nasz klub za nic... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Drugi takie frajer,jak nie lepszy,do tego z tatuażem gra teraz u papryków....
Dziś piłkarz to pracownik i tyle. Sentymenty to można sobie co najwyżej wmawiać |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przyłożył rękę do ucha, wielkie mi rzeczy. Nikogo nie zwyzywał, nikomu nie ubliżył. Można pieprzyć farmazony o miłości do klubu, a potem uciec do Pogoni Szczecin jak Małecki, bo nie chciało się trenować. Stilić to zawodnik bardzo dobry jak na polską ligę. Uważam, że to dobry transfer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Myślałem, że coś śpiewał na Wisłę albo pokazał obelzywe gesty w stronę kibiców Wisły.
Brawo Smuda. To może być strzał w dziesiątkę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
mega mnie ten post rozbroil... naprawde spodziewalem sie"czegos innego"![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
abstrahując już od tego, że na razie to nie potwierdzona informacja... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MpeW6AsLeqY
http://www.youtube.com/watch?v=oE-L7jjqDcY Widać że tego piłkarza charakteryzuje dobra technika użytkowa i koordynacja. Ma cechy typowego rozgrywającego... bardzo dobry przegląd pola, prostopadłe podania, potrafi się przepchać, zagrać niekonwencjonalną, zaskakującą piłkę, oraz posiada dobre predyspozycje do gry 1 vs 1 Myślę, że Pomoc: ---Stjepanović---- Chrapek Garguła --------Stilić------- Byłaby bardzo mocna. Zakupić tylko bocznego obrońcę, pomocnika z inklinacjami defensywnymi+ napaździor i można się ze (L) śmiało lać Wg. mnie Stilić to na pewno piłkarz, którego pod względem technicznym w polskiej lidze w ostatnich latach można porównywać do Meliksona i Ljuboi http://www.youtube.com/watch?v=yj1OqrryZo4 tu jeszcze jego mecz w Karpatach z Szachtarem. Taki piłkarz nam potrzebny http://www.youtube.com/watch?v=I8KgZH63xG0 i Dynamo
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.01.2014 o godz. 21:37.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Miałem na uwadze to, co wtedy pyry wyprawiały na stadionie. I zapamiętałem go jako człowieka, który wpasował się się idealnie w ten klimat, byle tylko podlizać się gawiedzi. Ciebie może to bawi, ja w zaistniałej sytuacji nic śmiesznego zobaczyć nie potrafię.
![]() Ceterum censeo Amicem esse delendam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
on przynajmniej nie deklaruje miłości do Wisły, skoro to jest naplucie w twarz to jak nazwiesz to co zrobił Małecki(nie raz) albo Stolarski ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.01.2014 o godz. 21:43.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
raindog idealnie trafiłeś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ale moglibyście zluzować z tą napinką, albo chociaż wstrzymać się do czasu, aż klub oficjalnie przyzna, że Stilicia pozyskał? Bo na razie mamy artykuł, czyli - jak to nasi politycy lubią mówić - "fakt medialny". Niektórzy już składy układają ze Stiliciem w centrum, a bardzo możliwe, że trafi do nas dopiero latem. O ile w ogóle trafi.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
Ja mysle ze to dobry ruch na rynku . To nie jest zly pilkarz jak na nasza ekstraklase . Mysle ze to dobre posuniecie i plus dla trenera Smudy ( bo pewnie on ogarna ten transfer , jego byly pupil w ekipie z Poznania ) .
Stilic to pilkarz bardzo dobry na nasza lige z zajebistym podaniem . Drybler dobrze bijacy stale fragmenty gry , technicznie na wysokim poziomie . A kto odleci ? Moze ktos z pomocy moze to byc Gargula moje zdanie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|