The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2014, 19:41
Oczywiście jeśli tylko nie jest to dziennikarska kaczka to transfer na plus.
O jego motywację jakoś byłbym spokojny.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.01.2014, 19:45
cieszycie się, a na głównej infa nie ma że to nasz zawodnik. żebyście się czasem nie rozczarowali
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.01.2014, 19:47
Myślałem, że Stilic dobija do 30-stki, a on dopiero 26 lat ma Nie jest to może młodzieniaszek, ale stary też nie jest. Jak będzie chciał grać i trener go dobrze zmotywuje to na takim piłkarzu będzie można jeszcze zarobić
What's new?

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.01.2014, 19:57
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Oganrij, że się człowieku. Gość, który w miarę jakąś robotę robi, a Ty narzekasz.
Testy- źle, siódma liga-źle, jakiś transfer nie najgorszego piłkarza-źle.
Boże, czemu za co nas pokarałeś takimi "entuzjastami".
Jakąś robotę może kiedyś robił, teraz może robić pod siebie. Bardziej od gry negatywnie nastrajają jego cechy charakteru. Rozkapryszony gwiazdorek, który obrażony w Amice zapominał często ambitnej gry, w zależności od nastroju czy humoru.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 21.01.2014, 20:00
Stilić ma jedną cechę, której nie da się tak łatwo stracić, która nie przeminie po pół sezonu, która nie jest wynikiem przypadku, on potrafi grać w piłkę i przynajmniej tego uczyć go nie trzeba.

Semir ma swoje wady i zalety, które wyjątkowo u niego widać jak na dłoni. Przykładowo jego gra w defensywie irytuje, wielokrotnie mu tłumaczono, że ma być agresywny, atakować pressingiem itd. Stilić próbował coś z tym zrobić ale jak widziałem jego wślizgi to w większości przypadków ocierały się o czerwoną kartkę. Dlatego Smuda, który słynie z tego że wymaga od każdego gry w defensywie zrobił dla niego wyjątek i przymykał na to oko. Każdy kto oglądał ligę x lat wstecz wie, że ta jego współpraca z Lewandowskim wyglądała nieźle.
Lewej nogi i wychodzących z pod niej podań za bardzo reklamować nie trzeba bo potrafi takie podania dopieścić. W dodatku Paweł Brożek potrafi doskonale schodzić na takie piłki. No i ten nasz Guerier... też wykonuję naprawdę niezły ruch na prostopadłe piłki. Logika podpowiada że może to wypalić ale w piłce różnie bywa.

Jeszcze nie dawno byłem przeciwny ale możliwe, że Semir spokorniał za granicą, do tego zarobił dobre pieniądze. Zrozumiał, że nie jest "najlepszy" i stęsknił się za grą w piłkę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.01.2014 o godz. 20:15.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.01.2014, 20:03
Jeśli ten transfer się potwierdzi to będzie to miłe zaskoczenie. Jeśli w Wiśle drugą młodość przeżywają 30-letni Brożek, 32-letni Garguła i 34-letni Głowacki to tym bardziej może 26-letni Štilić.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.01.2014, 20:07
To stać nas na kontrakt dla niego?
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.01.2014, 20:07
Jesteście DE BEST

Stronę wcześniej 95% klnie że nie ma transferów a godzinę później grupowa radość że gość podpisał kontrakt.
Całe życie byłem przekonany że to kobiety mają co godzinę inny humor
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.01.2014, 20:08
takie darmowe transfery jak najbardziej się przydają obojętnie na jaką pozycje. Mam nadzieje że to prawda.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 21.01.2014, 20:13
Stilić sam chciał wrócić do Smudy. Kontrakt ponoć jeszcze nie podpisany, ale pozostały sprawy kosmetyczne.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.01.2014, 20:24
....a mać... testujemy- zle!
przychodzi* gosć który bez wątpienia potrafi grac w piłke i w ciagu ostatnich 5 lat byl jednym z najlepszych pomocników naszej kopanej - Jeszcze gorzej

*oczywiscie zakładając że jest już klepnięty

ciekaw jestem jak bedzie wygladała pomoc, może moze Stilić zagra za Brożkiem

PS. Transfer jest już dogadany! Stilić nawet przerobił swoje tatuaze!!

fota z dzisiejszego treningu!
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez wiertar : 21.01.2014 o godz. 20:35.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.01.2014, 20:49
Dla tych, którzy już pozapominali, jak to Stilić szanował nas w przeszłości:

http://www.youtube.com/watch?v=lSkz26lNlNA

I jeszcze się cieszą, że taka łajza bez honoru pcha się do naszego klubu.

EDIT: od 53 sekundy.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 21.01.2014 o godz. 20:50.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 21.01.2014, 20:53
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to nawet jest prawda to na tej pozycji mamy Gargułe i Chrapka, więc nie do końca rozumiem tego posunięcia. No chyba, że Stilic gra też na skrzydle (nie pamiętam). Nie da się ukryć, że to transfer z gatunku po znajomości. Jedna wielka niewiadoma.
Ja rozumiem,jeżeli Garguła już powiedział w klubie,że umowy nie przedłuży.
A na to niestety jest duża szansa,bo oferty KGHMu raczej nie przebijemy...

Co do Stilicia,jak Franz go przygotuję tak jak u pyrów to przyda nam się bardziej nawet niż Garguła.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.01.2014, 20:58
bloodraven napisał(a):Wyświetl post

Naprawde straszne...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.01.2014, 20:59

a gdzie jest ten który nas "szanował" najbardziej czyli Małecki albo nasza najwieksza nadzieja, wiślak z krwi i kości Stolarski

jak ma grac jak grał za najlepszych czasów to mam to gdzieś że strzelił nam bramke i przyłożył ręke do ucha..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 21.01.2014, 21:00

masz absolutną rację, ten frajer nie jest godzien noszenia koszulki z Białą Gwiazdą na piersi... typowa chorągiewka, zero... niektórzy mają krótką pamięć, albo mają nasz klub za nic...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 21.01.2014, 21:03
Drugi takie frajer,jak nie lepszy,do tego z tatuażem gra teraz u papryków....
Dziś piłkarz to pracownik i tyle. Sentymenty to można sobie co najwyżej wmawiać
Odpowiedz cytując
michalo28
Member

Od: 08.2004

Stary 21.01.2014, 21:04
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
masz absolutną rację, ten frajer nie jest godzien noszenia koszulki z Białą Gwiazdą na piersi... typowa chorągiewka, zero... niektórzy mają krótką pamięć, albo mają nasz klub za nic...
Przyłożył rękę do ucha, wielkie mi rzeczy. Nikogo nie zwyzywał, nikomu nie ubliżył. Można pieprzyć farmazony o miłości do klubu, a potem uciec do Pogoni Szczecin jak Małecki, bo nie chciało się trenować. Stilić to zawodnik bardzo dobry jak na polską ligę. Uważam, że to dobry transfer.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.01.2014, 21:06
Myślałem, że coś śpiewał na Wisłę albo pokazał obelzywe gesty w stronę kibiców Wisły.

Brawo Smuda. To może być strzał w dziesiątkę.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.01.2014, 21:10

hehee mega mnie ten post rozbroil... naprawde spodziewalem sie"czegos innego"
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 21.01.2014, 21:14
michalo28 napisał(a):Wyświetl post
Przyłożył rękę do ucha, wielkie mi rzeczy. Nikogo nie zwyzywał, nikomu nie ubliżył. Można pieprzyć farmazony o miłości do klubu, a potem uciec do Pogoni Szczecin jak Małecki, bo nie chciało się trenować. Stilić to zawodnik bardzo dobry jak na polską ligę. Uważam, że to dobry transfer.
nigdy nie powiem, że Stilic to słaby zawodnik (chociaż można się przyczepić to jego cech wolicjonalnych), ale jak już kogoś sprowadzamy to przynajmniej niech to będzie osoba godna pod względem moralnym do reprezentowania BG

abstrahując już od tego, że na razie to nie potwierdzona informacja...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.01.2014, 21:24
http://www.youtube.com/watch?v=MpeW6AsLeqY
http://www.youtube.com/watch?v=oE-L7jjqDcY

Widać że tego piłkarza charakteryzuje dobra technika użytkowa i koordynacja. Ma cechy typowego rozgrywającego... bardzo dobry przegląd pola, prostopadłe podania, potrafi się przepchać, zagrać niekonwencjonalną, zaskakującą piłkę, oraz posiada dobre predyspozycje do gry 1 vs 1
Myślę, że Pomoc:

---Stjepanović----
Chrapek Garguła
--------Stilić-------

Byłaby bardzo mocna. Zakupić tylko bocznego obrońcę, pomocnika z inklinacjami defensywnymi+ napaździor i można się ze (L) śmiało lać

Wg. mnie Stilić to na pewno piłkarz, którego pod względem technicznym w polskiej lidze w ostatnich latach można porównywać do Meliksona i Ljuboi

http://www.youtube.com/watch?v=yj1OqrryZo4 tu jeszcze jego mecz w Karpatach z Szachtarem. Taki piłkarz nam potrzebny
http://www.youtube.com/watch?v=I8KgZH63xG0 i Dynamo
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.01.2014 o godz. 21:37.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.01.2014, 21:28
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Drugi takie frajer,jak nie lepszy,do tego z tatuażem gra teraz u papryków....
Mimo wszystkocoś ci się chyba po...ło, póki co Małeckiemu zawdzięczamy parę ważnych goli, a zestawianie go na równi z amikowym słowikiem jest bezczelnością.

Cytat:
dziś kibic (taki jak ty) to klient i tyle. Sentymenty to można sobie co najwyżej wmawiać.

Cytat:
Tu takich jest z 80 %. Takich co gotowi są obetrzeć ślinę z twarzy, w którą plunął mu kopacz, bo traktują go jako wielki prezent. Amnezji nie mają tylko udają, ze jest cacy.
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.01.2014, 21:29
Glazik napisał(a):Wyświetl post
hehee mega mnie ten post rozbroil... naprawde spodziewalem sie"czegos innego"
Miałem na uwadze to, co wtedy pyry wyprawiały na stadionie. I zapamiętałem go jako człowieka, który wpasował się się idealnie w ten klimat, byle tylko podlizać się gawiedzi. Ciebie może to bawi, ja w zaistniałej sytuacji nic śmiesznego zobaczyć nie potrafię.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.01.2014, 21:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystkocoś ci się chyba po...ło, póki co Małeckiemu zawdzięczamy parę ważnych goli, a zestawianie go na równi z amikowym słowikiem jest bezczelnością.

dziś kibic (taki jak ty) to klient i tyle. Sentymenty to można sobie co najwyżej wmawiać.

Tu takich jest z 80 %. Takich co gotowi są obetrzeć ślinę z twarzy, w którą plunął mu kopacz, bo traktują go jako wielki prezent. Amnezji nie mają tylko udają, ze jest cacy.

on przynajmniej nie deklaruje miłości do Wisły,

skoro to jest naplucie w twarz to jak nazwiesz to co zrobił Małecki(nie raz) albo Stolarski
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.01.2014, 21:40
michalo28 napisał(a):Wyświetl post
Co świadczy, że z docenił między wierszami nasz doping na ziemniak arenie

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post

Chyba trochę przesadzasz... a twoja reakcja jest jakby zaśpiewał jak WTSK. a on tylko przyłożył ucho w geście uznania za nasz doping, nic złego na Wisłę nie powiedział niczego obraźliwego nie pokazał, nie dramatyzuj, byli gorsi od niego...
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.01.2014 o godz. 21:43.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.01.2014, 21:46
raindog idealnie trafiłeś
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.01.2014, 21:48
Ale moglibyście zluzować z tą napinką, albo chociaż wstrzymać się do czasu, aż klub oficjalnie przyzna, że Stilicia pozyskał? Bo na razie mamy artykuł, czyli - jak to nasi politycy lubią mówić - "fakt medialny". Niektórzy już składy układają ze Stiliciem w centrum, a bardzo możliwe, że trafi do nas dopiero latem. O ile w ogóle trafi.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.01.2014, 22:07
wiertar napisał(a):Wyświetl post
on przynajmniej nie deklaruje miłości do Wisły,
Bo ma ją w d...ie.
Odpowiedz cytując
Pawel Przemysl
Junior Member

Od: 01.2014

Stary 21.01.2014, 22:08
Ja mysle ze to dobry ruch na rynku . To nie jest zly pilkarz jak na nasza ekstraklase . Mysle ze to dobre posuniecie i plus dla trenera Smudy ( bo pewnie on ogarna ten transfer , jego byly pupil w ekipie z Poznania ) .
Stilic to pilkarz bardzo dobry na nasza lige z zajebistym podaniem . Drybler dobrze bijacy stale fragmenty gry , technicznie na wysokim poziomie .
A kto odleci ? Moze ktos z pomocy moze to byc Gargula moje zdanie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów