The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2014, 23:44
Mam tylko nadzieję, że dogadamy się z Lechią co do hajsu. Znając Smudę tak było by lepiej i dla Lechii i dla zawodnika (dla nas oczywiście też. Każdy $ się przyda). Lechii mniej przyda się zawodnik, który przez pół roku pewnie piłki nie kopnie (Smuda zrobi klub Stolara czy coś...) bo argumentów sportowych to on na tą chwilę nie ma a inwestować w niego już się nie opłaca +zwykłe buractwo naszego trenera (i nie mówcie mi, że Smudę obrażam, bo chyba większość przyzna, że abstrahując od jego umiejętności trenerskich to burak to on jest) a dla Pawła strata pół roku w wieku, gdzie powinien jak najwięcej grać/przebywać z pierwszą drużyną może przyczynić się do obniżki jego umiejętności.

Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.01.2014, 23:51
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
chłopie co Ty gadasz !!! Ja mówie, że to Smuda twierdził, że Stolarski zostanie..
A Ty dalej na Stolarskiego.. przecież Smuda to Bóg
Boże co ty masz z tym Smudą ? Piszemy tutaj o Stolarskim a ty każdy post wykorzystujesz żeby Smudzie doje... Na Weszło możesz sobie takie komentarze zamieszczac przy poklasku ze strony zakolastego. Tutaj daruj sobie bo zrobiło się to po prostu nudne.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.01.2014, 23:54
riv napisał(a):Wyświetl post
Mam tylko nadzieję, że dogadamy się z Lechią co do hajsu. Znając Smudę tak było by lepiej i dla Lechii i dla zawodnika (dla nas oczywiście też. Każdy $ się przyda). Lechii mniej przyda się zawodnik, który przez pół roku pewnie piłki nie kopnie (Smuda zrobi klub Stolara czy coś...) bo argumentów sportowych to on na tą chwilę nie ma a inwestować w niego już się nie opłaca +zwykłe buractwo naszego trenera (i nie mówcie mi, że Smudę obrażam, bo chyba większość przyzna, że abstrahując od jego umiejętności trenerskich to burak to on jest) a dla Pawła strata pół roku w wieku, gdzie powinien jak najwięcej grać/przebywać z pierwszą drużyną może przyczynić się do obniżki jego umiejętności.
Lechia poczeka spokojnie do konca sezonu. Business is business, 70 tys. Zł bardziej opłaca sie niż 200k Euro.
Co do rozwoju Stolarskiego - who cares? Chłopak wybrał, musiał liczyć sie z tym że będzie siedział ma ławce. Skoro on, wielki kibic wypiał sie na klub, to dlaczego my mamy przejmować sie jego rozwojem?

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 15.01.2014, 23:57
chłopie co Ty gadasz !!! Ja mówie, że to Smuda twierdził, że Stolarski zostanie..
A Ty dalej na Stolarskiego.. przecież Smuda to Bóg
Bóg chyba dla Ciebie, bo nie dla mnie. A co Stolarski na ten temat powiedział, ano potwierdzil slowa Franka.
Ty cos piles dzisiaj ? Ze wszystko do Smudy sprowadzasz ?

I trzeba sie zgodzic, ze Wisła to my, a nie jakis szmaciarz i pseudogwiazda Stolarski czy inni.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.01.2014 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 15.01.2014, 23:59
raindog napisał(a):Wyświetl post
Stolar odszedł do Lechii, Mały do Pogoni...
chlopaki prze pare lat sie truli krakowskim smogiem - to teraz sie kuruja na Wybrzezu , morska bryza, jod itp .... a tak na powaznie to nie ma o co kruszyc kopii- rzeczywiscie chlopak NIC - doslownie Nic nie pokazal , kilka pochwal dziennikarskich zawrocilo mu w glowie, ojciec pazerny na kase i tyle ....niestety taka mamy lige i jej poziom - ze przecietny chlopak nie pokazujac NIC konkretnego jest na ustach tylu kibicow- mediow itp - jaki poziom ligi - taki poziom bohatera ....chlopak nie spial du..y , nie zacisnal zebow i przegral rywalizacje z przecietnym Lukaszem Burligą - wiec o czym my mowimy ....szkoda tylko paru groszy- bo skoro dziennikarze i inni celebryci maczajacy palce w polskiej pilce okrzykneli go takim diamentem ...to mozna bylo sie z chlopakiem dogadac- podpisac kontrakt i szybko opchnac za kilkaset tysciecy zl albo euro ...z niewolnikanie ma pracownika - i choc daleki jestesm od NIE SZKOLENIA MLODZIEZY to w tym przypadku Cupial mial jednak racje, mowiac ze nie warto inwestowac w mlodziez, skoro spie...ala przy pierwszej lepszej okazji, bo lepeiej grac w przecietnej druzynie - bez ambicji tytulow, pucharow itp - byleby sobie pobiegac za pilka- 1 trening dziennie i wycieczki po galeriach i innych lansach ...w koncu kasa niemala
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:05
Zapomniałeś tutaj o jednym, ale niezaprzeczalnym fakcie.
Te słowa wypowiedział Smuda w imieniu zawodnika.
A Smuda to ludzkie zero, które ciągle kłamie, naciąga i oszukuje.
I tu masz odpowiedź, odnośnie tej wypowiedzi.
kolego z Lechii widze ze zdecydowanie za duzo czytasz weszlakow , az sie dziwie ze jeszcze nie jedziesz po Wisle ... Wdowczyk , Smuda , Malecki...

co do Stolarskiego to mam nadzieje ze pol rundy bedzie biegal po bloniach ...
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 16.01.2014 o godz. 00:09.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.01.2014, 00:08
Przecież w Lechii nikt mu nie obieca, że od razu jak przyjdzie będzie grał w pierwszym składzie. Jaki zatem może być główny powód takiej decyzji? Przypuszczam, że tylko KASA.

Nie uważam też, że w naszym klubie piłkarz nie może się rozwinąć. Przykład Chrapka pokazuje, że przy ciężkiej pracy i nie tworzeniu wokół swojej osoby wielkiemu szumu, można po cichu robić swoje i piąć się na kolejne szczeble umiejętności i uznania. Wystarczy talent i ciężka praca!
What's new?

Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:23
....a, ludzie. Stolar potwierdził że podpisze kontrakt z Wisłą. Podejrzewam że Lechia wrzuciła mu kontrakt na gorąco, z dużym hajsem za podpis, więc nawet sie nad tym nie zastanawiał zbyt długo.
Jak mu źle było u nas, niech idzie.

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.01.2014, 00:25
Cytat:
Paweł Stolarski po wielu tygodniach spekulacji podpisał trzyletni kontrakt z Lechią Gdańsk. W krótkiej rozmowie z Weszło 17-letni piłkarz wyjaśnił, dlaczego ostatecznie nie zdecydował się na Legię ani na Bundesligę.

Ulga, radość czy rozczarowanie z faktu, że nie wybiłeś się w Wiśle?
Powiem tak - przykro mi, że muszę opuścić klub, którego jestem wychowankiem, ale z drugiej strony ulga, bo w końcu skończył się ten malutki horror. Ciągłe dzwonienie, pisanie SMS-ów, plotki, że idę tu czy tam... Starałem się o tym nie myśleć, ale musiało mi to siedzieć w głowie i było to dla mnie męczące. Z dniem dzisiejszym mogę jednak powiedzieć oficjalnie, że podpisałem trzyletni kontrakt z Lechią Gdańsk i bardzo się z tego cieszę.

Dlaczego nie poszedłeś do Bundesligi ani Serie A?
Wybrałem Lechię, bo stwierdziłem, że jest za wcześnie na wyjazd za granicę i chciałbym najpierw pograć w Ekstraklasie rok-dwa. Potrzebna mi większa regularność gry i rozwój. W Lechii wiadomo, że nikt mi tego z góry nie da i na wszystko trzeba sobie zapracować, ale mam nadzieję, że mi się to uda i w końcu zacznę grać regularnie.

Podobno zapewniałeś trenera Smudę - o czym sam powiedział na konferencji - że zostaniesz w Wiśle.
Tak, chciałem zostać w Wiśle, ale kiedy usłyszałem w wywiadzie od trenera Smudy, że jestem po prostu za słaby na Ekstraklasę... Trener powiedział wszystko. Nie widzi mnie w swojej drużynie, widocznie ma inną wizję, widocznie nie jest nam po drodze i tak się musiało stać. Cieszę się, że Lechia zgłosiła się z konkretną ofertą.

Starała się też o ciebie Legia, która oferowała lepsze pieniądze niż Lechia.
Tak, zgadza się. Ale jestem w takim wieku, że nie patrzę na pieniądze, najważniejszy jest rozwój i - jak już wspominałem - regularna gra. Pieniądze przyjdą z czasem. Do Legii nie poszedłem, bo jednak jestem wiślakiem i wiem, jaką wywołałbym burzę wokół mojej osoby, kibiców i rodziców. Lechia była idealnym wyjściem, ale ostatnio było naprawdę gorąco. Musiałem wyłączać telefon na noc, bo ciągle dostawałem jakieś SMS-y i dzwoniły nieznane numery lub jacyś dziennikarze. Na Facebooku też otrzymywałem różne wiadomości. Gróźb nie było, ale... No, nie były to miłe wiadomości. Pisali je ludzie, którzy nie znali mojej sytuacji. Ale widocznie komuś to sprawia satysfakcję, że napisze coś niemiłego. Nie myślałem o tym jednak. Wyłączyłem Facebooka, odciąłem się od tego i skupiałem się na treningach. Praca jest dla mnie priorytetem.

Niezła szkoła życia jak na taki wiek. Da się od tego w ogóle wyłączyć?
Powiem szczerze, że bardzo się cieszę, iż przeszedłem tę szkołę teraz, bo dzięki temu wiem, jak to wszystko funkcjonuje. Wiele się nauczyłem i na większość rzeczy patrzę z innego punktu widzenia. Czy potrafiłem się wyłączyć? Tak, potrafiłem. I sam się sobie dziwiłem, że udało mi się o tym nie myśleć, bo SMS-ów, wiadomości, komentarzy było naprawdę dużo. W końcu mogę się skupić na tym, czym powinienem.

Przy okazji zrobiłeś strasznie złą reklamę Wiśle.
I co ja mam powiedzieć? Widocznie tak musiało być. Trudno. Chcę zamknąć tamten rozdział, otworzyć nowy i do tamtego nie wracać.

Ciąży na tobie teraz gigantyczna presja, bo rzadko się zdarza, że o 17-latku, który zagrał kilka meczów w Ekstraklasie, piszą wszystkie gazety i portale. W rundzie wiosennej lub jesiennej - w zależności od tego, jak się kluby dogadają - ludzie nie będą od ciebie oczekiwać solidnej gry, ale siódemek-ósemek.
Zgadza się. Ale trzeba też zrozumieć, że jestem młodym zawodnikiem i zdarzają mi się wahania formy. To naturalne. Dlatego tak bardzo potrzebuję tej regularności, ale słabsze momenty muszą przyjść. Mam nadzieję, że jak najrzadziej, ale sam chcę też sobie podnieść wysoko poprzeczkę i nie mam nic przeciwko, że trenerzy i eksperci będą ode mnie dużo wymagać. Czy odkręci mi się sodówka? Nie. Zawsze od razu wylatuje mi z głowy. Zawsze jestem sobą i nie udaję kogoś, kim nie jestem.
chyba troche sie wyjasnilo
Ostatnio edytowane przez wiertar : 16.01.2014 o godz. 00:28.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.01.2014, 00:27
No i tracimy najbardziej obiecującego juniora na rzecz przy całym szacunku takiego klubu jak Lechia - czyli typowego ligowego średniaka, którego ambicje są chyba tylko spowodowane graniem na nowoczesnym stadionie.
Ale spokojnie, już mamy zastępstwo - ogórasa z II ligi albańskiej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:29
"Przy okazji zrobiłeś strasznie złą reklamę Wiśle.
I co ja mam powiedzieć? Widocznie tak musiało być. Trudno. Chcę zamknąć tamten rozdział, otworzyć nowy i do tamtego nie wracać."

Jak sobie pobiega pól roku po błoniach a potem przyspawa się do ławki w Lechii to ja też powiem trudno...i otworzę browara mając go tak samo w dupie jak on ma mój klub.

Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:35
Podobno zapewniałeś trenera Smudę - o czym sam powiedział na konferencji - że zostaniesz w Wiśle.
Tak, chciałem zostać w Wiśle, ale kiedy usłyszałem w wywiadzie od trenera Smudy, że jestem po prostu za słaby na Ekstraklasę... Trener powiedział wszystko. Nie widzi mnie w swojej drużynie, widocznie ma inną wizję, widocznie nie jest nam po drodze i tak się musiało stać. Cieszę się, że Lechia zgłosiła się z konkretną ofertą.

Słabe wytumaczenie. Po pierwsze powinien iść osobiście do trenera wyjaśnić sprawę jak dorosli ludzie po drugie źle to o nim świadczy. Gdy ktoś uważa mnie za słabego to staram się mu udowodnić , że się myli a nie uciekać jak panienka. Takich hobbystów nam nie potrzeba w Wiśle.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.01.2014, 00:37
tez mi się wydaje ze to wszystko grubymi nicmi szyte..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:40
Dziękuję za takich wychowanków ale jak mówi znane powiedzenie: "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie". Mimo wszystko szkoda trochę Stolarskiego, ma mityczny "potencjał" ale cóż, to jego decyzja. Przegrał rywalizację w składzie i odchodzi - z takim podejściem trudno mu będzie poważnie zaistnieć w piłce. Może się jednak szybko zdziwić, jak w Lechii będzie konkretna kasa, konkretni zawodnicy i presja na wynik.

A co do Smudy to już temat na inny, znacznie dłuższy wątek z jego oceną jako trenera, pracownika klubu i człowieka.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.01.2014, 00:42
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Chyba wyjaśniło... co to w ogóle za komentarz? Oczywistym było już dawno, że Stolarski w Wiśle nie zostanie. Z obecnym trenerem nigdy nie będziemy rozwijać młodzieży. Wszyscy chcą sukcesów na już, na teraz. No to mamy Stolarskiego w Lechii.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.01.2014, 00:51
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Wyjaśniło się. Gość nie ma ambicji. Dobrze, że stąd poszedł...
Nic wielkiego nie pokazał, nawet od Burligi był gorszy, więc samo to mówi za siebie.

Cytat:
Wybrałem Lechię, bo stwierdziłem, że jest za wcześnie na wyjazd za granicę i chciałbym najpierw pograć w Ekstraklasie rok-dwa.
Ile?
Smuda miał rację: Jest za słaby na ekstraklasę, widać po nim typowe zepsucie a jeszcze nawet 18 lat nie skończył. Ja jeszcze czegoś takiego nie widziałem jeszcze
takich zepsutych wychowanków nam nie potrzeba...
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.01.2014 o godz. 01:12.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Stary 16.01.2014, 00:57
Zdaniem Smudy pozostanie Stolarskiego przy Reymonta 22 będzie dobre dla jego rozwoju. - W tym wypadku jest to młody chłopak, on dopiero się rozwija i nie jest gotowy na mecze ekstraklasy. On o tym wie, wie jakie ma braki - Smuda

VS.

Tak, chciałem zostać w Wiśle, ale kiedy usłyszałem w wywiadzie od trenera Smudy, że jestem po prostu za słaby na Ekstraklasę... Trener powiedział wszystko. Nie widzi mnie w swojej drużynie, widocznie ma inną wizję, widocznie nie jest nam po drodze i tak się musiało stać. Cieszę się, że Lechia zgłosiła się z konkretną ofertą. - Stolarski
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.01.2014, 01:04
Dobrze, że nie do Legii. To byłaby porażka także prestiżowa dla Wisły, a tak porażką jest "tylko" odejście kolejnego młodego wiślaka...

Patrzę sobie na profil Pawła na fb (na którym opublikował info o przejściu do Lechii) i potwierdza on tylko moją tezę, że chłop nie ma jaj, a tylko kulki.. Zamiast w wieku 18 lat zakasać rękawy i pokazać trenerowi, że warto na niego postawić (szczególnie, że rywalizuje z Burligą) to gość zawija kiecę i leci. Wiele może się nauczyć, zmienić ale charakter pozostanie więc wątpię, żeby furorę zrobił w przyszłości...
Dlaczego kulki nie jaja? Jest 1 w nocy, a Paweł siedzi na fejsie i komenty negatywne usuwa :/ no chyba, że uwierzymy że 100% kibiców cieszy się z jego decyzji
https://www.facebook.com/pawelstolarskiofficialFP
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.01.2014, 01:09
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że nie do Legii. To byłaby porażka także prestiżowa dla Wisły, a tak porażką jest "tylko" odejście kolejnego młodego wiślaka...

Patrzę sobie na profil Pawła na fb (na którym opublikował info o przejściu do Lechii) i potwierdza on tylko moją tezę, że chłop nie ma jaj, a tylko kulki.. Zamiast w wieku 18 lat zakasać rękawy i pokazać trenerowi, że warto na niego postawić (szczególnie, że rywalizuje z Burligą) to gość zawija kiecę i leci. Wiele może się nauczyć, zmienić ale charakter pozostanie więc wątpię, żeby furorę zrobił w przyszłości...
Dlaczego kulki nie jaja? Jest 1 w nocy, a Paweł siedzi na fejsie i komenty negatywne usuwa :/ no chyba, że uwierzymy że 100% kibiców cieszy się z jego decyzji
https://www.facebook.com/pawelstolarskiofficialFP
Jestem przekonany żeby tam poszedł, gdyby nie to że miałaby miejsce afera z tym, że byłby tu nie mile widziany i się przestraszył, taki typ, jak Bereszyński, tym bardziej że obiecali mu miejsce, bo Furman odszedł...

Ja się zastanawiam co na to Cupiał. Gdzie są teraz ci co tak o akademii pieprzyli
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.01.2014 o godz. 01:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.01.2014, 01:27
Trochę nie dowierzam. Gdzie się podziali piłkarze z jajami? Gość zasugerował się wywiadem i od razu zrozumiał, że w Wiśle nie pogra. Można wieszać psy na Smudzie, można go obwiniać itp., ale cóż to za postawa młodego piłkarza, który nie postara się udowodnić swojej wartości, ale ucieka. Gdyby to nie był wychowanek, byłoby wszystko jedno, ale to jednak wychowanek.

Kto wie, może ktoś wyrządził Stolarskiemu wielką krzywdę, opowiadając o tym potencjale. Wszystko się wyjaśni. Skoro i tak chce odejść, wypadałoby zgarnąć jakiekolwiek pieniądze i pożegnać go. Jeszcze się zdziwi, jak Burliga wyjedzie robić karierę na zachodzie.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.01.2014, 01:40
Co za czasy, żeby jakiś przeciętniak z ligi podbierał nam, bądź co bądź, perspektywicznego zawodnika i to do tego wychowanka.
Nieważne co mówi/mówił Stolarski, przywiązanie do barw klubowych nie zapłaci mu w przyszłości rachunków, skoro Lechia dała lepsze warunki to po prostu tam poszedł. Jego życie, jego kariera, jego pieniądze - nam nic do tego.

Szkoda tylko jednej rzeczy - tego smutnego p.......enia w mediach. Wisła wyszła na tym jak Zabłocki na mydle.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.01.2014, 02:14
No i dobra, odszedł - nie ma o czym gadać. Szczęście w nieszczęściu, że to Lechia Gdańsk, a nie Legia... Teraz Bednarz musi jak najwięcej za niego wyciągnąć, bo uważam że nie ma sensu go trzymać do końca sezonu u nas. W takiej sytuacji logiczne jest, żeby walczyć twardo o jakiekolwiek pieniądze za niego, nawet gdyby to miało być 50 tysięcy złotych plus obowiązkowy ekwiwalent za wyszkolenie.

Aha, nie zapominajmy, że na tej pozycji mamy jeszcze Patryka Fryca. Ja mocno wierzę w jego rozwój i mam nadzieję, że nie będziemy mieli powodów, aby płakać nad brakiem prawego obrońcy. Tu trzeba myśleć nad lewym obrońcą, bo Bunoza za chwilę może też wyfrunie i wtedy będzie problem...
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 16.01.2014, 03:52
Cóż, po tym wywiadzie trudno nie śmiać się z... mediów. Z Wisły odchodzi trzeci w hierarchii prawy obrońca, bojący się konkurencji, liczący, że ktoś da mu miejsce za darmo w grającej w drugiej połowie tabeli Lechii. A w mediach igrzyska jakbyśmy Messiego oddawali.

Jakby Stolarski chciał zostać w Wiśle, to by podpisał kontrakt z Wisłą i poprosił o wypożyczenie - nawet na 1,5 roku. Po tym, co się działo w mediach, na pewno ktoś z Ekstraklasy by go chciał.

Cóż, pozostaje życzyć miłego kopania się z Widzewami i PBB, pod warunkiem, że ktoś Cię do składu wstawi, chłopaczku.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 16.01.2014, 06:59
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Zdaniem Smudy pozostanie Stolarskiego przy Reymonta 22 będzie dobre dla jego rozwoju. - W tym wypadku jest to młody chłopak, on dopiero się rozwija i nie jest gotowy na mecze ekstraklasy. On o tym wie, wie jakie ma braki - Smuda

VS.

Tak, chciałem zostać w Wiśle, ale kiedy usłyszałem w wywiadzie od trenera Smudy, że jestem po prostu za słaby na Ekstraklasę... Trener powiedział wszystko. Nie widzi mnie w swojej drużynie, widocznie ma inną wizję, widocznie nie jest nam po drodze i tak się musiało stać. Cieszę się, że Lechia zgłosiła się z konkretną ofertą. - Stolarski
Bardzo fajne zestawienie dwóch wypowiedzi. Jak widać młody ma spore fantazje do przeinaczania słów trenera... szkoda...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.01.2014, 07:00
A zlotousty Jacek przyglada sie temu z boku i smieje z nas i ze Smudy. Kto kazal sie Smudzie wypowiadac nie mogl to zrobic Bednarz
.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 16.01.2014, 07:06
A co takiego złego Smuda powiedział? Niedługo w ogóle nie będzie można nic powiedzieć, bo byle gówniarz będzie straszył, że odejdzie do Legii albo Lecha. Im mniej niepoważnych w składzie tym lepiej...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 16.01.2014, 07:25
raindog napisał(a):Wyświetl post
Sprzedał to się Mały, który miał ofertę z Lechii, a wybrał Pogoń.
Przestań pisać dyrdymały...

szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale .......icie.
pokażcie ze Wy macie w sercu Wisłe a nie Stolarski.
Gdyby odchodził jakiś chłopaczek, którego ściągnęliśmy rok temu z drugiego końca Polski - ok. W tym wypadku należy się Stolarskiemu parę niemiłych słów, bo wypiął dupę na klub, któremu jak na razie zawdzięcza wszystko. Nie można przechodzić obojętnie obok takich zachowań.

Hehe właśnie czytam ten wywiadzik z gówniarzem - jednym słowem dziecinada. Przeczołgać pajaca teraz pół roku w rezerwach. Tatuś Wiślak - po chuju fest.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.01.2014 o godz. 07:42.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 16.01.2014, 07:46
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ja się zastanawiam co na to Cupiał. Gdzie są teraz ci co tak o akademii pieprzyli
Właśnie...po co nam jakaś akademia skoro wykreujemy kogoś a ten za moment odejdzie za grosze ?

Ta sytuacja tylko utwierdza mnie w tym ,że prawie każdy grajek to zwykły najemnik. Prawdziwą Wisłą Kraków jesteśmy my !
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.01.2014, 07:55
Jak na razie to Smuda w tym okienku transferowym "załatwił" nam ..... 2 wiślaków (Mały i Stolar). W poprzednim 1 (Sobolewski). Ciekawe kto następny ? W zamian póki co wielkie g.
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.01.2014, 08:00
Ja was wszystkich nie rozumiem jak można jeździć po chłopaku że słaby że bez ambicji że obiecał... nikt tu nie widzi winy Nikodema D Jaki słaby? reprezentant młodzieżówki wyróżniajacy się czyli na tle RÓWIEŚNIKÓW bardzo dobry, do Burligi go porównujecie - gdzie był Burliga w jego wieku ? Jak można stawiać ultimatum kontrakt lub rezerwy trzeba być PIE....TYM ! Czy ten idiota nie mógł go chociaż w jednym wywiadzie pochwalić ? ciężko było powiedzieć " Super pracuje na treningach mam nadzieje ze to będzie jego rok " lub coś w tym stylu, gdzie obiecał ? komu? Dyzmie ? no i jeszcze podobno te zaległości w wypłatach dramat kontrakt juniorski....max 2tys ale Bunderskiemu dał kontrakt...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów